Ska bästa väninnan äntligen gifta sig? Bröllop i all ära – det är faktiskt möhippan som är roligast. Och som bästa kompis och brudtärna är det givetvis upp till dig att fixa en minnesvärd kväll.

Möhippan är sista kvällen som ogift och därför borde den också firas rejält. Glöm den lilla intima tjejmiddagen på stan och satsa på någonting galet och oförutsägbart istället. De flesta har ju faktiskt bara en möhippa i livet.

Läs vidare för några tips på en helt galen – men mycket rolig – tjejkväll natten innan bröllopet.

Satsa på en vild natt

Börja gärna kvällen med lite förfriskningar som lättar upp stämningen och får den blivande bruden på bra humör. Ett snabbt besök på krogen borde göra susen, och satsa gärna på lite finare drinkar för att fira det stundande bröllopet.

Därefter kan ni dra till någon spelhörna. Oavsett om det är bowling, biljard, laser tag eller någonting annat blir det alltid extra spännande och trevligt efter ett glas eller två.

Hemlagad middag med homeparty

Varför slänga ut pengar på en halvtaskig lövbiff på det suspekta haket när ni kan njuta av en tjejmiddag hemma? Efter en vild kväll på stan är det läge att varva ner lite och det görs bäst med en god lasagne eller gratäng efter mammas recept. Självklart med lämpligt bubbel som bordsdryck.

Det är när alla har blivit mätta eller nöjda som den barnförbjudna delen av kvällen börjar.

Självklart har värdinnan och bästa kompisen bjudit hem en homepartyförsäljare. För den oinsatte kan det nämnas att det vid homepartyn kommer hem en trevlig dam som visar upp sensuella leksaker i hemmamiljön. Som en bonus bjuds det ibland också på gott tilltugg, och dessutom är sortimentet rabatterat om ni beställer produkter direkt.

Ett homeparty kan med fördel kombineras med ett besök av en sexig och lättklädd polis eller brandman som bjuder bruden på ett väl inslaget paket.

Tänk dock på att alla reagerar olika på strippor, så ha i åtanke vad bruden tycker är skoj och gör ingenting som kan förstöra hennes möhippa. Det är trots allt hennes kväll.

Planera en busig smekmånad

Du kan nog räkna med att det nygifta paret är sugna på att komma iväg på sin smekmånad och spendera lite egentid tillsammans. Faktiskt är de antagligen så nervösa att de glömmer allt det viktiga – som skojiga och sensuella tillbehör för heta nätter.

Om ni är ett gäng tjejer som planerar möhippan tillsammans kan ni också hjälpas åt med en liten erotisk presentkorg. Var gärna nytänkande när ni sätter ihop överraskningen. Till exempel kan det vara kul med smaskiga och smaksatta kondomer och kylande glidmedel, värmande massageolja, mjuka piskor och lättsamma erotikspel.

Valde ni att arrangera ett homeparty tidigare under kvällen är saken, så att säga, biff.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När man är företagare så finns det väldigt många olika saker som kan orsaka stress. Det är enligt många just värst i starten när man ska grunda sitt företag, du ska skaffa dig en lokal och hantera ekonomin för ditt nybildade företag. Men det stannar inte där utan du ska också samtidigt klara av ditt privatliv och man vill ju inte försumma sina vänner och familjemedlemmar på grund av företaget. I slutändan kommer allt detta kunna enkelt leda till stress och göra att man inte klarar av det. Men det finns en del enkla knep du kan använda dig av för att göra hela processen mycket enklare och utan all onödig stress och oro som många annars varit rädda för.

Planera i förväg

Innan du startar ett företag så finns det massor att tänka på oavsett typen av företag. Det första du måste göra är att göra en affärsplan och noggrant kontrollera allt som måste göras. Mycket papper måste fyllas i och man måste också se till att inget glöms när man sedan ska starta företaget. Genom att använda sig av en checklista och dels förbereda för starten men också göra det man kan i förväg så slipper man enkelt mycket av stressen eftersom du inte måste göra allt på samma gång. Du slipper också upptäcka att du glömt ett nödvändigt moment när du redan startat företaget och på så vis förlora pengar och tid. Gör en lista på det som måste göras, läs på ordentligt och kontrollera gärna online och genom myndigheter innan du officiellt startar ditt företag så blir livet enklare.

