Personligt

Jeg forstår slet ikke, at jeg i april 2017 har boet i min skønne lejlighed i et helt år. Godt nok brugte jeg to måneder i Afrika - men alligevel ;-)
Jeg har lavet en lille liste til de (meget få) dage, hvor jeg alligevel godt kan synes, at det er lidt kedeligt at bo alene... For det meste nyder jeg dog virkelig, at det er MIG, der bestemmer over hytten!

Du afgør helt selv, hvad du vil have at spise - morgen, middag og aften!
Du bestemmer selv, hvad tid du vil stå op og gå i seng. (Når du har fri, vel at mærke)..
Valg af Netflix-serie eller tv-underholdning er dit!
Indretningen er helt din egen. (Åh, hvor jeg elsker, at det kun er mig der styrer, hvad jeg kan lide og vil have i mit hjem).
Pladsen i skabe og skuffer deler du kun med dig selv. (Det kan ind imellem også være mere end rigeligt!)
Det er dig der bestemmer, hvem du vil have på besøg.
Du kan gå rundt i lige præcis det tøj, du har lyst til. (Om det så er grimt - eller du vælger slet ikke at ha' noget på!)

Det kan være, jeg kommer på mere hen ad vejen - i så fald må I få en opfølgning ;-)

Rigtig god weekend!


/A

Likes

Comments

Mad, Inspiration

I går formiddags var jeg en tur på Eydes med en veninde. Vi skulle snakke sommerferieplaner og var enige om, det var bedst at gøre over et dejligt måltid mad.
Eydes er faktisk det eneste sted i Odense, jeg har spist brunch i lang tid. De har et virkelig stort udvalg, og maden smager fantastisk. Samtidig er indretningen super hyggelig og afslappet.
Hermed er en madanbefaling givet videre :-)


/A

Likes

Comments

Personligt

Det var egentlig ikke noget, jeg havde skrevet på min 2017 liste, men jeg har startet januar godt ud med enten at løbe eller træne hver dag. Min træning foregår hjemme - det fungerer bedst for mig. Jeg er for dårlig til at komme afsted til en træningscenter, så det er en dejlig løsning - så længe man har selvdisciplinen med sig, hvilket jeg har for tiden ;-)

Lørdag aften står for mit vedkommende på håndbold og senere en lille bytur med en skøn veninde.


/ANCEHA

Likes

Comments

Inspiration, Personligt, Indretning

Jeg var så heldig både på Madagaskar og i Kenya at finde nogle skønne ting til min lejlighed. Jeg synes det giver personlighed og historie i et hjem at have fundet ting fra forskellige steder i verden. Jeg tænkte ærlig talt ikke ret meget på prisen, men mere at jeg ville have nogle skønne minder med hjem. Derfor fandt jeg hurtigt plads i tasken til to træ-elefanter, en træ-giraf, en lille skammel og flere andre ting.
Her er et lille udpluk af mine souvenirs./A

Likes

Comments

Personligt, Rejser

Noget af det flotteste jeg ved, som samtidigt er så naturligt, som det overhovedet kan blive, er solnedgange - og solopgange for den sags skyld.
De sidste par dage har jeg sneget mig ud i kulden og siddet alene og nydt stilheden og den fine himmel. Dét fryser jeg gerne lidt for ;-)
På min Afrika-rejse var jeg også heldig at se nogle vildt flotte solnedgange. Især da vi fløj fra Madagaskar til Kenya henover Kilimanjaro og piloten sagde "This is the moment!"
Derfor har jeg samlet lidt solnedgangsbilleder, som jeg tænkte, jeg ville dele med jer.

Håber I kan lide dem! 


