Inspiration, Personligt


Juhu! Jeg er gået på tre ugers sommerferie og min begejstring vil ingen ende tage.

Jeg startede med, i fredags, at tage neglelak på - noget jeg meget sjældent bruger, da det ikke går an på jobbet.
Derefter tog min mor og jeg på Marcellos og spiste en virkelig lækker burger med fritter. Perfekt måde at starte ferien på ;-)
Nu har jeg haft et par dage til at tænke over, hvad jeg skal fordrive tiden med i den første uge, og det bliver så dejligt at kunne bruge tid på ting og projekter, som jeg længe har villet i gang med. Nedenfor har jeg listet nogle af mine planer. Jeg har tænkt mig at:

• Lave mine egne DIY-kvastøreringe
• Rydde ud i gammelt tøj, jeg aldrig bruger
• Lave pakkeliste til min sidste ferieuge, hvor turen går til Kreta
• Spise frokost & middag på forskellige restauranter
• Finde nogle fine sort/hvid plakater til min stue
• Gøre ''noget'' ved mit spisebord i køkkenet
• Bade ved en strand, hvis bare solen gad være fremme et par timer
• Besøge en veninde i skønne Aarhus
• Besøge en genbrugsbutik og forhåbentlig finde nogle gemte skatte ;-)
• Lede fortabt videre efter fine Levi's shorts (Nogen der ved, hvor man kan finde dem?)
• Læse bøger
• Have gang i et lille maleprojekt til min veninde (mere om dét, hvis det ender godt)​Jeg glæder mig til at kunne tage alt i mit eget tempo og bruge energi på ting, jeg helt selv bestemmer!

Jeg håber, I enten har, har haft eller får en skøn sommerferie! Nyd mandagen.


/A

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Inspiration, Mad, Personligt


Det er et par uger siden, jeg gik i gang med min challenge til mig selv - nemlig at træne alt det jeg kan, inden min sommerferie starter - og især inden jeg skal til Kreta. Samtidigt har jeg lovet mig selv at tænke lidt mere over, hvad jeg propper i munden.
Jeg er kommet frem til, at jeg bestemt ikke er perfektionist og fanatisk med mad. Jeg elsker god mad, men når det er sagt, elsker jeg altså også at træne og holde min krop i gang med forskellige aktiviteter. Så for mig bliver det en "gylden" mellemvej. Jeg har uden tvivl tænkt over, hvad jeg har spist, og jeg kan også se på især min mave, at det har gjort en forskel.
Min plan er at holde 2-3 smoothie-dage inden jeg rejser, hvor jeg "lever" af smoothies med alverdens sunde og dejlige ting i. Både grønt og frugt.
Jeg er ikke færdig med at træne, og jeg har tænkt mig at blive ved i min ferie med lidt øvelser, når jeg kan komme til det.


På fredag er det endelig min tur til at kunne gå på ferie, og jeg glæder mig ærlig talt helt åndssvagt. ;-)
God tirsdag!


/A

Likes

Comments

Inspiration, Mad

Jeg elsker at starte dagen med god morgenmad, og jeg prøver tit at lokke veninder med ud at spise, hvilket heldigvis er lykkedes for mig to gange i denne uge! Vi har både været på Den Lille Smalle og den ret nye Café Skt Anne. Begge steder har en masse skøn mad og er super hyggelige.
Vi fik smoothie bowls og havde ikke en finger at sætte på dem. De mætter så dejligt, og der er ikke noget bedre end at starte dagen på en sund og hyggelig måde. Jeg er en ret stor latte-lover også, så sådan én skulle der naturligvis også til ;-)
Jeg må have anskaffet mig en maskine til at kunne lave god kaffe herhjemme.


I går var jeg til Grøn med min veninde, så lørdagen står i sofahyggens tegn. Aftensmaden er bestilt og jeg skal ikke alt for sent i seng, da jeg skal tidligt op på job i morgen.
Ha' en dejlig rest af weekenden!


/A

Likes

Comments

Indretning, Inspiration


Pinterest er uden tvivl én af de største tidsrøvere hos mig. Jeg elsker at finde inspiration - om det så er til indretning, rejser eller mode.
Jeg har fundet nogle ret fine stuer, som jeg lige ville dele.