Låt internet göra livet enklare

Livet kan bli väldigt smidigt och enkelt med internet. Det finns mycket sidor och tjänster som är riktade till just företagare och olika behöv de kan tänkas ha. Genom att använda dig av dessa blir det helt plötsligt mycket enklare att göra visa saker som företagare som tidigare har varit tidskrävande, stressiga och komplicerade. Glöm inte heller att det finns mycket i företagets arbete som kan göras digitalt, bokföring, administration och liknande saker är idag mycket enklare genom datorn och måste inte göras på papper.

Detta är också något du bör kolla innan du startar företaget eftersom mycket blir lättare i din start med dessa tjänster. Du slipper en hel del pappersarbete och många moment kan bli stressfria och enkla genom att göra dem digitalt. Det låter dig också ha ett lugnare privatliv utan en massa oro. Ett bra exempel är att du kan hitta lokaler online idag genom matchoffice.se. Du kan även göra din bokföring, registrera ditt företag, fakturerar och även marknadsföra direkt via datorn genom att använda dig av olika internettjänster och företag.

Likes

Comments

Hälsoguru eller bara intresserad av wellness – du har säkert hört talas om ”detox” som är en slags avgiftning av kroppen. Metoden har blivit mycket populär de senaste åren och används av såväl kändisar som hälsospecialister.

En detox går i de flesta fall ut på att rena kroppen från olika gifter och avfallsprodukter som anses lagras i vävnaderna. I ordets bredare bemärkelse ingår också själslig och psykisk rening i form av exempelvis avslappningsövningar och mindfulness.

Ta hjälp av en hälsoresa

För att hjälpa kroppens reningsprocesser på traven kan det vara lämpligt att kickstarta din detox genom att spendera en weekend på någon av landets kurorter eller spaanläggningar. Där har du möjlighet att vila ut dig både fysiskt och psykiskt i en avstressande miljö samtidigt som du passas upp på av massörer och skönhetsbehandlare.

Passa på att skämma bort dig själv med lyxiga gourmetmiddagar, champagne och choklad på rummet och ett uppfriskande skumbad i jacuzzin. När du väl återvänder hem är du garanterat avslappnad, avstressad och redo att ta nya tag.

Huuray.se hittar du mängder av presentkort som kan användas till flera olika relaxupplevelser och hudvårdsprodukter. Kanske har du en vän eller familjemedlem som också skulle behöva ladda batterierna?

Ät nyttigt och lär dig slappna av

En viktig del i alla sorters detox är näringsriktig mat som är nyttig för kroppen. Det gäller att undvika framförallt socker, som ju har många skadliga effekter i kroppen, och istället äta och dricka grönsaker, frukt och milda mejeriprodukter som yoghurt.

Många detox-dieter består av endast grönsaks- och fruktjuice eftersom flytande föda låter tarmarna och magen vila sig under några veckor. Det gör det lättare för kroppen att bli av med plack och andra avlagringar som bildas i mag- och tarmsystemet när man ätit onyttigt under en längre tid.

Det är inte nödvändigtvis så att du måste skippa all fast föda, men satsa gärna på lättsmält och nyttig kost som frukt, bär och ris. Undvik svårsmälta fibrer, kött och stimulerande drycker som kaffe – det ökar adrenalinpåslaget och stressnivån, vilket är den absoluta motsatsen till den effekt du vill åstadkomma.

Glöm heller inte att rena själen med hjälp av avslappningsövningar. Du kan till exempel meditera morgon och kväll eller köra ett dagligt yogapass för att stretcha och mjuka upp kroppen samtidigt som du uppfylls av en djup inre avslappning.

