Hey Friends!

Jeg sad forleden og tænkte på at der flere uforklarlige hændelser i min hverdag, som jeg ikke kan finde noget logisk svar på. Og nu har jeg så valgt at dele dem med jer!

At alle buschauffører kender hinanden – jeg tror vi alle sammen, eller i hvert fald os dødelige der er tvunget til at benytte os af limousinen (læs. Bussen) har oplevet at når to busser passerer hinanden, så løfter chaufføren lige hånden og laver et kort ”jeg-anerkender-din-eksistens” vink til chaufførren i den modkørende bus. Her tænker jeg bare: HVORDAN KAN I ALLE SAMMEN KENDE HINANDEN?! Jeg er da med på at man selvfølgelig kender sine kolleger, men har samtidig også en idé om at man som buschauffør ikke nødvendigvis har så meget kollega-tid da man vel er på farten hele tiden, eller hvad?

Folk der ikke forstår proceduren i security – når man rejser relativt meget er det let at blive irriteret på Birger og Tanja der skal rejse for første gang, som derfor ikke vidste at de skulle lade deres hobbykniv, fyrværkerirester og halvanden liters cola blive hjemme når vi står og skal gennem security. Det er mega tarveligt at jeg har det sådan, men jeg undres over folks manglende sunde fornuft i disse situationer. Du bruger ofte gerne 10 minutter i køen hvor store skærme brager proceduren ud i hovedet på dig og alligevel er det fuldstændig glippet for nogen når vi kommer frem til rullebåndet. Og så undrer det mig hvordan disse mennesker altid synes at det er ”helt vildt spændende” om man bipper eller ej når man går gennem metaldetektoren. Det er ikke fordi der er nogen der tror du har en AK47 liggende i din super fede bæltetaske, lad os nu bare komme videre så jeg kan komme tilbage i mine sko.

Saltstænger – tarvelig snack der ofte bliver serveret til diverse arrangementer og de står altid og samler støv, da der ikke rigtig er nogen der kan lide dem, men selvfølgelig tager vi en enkelt af høflighed. Er der ikke en bedre party snack?

Folk der ikke holder sig for munden når de hoster – det er mennesker som dig var skyld i den sorte død, tuberkulose og svineinfluenza- epidemien! Hvorfor holder man sig ikke for munden når man hoster? Ikke kun for andres velbefindende, men også for sit eget? Man ser jo ikke lige frem Victoria Secret lækker ud når man er ved at kaste sine lunger op. Man spytter lidt, ens tunge er underlig og krummet sammen og man laver underlige grimasser. Gør det for mig, gør det for dig!

Betaler siamesiske tvillinger for én eller to biografbilletter – altsååå de bruger vel to sæder? Eller hvad? Går siamesiske tvillinger overhovedet i biografen?

Hvorfor jeg altid skal tisse når jeg sætter nøglen i min hoveddør – hvordan kan min blære vide at jeg nu er hjemme?! Hver eneste gang jeg sætter min nøgle i hoveddøren er det som om hele Esrum Sø skvulper rundt i min blære og truer med at komme ud nu nu nu, 3 meter fra toilettet. Det resulterer ofte i paniske situationer hvor jeg smider tasken på gulvet, kaster frakken på skohylden og når toilettet inden det punkt hvor jeg næsten ikke kan stå oprejst længere. Jeg mener bare – hvordan??

Hvorfor man aldrig kan blive færdig med shampooflasken og balsamflasken samtidig – jeg nægter at tro på at jeg er den eneste der ALDRIG har prøvet at blive færdig med både balsam og shampoo på samme tid. Flaskerne er lige store, jeg bruger begge dele hver dag, hvorfor er der så ALDRIG balsam nok?

Hvor mange mennesker døde da man skulle finde ud af hvad man kunne spise? – du sidder måske i nuværende stund og propper dig med en lille snack, men hvem har fundet ud af at du kunne spise den? Jeg har virkelig overvejet voldsomt hvor mange mennesker der har måtte lade livet for at du i dag kan spise lækker mad uden at være bange for at dø, da du ikke vidste at man altså ikke kan spise snebær eller guldregn.

