Hej

Jeg vil fortælle lidt om mit yndlingssted i mit kvarter og hjemme hos mig selv. Jeg vil starte med at fortælle om mit yndlingssted i mit kvarter, nemlig den fodboldklub, hvor jeg spiller fodbold i min fritid. Fodboldklubben hedder Boldklubben Marienlyst. Grunden til, at det er mit yndlingssted er, fordi jeg forbinder mange gode oplevelser med klubben og banerne.

Fodboldklubben ligger meget tæt på mit hus og min skole, så jeg kan altid hurtigt komme derhen. Jeg startede med at komme i Boldklubben Marienlyst for ca. 10 år siden, så jeg har brugt rigtig meget af min tid i klubben. Jeg har altid gået til fodbold i klubben med mine bedste venner hvilket har betydet, at jeg har brugt en del tid med dem i klubben i løbet af årene.

Mit yndlingssted derhjemme må nok være mit værelse. Jeg bruger virkelig meget tid i mit værelse, ikke kun på at sove, men også høre musik, lave lektier og bare i det hele taget slappe af. Det er mit yndlingssted, fordi det er mit. Jeg kan godt lide den der følelse af at have et sted, jeg bestemmer over. Hvor der er ro, og jeg kan lukke døren, når jeg f.eks. ikke gider at høre på min lillebror.

På mit værelse har jeg en gammel læderstol, som jeg specielt godt kan lide at sidde og slappe af i med musik i ørerne, mens jeg bare sidder og stirrer ud i luften.

Det var det jeg havde at fortælle om mit yndlingssted i mit kvarter og i mit hus.

Ses :)

Hi

I would like to tell something about my favorite place in my neighbourhood and in my house. In my neighbourhood my favorite place is the football club where I play football. In my house my favorite place is my room. I spend a lot of time in my room watching TV, listening to music and doing my homework.

Bye :)


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej

I starten af februar rejste jeg til Madrid med min klasse. Helt præcist tog vi afsted den 5. og kom hjem den 9.

Rejsen var en del af elevudveksling, hvilket betyder, at vi skulle bo hos en spansk elev og de så skulle bo hos os, da de kom til Danmark i marts

Vi mødtes tidligt om morgenen søndag og skulle flyve derned fra Kastrup lufthavn. Efter mere end 12 timers rejse med diverse offentlige transportmidler ankom vi på skolen klokken 21.00. Vi skulle deles ud, jeg skulle bo hos en pige ved navn Sara. Næsten alle spanierne var rigtig dårlige til engelsk bortset fra Sara, hun var rimelig god til engelsk.

I Madrid så vi en masse forskellige seværdigheder, men vi var også med dem i skole. Bl.a. så vi en gammel by ved navn Toledo og Santiago Bernabeu. Efter skole var vi sammen med vores venner og hyggede os i området. Det var fire hårde, men hyggelige dage. Vi var alle sammen trætte da vi skulle hjem.

Godt en måned efter at vi var kommet hjem fra Madrid kom de til Danmark, vi havde forberedt en masse præsentationer og ture i Odense. Vi var på vores skole hver dag, vi lavede en masse samarbejdsøvelser. Efter et par dage skulle de hjem, der var nogle der græd, da de tog hjem.

Det har været udfordrende, men samtidigt at skulle bo hos en fremmed familie og opleve et helt anderledes land tæt på, og se hvor stor forskel der er på vores kulturer, selvom vi er så tæt på.

Ses :)


Hi

In the beginning of February me and my classmates went to Madrid to live with some students. We were in Madrid for four days. We saw a lot of things. A month later they went to Denmark to live with us. I was exciting to see the differences between the cultures.

Bye :)

Likes

Comments