Även mindfulness är viktigt. Mindfulness innebär att du alltid är medveten om det du gör och känner; att du lever i nuet. Testa att sluta ögonen på altanen och fokusera på att känna och höra vindens bris, avlägsna ljud och solens värmande strålar. Släpp alla tankar på ”måste” och ”ska” och var dig själv för en stund.

Rena och avgifta hemmet

De gifter och avfallsprodukter vi har i kroppen kommer inte bara från födan vi äter. Tänk på hur många liter luft du andas varje dag, till exempel – det blir åtskilligt med tobaksrök, pollen, kvalster och andra luftburna föroreningar som du får i dig varje dag.

Genom att rena luften med hjälp av exempelvis tätningslister, med vilka du kan stänga ute pollen och damm, ser du till att mängden gifter och föroreningar du får i dig minskar kraftigt. Om lungorna hålls rena leder det till att hela kroppen mår bättre och att du blir mycket piggare och mer klarsynt.

Det är alltså genom en kombination av kroppslig och själslig rening samt en förbättring av inomhusmiljön som du mest effektivt detoxar dig själv.

Likes

Comments

Det finns mycket man kan göra själv för att må bättre. Till att börja med så är en balanserad diet ett måste. Mycket grönsaker bör vara basen, och gärna en variation av olika sorter. Alkohol och koffein bör hållas på ett minimum, egentligen bör de bara intas vid särskilda tillfällen. De flesta mår bättre av färre kolhydrater, men det kan vara ganska så individuellt. Socker är något som är förknippat med flera sjukdomar som diabetes och cancer.

Något annat som bidrar till hälsa och längre liv är motion. Både kropp och själ mår bra av att man rör på sig varje dag, speciellt för de som har stillasittande arbete. Det kan förhindra både hjärtattack, förslitningar och många andra hälsoproblem. I tillägg så bidrar träning till god sömn, något annat som gör att man mår bättre. Alla borde gå och lägga sig vid samma tid och se till att få in tillräckligt med timmar i sängen.

Mental hälsa har också visat sig vara förknippat med hälsan. En glad person orkar mer, har mer energi och lust att vara aktiv. Det finns flera olika sätt att stimulera sig själv mentalt och känslomässigt. Familj och vänner är grunden, men en hobby kan också vara på sin plats. En del praktiserar yoga eller meditation för att hålla sig i form mentalt.

Att leva ett balanserat liv på alla sätt och vis gör att man blir friskare. Mindre stress, mer motion och sund mat, samt stimulans på olika nivåer. Detta är början på ett långt och sunt liv.

Likes

Comments

Det er ikke mange årene siden vi så inntoget av en rekke private aktører på det norske kasino- og pengespillmarkedet. Selv om det er flere aktører enn noen gang, anser man det norske spillmarkedet fremdeles for å være et spillmonopol. Hvor reelt er egentlig eneretten til pengespill på det norske markedet?

I en rapport fra Idrettsforbundet om pengespill og lotterier i Norge, kommer det frem at utenlandske spillselskaper har en markedsandel på 7-10 prosent i det norske markedet. Selv om prosentandelen ikke er særlig høy utgjør disse prosentene, i følge Lotteri- og stiftelsestilsynet, verdier for mellom 11-15 milliarder kroner hvert år. Eksperter mener at man må regne med store mørketall og at alle anslag på området vil være høyst usikre.

Spillmarkedet gjennomgikk en stor endring med fjerning av alle spilleautomater i 2007, som hadde en nettomsetning på nærmere 30 milliarder kroner årlig. Forbudet førte umiddelbart til vekst i andre pengespill og spesielt fra bingo, hvor omsetningen ble mer enn fordoblet i løpet av to år. Men selv med større vekst i andre spillsegment, har det fremdeles ikke lykkes spillselskapene å dekke vakuumet etter spillautomatene. Det har ikke vært enkelt for markedet å tilpasse seg den nye situasjonen, men tallene viser at nettomsetningen gradvis er på vei til gamle høyder.

