Hej! Idag har jag haft en lång skoldag till kl 3. Just nu sitter jag här med mina tjejkompisar och myser. Vi pluggar till prov som vi kommer ha senare i veckan, vi pluggar till NO och SO prov. Jag köpte en frapino och de andra köpte en kladdkaka:). Jag har varit väldigt borta idag har jag märkt haha, väldigt flummig och inte hängt med på lektionerna (tonåring u know haha.) Nu ska vi snart gå ut på stan lite och kolla på några saker. Ha det så bra, hejdå!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej på er! just ni sitter jag efter att kommit hem från träningen. Ja blev så sugen på att göra som Linn Ahlborg gör ibland på sina bloggar, lägger ut lite kläder eller ex. bilder på kändisar där hon skriver om att hon tycker om kläderna. 

Jag bara ääälskaaar kendall Jenners klädstil haha, här är en favorit stil som hon bär på. Jag tycker de är skiiit snyggt! Speciellt med jeansjackan!!

Likes

Comments

​hejsan! idag tänkte jag bara göra lite sommar känsla med att lägga ut de här fina sommar bilderna. Jag själv längtar redan till nästa sommarlov, tyckte de 10 veckorna gick för snabbt. Snart ska jag ha fys träning och sedan få sparring träning:).

Likes

Comments

Hejsan, idag har det varit så långsam dag i skolan (as tråkigt). Vi började spela inomhus säsongen igår och det känns redan bra. Jag har tagit upp min träning med några timmar och sedan lagt på några fler fys pass med våran grupp. På måndagar tränar jag och andra tenniskompisar 2 h tennis istället för 1 h. imorgon blir det sparring med äldre personer och sedan fys med min tränare. Jag själv tycker att mitt upplägg om fys passen och tennispassen är jätte bra denna terminen :).

Likes

Comments

Hejsan alla! Förlåt att jag inte uppdaterat på ett tag men jag har glömt bort det och sedan inte haft motivation. Jag har som sagt spelat mycket matcher i sommar bland annat SM som det gick väldigt bra för mig. Jag vann flera matcher så jag kom till 16:dels final, 30 bästa va då kvar ;). Sen har jag haft nackspärr 1 eller 2 ggr, fick lämna WO för några matcher jag hade anmält mig till i skummeslöv.... Sen har jag varit i flera flera veckor i Båstad och campat, Vi kollade också på swedish Open vilket var lärorikt och kul!

Likes

Comments

Hej alla! Idag är det Tisdag och skolan har börjat..dock är jag som tusan seg på morgonen och tar typ 30 minuter varje dag att gå upp på morgonen!! Ja nu är det som vanligt, ett vanligt inlägg om hur det har gått i veckan. Jag spelade i Bankeryd och spelade:) Jag mötte en som var ''känd'' för att fuska och det blev en tresettare..men jag var stark nog för att kunna vinna över den stora tjejen. Jag var nöjd med mitt spel och glad som vanligt efter en vinst, siffrorna blev (4-6 6-4 6-2) Nästa match var vääääldigt enkel, haha. Men ja, jag släppte två game fast ändå så tror jag att siffrorna blev ( 6-1 6-0) för att det blev lite knasigt i matchen och lite förvirring, så istället blev siffrorna (6-2 6-0). Hon verkade inte ha kul på banan vilket ledde till en bra vinst för mig. Nu var jag i semifinal och väntade mig en svår match, jag inledde matchen med 4-0 vilket va bra! Sedan 5-2, MEN självklart är det alltid något i tennisen som blir helt upp och ner..Jag slappnade av och började sluta röra mig men samtidigt höjde hon sig i sitt spel och kom in i matchen lättare. Första sett blev 7-5 till henne. Andra sett så hade hon 3-0 men jag kämpade upp det till 3-3! Sedan blev det 5-3 till henne, fast jag ändå hade bra chans och började komma igång IGEN. Som den otur jag har så fick hon en nät-rullare som avslut och då sved det inom mig för jag tyckte jag kunde göra bättre ifrån mig.....nät-rullaren som avslut, hur kul är det!


Sista dagarna på sportlovet var jag i Malmö/Fair play och spelade:) Som sagt har jag alltid lite otur i lottningarna fast ändå bra att möta bra spelare så det blir tuffa matcher när man är ute på touren:D Jag skulle möta en från Grekland vilket var spännande. Jag spelade väldigt bra och kämpade järnet på banan hela vägen ut, siffrorna blev (4-6, 2-6). Som vanligt blev jag sur och besviken efter att förlorat en match..men efter några timmar kunde jag ta till mig förlusten och inse att jag ändå spelat bra:).

