Måndag 14.e decmber; jobbmåndag

Idag är det ännu en jobbdag för min del. Denna veckan jobbar jag hela veckan ut, måndag-fredag tillsammans med min kollega. Edith & Hedwig är hos dagmamman måndag-onsdag och går till dagis torsdag-fredag. Jag är verkligen så ovan vid att inte ha dom med mig hela tiden, och att lämna bort dom i någon annans händer känns ändå inte helt okej i mammahjärtat. I Maj får vi vara hemma allihopa i 2 år tillsammans innan dom börjar på dagis igen. M ska inte börja dagis/dagmamma förens 2/2,5 års ålder, iallafall vad vi har tänkt nu. 

Johannes ska hämta flickorna senare och jag hoppas att jag kommer hem till god mat & en glad och mysig familj. Edith var på superdåligt humör imorse, jag hoppas det har vänt! <3

​Puss /A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

LEKLÖRDAG

Hejsan på er!

Idag har alla 4 spenderat förmiddagen åt att leka. Edith ville idag vara med och det är inte ofta hon vill leka med Hedwig, inte mig eller Johannes heller för den delen. Idag så satte vi oss ner i flickornas rum och började leka med Hedwig, och Edith blev nog då nyfiken och kröp också över till oss. Man märker att Hedwig älskar när hon vill vara med, för Hedwig får ju nästan alltid leka ensam här hemma.

Nu så sover dom både lite vila & Johannes har börjat riva bort golvet. Vi har i huvudsak börjat med hallen, och sedan ska vi bara arbeta oss inåt och sedan upp. Att riva upp golvet tar sin lilla tid om man ska göra det noggrannt, men vi hoppas vara klara med nedervåningen i feb nästa år. Vi måste sedan börja med övervåningen, som förhoppningsvis är klart innan bebben kommer. Att sedan lägga nytt golv gör man ju inprincip sist, så först ska det rivas kök, tapetsera om ÖVERALLT, riva toaletter osv. Det tar sin lilla tid med ett gammalt hus som ska bli nytt!

Nu ska jag alldeles strax börja med maten, tänkte göra oxfilé med något gott till. Friheten att få bestämma när Johannes gör annat är så rolig!

Puss /A

Så kul när dom försöker prata med varandra och leka med massa leksaker. Edith vill helst sitta i mitt knä när hon väl vill leka med någon. Pluttisen<3

**kläderna dom båda har på sig hade min yngsta lillasyster när hon var liten, så dom finns inte kvar**

Likes

Comments

1. Har du något mellannamn?

Japp, jag heter Gina & Lily i mellannamn!

2. Vad är din favoritdrink?

Oj, jag har många drinkar som jag gillar. Men mojito är såå god, så den får jag nog ta!

3. Vad är din favoritlåt just nu?

Hmm, tror Hello med Adele eller Stay med Kygo, båda är super!

4. Vad ska du döpa ditt/dina barn till?

Har ju redan två barn, men lillen som ligger i magen ska heta Majken om hon blir en tjej och Manfred om han blir en kille! :)

5. Favoritfärg?

Åh, jag älskar blå & rosa. Såå fint båda två

6. Hur tog du studenten?

Oj, det var längesen! Jag firade nog med massa kompisar & familj, kommer iallafall ihåg att jag var så jäkla lycklig!!!

7. Hur många syskon har du?

Jag har 4 syskon. En storebror, George (27 år), två lillesystrar, Ina som är 19 år och Hedda som är 16 år. Sedan har jag en lillebror, Tage och han är 14 år.

8. Hur lång är du?

Jag är 1.65 lång eller kort, hur man nu ser på det hela haha ;)

9. Vilken typ av mobil har du?

Jag har en svart/grå Iphone 6 +

10. Vilken typ av bakgrund har du?

Jag har en superbra bakgrund. Bodde i Spanien i 4 år, växte upp där med min storebror. Vi flyttade sedan till Norrland, där min mamma är ifrån. Jag växte upp med syskon som är så snälla & omtänksamma, vi bråkar aldrig. Vi har haft det bra, mycket kläder, prylar, egna rum, mat osv. Jag bodde i Norrland tills jag var 19, och då flyttade jag till Kungsbacka, där jag pluggade vidare och bodde i en egen lägenhet.

Hoppas ni fick lite mer inblick i mitt liv! <3

Likes

Comments

Lussefirande för lillasyster

Nu sitter vi hela familjen påväg till min lillasyster Ina's lussefirande. Ina är ju dock 19 år men hon jobbar just nu som vikarie på ett dagis, så för Edith & Hedwig's skull så tänkte vi åka dit för att ha en kul fredagkväll. Egentligen så skulle vi börja med golvet idag men vi blev meddelade supersent så det blev inget med det.

Hedwig ville jättegärna vara en tomte, så jag fick snällt leta fram en tomtedräkt från källaren. Edith ville knappt följa med, så hon fick ha sin vanliga prinsessklänning på sig. Funkar ju det med ;)

Magen idag, precis innan vi åkte. Vi alla undrar så om du är en kille eller tjej
Om lillen i magen är en tjej så ska hon få bära denna, som Edith använde den första månaden i sitt liv. Så jättegullig! <3

Likes

Comments

Min lilla Norton

Som ni kanske vet från min instagram så har vi en hund, Norton. Norten är en brun, vit och svart beagle. Vi skaffade Norton i samband med att jag & Johannes flyttade ihop, alltså i februari 2013. Flickorna älskar honom, och han passar otroligt bra med barn. Johannes tar alltid med honom på varje jakt han åker ut på, då beagle är en sådan hund som är ''till'' för att jaga. 

Norton är världens snällaste hund och han är otroligt lätt att uppfostra. Norton vaktade Edith och Hedwig när dom var bebisar, vakade över dom hela tiden, så gullig! Jag är säker på att han kommer att bli lika gullig mot nytillskottet som kommer i maj, om allt går som det ska! 

Likes

Comments

Marmor till köket

Denna är personligen min favorit! Man ser verkligen att det är marmor & den är riktigt skarp i sina linjer. Johannes gillar inte marmor alls men jag kan nog övertala honom 

Denna är mer vit i sig och man se inte så mycket att det är just marmor. Johannes gillar denna mest eftersom det är så mycket marmor som sticker ut. Jag gillar den inte riktigt kanske, känns inte som att den passar i köket!


Detta är ju då ett golv men jag diggar mönsret. Fatta att ha en bänkskiva i detta marmor, såå fint! Dock så är det kanske lite för mycket svart, eller?

Jag är så taggad för att äntligen göra iordning köket!!!

Likes

Comments