Svakere tall for tradisjonelle spill

Tendensen i markedet er at tradisjonelle spill mister omsetning for hvert år, mens nye spill tar større markedsandeler. Dette gjør det viktig for spillselskapene å være i forkant både hva gjelder nyvinning og markedsføring. De private aktørene blitt stadig mer synlige og konkurransen om kundene har tilspisset seg. Selskapene ønsker å tilby de beste bonusene, de høyeste premieutbetalingene og de mest unike spillopplevelsene. http://www.bingoguiden.net/ er en nettside som gir full oversikt over hva de ulike nettkasinoene tilbyr sine spillere i form av både gaver og bonuser.

Med sine unike tilbud og spilleopplevelser har de nye aktørene på det norske markedet stadig tatt større del av andelene. Spillmonopolet til Norsk Tipping og de andre regulerte aktørene er fremdeles reelt, men vil også kreve at de tar konkurransen mot de nye spillselskapene seriøst. Bransjen utvides stadig til nye variasjoner av spillsegment og andelen nye aktører er i kontinuerlig vekst. Dette har også ført til at kundene blir mer bevisst på hva og hvor de ønsker å spille. Valg av nettkasino er derfor ikke lenger et rent sjansespill, men en beinhard kamp for å tilby de beste betingelsene til spillerne.

I motsetning til de regulerte aktørene, har de nye selskapene en helt ny tilnærming til kundene i form av fristende tilbud som bonuser, gaver, gratisspinn og høyere jackpot-utbetalinger. Per dags dato kan vi ikke konkludere med noe sikkert, men nye nettspill vil garantert fortsette med å ta større markedsandeler på det norske spillmarkedet.

Likes

Comments

Det är inte fråga på denna punkt att att leva tillsammans är ett beslut att inte tas på allvar. Sant, det kan sparka igång en rik, ny fas i er relation, men det kan lika enkelt spell slutet av saker om du inte är försiktig. Du skulle vara klokt att ta några viktiga steg innan du gör flytten.

1. Ha de svåra samtal nu. Om du har frågor om renlighet, sysslor, allmänt underhåll eller ens vem är välkommen när inte du är det, skulle du bättre att prata nu. Om du är rädd att detta kommer att skapa spänning, sedan tänka om lever tillsammans. Du måste möta problem förr eller senare, oavsett om du pratar om dem eller inte, så om de är en affär-brytare, din tystnad kommer inte att rädda förhållandet. Du kan börja med att tala om din beredskap att leva tillsammans. Om du inte ens ta upp att man, då du är bättre att vänta tills du känner dig mer säker på varandra.

2. Överväg hur mycket du är villig att betala för en partner som flyttar in. Om du tror att du kommer känna sig förbittrade plocka upp partnerns finansiella slappa, inte sedan välja en plats utanför deras medel. Om du verkligen vill leva tillsammans och du vill ha ett trevligt ställe, sedan inser du subventionera din partner så att du kan ha båda. Det är ditt val, och du behöver inte göra det. Går ett fönster sönder, vem ska då betala? Ska ni dela på det är frågan?

3. Öppet bedöma valet. Om din partner insisterar på att betala mer än du har råd, sedan säga "OK, men låt oss håller med, just nu, att om du börjar känna förbittrade över pengar, vi vet det inte fungerar." Du har nu kommit överens om att eventuella finansiella förbittring signalerar behovet av ett nytt arrangemang alldeles – antingen separata platser eller du har både råd.

4. Kör prövningar. Om möjligt, planera att spendera minst en månad i varandras plats. Dina vanor varierar beroende på hur mycket du känner att du i ditt eget utrymme. Studierna ger dig en chans att se hur var och en av er lever verkligen, när du känner dig hemma och när du inte (och du kommer att känna en blandning av båda först). En studie från University of Columbia tyder på att många unga par kan vara att välja denna mycket lösning, att välja "sova över" relationer där de tillbringar tre eller flera kvällar i veckan tillsammans bibehållen egna separata boenden. Din hårtrimmer stannar hos dig.

