Hey Friends!

Så er sommeren ved at være slut og vi nærmere os efterår.

Den kommer langsomt snigende og snart er alle de grønne blade blevet helt orange.

Efteråret er klart en af mine yndlingsårstider, eftersom man kan klæde sig lækkert i flere lag.

Det kan dog være lidt svært at finde ud af hvad man skal have på, da det den ene dag kan være alt for varmt til en sweater og næste dag lige tilpas med en vinterjakke.

I dagens post har jeg fundet en række lækre og cool tørklæder.

Måske tænker I at det er lidt tidligt, men det er altså begyndt at være koldt, (især om morgenen hvis man cykler i skole) så hvorfor ikke være i god tid med det varme tørklæde?

Jeg er et tørklæde-menneske. Og det lyder måske lidt sært.

Men jeg elsker tørklæder i alle former, farver og print. Det er smukt på din taske, det er smukt om din hals og ser dejligt ud omkring dit hår. Store tørklæder, små tørklæder, silke, kashmir, uld – you name it!

Jeg synes at tørklæder er super praktiske, da de kan bruges på rigtig mange forskellige måder og i mange forskellige sammenhænge.

Jeg håber at i kan finde inspiration og måske finde jeres nye vinter tørklæde i det nedenstående billedet.

Knus Anastasija.

// 1. Lala Berlin HER// 2. Coach HER// 3. Acne Studios HER// 4. Beck Søndergaard HER// 5. Baum Und Pferdgarten HER//

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey Friends!

I lørdags var jeg til The Voice 17 koncert inde i Tivoli. Og det var en helt fantastisk aften!

Jeg havde en virkelig god aften sammen med min veninde hvor jeg fik danset igennem og hygget mig.

Der er en helt vild stemning i tivoli når de mange artister går på, og der er altid lidt til enhver smag. I år var det nogen mega fede artister der optrådt som fx Anne-Marie, Skinz, Cityboys & Topgunn, Kesi og Gulddreng.

Jeg glædede mig mest til at høre Scarlet Pleasure, Rita Ora, Sigala og Martin Jensen.

Som en overaskelse kom Lukas Graham og optrådt med Brandon Beal med sangen Golden. Og de gjorde det så godt med masser af energi og et festligt Tivoli.

Vi stod ret tæt på scenen hvilket er ret vildt da vi ikke havde stået og ventet i flere timer. Vi kunne se hele scenen og havde en fest sammen med en masse andre mennesker, der også var klar på at synge med.

Lige før koncerten startede stod vi over ved den røde løber hvor alle de kendte kom, og der nåede vi at få taget billeder med nogen Youtuber.

Hvis man er personen der godt kan lide at gå til koncerter, men ikke har tiden eller synes det er for dyrt, så er The Voice en god mulighed for at opleve mange artister på samme tid til få penge. Det koster nemlig kun Tivolis entré eller et sæsonkort.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Så er jeg tilbage.

I dette indlæg har jeg valgt et lille udpluk af billeder fra min sommerferie som jeg vil fortælle jer om.

Jeg føler på ingen måde at disse billeder repræsentere min sommerferie fuldt ud, men det er også fordi jeg har ladet kameraet ligge og hygget mig.

På billedet ovenpå ses en superfed bil som jeg bare blev nød til at tage et billede af - den havde stået udenfor mit arbejde hele dagen og pinede mig om hvorvidt jeg lige skulle løbe ud og tage et billede elller vente med når jeg var færdig med at arbejde.

Næste billede er af den flotte solnedgang, og så har vi lige de to sidste billeder som bare er mig, og et billede af en pæon som er min ynglings blomst som der vokser i vores have.

Det kommer måske ikke som den største overraskelse, men jeg har igen arbejdet hverdag i min sommerferie. Så det har betydet at jeg har været i sommerhus hele ferie - Vores sommerhus ligger i Hornbæk så det er nu meget fedt.

