Finns det något bättre än en vår i Göteborg? Kanske en sommar då man whatever...

Här bjuder jag på en klassisk vårbild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hittade ett klipp på Arnold Schwarzenegger från slutet av 70-talet. Det första som slog mig var att jäklar vad liten han är!

https://www.youtube.com/watch?v=q6qEe6ZtUKo

Likes

Comments

Just nu flyter allting i mitt liv på riktigt bra. Jag fick precis reda på att jag klarat mina två senaste tentor. Utöver det har jag startat en liten egen business med en kompis där vi kommer att lansera ett eget klädmärke. Handen på hjärtat är jag mest en hjälpreda för min kompis då han har mycket mer erfarenhet. Men för att väga upp detta gör jag en större del av arbetet. Det är lite som att han är chef och jag är anställd, men vi kommer ändå att dela lika.

Det enda jobbiga med att driva eget är att man måste ju starta en enskild firma och bokföra alla papper och så vidare. Om vi lyckas bra kan man givetvis ta hjälp av experter, men i början kommer vi göra allt själva för att spara pengar. Så en del av mitt jobb framöver kommer bli att läsa på massa om hur man driver ett företag. Men jag ser ändå fram emot det, jag älskar ju utmaningar!

Förhoppnigsvis blir det SUCCESS!


Likes

Comments

​Tjena!

Jag ber om ursäkt för den stora bristen på uppdateringar, men jag har haft det väldigt fullt upp. För det första har jag varit 2 veckor i thailand och hälsat på en kompis och sedan har det varit väldigt mycket i skolan

Men jag lovar att jag ska bättra mig!

Vädret är riktigt fint och jag känner mig OERHÖRT taggad på denna våren. Det ska bli den bästa våren i mitt liv är min plan!

Likes

Comments

Snart är det nyår! Ska bli riktigt kul med bra fest med nära vänner. Vi ska vara hos en kompis som har hyrt en stor stuga i fjällen. Det kommer bli helt galet tror jag!

Sedan efter nyår ska jag satsa på att följa mina nyårslöften till punkt och pricka. Jag SKA bli en mycket bättre människa 2016. Riktigt jävla taggad är jag!

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/70/Bratislava_New_Year_Fireworks.jpg/200px-Bratislava_New_Year_Fireworks.jpg

Likes

Comments

​Jag tror stenhårt på hardcore personlig utveckling. Som jag skrev i mitt förra inlägg så satsar jag hårt på ett gäng olika områden. Idag tänkte jag prata lite om penisförstoring. Det mesta jag lärt mig har varit från denna svenska sida om penisförstoring. Men även några engelska forum.


​Vad är penisförstoring?

Penisförstoring är helt enkelt ett sätt att förstora din penis på. Operation fungerar inte alla bra och är dyrt och farligt. 

Men som tur är så finns det naturliga övningar och hjälpmedel. Jag har läst om killar som har ökat MÅNGA centimetrar, både längd och omkrets. Jag tror dock inte på det till 100% än. När jag själv har lyckats öka kommer jag att tro på det!

Några olika sätt att förstora kuken på:

  • Stretching
  • Jelqing
  • Penisförlängare
  • Penispump


Idag börjar jag ett övningsprogram jag hittade på sidan jag länkade ovan! Ska köra det i någon månad ​sen köper jag nog en penispump eller penisförlängare!

God Jul!

Likes

Comments

​Hallå där!

Mitt namn är Anders och jag ska starta ett nytt kapitel i mitt liv.

Jag blev dumpad av min tjej för några veckor sedan. Först var jag väldigt ledsen och deprimerad. Men sedan efter en vecka kände jag att, Nej - nu får det vara nog! 

Jag är trött på att vara osäker och inte ha allt jag vill ha i livet. Jag hittade denna fantastiska bloggen: https://boldanddetermined.com/

Efter jag upptäckte den bloggen har jag upptäckt mer och mer inom personlig utveckling och allt möjligt! Istället för att ligga i soffan och känna mig värdelös så har jag börjat läsa frenetiskt om olika sätt för att maximera livet. På bara 2 veckor har jag totalt förändrat hela min syn på livet och så vidare.

Med denna bloggen ska jag försöka strukturera upp mitt liv och hålla koll på allt.

I grova drag är det dessa punkter jag kommer att fokusera på.

  • Bättre kropp. Ska börja gymma seriöst och få en modellkropp
  • Träffa tjejer. Jag ska ta mig i kragen och börja prata med tjejer jag finner attraktiva.
  • Större penis. Jag ska använda mig av naturlig penisförstoring och även köpa en penis extender och en penispump.
  • Sluta runka och sluta kolla porr.
  • Gå med i en talarklubb.
  • Minska mitt alkoholintag drastiskt.


Så nu sätter jag igång!​

Likes

Comments