5. Välj dina strider. Parrelation innebär förhandlingar, men det bör inte vara konstant. Om lilla, skonsamma lösningar är att få på nerverna, överväga lösningar som inte beror på din partner ändra (du kan köpa en tub med locket fäst nu). Bära i åtanke, du har förmodligen tusen quirks av din egen som din partner kan behöva anpassa sig till, så fråga inte för ändringar om du är beredd att arbeta på några själv.

6. Namnge ditt bidrag. När det gäller sysslor, är vi ofta blinda för vad andra gör och akut medvetna om våra egna bidrag. För att göra saken värre, är vissa sysslor mindre synliga än andra (dammtorkning och dammsugning ibland gå obemärkt förbi.) Så Bestäm vad du vill göra och säga högt eller spela in på vad du sagt och har gjort. Om en av er prioriterar mindre synliga sysslor, och sedan minst de brukar gå obemärkt förbi. Din Foam roller kanske du vill behålla för dig själv?

Detta är bara några saker att tänka på innan du flyttar in med din älskade.

Likes

Comments

En av tre online-shoppare i Sverige handla också på utländska butiker. Men vilka nätbutiker och dess webbplatser är mest populära bland svenska konsumenter? Global kuponger plattform CupoNation analyseras data för sex månader och delar mest besökta online-butiker, både lokala och utländska, i Sverige.

CupoNation analyseras data samlades det in genom externa verktyg för att beräkna antalet besök på särskilda webbplatser under en period av sex månader. Målet var att jämföra intresset för de mest populära svenska nätbutikerna mot de utländska, så det kunde få en bättre insikt i konsumenternas beteende av svenskarna.

Enligt kuponger plattformen studie siffrorna något korrelerar till vad PostNord betonade i sin senaste "E-handel i Norden 2016". Postgången nämnde hur 32 procent av svenska online-shoppare också handlar på utländsk e-handel webbplatser och att Storbritannien, Tyskland och USA är populära länder att handla från.

De mest populära nationella nätbutikerna i Sverige

(Ungefärliga siffror för de senaste sex månaderna)
1. Blocket.se: 125 231 0002
. Elgiganten.se: 20 172 0003
. CDON.se: 19 146 0004
. Netonnet.se: 18 422 0005
. IKEA.com: 18 183 0006
. Viaplay.se: 17 686 0007
. Webhallen.com: 13 817 0008
. HM.com: 13 474 0009
. Telia.se: 12 834 00010
. Biltema.se: 11 779 000

Det beror på vad du vill köpa. Online-butiker blir riktigt stora i Sverige och butiker bygger ibland på online-verksamhet endast och sedan gå till antingen frakt det eller du plocka upp på deras lagring.

Några stora sådana i Sverige:

Bloomingville

En butik på nätet med mysig inredning. Här kan du hitta allt möjligt till ditt hem i fina ljusa härliga färger. Det finns något för alla. Företaget bygger på en princip eller filosofi och det är ”enkelhet”, i sin renaste form. Precis vad svenskar tycker om och ofta väljer.

Stegfabriken - Lofttrappor

Nätbutiken nummer 1 när det kommer till alla sorters trappor I det flesta former du kan tänka dig. Är du efter efter en skräddarsydd trappa till ditt nya hem kanske? Tveka inte på att besöka stegfabriken som just nu har ett riktigt schist utbud på deras lofttrappor. Gör dig själv en tjänst, besök stegfabriken idag!

UNIGgardin

En av de ledande aköterna av persinner på nätet i Sverige. Här kan du hitta alla möjliga modeller du kan tänkas leta efter. Det går att få expert hjälp när det kommer till justerbara gardiner, fönstergardiner. Allt du kan tänka dig. Så om du behöver något till hemmet som har att göra med fönster, besök Unigardin.