Hvordan folk kan lugte SÅ dårligt uden selv at vide det – common sense is like deodorant; the people who need it most never use it. Jeg tror at man på et eller andet tidspunkt har sat sig i S-toget og indset at der var en helt klar grund til at dine nye sidemand sad helt alene ved det sprødeste 4-mandssæde, da han muligvis aldrig har hørt ordet bad eller deodorant. Kan det virkelig være rigtigt at man lugter så fælt uden at vide det?

At min taske altid roder – søndag = smid alt crap jeg har i min taske ud. Mandag eftermiddag = ordnede jeg ikke det her rod i går? Jeg ved ikke hvordan jeg formår at samle så mange ubrugelige ting i min taske, som jeg sikkert i bedste tro er overbevist om at jeg kunne få brug for i løbet af dagen. Lige meget hvor pæn jeg prøver at holde den, så ender der altid lige en kvittering eller en serviet fra lagkagehuset dernede, som pludselig har formeret sig til 1039034 andre ting.

Der er langt flere ting jeg undrer mig over i min hverdag, dem skal jeg nok vende tilbage til.

Knus Anastasija.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey Friends!

Foråret 2017 byder på overraskende meget lyserød, pink, rosa – faktisk alle nuancer af den fine, feminine farve. Den fylder meget i modebilledet, specielt fordi den er “ny” som stor modefarve.

Farven skal ikke længere forbindes med barnlighed, lillepige eller naivitet, men derimod tages imod som et kærkomment frisk pust i alle kvinders garderobe. Den passer rigtigt godt sammen med sæsonens andre farver; army, blå, gul og rød.

I forlængelse af de søde lyserøde farver, man ser i modebilledet netop nu, kommer den hidsige pink også til at blive set og vil nu bemærkes endnu mere end nogle andre farver. Denne nuance er for de modige, der ikke er bange for at skille sig ud i gadebilledet og på arbejdspladsen.

Jeg har faktisk fået købt ret mange lyserøde ting i den sidste månedstid så det passer meget godt nu når farven er blevet så populær.

Nedenunder finder i de forskellige ting jeg har købt!

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg kom forleden til at tænke på, hvad der egentlig definerer en løgn. Jeg ser jo for eksempel ikke det, at overdrive en smule som at lyve eller være løgnagtig, ej heller små hvide løgne der skåner andres følelser. Men hvis man siger noget der er direkte løgn som, at man for eksempel har en pedal på sit værelse, der får hele verden til at dreje rundt når man træder på den eller at man kan flyve på ulige datoer, så skal man have klø med en våd søndagsberlingerne.

Men at overdrive er vel også at lyve? Bare lidt? Og en løgn er vel en løgn om den så er hvid eller ej?

Jeg lyver mest når jeg skal fortælle hvad noget har kostet – hvis jeg siger at min trøje har kostet 250 kroner, kan du være stensikker på at den koster 350 og jeg ved ikke hvorfor jeg gør det. Men det er jo ikke en løgn der skader nogen, derfor tænker jeg ikke over at det er slut forbudt.

Men hvorfor er det så svært at være 100 procent ærlig omkring alt?

Er det fordi der er nogle ting der er pinlige? Eller fordi det lige får ens historie til at gå fra middelmådig, til okay cool hvis man lige pynter lidt på den? Er det fordi vi er bange for at være kedelige og middelmådige?

Vi opdrages til, at vi alle sammen er unikke og alle sammen kan noget andre ikke kan, hvilket på sin vis nok er meget godt. Dog tænker jeg på, om det presser os til hele tiden, at skulle genopfinde os selv og prøve grænser af (også selvom det er noget vi lyver om) for at skille os ud blandt alle de mange unikke i flokken?

Jeg har et par få bekendte, som jeg helt klart mistænker for at være lystløgnere, der fortæller alt muligt sindssygt og fantastisk, som man i sin vildeste fantasi næsten ikke kan tro på – det er mennesker jeg holder en armslængde fra mig. Jeg føler at det er vildt uretfærdigt, at jeg er så åben og oprigtig, som man nu engang kan være når man åbenbart i snit lyver 18 gange i timen og så sidder de der og fylder en med direkte, pardon my french, lort.

