Header

SALE - SALE - SALE

Det er jo bedre end juleaften, det her - hvis du spørger mig! Januar udsalget også kaldt Winter sale, startede d. 5 januar og er sat til at varer 60 dage cirka. Kvinder løber rundt og går amok i forskellige butikker, og hvis du ser godt efter, ser du mig også løbe rundtligesom alle de andre tøj glade piger/kvinder.- hvis du ikke har forstået det endu, så ELSKER jeg at shoppe, og især når der er udsalg..

Det bedste sted at shoppe lige nu er selvfølgelig MIlano, men dsv er jeg ikke der lige nu, så webshopper er det der holder mig oppe. Milano er det sted hvor Gucci, Prada osv har udsalg helt op til 60% og man står i kø for at komme ind i butikerne. I danmark har vi selvfølgelige også udsalg, men når man har været de rigtige steder og set de rigtige udsalgs priser, så går det ikke..

I min juleferie nåede jeg dog at købe nogen ting da jeg var i Italien og Letland, men det var dog ikke så meget- på billederne ses hvad jeg købte. Jeg har dsv ikke kunne linke til tingene, da næsten alle tingene er udsolgt nu. Selvom jeg fik købt nogen ting i min juleferie, har jeg altså stadigvæk en hel masse ting liggende i min indkøbskurv på Asos og andre hjemmesider, så jeg laver nok snart et haul.

Knus Anastasija❤️️

oh, and by the way, så har jeg altså virkelige elsket den der Sex and the city playlist, men jeg har dog nogen favoritter.

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg er lige blevet færdig med serien Sex and the city- og jeg elsker den. Den er virklige god og jeg anbefaler virklige at man ser den. Jeg kan godt lide at serien handler om stærke kvinder og hvordan deres liv er, og selfølgelig også mode!

Jeg kan især godt lide Carrie Bradshaw, men hvem kan da også, ikke lide hende. Jeg elsker hendes personlighed og hendes mega fede stil, samt hendes store intresse til tøj som er lige så stor som min. Hendes stil er en kæmpe inspiration for mig og bare hende i det hele taget, jeg kan altså virkelige godt lide hende og hendes fantastiske stil.

Jeg kan især meget godt referere til hendes populære quote som er " I like my money right where i can see it: hanging in my closet. Jeg vil ihvertfald vise jer nogen billeder af hende og andre billeder fra serien.

Knus Anastasija❤️️

Likes

Comments

Hey Friends!

Endelig er jeg tilbage! Som i nok ved hvis i følger mig på Instagram , har jeg haft en meget lang juleferie. Og på denne her juleferie, har jeg desvære ikke kunne tage min computer med, så jeg har altså ikke haft mulighed for kunne skrive noget på bloggen, men nu er jeg tilbage!

I min juleferie har jeg været mange forskellige steder. Vi var på et slags "Roadtrip" mig og min familie. Og på denne her tur var vi i Tyskland, Italien, Tjekkiet og Letland. Igen har jeg valgt at vise jer billeder fra turen, i stedet for at skrive om det, da vi har lavet så meget at billeder er bedst.

Tyskland.

Vi holdt jul og nytår i Italien.

Juleaften

Nytårsaften.

Prag - Tjekkiet.

Letland og -20 grader.

Likes

Comments

Hey Friends!

I fredags var det jo Black Friday og det betyder at der var en masse tilbud i butikkerne. Jeg elsker at shoppe så for mig er Black Friday bare det bedste. Dog synes jeg at det i Danmark kan være lidt kedeligt i forhold til Usa, men sådan er det jo. Når, men jeg tog i hvertfald i Lyngby storcenter og fik shoppet lidt. Jeg havde nemlig aftalt med mig selv at jeg ikke ville købe så meget tøj, da jeg allerede har en MASSE. Så jeg fik altså ikke købt så mange ting, men i for alligevel et haul.

Så den første ting jeg har med er denne her taske fra Day. I kender den nok alle sammen, så der er ikke så meget at fortælle. Jeg købte den, da jeg manglede en lidt stor taske til skolen og den her passede perfekt, og læg lige mærke til farven- den er jo gudesmuk.

Jeg fik også købt en lille toilettaske derfra, der bare lige passer med tasken.

Næste ting er denne her mega cute bralette fra Hm. Det er ikke så meget at sige om den. Den er grå og så den mega cute! ;)

Næste ting jeg har med er denne her Mattelæbestift fra Nyx i farven Eurotrash. Jeg købte den fordi jeg havde brug for en ny, jeg havde nemlig brugt den gamle op. Det er en virklige flot lysserød nude farve, eller ikke så nude, men jeg kan ihvertfald godt lide den- og så koster den kun 70kr.

De sidste to ting jeg har med er to basic t-shirts fra Hm og to neglelakker fra Sally Hansen. Jeg manglede nogen almindelige t-shirts til måske at have på inden under en sweater eller lignende. Neglelakkerne købte jeg fordi jeg synes det var nogen flotte farver- især den orange/brune.

Knus Anastasija❤️

Jeg håber at i har værdsat den grønne plante og guirlanden som jeg har proppet i næsten hver eneste billede, for at gøre det mere jule og Tumblr agtigt... ;)

Likes

Comments

Hey friends!

