Mad

Jeg lavede i går en lille, skøn og meget hurtig middagsmad - i den her sommervarme er det i hvert fald nok mad til mig.

Til én person bruger jeg en stor håndfuld spinatblade, 5 cherrytomater, ét fed hvidløg, chorizo-pølse og et lækkert brød/flutes.

Jeg skærer tomaterne i halve (eller mindre), snitter hvidløget groft, skærer pølseskiverne i mindre stykker, vasker spinaten og varmer brødet.

Tomaterne puttes på en varm pande - herefter hvidløg og pølse. Til sidst spinaten. Det hele tager ikke mere end 2-3 minutter at stege.

Det smager fantastisk!


Ha' en skøn uge. Jeg ser frem til Tinderbox inden længe.


/A

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

  • Mad

Likes

Comments

Inspiration, Personligt

Jeg vil lige dele min nye hårfarve med jer, da jeg i dén grad er blevet gjort sommerklar hos min skønne frisør. Jeg havde fundet nogle billeder, som jeg viste hende, og hun tryllede præcis dét frem, jeg havde ønsket.
Jeg har i et års tid haft min helt egen mørke farve, så nu var det på tide at blive frisket op. Jeg har før haft ombré og var helt vild med det, men nu skulle det være endnu lysere og blev derfor en balayage.
Jeg købte en pakke Hair Nutrition med, da mit hår bare skal blive langt i en fart! Jeg fik det klippet ret kort i november, og nu mangler jeg lige 5-8 cm for at være helt tilfreds.


Nu kan Tinderbox og sommerferien bare komme an ;-)


/A

Likes

Comments

Inspiration, Indretning

Da jeg skulle flytte ud i min lejlighed, brugte jeg lang tid på at overveje, hvilken sofa jeg kunne tænke mig. Jeg vidste, at den skulle være grå og passe til min indretning, men samtidig var jeg faldet pladask for en pink velour-sofa. Jeg endte selvfølgelig med at købe den grå, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg synes stadig, de farverige sofaer er noget af det flotteste og kan give en lejlighed eller et hus et virkelig fedt twist.
Jeg har måtte nøjes med min velour-stol i pink fra Søstrene Grene, og det er jeg ganske godt tilfreds med indtil videre ;-)

Jeg har fundet fire sofaer, som jeg synes er vanvittigt flotte.

Alle fire sofaer kan købes hos Ilva.
Ha' en skøn onsdag!


/A

Likes

Comments

Mad

Forrige weekend besøgte jeg Gorm's Pizza i Odense. Placeringen ved Amfipladsen er hyggelig, og menukortet er super lækkert og fristende. Der var mange mennesker, men det bidrog egentlig bare til en hyggelig lørdagsstemning.

Pizzabunden var tynd og sprød, og egentlig er jeg mere til en lidt tykkere bund, men som helhed smagte det virkelig skønt.
Næste gang skal jeg helt sikkert smage deres snacks også.Jeg arbejder stadig på at få lavet den helt rigtige liste til mine 5 yndlings spisesteder i Odense til jer ;-)
I morgen skal jeg til frisøren og have frisket lokkerne op med lidt sommerfarve. Det bliver ret spændende!


/A

  • Mad

Likes

Comments

Det er længe siden, jeg har haft en hel weekend fri, så det var i dén grad tiltrængt! Jeg har nydt solen og lokkede i går aftes min mor med til Middelfart. Vi delte en pizza ved vandet og nød dagens sidste solstråler. Jeg elsker at komme lidt "væk" og bare nyde vand og natur.
På vej hjem fik vi en is og så solnedgang.


I morgen skal jeg på arbejde igen - og det bliver også helt ok ;-)

/A

Likes

Comments

Mad

Jeg har i et stykke tid haft lyst til at dele lidt mere fra dejlige Odense, da jeg efterhånden synes, vi har flere forskellige gode spisesteder at byde på. Jeg tror endda, jeg vil lave en top 5 med mine personlige favoritter. Den liste kommer snart ;-)

Jeg er helt sikkert ét af de mest madglade mennesker, man kan finde - og i går var bestemt ikke en undtagelse. Jeg tog på Bar Snik Snak med en sød veninde og bestilte lidt forskellig tapas. De har en masse små, lækre retter og jeg valgte fire forskellige. Vi fik en virkelig lækker og frisk velkomstdrink til og derefter lidt vin.
Det hele smagte skønt og vi sad udenfor og hyggede os i det fineste, milde sommervejr.


Jeg har ikke de store planer i weeekenden, men for en gangs skyld fri! Jeg vil nyde solen og at sommeren forhåbentligt er godt på vej.