Jeg synes ikke personligt at jeg lyver for, at gøre mig selv mere spændende. Men når der bliver spurgt om man ikke kan huske tante Karen, så svarer jeg ja, selvom jeg nødvendigvis ikke kan. Og når en veninde spørger om hun ser tyk ud, er man tilbøjelig til altid at sige “NA-HAJ!”, selvom man måske godt kan se den sidste mcFeast menu på hofterne.

Skal man tro en undersøgelse TV2 lavede i 2014, så er en af de ting vi lyver mest om, primært hvorfor vi er nødt til, at melde fra til sociale arrangementer. Jeg nægter at tro på, at jeg er den eneste der har faket en influenza for at blive hjemme på sofaen, med en burger i maven og netflix på skærmen, men hvorfor er det man ikke siger det som det er? Dét kender jeg selvfølgelig godt svaret til, man ønsker selvfølgelig at skåne andres følelser. Og det er vel også primært derfor man lyver? For at skåne andre.

For et par uger siden skrev en gammel ven en besked til mig på facebook og jeg svarede ham, med et efterfølgedne “hvordan går du og har det?”. Hans respons havde jeg dog ikke lige set komme, da han helt uden omsvøb siger “det går faktisk helt ad helvedes til”. Helt paf over at få et, faktisk oprigtigt svar, på det spørgsmål jeg måske stiller oftes, måtte jeg faktisk give mig rigtig tid til at lytte og respondere. Men så kom jeg i tanke om, at jeg selv til hver en tid vil lyve og sige at jeg har det mega godt, selvom jeg egentlig har mavepine og søvnproblemer. Men er dette igen for at skåne andres følelser? Skåne den man taler med for at ende i en potentiel akavet situation, hvor de faktisk er nødt til at vise oprigtig interesse i en?

Jeg arbejder ret stålfast på, at blive bedre til ikke at overdrive de små ting i hverdagen, som for eksempel hvor billig min nye skjorte var eller hvorfor det nu lige var jeg kom 10 minutter for sent.

Men er der ikke nogle former for løgne vi er nødt til at holde fast i? Skræmmende tanke, at tænke, at vi alle sammen skulle være 100 procent ærlige altid.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg vil i dag skrive om et af mine forårs must-haves som er sneakers.

Sneakers er nok den mest behagelige sko til kvinder, der passer til næsten alle lejligheder. Stilrene sneakers passer til ethvert outfit, og derfor kan det være det fornuftige køb, hvis du ønsker en sko, der passer til mange udtryk. Hvis du derimod ønsker at udtrykke personlig stil gennem dine sneakers, kan det være bedre med et mere modigt valg, der fremhæver dine ønskede sider.

Sneakers er heldigvis blevet topmoderne, så vi kvinder altid har et behageligt fodtøj, vi kan ty til. Sneakers fås i et væld af farver og modeller - nogle med print og andre detaljer såsom pailletter og nitter. Sneakers bør være fast inventar i den moderigtige kvindes garderobe. Trendy sneakers er altid en god investering, som du sjældent vil fortryde. De mange anledninger, som sneakers passer perfekt til, er bare en af de mange fordele, som følger med skoen. Sneakers er uundværlige, fordi de kan styles med alt i din garderobe. Om det er et par jeans, en nederdel eller en sommerkjole, så passer sneakers til og gør dit outfit mere afslappet og smart.

Sneakers er et alsidigt skotøj, som du altid kan ty til. Selv den største skokrise kan løses med et par fede sneakers. Det er komfort i moderigtig form, når det er bedst. Skoens popularitet er kun steget de sidste mange år og bliver formentlig ved med at stige grundet den gode komfort og de moderne designs. Jeg har været forelsket i sneakers fra starten. Det er ikke ofte, at en så behagelig sko er så trendy og yderst populær, og derfor bør du ikke holde dig tilbage, når det angår mængden af sneakers på din skohylde.

Hvide og elegante sneakers er et ’must have’ i sommergarderoben, da den fremhæver sommerbrune ben og giver en fantastisk kontrast til resten af dit outfit. Sorte sneakers passer perfekt til det stilfulde outfit og kan nedtone en elegant kjole, så den kan benyttes til hverdag.

Det er altid tid til sneakers – de giver noget let, sporty og sjovt til ethvert sæt og er behagelige, som intet andet. Med en ny forårssæson for døren, betyder det, at det atter vrimler frem med nyheder på butikshylderne.

