Nu har det vart fullt upp ett tag , denna veckan är det fix inför nästa vecka för nästa vecka börjar man faktiskt skolan igen efter drygt 1,5år !
så ska bli riktigt roligt och intressant då det blir plugga inom restaurang!🤗 och fördjupa mig i kallkök sedan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blir det städa och baka nytt bröd, tar sig nog lill lördag också ikväll.
handla lite och lite sånt, kanske möblera om lite med.🙊

Likes

Comments

Igår hade vi en liten mini julafton här hemma med min sambos mor och ena syster då min sambo aldrig köper kläder ville vi överraska han lite. Först allt förberedande och det!🙊
så var massa julmusik,en gran och massa paket när han kom hem han blev rätt paff och vi hade det sååå mysigt🎄.

Vi hade go mat och jordgubbar och sånt gott sen till efterrätt och såklart blev det lite vin och sådant medan vi höll på!

Det var la allt för mig denna gången!🤘

Likes

Comments

Denna veckan var man i kalmar och träffade både familj och vänner.
Först träffade man sin bästvän på tisdagen och vi stack både till eko och lager 157 där man skaffade sig ett par nya jeans och hade jätte trevligt.👌så på onsdag umgicks man med en barndomsvän då blev det både fika och sedan Ikea där man shoppade lite förvaring till skafferiet och hade det mysigt.
Och torsdag åkte man hem kom till kalmar på måndag.
Men är så skönt att vara hemma med min sambo nu när han har semster!❤ ikväll blir det bara mys för imorrnkväll ska han spela lite😘

Likes

Comments

Igår var det att handla och fixa lite för att senare under dagen åka ner och festa lite , så att idag/ikväll har man vart heeelt slut😴 har inte blivit många knop idag inte!

Men denna vecka blir det bak,städ och jobb sökande!

Men nehe nu ska jag ladda mobilen och fixa kattlådan och ge missarna lite mjukis!

Likes

Comments

förlåt jag har vart riktigt dålig på att blogga nu , men ska försöka börja blogga mer men har haft så fullt upp med hemmet och allt då jag ocv sambon försöker utöka vår familj och nu har jag börjat söka jobb och allt nu med.

menmen nu har jag börjat baka mer och mer också så här är två av bakverken jag gjort i alla fall, tänkte jag ska baka lite idag!😊

Likes

Comments

Nu ligger man här i soffan och funderar på vad man ska ha med sig till kalmar när man väl drar ner , ska ha möte den 1 mars med min läkare i kalmar och ska även ut med några från min gamla klass den 3mars så ska man nog ta bussen hem efter den☺

Men ett tag kvar tills dess innan det ska jag till vårdcentralen och ta prover^^,men nu ska man bara vara tjock och ligga i soffan och bara vara!

Likes

Comments

i helgen var jag nere i kalmar fredagen umgicks jag med min bästavän och tog det bara lugnt blev även lite shopping då blev det ett brickbord och en pall , lördagen blev det shopping med min söta farmor då blev det 2 krukor,2 plastblommor,bordstabletter,en hållare till toalettrullarna och massa annat❤ var fullt upp och nu i veckan har jag bara haft annat att tänka på.

ett foto som jag tog när jag var nere i kalmar en av mina närmsta vänner som gick bort och sörjer henne mer eller mindre var dag!

Likes

Comments

Idag kommer det bli helt fullt upp , blir att diska,bära ner saker till källaren och slänga massa kartonger och städa och packa för imorgon kommer min pappa och fia😊 ska sedan följa med dom till kalmar så blir att vara i kalmar från imorgon till söndag!
ska ta en dag med min lilla farmor på lördag!👌

Likes

Comments

vet inte vad jag vill skriva om så att här är lite frågor i stället kan ni få lära känna mig lite mer!

1. Är du besatt av någonting?
Ja utan tvekan!
mitt kaffe går inte en dag då jag inte dricker kaffe, förr drack jag sjukt mycket allt från 10-20koppar och kanske 2-7termosar but!
nu är jag mest hemma så minst 2 koppar men max upp till 6 kanske?☕

2. Vilka 5 saker kan du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?

hmm.. Bacon,pasta,ägg,ris & nån typ av choklad!🙃

3. Vilken är den roligaste träningsformen?

Ja är la med ens partner😏

4. Har du svensk ursprung? 

Ja , jag är en gott och blandat kan man nog säga.😁

5. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? 

Köpa nya saker till lägenheten,köpa saker till djuren,resa och så skulle jag nog köpa mig en ödla!🤑

Likes

Comments