De er meget forskellige, men jeg kunne forestille mig at et lille mix kunne være ret cool. Jeg er vild med det sorte og lidt rå, men det må heller ikke blive for koldt. Jeg drømmer sådan om at kunne indrette mit eget hus engang, men for nu må jeg "nøjes" med min hyggelige hytte ;-)


/A

Likes

Comments

Mad, Inspiration, Personligt

For en gangs skyld kunne jeg spise min morgenmad på altanen i solen her til morgen og jeg sad længe og nød roen og varmen. Ah, det var dejligt!
Jeg har vagter på jobbet denne weekend, men har alligevel formået at have en hyggelig formiddag, inden jeg skal afsted.
Jeg laver en smoothie hver morgen, steger lidt æg og spiser ristet rugbrød til sammen med en halv avokado.


Jeg bruger både jordbær, blåbær, hindbær, banan, ananas, spinat og vandmelon i mine smoothies. Ind imellem også en smule avokado.
Jeg kan næsten ikke komme i tanke om en bedre måde starte min dag - især ikke når jeg starter med at tage til træning ved 9-tiden.

Jeg har ferie om lidt mindre end 3 uger og min veninde og jeg har lige booket en rejse til Kreta, så nu er der en ferie til det græske at se frem til.

Ha' en dejlig weekend!


/A

Likes

Comments

Inspiration, Mad

Efter to nattevagter mødtes jeg i går aftes med en veninde og tog på Bar'Tapas i Odense.
Jeg har længe gerne ville spise derinde, så det passede mig perfekt, da hun spurgte, om vi ikke skulle lige netop dérind.
De små, lækre retter kører rundt på et bånd ligesom running sushi. De starter med at putte forretter på båndet, derefter hovedretter og til slut dessert.
Nøj, hvor smagte det godt! Det er længe siden, jeg har fået SÅ god, smagfuld og lækker tapas og udvalget var helt tilpas. Vi fik en skøn sangria til maden, som bare fuldendte det hele.
Der er super hyggeligt indrettet, en god stemning og venlige, opmærksomme tjenere.
I kan se menuen herunder :-)


Vi trillede meget lykkelige og mætte derfra og fik en latte inde i byen, før vi tog hjem i seng.
Der skal jeg helt sikkert spise igen!


/A

Likes

Comments

Jeg vil gætte på at mange allerede har fået sommerferie og måske er taget ud at rejse. For mit vedkommende går der godt og vel 5 uger endnu. Derfor har jeg givet mig selv en udfordring, som går ud på at jeg, indtil min sommerferie, skal spise sundt og træne så meget, jeg overhovedet kan.
Midt i al snakken om ''bikini-kroppen'' og hvad der er rigtigt og forkert, har jeg givet mig selv denne udfordring - netop for at se, hvad min krop kan blive til, hvis jeg virkelig giver den gas. Jeg er selv meget slank af bygning og har gennem årene fået kommentarer på min (under)vægt - nøjagtigt ligesom overvægtige mennesker. Og jo, det gør altså præcis ligeså ondt.
Jeg kan heldigvis skrive mig på listen af folk som nemmere tager på, når jeg træner, så dét er også en motivationsfaktor for mig.
Jeg har den holdning, at ligegyldigt om man er tyk, tynd eller midt i mellem, så ser vi ud, som vi gør. Så længe vi er tilfredse, har det godt i vores kroppe (selvom det kan være svært) og gør lige, hvad vi har lyst til.. Vi er allesammen forskellige, og vi har alle hver vores lækre bikinikrop!

Jeg er ekstremt madglad, så det bliver svært for mig ikke at spise alt det, jeg har lyst til. Men hey, det er jo sommer, så en is tæller vel ikke? ;-)

Jeg tænker at lave en lille mad- og træningsopfølgning om et par uger.
Ha' en dejlig, solrig onsdag!