KLÄDER - H & M
: H & M erbjuder mode och kvalitet till bästa
prisZalando: Skor & kläder
onlineStayhard: Herrkläder - examensarbete märkeskläder och mode

BÖCKER ONLINE - Adlibris

: Billiga böcker online - Adlibris BokhandelBokus
: Bokus bokhandel: Handla böcker

Hemelektronik Online - NetOnNet

: StartpageSEKomplett
: Laptop - dator - datorkomponenter - tv - smartphone
MediaMarkt: Välkända varumärken till superlåga priserWhite


Vitvaror - Tretti
: Vitvaror och hushållsapparater på

Det mesta - CDON

: CDON.COM - Nordens största
varuhus

Prisjakt – Sökmotor för alla svenska nätbutiker

Har alla annonser som körs i Sverige. Visst finns det mycket mer, men detta är från toppen av mitt huvud. Något specifikt område du är intresserad?

Design House Stockholm

Ett kollektiv som sammanför de skarpaste hjärnorna i skandinavisk design. Många av dessa husgeråd är verkligen ganska överkomligt för vacker designmöbel. Du kan också hitta artiklar på Horne och Vertigo hemma.

Koloni Stockholm

Koloni Stockholm samling av muggar, kökshanddukar och hem tillbehör få rätt till hjärtat av svensk nostalgi. Utskrifterna känna något ' 60s-ish i tonen, men är helt anpassningsbara till de mest Pinteresty av bostäder. Finns på Scandinavian Design Center där frakt till USA börjar på $19 (och några ytterligare avgifter kan tillkomma).

Likes

Comments

IKEA, H & M och Ericsson är alla välkända svenska varumärken, men det finns andra produkter där ute som inte kanske är som vanligen förknippas med landet av midnattssolen.

Här är en lista över sju svenska produkter och varumärken som du bör också få veta om du inte redan.

Cheap Monday

Svenskt mode blivit synonymt med detta rock inspirerad, gamla skolan varumärke under de senaste åren. Dess karakteristiska urtvättade slim jeans med den unika skalle etiketten har spridning över hela världen sedan Örjan Anderson och Adam Friberg grundade företaget i Stockholm 2000.

Billigt måndag släppte nyligen sin första någonsin sko samling, och även säljs en ganska udda samling jeans heter "Anpassade by Nature" under en nyligen Visa i Paris. Som namnet antyder, placerades ett antal jeans vänster utanför att insupa naturens hårda behandling och kom ut som 30 enskilda par jeans.

Lunchrestaurang i Sverige du måste testa,

Acne Jeans

Acne Jeans är något äldre än Cheap Monday och en annan populär mode exporten från Sverige. Det grundades i Stockholm 1996 av en grupp av fyra, och har sedan dess varit klättrar stadigt mot koncernens gemensamma mål att skapa en livsstil av subtil lyx.

Grundare och Creative Director Jonny Johansson och Thomas Persson, redaktör för acnes egna magazine, Acne Paper, var med i New York Times som sin nya butik i mode metropolen började locka nya kunder.

Hasselblad kamera

Nästan lika länge som kameran har existerat, har svenska kamera företaget Hasselblad varit inom affärsområdet fotografi. 1841, den första butiken öppnade i Göteborg och 100 år senare, Victor, en fjärde generation Hasselblad, växte upp till att ta ett stort steg för familjeföretaget.

Under World WarII flög tysk övervakning flygplan fram och tillbaka över den svenska gränsen till Norge. Många kraschade, och när svenska myndigheter lyckats gripa en övervakningskamera från en av plan, kamera expert Victor Hasselblad ombads att reproducera den.

Koenigsegg

Någon som letar en "säker familjebil" kommer troligen snubbla över svenska maskiner som Volvo och Saab. Men låt oss vara ärliga, dessa märken både har sett bättre dagar.

Dock finns det ett annat bilmärke som inte kanske brukar vara identifierat till Sverige, som har helt olika funktioner.

Vill du testa något enklare, kika in på ​​​​​bike rental Gothenburg.

Filippa K

"Okomplicerad men ändå moderna kläder som passar varje tillfälle." Det är vad skaparna av svenska klädmärket Filippa K hade i åtanke när de bildade företaget 1993.

Filippa Knutsson ville fylla tomrummet hon hade upptäckt på den svenska konfektionsmarknaden, och lämnade klädaffär Gul & Blå att starta eget företag tillsammans med Patrik Kihlborg och Karin Segerblom.

