Allmänt

Ångest. Ångest, Ångest, Ångest. Jag vet inte vad du som läser det här har för relation med Ångest, men min relation med ångest är ''fast i ett destruktivt äktenskap''. Jag skriver Ångest med stort Å, då hen har blivit en person i mina ögon. Ångest jobbar borta och kommer hem då och då. Ibland ofta, och ibland mer sällan. I kväll är det en sådan kväll när Ångest är hemma.

Jag träffade Ångest i årskurs fyra. Då var vi bara vänner, som aldrig hade setts förr. Jag tyckte inte riktigt om Ångest speciellt mycket då hen fick mig att må dåligt. Ångest blev mer och mer manipulativ och tog över mitt liv. Hen hälsade på mig ofta, trots att jag sa att jag inte ville träffas mer. Till slut flyttade Ångest in, och jag blev mer och mer van att hen bodde hos mig. Vi kom till den dagen då Ångest friade och jag, så dum som jag var, lät Ångesten komma in i mitt liv, på riktigt.

Som sagt, i kväll är Ångest hemma. Hen har varit hemma i någon vecka nu. Jobbar på dagarna men kommer hem till mig på kvällarna. Jag har stängt in mig på mitt rum, och sagt att jag vill vara för mig själv, men hen lyckades klamra fast sig vid min hals och hänger där nu, som ett snävt, tungt halsband. Ångest vill ha ihjäl mig. Vissa dagar får hen nästan övertalat mig att jag inte orkar mer.

Jag får inte fram några tårar. Jag känner ett tungt och hårt tryck över bröstet. Jag har svårt att andas och min puls är hög. Helst av allt hade jag velat gråta som aldrig förr, för att släppa ut det som finns inom mig. Men jag kan inte. Ångest hänger för hårt runt min hals.

Jag hatar dig Ångest, jag hatar, hatar, hatar dig. Du får mig att känna mig otillräcklig, meningslös, värdelös, ful, äcklig. Du får mig att tvivla på mig själv. Du får mig att se mina drömmar som ouppnåeliga. Du får mig att glömma vem jag egentligen är. Du har snart fått din vilja igenom, men jag tänker kämpa. Jag tänker kämpa allt vad jag kan, och du ska inte få vinna. Du fick mig att skära mig själv i armarna när jag i mellanstadiet. I MELLANSTADIET. Fuck you Ångest. Jag brukar önskar inte livet av andra, men jag önskar ärligt att du vore död.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

KLÄDER

Något som jag gått och kärat ner mig i på senaste är spets bh:ar med bygel som är transparenta. Så SINNESSJUK snyggt!!! Jag vet inte vart dessa är ifrån. Tog bara några snygga och gjorde ett collage av dem. Vet du någon bra hemsida med just bh:ar som dessa? Bra pris och gärna större storlekar.

POK

Likes

Comments

Jag sitter och funderar på vad jag ska skriva om. Har vissa funderingar, men kan inte riktigt bestämma mig. Feminism, manshat, ångest, psykisk ohälsa, förhållanden, sex.. Finns det något speciellt just du vill att jag skriver om? Tar gärna emot förslag, och inget förslag är för dumt! Som sagt är det mina åsikter, och hur jag ser på saken. Vill bara få det sagt så ingen missförstår mig. Allt jag skriver här på bloggen är från mitt perspektiv, du som läser det här får tycka och tänka precis vad du vill. 

POK

Likes

Comments

Allmänt

Hej, och välkommen!

Nu kommer jag till det svåra. Hur ska jag börja på det första blogginlägget för att väcka intresse hos dig som läser? Hur ska jag kunna presentera mig själv när jag är anonym? Jag har valt att hålla den här bloggen anonym. Varför har jag ingen speciell förklaring på, känns bara bra att hålla det så. Kanske (!), kommer jag någon gång i framtiden berätta vem jag är, men nu kommer jag bara kalla mig för A. Min presentation av mig själv får låta såhär: jag är en kvinna, fyller år på sommaren, är i äldre tonåren, bor i Sverige, pluggar. Det är allt du behöver veta nu, för egentligen kommer inte bloggen handla speciellt mycket om mig själv. Den här bloggen kommer bli som mitt egna forum kan man säga, d.v.s. jag delar med mig av olika tankar och funderingar som jag har. Eventuellt något annat inlägg. Har egentligen ingen plan, men är kul att kunna dela med sig av det som snurrar i huvudet åt andra, utan att någon vet vem man är. Jag skulle uppskatta oerhört mycket om ni delar med er av era funderingar och åsikter åt mig med. Det kan ni göra genom att kommentera, och vill ni skriva något till mig privat kommer jag ha en mail kopplad till bloggen som lyder: andersdotterblogg@outlook.com

Jag avslutar mitt första inlägg här.

POK /http://nouw.com/andersdotter​

Likes

Comments