/A

Likes

Comments

Indretning, Inspiration

Jeg skal love for, kulden har taget fat - især i mine øre og kinder!
Jeg har på Pinterest fundet nogle skønne senge, som jeg ville elske at ligge og nyde livet i.
Jeg er vild med de sarte, fine farver blandet med gråt og har besluttet mig for, at jeg må finde mig nogle lignende puder og plaider til mit soveværelse. Lige nu er mit soveværelse meget lyst og holdt simpelt i hvidt, hvilket jeg egentlig også har været ret vild med.

Jeg har heldigvis fri i dag og kan gøre lige, hvad jeg har lyst til. Det lokker en smule at blive inde, men jeg tror nu, det ender med en lille gåtur i skoven.


/A

Likes

Comments

Personligt

Et nyt år er for alvor sparket i gang, og jeg forstår ærligt talt ikke, hvor 2016 blev af!
Noget jeg altid vil huske 2016 for vil helt klart være min Afrika-rejse, som nok i mange år fremover vil være det vildeste jeg til dato har oplevet.
Jeg glæder mig at se, hvad 2017 byder på og hvilke retninger jeg kan udvikle mig selv i. Jeg har flere idéer, nogle mere skøre end andre, men ikke desto mindre er jeg bare spændt på at komme rigtigt i gang med året.

Jeg har lært rigtig meget, og dét at kunne starte på en frisk og både kunne ligge ting bag sig, men samtidigt også se frem til en masse er en helt fantastisk følelse.
Må jeres 2017 blive lige præcis som i ønsker!


/A

Likes

Comments

Inspiration, Rejser

En af de sidste dage på Madagaskar spiste vi på en restaurant, som førhen havde været en togstation. Vi sad udenfor i en hyggelig "baghave", og den dag var der tilfældigvis små boder! Eftersom vi var ti piger afsted, kan man vel nok forestille sig, at vi kun lige nåede at bestille vores mad, før vi gik på opdagelse i souvenirs. Jeg fandt den fineste ring med en sten i, som jeg med det samme var helt vild med. Den kostede ikke meget mere end 130 danske kroner, så uden tvivl skulle den med hjem.
Der er noget vildt hyggeligt og charmerende ved at finde ting på rejser, som altid vil minde én om en fantastisk tur ud i verden. Både smykker og i mit tilfælde også flere forskellige træ-ting til at gøre hjemmet mere personligt. Mere om dem en anden gang ;-)
Men herunder er altså ringen.


Er den ikke smuk!? Den får den lidt "brunlige" og dybe farve, når jeg har den på.

Samtidigt med ringen så jeg lige mit snit til at vise en super lækker læbestift jeg fik i julegave. Den er fra MAC og hedder Matte Velvet Teddy. Farven er mat rød, uden at være for meget, og giver ligesom læberne lidt fylde. Den er vanvittig flot på.

Ha' en dejlig torsdag - inden længe starter et helt nyt år!


/A

Likes

Comments

Inspiration

Vejret i dag indbyder ikke til ret meget andet end indendørs hygge.
Jeg har taget hul på én af mine julegaver, nemlig bogen "Broken Flowers" af Robert M. Drake. Det er en samling af citater/små digte. Det er lige, hvad mit humør er til i dag. Jeg er vild med sådanne små, fine citater og finder god inspiration til at fundere lidt over, hvad man gør livet til.

Ha' en skøn 2. juledag!


/ANCEHA

Likes

Comments

Personligt

Nu er der ikke mange dage tilbage!
Jeg sidder hjemme og hygger med en kop the og venter på, jeg skal have aftenvagt på jobbet. Det bliver hyggeligt lige at se mine kolleger og få sagt god jul.
Langt om længe fik jeg købt de sidste julegaver i går og endda én til mig selv også. Den åbner jeg lørdag formiddag, så jeg har lidt at bruge tiden på, inden der kommer Disneys Juleshow ;-)
I morgen vil jeg bage cookies og se om jeg kan lave en god portion brændte mandler. Derudover skal der hænges en hylde op i mit køkken samt én i stuen - og SÅ kører jeg hjem til min mor og juler.


/ANCEHA

Likes

Comments