På billedet ovenpå ses tre billeder fra starten af min sommerferie - En is jeg fik når det endelige blev varmt nok og ikke regnede mere. Røde roser som var ej så flotte og voksede i vores have og til sidst et billede fra da jeg var ude og sejle. ;)

Næste billedet er fra slutningen af sommerferien hvor Hornbæk Havnefest startede.

Her ses et billede af nogen blomster igen igen og et billede af min hund.

Hornbæk havnefest var super fedt, selvom jeg dog arbejdet om dagen, tog jeg ud om aftenen. Jeg hyggede mig virkelige meget og lavede nogen sjove ting.

Her ses et billede af hvordan der var til havnefest- der var proppet med mennesker. Fredag og lørdag var jeg ude til cirka klokken 4 om natten og det var virkelige sindsygt så mange menneske der var, men også mega hyggeligt.

På et af de andre billeder ses en masse tegninger jeg har lavet, da jeg faktisk er gået i gang med at male med vandfarver. Det er noget jeg har gjort meget over sommeren og som jeg virkelige er blevet glad for. Jeg anbefaler det helt klart til andre da det er mega sjovt og man kan virkelige være kreativ.

Jeg håber at i kunne lide det her indlæg!

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg er her stadig, bare lige så I ved det.

Jeg har haft en lille krise de seneste par måneder, hvor jeg har siddet og stirret frustreret ind i computerskærmen og indvendigt skreget “SÅ TÆNK DOG MENNESKE”, mens computeren bare hånligt har lyst mig lige i skærmen, mens jeg blot er blevet mere modløs.

De fleste kender nok det hvor man bare ikke lige er i humøret til at skrive og man ikke lige har noget på hjertet som er sådan vildt spændende - Sådan har jeg haft det det sidste stykke tid.

Jeg har siddet ved min computer og tænkt at nu var det altså snart på tide at jeg fik skrevet noget, men hver gang jeg gik ind for at skrive noget, kunne jeg simpelthen ikke finde på noget at skrive.

I sommerferien har jeg ikke haft tid til at blogge da jeg har arbejdet vær dag - jeg poster et indlæg om min sommerferie senere.

Nu er jeg så startet i skole og har igen ikke tid.

For hvad sker der også med tiden? Den drøner forbi med 100km i timen, og man kan ikke nå noget. Selvom dagene er blevet længere (nu er de ikke så lange mere) følger jeg stadigvæk ikke at jeg ikke har tid nok.

Forleden havde jeg en dag hvor jeg var enormt frustreret over at et døgn kun har 24 timer, da det er så tydeligt at jeg har brug for i hvert fald 10 mere. Ikke nok med at jeg føler at tiden glider ud mellem mine hænder, så er der nærmest intet sol, og man bliver næsten nød til at tage vinterjakke på i AUGUST!

Ikke nok med at ens liv stormer forbi, så stormer det kraftedme også med regn udenfor....

Knus en frustrerede Anastasija.

( må være ærlige og sige at idag dog har været en ret dejlig dag med masser af sol ;)


Likes

Comments

Hey Friends!

Alvorlig overskrift – jeg gør mig meget i det dramatiske kan I nok fornemme.

Jeg kom den anden dag til at diskutere død og religion med en bekendt, hvilket fik mig til at overveje hvordan jeg tror himlen er – det var relativt nemt: masser af chokolade, Coca Cola på GLASFLASKE, min computer, en strand og vingummi bamser (kun de grønne).

Men at overveje helvede?! Hvad er egentlig det værste man kunne forestille sig? Det er faktisk lidt af en udfordring, men jeg har givet det et skud:

Helvede er:

1. Evig modvind

Det lyder umiddelbart ikke som det værste, men forestil dig at du konstant er på en cykel i modvind. Du har mega travlt, du tramper i pedalerne, men du kommer ingen vegne. Du kan ikke stå af cyklen, du skal blive på den. Du er magtesløs. Du kan mærke at dine lår syrer til, din frustration stiger og du tramper endnu hårdere, mens vinden bliver endnu kraftigere. Dit ur siger at du kan nå det hvis du træder til, men intet sker. For evigt.