Filippa K blev tidigt en stor nationell framgång i Sverige med den karakteristiska kvinnors stretch jeans. Några år senare Filippa K Man lanserades, och framgången börjat sprida sig över Europa och Nordamerika.

WESC

WeSC, kort för vi är the Superlative Conspiracy och nonchalant känd som vi, grundades 1999 i Sverige. På första blomstrande främst i gatan och skateboard subkulturer, en smart marknadsföring system ledde snart till varumärket bli vida känd internationellt.

Eller kolla in Bättre Nätter

Absolut Vodka

Man kan anta att Absolut Vodka grundare Lars Olsson Smith blev jätteglad när, 1922, svenskarna röstade i landets första folkomröstningen inte att utfärda ett totalförbud mot alkohol, ungefär 40 år efter hans banbrytande sprit infördes.

Svenskar verkade ha varit vänster inte övertygad av kampanj för förbud, som innehöll en man gått ut med en flaska i handen framför sina ödelagda fru och barn. I stället var lättroad svenskarna mer vaggade av varningen om att förlora sin nubbe (skott av snaps) för traditionella kräftor festligheter som svenskar håller mycket kärt.

Likes

Comments

Har du börjat titta på marmor och koppar där hemma? Då kanske du vill sluta läsa.

Även om det verkar som det var igår vi fira det nya året, är trendprognosmakare och designers långt in i 2017 - och det finns en stor mängd inredningstrender förutspådda.

I ett land som till exempel Australien har vår produktiva användning av teknik och sociala medier konsumtion förkortat luckan i vår anpassning av globala trender, vilket betyder att vi ser internationella stilar ta sig till våra butiker mycket snabbare än tidigare år. Detta säger teamet på hushållsprodukter företag Nathan + jac.

Om du renovera eller bygger ett nytt hem, håll utkik efter följande trender för att inkludera under 2017.

VAD ÄR INNE:

1. Terracotta

Varma material såsom terrakotta kommer att ersätta för närvarande populära svala och vita toner.

"Till skillnad från på 80-talet, används de inte längre som gränsplattor. Istället kommer de att ha en naturlig matt finish och användas som fondväggar i badrum eller för beklädnad eldstäder ", säger Lauren Macer av sisällä Inredning.

"Jag tror att genom att undvika terrakotta som är alltför rustik och hålla med en matt yta, kan man med denna trend ge karaktär och värme till inredning igen." Om du behöver hjälp för att köpa en interiörprodukter som du har önskat en längre tid klicka här .

2. Eskapism

Hem med skrymslen och platser att hämta kommer att bli mer populärt, då människor reagerar på våra alltmer tekniska liv.

"Med en ständigt ökande mängd tid framför en dator eller smartphone skärmen under dagen ... kommer det att bli en större önskan att skapa utrymmen i våra liv som saknar digital distraktion", säger teamet på Nathan + Jac.

"Detta behöver inte innebära att lista en 65 tums platt skärm på Gumtree, men vi kommer att försöka skapa en fristad för lugn och ro, oavsett om det är ett sovrum eller ett hörn vi kan fly till, även om det är att lättjefullt bläddra vår Instagram flöden i fred . "

Avslappnade möbler och material kommer att följa efter, från djupa soffor som omfamnas av linne, till överdimensionerade stolar kärlek, dag sängar, isländska fårskinn, chunky stickade ullmattor och golvkuddar.

3. Klädd sänggavel

Sängar kommer att förändras dramatiskt under 2017, med stoppade och klädda sänggavlar för att ersätta trä sänggavlar som för närvarande dominerar marknaden.

"De har varit en stapelvara på lyxhotell och i deras sovrum och kändis hem för ett bra tag, men nu faller vi alla pladask för trenden med klädd sänggavel", säger Emma Blomfield, stylist på nätet.

"Oavsett om du väljer den klassiska modellen i neutral färg med knappar, eller en plysch en i sammet, är en klädd sänggavel ett enkelt sätt att uppdatera och lägga till omedelbar glamour till ett sovrum."

Likes

Comments