/A

  • Mad

Likes

Comments

Inspiration, Personligt

Jeg har efterhånden brugt denne Derma Roller i et halvt år, og jeg er så vild med den, at jeg er nødt til at dele det med jer.
Nålene laver små bitte sår i huden, som får kroppen til at starte en helingsproces og dermed skaber nye hudceller.
Jeg har brugt den i hele ansigtet og især omkring hagen, hvor jeg har været ramt af acne - og det har virkelig hjulpet! Jeg ruller omkring 2 gange om ugen.

Jeg starter med at rense mit hud grundigt. Når jeg er færdig med at rulle, smører jeg Bio Oil i ansigtet og kører fingrene rundt i cirkler i 1-2 minutter.
Jeg gør det om aftenen, så huden har hele natten til at "gøre sit job".

I starten skulle jeg lige vænne mig til stikkene fra nålen, men efterhånden er det slet ikke slemt.


Hvis i ikke allerede bruger en Derma Roller og gerne vil friske huden op, så er det virkelig gode penge at bruge på sin hud.
Man kan også bruge den andre steder på kroppen - det har jeg bare ikke haft brug for.


/A

Likes

Comments

Personligt

På sådan en fin solskinssøndag tænkte jeg, det kunne være hyggeligt at være lidt personlig - så her er 10 facts, som er meget "mig".


Min all time favoritserie er Desperate Housewives.

Jeg elsker at se Formel 1, og følger med så meget jeg kan, når jeg ikke er på arbejde.

Jeg ser hellere krimi-film frem for romantiske og eventyrlige film. Det samme gælder faktisk med bøger.

Jeg er noget nær det mest madglade menneske i verden. Sushi og mormors bolognese ligger øverst på listen.

Hvis jeg kunne leve af at rejse rundt i verden, så gjorde jeg uden tvivl dét.

"Farven" på mit tøj er for det meste sort, hvid eller grå. Jeg øver mig meget i at købe tøj med lidt mere farve ;-)

Jeg er et kæmpe tryghedsmenneske, og jeg har det allerbedst, når jeg er sammen med min familie eller mine tætteste veninder.

Jeg gør meget ud af at skrive alting ned. Det kan være næste dags planer, idéer eller noget helt tredje. Oftest er det på mine noter på telefonen, men ind imellem på papir eller i min kalender.

Jeg elsker at træne, og følelsen i kroppen bagefter gør mig glad og giver mig overskud. Jeg går på flere forskellige hold eller træner hjemme, hvis det skal gå stærkt og jeg gerne lige vil klemme en hurtig træning ind.

Jeg er vild med sprog - og er helt sikkert også mere sproglig end noget andet. Jeg har hentet app'en Duolingo og øver mig i både fransk, spansk og italiensk.Apropos Formel 1, så vil jeg smide mig på sofaen med en latte og nyde søndagens løb i Barcelona.


/A

Likes

Comments

Inspiration

Jeg faldt pladask for denne skønne cowboy-jakke første gang jeg så den. Jeg elsker detaljerne og kunne se et hav af muligheder med både jeans, kjoler og nederdele til. Jeg har sågar haft en strik indenunder, hvilket også, efter min egen mening, så ret godt ud.
Jeg forestiller mig, at den bliver min "jakke" til sommer og skal selvfølgelig med til Tinderbox også. ;-)


Jeg glæder mig virkelig til, det bliver lidt varmere, så vi kan få lidt mere sommerligt tøj på. I søndags var det helt kanon vejr, og jeg lå og solede på min altan i et par timer, inden jeg spiste lækker sushi med et par venner.

Ha' en hyggelig torsdag aften. Jeg smutter til boksetræning, før jeg tager en nattevagt på jobbet.


//A

Likes

Comments

Efter at have været en lille tur ude i verden, har jeg nu kun endnu mere lyst til at forlade Danmark igen og rejse ud på eventyr.
Min plan er at se flere af Europas smukke storbyer og øverst på listen er Rom og Paris. Jeg har en lang liste med byer, jeg gerne vil opleve, men disse to trækker allermest i mig.
Jeg vil også enormt gerne se London igen, hvor jeg boede i fire uger for syv år siden.
Jeg er kæmpe fan af at tage til et andet land og høre sproget, spise god og anderledes mad og suge til mig af nye oplevelser og seværdigheder.
Følelsen af det fremmede og alt det, man kan opdage og lære af at besøge et nyt sted i verden, er det bedste og fedeste kick for mig.//A

Likes

Comments