God eftermiddag.

Jag ligger helt död i sängen just nu. Igår var jag på afterwork med mina underbara kollegor. Vi började kvällen på Mister French och fortsatte på Cafe Opera. Stämningen var på topp och vi dansade hela natten, rättare sagt en lyckad utgång. Jag kom hem trappandes vid 5 imorse. Kände mig som 18 igen. Men det var så värt det.


Idag ska jag hjälpa mina fina vänner att flytta, de har köpt lägenhet. Så himla glad för deras skulll! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan bloggen.

Idag har jag vart ledig hela dagen, superskönt. Vid fem tiden träffade jag min bästa vän. Vi lämnade in hennes bil på lagning sen åt vi sushi och pratade om allt möjligt. Finns seriöst ingen bättre terapi än att prata med sin bästa vän, vad skulle jag göra utan dig?

Imorgon jobbar jag kväll på Hermans restaurang, ser faktiskt framemot att jobba med mina underbara kollegor. Vi drar igång grillen imorgon också och vi bidrar med sommar viben med våra fina blomkransar.


Likes

Comments

Hejsan! Välkomna till min nya blogg. Jag heter Anchal och är en 21 årig tjej som bor utanför Stockholm. Här kommer ni få en inblick av min vardag, mitt stora intresse för veganism, bakning, resor och skönhet. 


Likes

Comments