2. Langsomt internet

Du skal sende den vigtigste ansøgning i dit liv. Du har brugt uger på at rette den til, andre har læst den og alt er perfekt. Du har deadline om mindre end 2 minutter, du sætter dig ned, indtaster mailadressen og trykker send. Internettet tænker. Og det bliver ved og ved og ved og ved og ved.

Det er ikke kun i dette scenarie at det langsomme internet driller dig: du har taget det bedste selfie nogesinde og kan ikke vente med at din instagram skal eksplodere og du skal blive den nye Kim K. Dette selfie vil uden tvivl ændre dit liv: MEN billedet bliver aldrig lagt op. Den bliver ved med at sige Failed – try again? For evigt.

Knus Anastasija.


Likes

Comments

Hey friends!

Sommeren er nu ved at være skudt godt i gang og nu varer det ikke længe, før alle festivalerne starter!

Jeg skal desværre ikke selv på nogen festivaller i år, heller ikke umiddelbart til nogle koncerter, men det kan stadig nå at ændre sig ;) Og jeg har derfor lavet en musthave festival liste og et par inspirations collager med festival/ koncert outfits som jeg selv ville elske at have på.

Jeg er ret vild med det der "Coachella-look", som består af et cowboy-hippie agtige look. Men jeg kan dog mest lide at det er lidt mere stilet, med noge Mules sko eller nogen fede sneakers, solbriller, en cool taske og gerne en masse vilde smykker og accessories. -og masser af frynser og flæser.

Jeg synes at man helt klart skal være farverig og skille sig ud på en festival eller til en koncert.

Men når det så er sagt skal man huske, at tage noget på, som man føler sig godt tilpas i. Det er højst sandsynligt mange timer, man skal bevæge sig rundt i det samme, så tænk lige en ekstra gang over det.


Er det første gang, du skal på festival, eller har du prøvet det op til flere gange?

Ligemeget hvad, er disse fem ting et musthave og du ved det!!

1. Solcreme: FORHÅBENTLIG er det okay vejr i den tid, du er på festival, og så bliver der brug for solcremen. Du er på festival og det behøver derfor ikke at være den helt dyre af slagsen, det skal bare være en, som kan proppes i både ansigtet og på skuldrene.

2. Ansigts wipes: ansigts wipes + intimservietter, yes intimservietter! Der er faktisk ikke så meget andet at sige til dette, for du ved jo nok godt selv, hvad du skal bruge intimservietter til..

3. Engangskamera: Dette synes jeg, næsten er det vigtigeste, da du kan få nogle gode grin efter festivalen, når du har fået dine billeder fremkaldt. Det behøver selvfølgelig heller ikke at være det dyre og fancy kamera, som er vist ovenfor, det kan være det helt simple engangskamera, hvilket også tager dejlige billeder.

4. Bæltetaske: Ja, det er super nødvendigt!

5. Ørepropper: Gør dig selv den tjeneste at købe ørepropper til de få gange, du rent faktisk sover. Det er guld værd! Af en eller anden grund, er man altid så uheldig at Techno fyrene har placeret deres camp lige ved siden af dit telt.

Sidste to tips som jeg lige ville have med er:

– DROP MAKE-UP’EN –

Jeg ville nok selv tage en concealer med, til at dække de sorte rande under øjnene, læbestift og en mascara, men lad vær' at tage hele beautyboxen med, du orker det alligevel ikke efter første-dagen. Og så kan man jo også få sine vipper farvet hos frisøren, for behøves man ikke at tænke på mascaraen.

– DROP DET HVIDE (OG NYE) TØJ –

Lad vær med at tage dine nye hvide sneakers og din sarte, men helt sikkert smukke, blonde-kjole med. Du får det ikke brugt, og hvis du endelig gør, så får du det i hvert fald ikke brugt når du kommer hjem igen…

Jeg håber at i kunne bruge tipsene og få lidt inspiration fra collagerne jeg har lavet.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey friends!