Jeg har derfor fundet 6 fede og forskelige sneakers, som jeg synes ville passe mega godt til forår og sommer.

Inde på Asos og Junkyard kan du lige nu finde en masse fede sneakers til nogen ret gode priser, så tjek det ud!

Jeg håber at i kan få lidt inspiration!

Knus Anastasija.

//Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble.dk //

Øverst fra vestre// New Balance Pink HER // Puma HER // Vagabond HER // Adidas HER// New Balance white HER // Nike HER //

Likes

Comments

Hey Friends!

Påskens påtvungne pause er den bedste forudsætning for at lave alt og ingen ting. Jeg har derfor lavede en liste med ting jeg gerne vil i disse dage:

Gøre forårsrent – lyder ikke super vildt og spændende, men der er en kæmpe tilfredsstillelse i at skurre og skrubbe. Der skal vaskes vinduer og ryddes op. Nok mest af alt i mit klædeskab hvor tingene på ingen måde er til at finde hoved og hale i. Jeg kan ikke engang prale af at det er organiseret rod, da det faktisk bare er rod. Og den bedste følelse ved forårsrengøring, er den følelse af fred og ro der rammer en efter hele seancen er overstået og den svage duft af rengøringsmidler. Når jeg rigtig har givet den rengøringsgas står jeg altid meget stolt med moppen i hånden og venter på at Bo Bedre ringer og spørger om de ikke please må lave en reportage fra mit lyserøde mansion.

Sove længe – lykken må være ikke at sætte en alarm inden man går i seng. Jeg skal sove til jeg ikke kan mere og ikke have dårlig samvittighed over det! Normalt i weekenderne, er det vigtigt for mig at komme op og i gang, da jeg ellers sagtens kan ligge og slumre formiddagen væk, men rammes af en dårlig samvittighed over ikke at få noget ud af mine to små fridage. Her har vi altså en ret god håndfuld fridage og jeg er ikke i tvivl om, at mandag bliver den dag hvor det er mest tilfredsstillende at sove rigtig længe.

Have nattøj på til langt ud på formiddagen – nu bliver det måske lidt for vildt for nogen! Men jeg har store planer om at have kaninbukser og nusse sokker på, til jeg absolut føler at jeg er nødt til at tage rigtigt tøj på. Jeg er virkelig ikke et af de mennesker der altid er lidt pænt klædt på, hvis man nu skulle få uventet besøg. Overrask mig derhjemme og det er mere synd for dig end for mig, når jeg åbner døren i mit smarteste home wear og rodet hår.

Gå lange ture – er der noget jeg holder af, så er det at gå lange ture. Hvis vejret vælger at være med os skal jeg ud og flashe mine nye solbriller, have en kaffe 2go i hånden og en lydbog i ørerne mens jeg tusser igennem og nyder de solstråler der har været dybt savnet det sidste halve år.

Påskefrokost – Jeg skal selvfølgelige til påskefrokost med min kære familie og jeg glæder mig. Det har jo ikke været en rigtig helligdag før man har stoppet mad i halsen på sig selv til man overvejede at skulle til udpumpning.

God Påske!


Likes

Comments

Hey Friends!

En uge om året valfarter folk til den ellers ofte mennesketomme Bispebjerg kirkegård.

Det er ugen hvor himlen er malet surrealistisk lyserød, fordi man står under de blomstrende japanske kirsebærtræer, langs alléen på Bispebjerg kirkegård.

Det er midten af april, og det er Sakura uge i København. I denne uge er Bispebjerg Kirkegård en af de mest eftertragtede og besøgte seværdigheder, på grund af alléen ved Søndre Kapel med de japanske kirsebærtræer i blomst.

Det er ugen hvor alle Københavnerne er på jagt efter det perfekte Instagram-billede af dem selv der hopper op i den lyserøde sky, eller et billede af deres søde små børn i candyfloss-omgivelser. Folk arrangerer photoshoots og spiser picnic under den lyserøde himmel, og det hele bliver næsten en anelse for meget.

