​Har precis kommit hem efter dagens löprunda. Det var supertrevligt att fika hos Anna, hade dessutom saknat Otto såå mycket, trots att han bara har vart borta i 1 natt haha. J kommer hem på torsdag, då har han vart borta i en vecka. Saknar honom <3 Jag sprang milen idag & det va verkligen jobbigt. Brukar inte ha något problem med att springa långt osv, men idag va det riktigt jobbigt. Har värsta träningsvärken sen mina 6 km igår. Menmen, skönt att rensa tankarna och nu snart ska jag ut på en långpromenad med lilla Otto. I helgen tränade jag inte (pga att jag va sjuk) och igår va det tungt att börja igen, hade fortfarande lite feber men läget försämrades inte så jag tränade idag med!

I helgen ska jag & J till Sundsvall för att hälsa på familjen! Längtar verkligen. Har haft svårt att slita tankarna från mamma speciellt nu när min ångest är som värst, så det ska bli skönt att äntligen få krama henne och prata ut lite. 

Nu ska jag ut med O och sen börja med lite mat. Kanske köper hem lite sushi. Har inte bestämt mig ;)

See Y <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En stressig helg!

Den här helgen har varit riktig jobbig, allting i samband med hög feber mådde ja rent av piss. Jag har varit sängliggandes och har spytt. Jag har varit ensam för att Johan är bortrest med jobbet så Otto har varit hos min bästa vän Anna.

Men idag mår jag mycket bättre så jag tänkte att jag hinner skriva lite på bloggen innan bussen går i riktning mot en fika hemma hos Anna.

Anna är den enda människan förutom Johan som riktigt förstår hur jag egentligen mår, Det är riktigt skönt att komma till henne å prata ut om allt, hon får mig att glömma vad ja gråter för om nätterna. Älskar den människa! <3 Hon har funnits för mig länge, och är den enda bardomsvännen jag har kvar. Min ångest har bara blivit värre med feber och sängliggande då jag inte kunnat göra någon nytta, då får jag dåligt samvete och mår ännu dåligare.

Nu måste jag sticka till bussen! Önskar er en trevlig tisdag :)

PS: tänk på alla era vänner som ni älskar lika mycket som jag älskar Anna <3

Likes

Comments

​I detta inlägg kommer jag berätta om mig & Johan och om vårt förhållande

​Jag var 13 år när jag träffade J första gången. Vi gick inte på samma skola & han var 15, två år äldre än jag. Min storebror, brukade umgås med J när dom va yngre och på så sätt visste jag vem han var, men ingen mer än så. Mina kompisar skulle ut till stan & jag hängde på. Hade börjat komma upp i den åldern då man hellre ville vara ute med kompisar än hemma med familjen och kolla film. Vi träffade några killar (en utav mina kompisar VAR ihop med en utav J's kompisar så därför kom hela ''gänget''). Ingen mer än att vi hejade, hängde lite på stan innan vi alla gick hem till en utav tjejerna. Jag tänkte inget mer på J eller någon av dom andra killarna, tyckte mest att dom var fett irriterande och jobbiga.

Det gick ett år och jag träffade J ibland. Alltid med hans kompisar och mina kompisar. Vi var kaxiga, som alla andra tonåringar. Jag började få upp ögonen mer och mer för killarna (jag va 14 och började komma in i puberteten, ville ha närhet av en kille). Riktade absolut inte in mig på en specefik kille utan det fick hända när det hände. Blev man kär så blir man, tänkte jag. Men bara över 1 natt, så blev jag så fruktansvärt intresserad av Johan. Jag berättade detta för min bästis (som jag hade då), att jag bara blev kär i honom över en natt, att det va helt sjukt. Efter det hände det inte så mycket, vi började umgås med killarna mer&mer, ibland varje dag. Ibland va jag med J själv, ibland med hela killgänget själv. Men det va ändå inget jobbigt. Jag & J märkte att vi va lite intresserade i varann och började väll som man nu för tiden säger att vi blev på ''G''. På en fest, ungefär 2 veckor efter att jag hade fyltt 15 blev vi ihop. Eller ja, vi festade (alkohol osv), kysstes (sen hände det lite grejer på vägen ;) ) och efter kanske 2 dagar så blev vi ''officiellt ihop''. Vi har aldrig gjort slut, aldrig haft något storgräl. Utan vi har hållt ihop.