Mandag… dagen der altid overrasker med at være så utrolig nederen. Man har 6 gode dage til lykkeligt at glemme hvor modbydelig mandag egentlig er. Hvis du skulle være i tvivl om hvordan en mandag føles har jeg lavet en liste til “Hvordan man genkender en mandag”:

1. Det er som udgangspunkt gråvejr

Tænk over det – 9 ud af 10 mandage er grå og kølige og det er også den dag hvor du helt havde glemt at du lod din cykel stå hos veninden natten til, da du ikke kunne finde din cykelnøgle. Det betyder så også at du i dag kommer ca. 30 minutter for sent i skole – spørg dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

2. Du har ikke mere kaffe og din skyr er for gammel
Mandag er ikke en dag der indbyder til at spise morgenmad, ikke fordi du ikke har tid, men simpelthen fordi der sker et eller andet sindssygt mandagmorgen i dit køkken hvor din kaffe forsvinder, din skyr er gammel og Føtex bare ikke åbner før klokken 08.00 hvor man har været sulten i små to timer og desuden burde sidde på sin cykel (i modvind) på vej i skole.

Spørg dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

3. Modvind… i alle retninger
Du får fat i din cykel, sætter dig op og er klar til at fyre afsted gennem gaderne som den racermyg du egentlig er. Du tramper i pedalerne, dit hår flyver tilbage i vinden og du tænker at du burde have sindssygt meget fart på. Virkeligheden er, at du ligner en musvåge der ikke bevæger sig en meter, da modvinden er så stærk. Du forsøger at skifte retning for at få lidt medvind, eller i det mindste sidevind, men hvor end du drejer er der modvind. Du spørger dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

4. Din kalender fucker med dig

Du har sat uret til 06.30 så du kan stå op, spise morgenmad, og gå i bad. Du kommer dog til at snooze 7-9 gange og ender med at have mega travlt alligevel. Efter du har været i bad, spist morgenmad og taget tøj på indser du at du først møder klokken 13.00 og at du sagtens kunne have sovet et par timer mere. Du spørger dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

God mandag

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Så er Disneyland billederne part 1 ude!

Den første dag i Disneyland var der ret koldt og ingen sol, så billederne er lidt kedelige. - men det nu er ok, jeg skulle jo have nogen billeder fra dag 1 ;)

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey friends!

Så er jeg kommet hjem!

Det har været en fantastisk tur, hvor vi har oplevet en masse.

Det her er en lille hilsen eller et postkort om man vil. Jeg vil nemlig vise jer billeder fra da vi besøgte Paris.

Der var virkelige flot i Paris, men jeg må være ærlige og sige at lige så snart vi kørt ud fra centrum, var det ikke så flot at se på mere - Der lå skrald over det hele og så er trafikken sindsyg. Vi stod i prop i næsten to timer for kun at køre 20 km.

Det har dog været en fantastisk tur alligevel og jeg har fået taget en masse billeder i Disneyland, som jeg vil vise jer snart, men indtil videre kan i få billeder fra da vi besøgte Paris.

Jeg er ude igen, men ville bare lige sige hej.

Likes

Comments

Hey Friends!

Her forleden valgte jeg at deltage i en konkurence på et gavekort til en valgfri butik. Og selvom jeg aldrig vinder noget og derfor hellere ikke bruger tid på de forskellige konkurrencer firmaer nu afholder, valgte jeg at give den her konkurence en chance.

Konkurrencen blev afholdt af Rabble.dk. Og jeg var en heldig kartoffel, for jeg vandt. Jeg troede helt seriøst ikke på det, da jeg bare aldrig vinder, men det gjorde jeg altså. Og så kom det svære valg...;)

Jeg skulle finde ud af hvilken butik jeg ville have gavekortet til og hvad jeg ville bruge det på. Og efter snart to uger er jeg kommet frem til at jeg vil bruge gavekortet i Magasin og på et par sko.

Jeg glæder mig til at de kommer og til at jeg kan vise dem frem her på bloggen!

Endelige har jeg vundet noget!! ;) #hvorheldigkanmanligevære

Knus Anastasija.

Likes

Comments