Likes

Comments

Hej!! Idag så har jag tränat efter att jag har haft min nackspärr ungefär en vecka och sedan varit sjuk. Jag har spelat och jag tyckte själv att det gick väldigt bra!  Efter träningen så åkte jag hem och tränade olika rörelser med gummibandet! Små rörelse gör stor skillnad!! Jag har tränat på gym och tog tag bättre i det förut men tappade lite gnistan för att jag inte tyckte att det var så roligt att fysa själv. Nu börjar jag komma igång mer igen och det känns kul och viktigt! Vi i familjen brukar på söndagar gå ner på gymmet och träna, men jag har oftast tävlingar då så det är inte alltid det går. Jag behöver fysa mycket så jag inte blir skadad, jag är väldigt stark i min kropp och  orkar långa matcher.Jag har också väldigt bra teknik i tennisen men man måste ändå kämpa och slita för  annars kommer skadorna som ett brev på posten:). 

Likes

Comments

Hej! Jag har inte uppdaterat för jag har inte orkat eller inte haft tid. Men jag har varit och spelat i Oskarshamn för 2 veckor sedan. Jag spelade i en Damsingel turnering där man kunde vinna pris pengar! Men åkte på en duktig tjej som var lite större än mig, hon var 2 år äldre! men jag gjorde bra ifrån mig och visade att jag kunde. Resultatet blev (6-3 6-3). Sedan efter Oskarshamn så spelade jag i VTK (Vetlanda TK), spelade första singeln i 16 årsklassen men åkte tyvärr ut, jag kämpade och var nära att plocka fler game i andra set efter att ha räddat 8 matchbollar mot mig och då hade allt kunnat hända!! Siffrorna blev (6-3 6-3), det var väldigt synd att min raka backhand tog på nät kanten och föll över på min sida när det stod 3-5 och 40-30. Sedan spelade jag 14-årsklassen som jag dominerade galant! Jag var första seedad vilket va kul!! Jag mötte en från Värnamo och vann väldigt enkelt, (6-1 6-1).


Men om jag inte skulle satt mina sten hårda slag så skulle de faktiskt varit lite svårt p.g.a att hennes bollar kunde kommit var som helst egentligen. Finalen var väldigt bra då jag vann med (6-0 6-0). Jag var riktigt noggrann och missade typ bara en enda boll..... haha!! Jönköping tjejen såg ändå rätt så uppgiven ut och då körde jag på ännu mer och visade att jag var bäst och hade attityden hela vägen ut:) Det kunde bli jämnare om jag inte hade varit så noggrann. Idag skulle jag spela match i Kristianstad men jag har nackspärr vilket är typiskt när man ska göra något kul..!!!

Likes

Comments

Hej! Nu har jag varit i Vetlanda och tävlat i damsingel. I damsingel får man möta vilka åldrar som helst, jag fick möta en tjej som var 21 år, den andra var 18 år och den tredje var 13 år. Första matchen var lite blandade känslor, jag vann första set, andra set blev lite knasigt. Jag började tappa fokus och var inte koncentrerad och blev väldigt frustrerad. Hon var väldigt svår att möta, hade en speciell spelstil vilket gjorde det svårt att läsa spelet. Jag förlorade andra set och det blev tiebreak till 10. Jag brukar ofta spela väldigt bra i tiebreak och tog hem det med 10-4 och matchen blev ( 6-2, 5-7, 10-4). I andra matchen mötte jag än väldigt bra tjej som var 21 år men jag spelade jätte bra hela vägen in i mål. Jag hade tålamodet och varierade slagen oerhört bra och visade attityd på bannan. Siffrorna blev (6-3, 6-3) men med väldigt jämna dueller. Tredje och sista matchen var en enkel match mot 13 åringen. Jag släppte ett game och jag blev väldigt arg när det hände för jag ville självklart nolla henne:), (6-0, 6-1). Nu blev det ett första pris och jag fick en väska men tyvärr ingen buckla..hmm..men jag vann ju allt vilket är viktigast för mig just nu:).

Likes

Comments

Ja, då har detta SALK varit och jag är halvt nöjd. Den fösta singeln spelade jag bra, jag hade väldigt bra bollträff och så hade jag bra tryck i slagen och så att hon inte kunde ta många bollar. Andra matchen dagen efter kl 08:00..alltså jag är ingen morgonmänniska, men jag vaknade ca halv 5 och somnade inte så jag bestämde att jag skulle vara vaken. I allafall matchen spelade jag särskilt dåligt. Hon jag mötte var seedad och jag hade chans att vinna om jag va på G, men ibland har man sådana svackor och de hade jag tyvärr den dagen.

Likes

Comments