Vi flyttade från Sundsvall när jag va 17. Då flyttade vi in i denna lägenheten som vi bor i nu. Skaffade hund. Skaffade jobb. Nya vänner. Festade varje helg, vänner, jobb, familj osv. Hela våra liv va helt fantastiska och vi levde för nuet. I juli 2014 friade J till mig. Jag kom hem, en fredag, hade haft mycket att göra på jobbet och längtade efter min säng. När jag kommer hem ligger det rosenblad som en lång stig bort till sovrummet. Där står J (i kalsonger, fråga inte) på knä, men en ring. Jag börjar gråta, han frågar, jag äger ja, ni vet som det är på film ;) Den 10 december gifte vi oss, vi hade ett litet minibröllop.

Direkt efter att vi gifte oss tänkte vi, okej barn är nästa projektet. Vi hade oskyddat sex, men efter att jag gick in i min zon med ångest & skit i slutet av januari så lade vi ner det rätt så snabbt. Vi har fortfarande alltid sex utan kondom, vi tänker att det får hända när det händer. Jag jobbar dag ut & dag in med min jävla ångest och jag vet att ett barn kanske inte är det bästa just nu. Men det är mitt liv, mina beslut och jag vet att jag skulle klara det ändå. 

​Mer infoinlägg senare idag!

Likes

Comments

​- Jag heter Felicia Andersson, är 19 år (fyller år den 21 mars, föddes alltså 1996) & bor i Stockholm. 

- Jag är gift med Johan (21 år, född 1994) och vi möttes faktiskt när jag var 13 år. Först va vi bara vänner och jag tyckte faktiskt att han var jätteirriterande ;) Men sedan blev jag tokkär, bara under en dag & vi blev ihop under en fest när jag va 15 (vi gifte oss för ''snart'' 1 år sedan, 10 december 2014 gifte vi oss) Jag kommer berätta mer om oss i ett separat inlägg

- I januari iår gick jag in i en djup depression & lider också utav en sjuk ångest varje dag. Ibland kan jag ligga i sängen hela dagen och bara gråta. Jag jobbade hårt, festade och mitt liv gick helt enkelt i 190 och tillslut tog det stopp. Jag är idag sjukskriven och vill dela med mig av min resa till andra människor.

- Jag bor i en stor och luftig 3:a i Stockholm (exakt vart är inte aktuellt) med självklart Johan & våran hund Otto. Otto är en dvärgspets och är världens snällaste hund. Han skaffade vi (som valp) när vi flyttade in i lägenheten vilket va för drygt ett och ett halvt år sedan

- Min bästa vän heter Anna och är inprincip den enda vännen jag umgås med, pga min ångest osv. 

- Min familj bor i Sundsvall, så jag träffar dom inte jätteofta. Trots att jag är ung och har en svår period i livet så hjälper Johan mig så otroligt mycket, med allt. 

- Jag är ute och springer VARJE dag för att rensa tankarna plus att det hjälper mot min ångest & depression.

- Jag älskar att säga vad jag tycker och skiter fullständigt i vad andra folk tycker om mig/mina åsikter. 

- Jag var helt galen när jag va 16 år och färgade mitt hår flera gånger om samt piercade mig överallt. Drack & rökte hela tiden, enbart för att vara ''cool''. Jag hade blått, rosa, lila och GRÖNT hår, haha. Piercade mig i läppen, tungan, naveln och näsan UTAN att mamma visste om det. Hon märkte ju självklart håret varje gång och blev förbannad, sedan kom piercingarna. Jag fick utegångförbud, hade ingen dator eller mobil, fick inte titta på TV. Efter det lärde jag mig och nu har jag brunt hår, och har bara kvar min navelpiercing & tungpiercing. Och tack, jag & min mamma älskat varann haha

- Min favoritmat är sushi, min favoritfärg är blå och röd samt favoritsport är fotboll och gymnastik :)

​MER INFOINLÄGG IMORGON! 

Likes

Comments