Personligt

Efter en lang arbejdsdag har jeg nu sat mig i sofaen - på jagt efter julegaver hos Magasin, som i dag mellem kl. 15 - 23 har 20% på nærmest hele butikken!
Jeg har ikke købt en eneste endnu, men jeg skal heldigvis heller ikke finde så mange.

Efter min mening er december den absolut hyggeligste måned, og jeg sørger hvert år for at ses lidt ekstra med min familie, spise god julemad og hygge i mørket med masser stearinlys.

Ha' en dejlig decemberaften.


/ANCEHA

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Personligt


Inden min nattevagt i går gik det op for mig, at der sker to ret fede ting lige nu..

For det første: Er den skønne serie SKAM endelig tilgængelig på DR's hjemmeside!
En af pigerne fra min rejse fortalte mig om den, da vi var afsted, og jeg besluttede mig for at give det en chance, når jeg kom hjem. For hver sæson følger man et ungt menneske som dealer med følelser, kærlighed og forældre gennem gymnasietiden.
Jeg har simpelthen elsket den serie lige siden jeg så første afsnit!

For det andet: Er MASH-restauranten endelig åbnet i Odense! Allerede inden jeg tog til Afrika, fik jeg nyheden om at de åbnede i Odense. Siden da har jeg glædet mig bare en lille bitte smule til at komme hjem ;-)

Ha' en dejlig 2. december!


/ANCEHA

Likes

Comments

Indretning


Det gik vildt for sig i går - der blev hamret og banket i min lejlighed, og jeg fik sat spejle, billeder og ure op. Væggene har været ret tomme at se på, så nu begynder min lejlighed endelig at ligne er rigtigt hjem.
Der er hele tiden noget, man kan ændre på eller har lyst til at skifte ud, og jeg mangler flere ting endnu, før jeg synes, her er helt gennemført - mon man nogensinde vil komme til at synes dét? ;-) Det må tiden vise..
Her er i hvert fald et par billeder af den nylavede billedvæg - og glædelig 1. december!


/ANCEHA

Likes

Comments

Indretning


Den 4. november landede jeg hjemme i Danmark efter to måneder i Afrika. Jeg var afsted med en skøn gruppe piger og rejste rundt på Madagaskar, var på safari i Kenya og sluttede af med sol og lækre strande på Seychellerne.
Det har været en helt fantastisk tur, som jeg meget gerne vil skrive mere om.
Der kom, efter min mening, nogle ret gode billeder ud af sådan en rejse rundt i Afrika og i morgen skal 8 af de bedste endelig op at hænge i form af en lille billedvæg inde i min stue.
Resultatet glæder jeg mig meget til at vise!

Nu står aftenen på Netflix.


/ANCEHA

Likes

Comments

Personligt

Velkommen til!

Mit navn er Andrea, jeg er 23 år og bor i Odense.

Bloggen vil være mit frirum, og jeg vil derfor dele, hvad der falder mig naturligt og interessant.
Jeg er vild med indretning, lidt for madglad, elsker at rejse og ser mange forskellige serier. Jeg træner, når jeg kan komme til det og er vild med en gå-/løbetur i naturen.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang og håber, I har lyst til at følge med!


/ANCEHA

Likes

Comments