Personligt


Der har været stille fra mig i en måneds tid og grunden er, at jeg har brugt noget tid på at lade flere forskellige ting bundfælde sig i min lille krop og i mit hoved.

Jeg har, siden jeg var helt lille, haft en tilbagevendende problemstilling, som er kommet og gået alt efter, hvad der er sket i mit liv og ''hvor'' jeg har været. Jeg er vokset op med én forælder og har selvfølgelig manglet den anden ''halvdel''. Det har taget mig mange år at indse, at én kan være ligeså god som to - i mit tilfælde heldigvis bedre!
Jeg har søgt helt vanvittigt efter den accept i andre mennesker, og jeg er nemt blevet ''forelsket'', hvis bare en fyr viste den mindste interesse for mig. Derfor har det såret mig så dybt, når tingene ikke er gået, som jeg troede, de skulle gå.

Det endte med (og startede heldigvis også noget for mig) at jeg i foråret var blevet vild med én. Jeg begyndte at få angstanfald og kunne ikke finde ud af, om jeg ville sove eller være vågen. Det var frygteligt at vågne op og indse, hvad der skete i mit liv, og det var forfærdeligt at være vågen og sidde alene i min lejlighed og bruge tid på at kunne tænke det hele igennem.
Jeg er ikke i tvivl om, at det slag jeg fik dér, gjorde mig opmærksom på, at det skulle være HELT slut med at søge efter den accept nogensinde igen. Jeg skulle give slip og give mig selv den accept jeg søgte, og jeg skulle hver dag fortælle mig selv, at jeg ikke behøvede andre end MIG for at være lykkelig og tilfreds med mig selv og mit liv.
Det har jeg øvet mig på lige siden. Det er ikke altid lige nemt, men jeg kæmper, for nu ved jeg, hvad jeg vil med mit liv, og hvem jeg vil lukke ind.

Jeg har det så fedt over at have taget et valg, som jeg virkelig kan mærke gavner mig. Jeg bliver ikke ''forelsket'' mere, hvis jeg fx. får at vide, jeg ser godt ud. (Hvilket bestemt heller ikke er en rigtig forelskelse). Det vil altid være et dejligt kompliment at få, men det gør mig ikke længere ''svag'', som det før gjorde, hvor jeg følte, at jeg kun kunne leve gennem dét menneske. Jeg har endelig knækket koden og står meget stærkere i mig selv nu.


Jeg håber, i synes om et lidt mere personligt indlæg fra mig - og at i har læst med så langt. Det var ren medicin for mig at få det skrevet ned og kunne dele med jer.


/A

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Indretning, Inspiration


Som en lille forlængelse af mit seneste indlæg omkring mine to vaser fra genbrugsbutikken, har jeg været inde og lure på Pinterest og finde en masse virkelig smukke vaser, hvilket selvfølgelig kun har givet mig lyst til at finde flere....
Nyd dem lige!


Kan i også finde på at tage på genbrugsjagt?
Det er i hvert fald blevet en hyggelig ting for mig, som jeg vil huske at sætte tid af til.


/A

Likes

Comments

Inspiration, Indretning


Fredag middag kørte jeg en tur rundt i Odense og ledte efter genbrugsbutikker.
Jeg havde lige brugt en dag med pigerne fra min Afrika-tur, hvor vi gik på genbrugsjagt, så jeg besluttede at fortsætte hjemme i Odense.
Jeg endte med at finde Genbrugshallerne tæt på Rosengårdcentret og der var virkelig meget! Hvis man lige kigger efter og har tålmodighed, kan man nemt finde nogle fede og specielle ting.
Jeg har længe gerne ville finde noget genbrug til lejligheden, da jeg synes, det giver en varme og noget specielt til et hjem.
Jeg er derfor ret tilfreds med disse to, som jeg endte med at købe med hjem.
Jeg har noget med karrygul for tiden, så selvfølgelig har vaserne lidt karrygult i sig ;-)


Min tanke er at finde nogle bomuldsgrene til den høje, grønne vase. Kunne det ikke være flot!?
Jeg er stadig lidt i tvivl om, hvad jeg vil have i den gule.

Ha’ en skøn søndag!


/A

Likes

Comments

Inspiration


Jeg har rigtig hygget mig her lørdag aften og været inde og lure på Zara’s hjemmeside ;-)
Derinde fandt jeg 4 lækre overdele, perfekte til efteråret, som jeg bare ikke kunne lade vær med at vise frem.
Jeg er pjattet med den olivengrønne farve og den grå strik med perler, men især den sorte jakke med nitter! Den er jeg nødt til at købe.. Den findes også i grøn - hvilken én vælger man så lige!?
Striktrøjer er altid en god idé og jeg har ret mange forskellige.

Er det ikke fine sager!?
I kan købe dem på zara.com

Nu er det jo egentlig blevet søndag, og jeg skal ned og træne, når jeg vågner.. Så godnat og god søndag ;-)


/A

Likes

Comments

Åh, endelig er mine små, nye, fine Adidas-venner kommet hjem! Jeg har seriøst glædet mig som et lille barn, fra jeg så dem første gang og til de nu er ved mig! Jeg synes, de har den fedeste farve nogensinde og de passer ret godt til efterårets gyldne farver!
Nu skal de bare sprayes med lidt beskyttelse og derefter er de klar til at komme med ud ;-)

De er købt på Zalando og er voldsomt behagelige at have på!

I næste uge skal jeg ses med mine søde rejsepiger og det bliver så hyggeligt at se dem.

God torsdag aften!


