Igår var det att handla och fixa lite för att senare under dagen åka ner och festa lite , så att idag/ikväll har man vart heeelt slut😴 har inte blivit många knop idag inte!

Men denna vecka blir det bak,städ och jobb sökande!

Men nehe nu ska jag ladda mobilen och fixa kattlådan och ge missarna lite mjukis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

förlåt jag har vart riktigt dålig på att blogga nu , men ska försöka börja blogga mer men har haft så fullt upp med hemmet och allt då jag ocv sambon försöker utöka vår familj och nu har jag börjat söka jobb och allt nu med.

menmen nu har jag börjat baka mer och mer också så här är två av bakverken jag gjort i alla fall, tänkte jag ska baka lite idag!😊

Likes

Comments

Nu ligger man här i soffan och funderar på vad man ska ha med sig till kalmar när man väl drar ner , ska ha möte den 1 mars med min läkare i kalmar och ska även ut med några från min gamla klass den 3mars så ska man nog ta bussen hem efter den☺

Men ett tag kvar tills dess innan det ska jag till vårdcentralen och ta prover^^,men nu ska man bara vara tjock och ligga i soffan och bara vara!

Likes

Comments

i helgen var jag nere i kalmar fredagen umgicks jag med min bästavän och tog det bara lugnt blev även lite shopping då blev det ett brickbord och en pall , lördagen blev det shopping med min söta farmor då blev det 2 krukor,2 plastblommor,bordstabletter,en hållare till toalettrullarna och massa annat❤ var fullt upp och nu i veckan har jag bara haft annat att tänka på.

ett foto som jag tog när jag var nere i kalmar en av mina närmsta vänner som gick bort och sörjer henne mer eller mindre var dag!

Likes

Comments

Idag kommer det bli helt fullt upp , blir att diska,bära ner saker till källaren och slänga massa kartonger och städa och packa för imorgon kommer min pappa och fia😊 ska sedan följa med dom till kalmar så blir att vara i kalmar från imorgon till söndag!
ska ta en dag med min lilla farmor på lördag!👌

Likes

Comments

vet inte vad jag vill skriva om så att här är lite frågor i stället kan ni få lära känna mig lite mer!

1. Är du besatt av någonting?
Ja utan tvekan!
mitt kaffe går inte en dag då jag inte dricker kaffe, förr drack jag sjukt mycket allt från 10-20koppar och kanske 2-7termosar but!
nu är jag mest hemma så minst 2 koppar men max upp till 6 kanske?☕

2. Vilka 5 saker kan du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?

hmm.. Bacon,pasta,ägg,ris & nån typ av choklad!🙃

3. Vilken är den roligaste träningsformen?

Ja är la med ens partner😏

4. Har du svensk ursprung? 

Ja , jag är en gott och blandat kan man nog säga.😁

5. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? 

Köpa nya saker till lägenheten,köpa saker till djuren,resa och så skulle jag nog köpa mig en ödla!🤑

Likes

Comments

Sorry vart lite dålig på att blogga nu men haft en del att göra i helgen var mim extra mor,pappa och farmor här så det blev middag och paketöppning och idag var jag med natha så fixade hennes hår och fixat julklappar så har bara 3 kvar nu!👌

Likes

Comments

Ja nu har jag inte bloggat på ett tag men förra måndagen var mamma här och i helgen har man bara tagit det lugnt så lagade älsklingen maten då jag fyllde år den 20. Men idag har jag haft en hel dag med Natha vi har vart på stan så jag har fått upp min trollhassel och hängt julgranskulor och ljusslinga på den , så har jag även köpt nya vinglas !😍 sen så fixade vi lite från bolaget tills på lördag!

Likes

Comments

Hehe.. nu va de ett tag sen jag bloggade menmen i helgen var jag hos pappa och fia så firade vi henne så då var de en del människor där 😊. Men idag var mamma hos oss och hälsade på så då fick jag ett par nya skor och var jätte trevligt att se henne igen!👌

Men men snart börja med maten och väcka gubben!😊

Likes

Comments

Idag har man mest diskat,julpyntat lite mer pyntade ju de mesta igår! men nu sitter man och tittar på  Svenska Hollywoodfruar och äter chips,dricker saft och tar en stoooor kopp kaffe 👌 imorgon blir det att dammsuga och allt sånt!

Likes

Comments