/A


Likes

Comments

Personligt

Sidste søndag fyldte jeg 24 år og kunne afslutte Tinderbox med min fødselsdag.
Det har fået mig til at tænke på, at jeg egentlig - på papiret - er ved at blive godt og grundigt voksen. Når par siger, de har været gift i 24 år er det jo faktisk ret længe ;-)
Derfor vil jeg dele denne lille liste af ting, jeg har gjort mig af erfaringer gennem årene, som jeg prøver at huske mig selv på dagligt.

• Nyd dine fødselsdage! De bliver altså desværre bare ikke ved med at være lige sjove og festlige altid.
• Stol på dig selv og din mavefornemmelse. Det er nok én af de vigtigste ting, jeg kan sige til mig selv - især fordi jeg tit har valgt at overhøre, hvad min krop har prøvet at fortælle dig.
• Sig fra. Både til venner og kolleger. Hvis du ikke har lyst, er det et stort fedt nej.
• Do it! Hvis du føler for det, så gør det. Også selvom budgettet er lidt stramt eller mor og far ikke synes det er verdens bedste idé. Vent dog måske med tatoveringen til du er over 18 ;)
• Hav drømme og ambitioner - og gør noget ved dem! Intet er for meget eller for lidt, hvis det betyder noget for dig. Det gør altså bare livet lidt federe.
• Vær i øjeblikket og nyd det! Om du er til en fest, koncert eller sammen med en sød fyr, så nyd det. Intet varer evigt, så få det hele med, mens du kan.
• Respekter dine forældre og dine venner & veninder - ligesom de også respekterer dig.
• Rejs ud i verden og oplev! Det er det fedeste, du kan gøre, og selvom du bruger penge på at rejse, kan det ikke måles med oplevelserne. Der findes ikke noget mere fantastisk end at se nye steder, nye mennesker, anderledes mad og natur.
• Lad vær med at bekymre dig, så længe du synes, du har gjort det rigtige. Hørt om pyt-knappen? Brug den!
• Det er kun dine egne forventninger til dig selv, der tæller. Ingen andres. Og sæt ikke barren for højt.
• Drop modetendenser og klæd dig i, hvad du synes er lækkert og behageligt.
• Omring dig selv med mennesker der elsker dig for præcis dén, du er! Alle de andre er helt ligegyldige i sidste ende.
• Skriv dine tanker og følelser ned. Det er rart at få det ud på papir og få tømt ud i hovedet.
• Hæng dig ikke i fortiden. Tilgiv og kom videre. Eller bare kom videre. Det fungerer bare bedst..
• Du er ikke som nogen som helst anden - og heldigvis for dét! Du er dig og helt unik.
• Spar op til ting eller oplevelser - det er sådan en fed og god følelse.
• Find alle de ting du er god til og ha' fokus på dem.
• Lad vær med at spekulér i, hvad andre tænker om dig.
• Vær så vidt muligt positiv altid. Det tiltrækker positivt.


Disse er blot nogle af de ting, jeg synes giver mening og som jeg prøver at huske mig selv på. Håber i kan bruge det :-)
Ha' en skøn søndag.


/A

Likes

Comments

Inspiration

Jeg var så smart for et halvt års tid siden at købe et cover til min telefon, som ikke passede. Det fik desværre en lille revne, da jeg skulle have det af, så det måtte jeg sælge videre.

Nu har jeg fundet tre som er ret så fine efter min mening!


Find jeres personlige favoritter på www.richmondfinch.com


/A

Likes

Comments

Personligt, Inspiration

Der er faldet lidt ro på skønne Odense efter dette års Tinderbox-festival.
Det har været tre helt fantastisk fede dage, som jeg har nydt med nogle dejlige veninder.
Jeg har hørt så meget god musik, danset til mine fødder var ømme og spist en masse forskellig og lækker mad.

Kim Larsen, Thomas Helmig og Lukas Graham var efter min mening de tre allerbedste kunstnere. Meget originalt, men de leverede VIRKELIG varen og fik pladsen til at gå amok. Det var en kæmpe fornøjelse at opleve.

Tak for i år, Tinderbox! Jeg er ikke i tvivl om, at vi ses til næste år ;-)


/A

Likes

Comments