Inspiration

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, at Søstrene Grenes nye katalog er ude, så vil jeg lige opfordre til at gå ind på deres side og kigge!
Jeg kan godt fornemme på min egen begejstring, at det ikke kommer til at gå stille for sig, når jeg skal ind og have fat i nogle af deres nye, fine ting!
Jeg kan lige se for mig, hvor det forskellige passer ind i min lejlighed. Ej, hvor bliver her flot! ;-)


Lad det endelig snart blive marts!


/A

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Inspiration

Selvom det er helt vildt koldt, så har det fine solskinsvejr alligevel fået mig til at glæde mig en lille smule til sommer. Dét fik mig til at hoppe på Pinterest, hvor jeg fandt nedenstående fede cowboy skirts.


Jeg skal i biografen med en veninde senere i dag - og jeg glæder mig! Det er nemlig ret længe siden..


/A

Likes

Comments

Inspiration, Mad

Op til weekenden besluttede jeg mig for, at jeg ville bruge lidt tid på at få bagt hindbærsnitter. Efter jeg er flyttet i lejlighed, har jeg lovet mig selv, at jeg vil blive god til at bage og lave mad - derfor gav jeg mig selv en KitchenAid i julegave forrige år. Man skal vel starte et sted ;-)
Resultatet blev faktisk ret godt, hvis jeg selv skal sige det. Det var første gang jeg gav snitterne et forsøg, men det bliver bestemt ikke sidste. Jeg vil dog have fundet mig nogle fine udstikkere, så formen bliver pænere.

Opskriften er dejlig nem og fra Mette Blomsterberg.
God søndag!


/A

Likes

Comments

Indretning, Inspiration

Jeg var et smut i Søstrene Grene forleden og skulle egentlig kun have et par småting. Lige pludselig står jeg foran den fineste reol, og den var jeg nødt til at have med mig hjem med det samme! Selvom jeg ikke er den store handywoman (og var ene "mand" om projektet) var den rimelig nem at få samlet.
Nu står den og pynter så fint i min entré, og planen er, at jeg skal have handsker, halstørklæder osv. i nogle kasser og lidt pynt øverst.
Jeg er selv ret godt tilfreds.

Ha' en skøn lørdag! For første gang i et par uger har jeg hele weekenden fri. Det fejrer jeg i aften med en veninde og lidt sushi ;-)


/A

Likes

Comments

Personligt..... Besøgt mine bedsteforældre.
..... Drukket kaffe med en sød veninde.
.... Købt en fin bluse.
..... Besluttet mig for at lave hindbærsnitter en dag i weekenden! (Hvis projektet ender lykkeligt, smider jeg muligvis billeder op herinde).
...... Givet mig selv lov til at købe de lækreste sneaks fra New Balance.
..... Prøvet at overbevise mig selv om, at det her snevejr egentlig er meget hyggeligt.. (Selvom jeg skal cykle på arbejde i morgen tidlig).

Resten af torsdagen står på aftensmad og - endelig! - 3. sæson af The Blacklist på Netflix./A

Likes

Comments

Inspiration, Rejser

Halvvejs i min Afrika-rejse besluttede jeg, at jeg på den lange tur hjem ville blive et par dage i Dubai. Jeg fik ombooket min flybillet og bestilt hotel. Jeg var bestemt ikke populær hjemme, men nu havde jeg drømt om at besøge byen så længe, og da vi i forvejen skulle mellemlande netop i Dubai, var det den mest oplagte mulighed.
Det var en vild følelse at stå i lufthavnen og sige farvel til pigerne og gå mod udgangen - nu ventede to dage alene i Dubai!
Jeg ankom til hotellet meget tidligt og fik lov til at gå rundt og kigge. Jeg endte med at gå op og spise den skønneste morgenmad og lagde mig derefter ned til poolen. Mit værelse lå på 23. etage og havde virkelig en kanon udsigt.
Dubai Mall lå i gåafstand, og jeg gik til centret og fik shoppet lidt.
På andendagen tog jeg turen op i Burj Khalifa ved 19-tiden og var oppe på 148. etage. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg prøver dét! Næste gang må blive i dagslys, men byen var så flot lyst op i mørket.


Det var den mest perfekte måde at slutte min rejse af på, og jeg har aldrig følt mig mere tryg noget andet sted, jeg har været. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage.


/A

Likes

Comments

Indretning

Resultatet af udsalget på moodings.dk blev for mit vedkommende en ny lampe til stuen! Den skal hænge over mit spisebord, hvor der endnu ikke er kommet en lampe op. Det kan altså godt tage lang tid at overveje sådan noget! ;-) Jeg har haft problemer med at vælge det helt rigtige tæppe til under bordet, og derfor var lampen heller ikke kommet på plads. Tingene skal jo gerne passe lidt sammen.
Nu glæder jeg mig bare til at kunne hente vidunderet og få sat den op.


Jeg må hellere lige få tjekket udsalget på Ellos i morgen, nu jeg er i gang ;-)


/A

Likes

Comments

Indretning

Det er langt fra en hemmelighed at der er 25% på alle varer på moodings.dk - men jeg kunne ikke lade vær at nævne det alligevel ;-)
Jeg har fundet lidt forskelligt, som jeg lige skal bruge resten af eftermiddagen på at overveje. Jeg har helt sommerfugle i maven over det, fordi jeg synes, det passer LIGE til mit hjem..
Well - more about that later ;-)

Hurra for udsalg og februar!/A

Likes

Comments

Indretning, Inspiration

Det var allerede før jul, jeg så reolen i et katalog fra Inspiration. Jeg var intet mindre end forelsket med det samme! Den ville passe perfekt ind i min stue, så der var ingen tvivl - den skulle jeg selvfølgelig have.
Nu er det endt med, at det bliver en reol, jeg overvejer at spare op til, da den koster lige omkring 7000 kr.
... Men man har vel lov at drømme. ;-)
Jeg håber, jeg kan finde én som minder om denne.
Mine overvejelser går også lidt på, om der skal stå en lænestol, hvor jeg havde forestillet mig reolen skulle have sin plads.

Reolen er fra Lene Bjerre og kan findes på byhornsleth.dk

Ha' en skøn onsdag og første dag i februar!/A

Likes

Comments

Personligt, Inspiration

Rent musikalsk har 2016 egentlig gjort det ret godt efter min mening. Der har været flere lækre hits jeg har danset og sunget med på i byen til langt ud på natten.

De 10 numre jeg hørte allermest - og er størst fan af - er dem nedenfor.

Justin Timberlake - Can't stop the feeling
Flume - Never be like you
Kungs - This girl
Snakehips - Cruel
Calvin Harris - This is what you came for
Drake - One dance
Bruno Mars - 24K magic
Tove Lo - Cool girl
Lukas Graham - You're not there
Neiked - Sexual


.... Og jeg kunne meget nemt tilføje 10 mere til dén liste!/A

Likes

Comments