Som nogen af jer måske ved, er Becca kommet til Sephora i Illum. Becca er et makeup mærke, men de er mest kendt for deres higlighters. Jeg elsker selv mærket og har en higlighter derfra, men man kan jo aldrig få nok. Så når jeg i sidste uge kom ind i sephora og så Becca's i samarbejde med Jaclyn Hill higlighter palette bare ligge der, blev jeg nød til at købe den. Det er egentilg ret vildt at den ikke er udsolgt endu, fordi i usa er den vist meget svær at få fat i. Når, men nu har jeg så købt den, og jeg elsker den-altså jeg elsker alt makeup. Den her higlighter palette indholder de lækreste farve og så er de også super pigmenteret-men ikke for meget. Jeg kan altså godt lide den og nu bruger jeg den så hverdag for det meste.

Knus Anastasija❤️

Likes

Comments

Hey Friends!

Så er det blevet første advent og jeg har fået en gave.

Om morgenen fik jeg så min advents gave, som er Marc Jacobs parfumen Dot. Det er en sød, blomsterfyldt Eau de Parfum. Den har noter af appelsinblomst, vanilje, kokos, moskus og jasmin og så ligner Toppen af flakonen en mariehøne. Den dufter ihvertfald meget godt og jeg er glad for den.

Ved 12 tiden var jeg til julefrokost og efter at været kommet hjem, har jeg bare siddet og set Netflix.

Knus Anastasija❤️


Likes

Comments

Hey Friends!

Der igen gået lang tid siden det sidste blogindlæg og det er pga min ferie. Jeg har nemlig været i Budapest. Jeg har ikke skrevet nogen blog indlæg, da jeg dsv ikke kunne tage min computer med, jeg havde for lidt plads og jeg ville nemlig købe tøj.

Det var ihvertfald en god tur jeg havde selvom, det kun var fem dage. Det store spørgsmål er, fik jeg købt tøj? Ja, det gjorde jeg i ihvertfald, alt var nemlig mega billigt der, så jeg kunne ikke holde mig tilbage..

Når, i det her indlæg vil jeg egentlig bare vise jer nogen billeder af ferien, da billeder siger mere end ord.

Læg mærke til bussen der køre i vandet- på Højre billede.

Likes

Comments

Hey Friends!

Som i nok har lagt mærke til-hehe, er det blevet meget koldt udenfor. Jeg synes personligt godt at vi bare kan springe vinter sæsonen over, da det jo for at sige det lige ud er pisse koldt- især i Danmark. Ja, jeg kan ikke lide vinter, for det sner, det koldt, der er ikke så meget pænt vintertøj- jeg klarer dog det med vintertøjet meget godt ;)

Der er dog en ting der hjælper mig med at holde varmen, og det er at tage karbad istedet for brusebad. I karbad kan jeg nemlig slappe helt af og få varmen. Det kan dog være meget kedeligt, for du sidder bare og laver ingen ting. Jeg kan godt lide bare at sidde og ikke lave noget, men jeg forstår dig godt hvis du synes at det er lidt kedeligt.

Vær ikke bange-Jeg har løsningen. Det eneste du skal gøre er at få en bathbomb, de er lidt svære at få fat i, men du kan købe nogen i Normal det er dog ikke altid at de har dem. Mit favorit sted at købe dem er i Lush. I Danamrk har vi dsv ikke nogen Lush butik, men vores nabo land har et, nemlig sverige. Der ligger en Lush butik i Malmø. Men en bathbomb gøre det altså meget sjovere at gå i karbad, for hvem gider ikke at sidde i flot farvet vand og himmelske dufte. I for lige et billede af hvordan mit vand blev efter at jeg havde puttet en af Lush bathbombs i.

En anden ting jeg kan anbefale er denne her shower gel. Den hedder Santa's Belly, shower jelly, og er en Shower gel, men denne her er i gelle form. Den er virklige sjov at bruge og dufter virklige godt.

Knus Anastasija❤️

Likes

Comments

Som der også står længere nede, så er Amalie en af mine ynglings bloggere, så dont mind mit akavede smil... Jeg gik totalt i fan panik...


hey friends!

Igår var jeg på Tradono loppemarked. På det her loppemarked bliver der solgt en masse fede ting, for det er nemlig kendte bloggere det sælger deres tøj. Da jeg var der inde mødte jeg Amalie Fischer som har en blog der hedder Carle Carle, hun er en af mine ynglings blogger så da jeg mødt hende blev jeg mega glad. Jeg mødte en masse andre bloggere, men Amalie Fischer var den eneste jeg fik taget et billede med, men hun var altså også bare så sød. Jeg købte dsv ikke noget, da jeg var der lige inden lukketid, så der var ikke så mange ting tilbage.

Knus Anastasija❤️

Likes

Comments

Hej Friends!

Så har jeg været til halloween fest og der havde jeg et super fedt outfit, som jeg vil vise. Jeg har dsv ikke kunne finde links til tøjet, så jeg har kun billeder til jer.

Likes

Comments