/A

Likes

Comments

Mad, Inspiration, Personligt


Jeg har fri i dag og startede med en løbetur nede i Fitness. Jeg synes faktisk, det går ret godt - jeg holder ud og løber lidt længere hver gang. Mit mål er at nå omkring de 10 km, men nu er jeg på lidt over 3, og det er egentlig også fint for nu.
Jeg mixer mit løb med nogle hold, hvilket fungerer super godt for mig.

Da jeg kom hjem, fik jeg sat et par små pilea-baby’er i vand og venter nu på de får lidt rødder, så jeg kan plante dem ud i nyindkøbte, fine potter!
Er det forresten også sådan i gør? Eller planter i ud med det samme?

Nu sidder jeg hjemme ved min mor og venter på, vores lakseruller har “sat sig” og bliver kolde. De er altid en sikker vinder her hos mig! Især hvis man har lidt chili mayo at dyppe i ;-)

I går var jeg forresten med en veninde på Nelles og få en dejlig croissant og en latte. Virkelig tiltrængt i kulden!

Ha’ en hyggelig aften i grå- og regnvejret! Jeg har gjort mig et køb, som jeg glæder mig til at kunne vise jer herinde meget snart ;-)


/A

Likes

Comments

Inspiration, Personligt

Nu er det for alvor blevet efterår og selvom jeg synes, det kan være hyggeligt, skal jeg alligevel lige vænne mig til det - især når vores sommer har været så ekstremt dårlig!
Derfor har jeg lavet en liste, både til mig selv og jer, så vi ikke bare sidder og keder os i regnvejret.


1. Find dine yndlingsserier, film eller bog og hyg dig under dynen med noget varmt at drikke og tændte stearinlys.
2. Tjek dine foretrukne shopping sites og find de lækreste items til efteråret.
3. Sæt musik på og lav dig en lille, effektiv hjemmetræning! Der er aldrig undskyldninger - og der er masser af øvelser at lave hjemme.
4. Kig alle skabe og skuffer igennem - mon ikke du kan finde noget, der kan ryddes op i eller smides ud? Perfekt tidspunkt at finde tøj du ikke bruger og sælge det på fx. Tradono.
5. Tag en runde i dit hjem og lav en to do-liste med ting du gerne vil fornye og lave om. Det kan sagtens være små ting som en ny æske fra Søstrene Grene eller et nyt pænt billede fra Desenio.

(Billeder fra Pinterest)


Ha’ nogle dejlige regnvejrsdage!


/A

Likes

Comments

Inspiration, Personligt

Jeg er en lille smule afhængig af at høre musik, og det er egentlig ret sjældent, jeg ikke har tændt for enten radio, telefon eller computer.
Der er lige nu tre hits, jeg har kørende på repeat og som bare gør mig i så dejligt humør.
Ind imellem kan jeg sagtens høre noget lidt ældre musik, hvis det “nye” ikke fanger mig, men det gør jo ikke noget, når vi har haft stjerner som fx. Michael Jackson og Queen ;-)


Selvom jeg hører disse tre meget, synes jeg bestemt også, at Kesi har ret godt gang i sin musik!
Har i hørt mine favoritter og kan lide dem? ;-)

God tirsdag!


/A

Likes

Comments

Inspiration, Personligt

Jeg duftede til denne parfume på vej hjem fra ferie og skrev den med det samme på min ønskeliste til jul. Man kan vel ligeså godt være i god tid, ikke? ;-)
Der skete så dét, at Magasin en enkelt dag havde 20% på alle beauty-produkter, og derfor besluttede jeg mig simpelthen for at købe den. Den hedder Because it’s you og dufter helt utrolig skønt! 

Jeg manglede i forvejen parfumer, da jeg har brugt stort set alle mine favoritter! 

Nu har jeg heldigvis lidt at vælge mellem igen - og har bestemt også fundet mig en ny favorit.
Skynd jer ind at dufte til den. Jeg blev forelsket ret hurtigt...Der er Open By Night i Odense i dag, så jeg fandt mig lige et par småting.
I eftermiddag skal jeg træne og derefter står den på nattevagt på jobbet.
Ha’ en dejlig weekend!


/A

Likes

Comments

Inspiration


Det er tydeligt at mærke en forskel i vejret, når man kommer fra Grækenland og 34 grader, men det er der på sin vis også noget hyggeligt ved.
Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, var jeg ikke hjemme sidste år i disse "skiftemåneder", og det er hurtigt gået op for mig, at Netflix skal være min redning på de kolde og mørke aftener - eller hvis jeg har nogle fritimer på mine fridage.
Jeg har lige i øjeblikket tre serier, jeg er startet på, og som jeg egentlig synes er helt okay til hygge her i efteråret. Jeg er vild med krimi, så de to af dem er en lille smule spændende og uhyggelige.

The Fall
Paul Spector (som spilles af Jamie Dornan fra Fifty Shades) lever et helt almindeligt familieliv med kone og to børn i Belfast. Paul kan dog ikke lade vær med at jage unge kvinder om natten.

The Killing
Kriminalbetjent Sarah Linden bliver på sin sidste arbejdsdag inddraget i mordet på en ung, forsvunden teenagepige. Hvad er der sket med hende?

The Client List
En dag forsvinder smukke Riley Parks mand og for at få familiens økonomi til at hænge sammen for hendes to børn, finder hun sig et lidt "alternativt" job.

Alle tre serier er gode til både tømmermændssøndage og aftenhygge - alene eller med familie, venner eller veninder.

Jeg håber, I kan lide dem!
Rigtig god onsdag.


/A

Likes

Comments