Jeg besøgte Bispebjerg kirkegård i søndags og der fik jeg ligesom mange andre taget en masse billeder. Det var virkelige flot, men man stod som sild i en tønde sammen med alle de andre der kæmpede for at få det perfekte billede. ;)

Jeg vil helt klart anbefale at tage der ind og se de flotte kirsebærs træer, men overvej at besøge kirsebærtræerne i arbejdsdage da der kommer til at være mindre mennesker, elller på et andet tidspunkt end dagstimerne.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Så er det snart forår og der begynder planterne at blomstre og vi nærmere os sommeren.

Jeg er lige nu i sommerhus i Hornbæk, da jeg har arbejdet hele ugen og skal arbejde i påsken.

Hornbæk er det bedste om sommeren og jeg fik et glimt at sommer, da jeg for nogen par dage siden var ude og gå en tur på stranden. Det var så dejligt, solen skinnede og man kunne mærke foråret komme frem. Det mindede mig lidt om sidste års sommer som jeg havde tilbragt i Hornbæk.

Foråret er min ynglings årstid da jeg har fødselsdag i maj måned, men også fordi at det er der det begynder at blive varmere og så kan man endelige sige farvel til vinterjakken! Og så har foråret jo bare nogen fede vibes! ;)

Jeg elsker at stå op om morgenen og se at det allerede er lyst udenfor. Foråret er også det perfekte tidspunkt for at gå ture udenfor, for man ser alle de blomster der har åbnet sig og står klar til sommeren.

Lige nu er det faktisk ret koldt, men alligevel er foråret i luften.

Om foråret bliver jeg meget motiverede og vil lave en masse. Jeg begynder fx at blive lidt morgenmennekse om foråret da det er så lyst om morgenen, jeg begynder at cykle i skole uden at være sur over at skulle stå tidligere op. Foråret er også der jeg begynder at dyrke sport udenfor da det ikke er så koldt længere.

Men det jeg ville sige med det hele er at foråret er på vej og jeg glæder mig!

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey friends!

Påsken er lige om hjørnet!

Føtex har fundet alt det gule skumslik og de hjernedødt gode chokoladeæg fra Milka frem og invitationerne til påskens arrangementer er besvaret med et stort JA TAK, hvem kan ikke lide mad, mad og mere mad?

Jeg kan utroligt godt lide påsken. Dage hvor du er tvunget til at slappe af, fordi der ikke rigtig er noget at tage sig til. Butikkerne har lukket og der hersker en søvnig stemning over hele København.

Påsken er ikke lige så stressende som jul, i hvert fald ikke for mig. Vejret begynder så småt at ligne forår og de lunere temperaturer forsikrer os om, at det nok skal blive sommer i år. Påskens påtvungne pause er perfekt.

Dog forstår jeg ikke hvordan det hvert år kan komme bag på mig og 728 andre personer, at supermarkederne altså ER lukkede i disse dage. Man er så vant til at de altid holder skansen når vi andre lader os opsluge af fridagene og det virker næsten tarveligt og uvirkeligt når man står foran Føtex og forgæves forsøger at vifte den automatiske dør åben. Først tager man selvfølgelig et skridt tilbage og går frem igen. Ingen ting. Man prøver lige igen for at være på den sikre side. Stadig intet. Derefter begynder man at vifte vildt med armene, som om en arrig vips fløj om ansigtet på dig indtil det går op for dig at der simpelthen er lukket.

Mad kan man sagtens skaffe andre steder: Vesterbro er et take away mekka, både morgen, middag og aften. Men af en eller anden grund løber jeg altid tør for tandpasta, toiletpapir og shampoo og står med udsigt til to skønne dage hvor man må forsøge at være første mand i døgnnetto for at sikre sig disse basale varer, da man ikke er den eneste der sådan pludseligt løber tør.

Jeg kan huske sidste år efter påske – lørdag efter supermarkedernes to lukkedage: fuldstændigt tomme hylder. Det var som om folk havde været låst væk i flere uger og havde undværet mad lige så længe. Der var INTET brød, INTET mælk og meget sparsomme grøntsager tilbage.

God Påske

Knus Anastasija.


Likes

Comments

Hey friends!

I torsdags var jeg til skolebal og denne her gang var teamet galla - endelige kan man have lange kjoler på!

Det var en meget hyggelige aften, dog lidt presset da jeg jo kom hjem fra Letland lige inden. Skoleballet startede klokken 18 og jeg kom hjem fra lufthavnen klokken 16. Jeg vil egentlig bare vise jer nogen billeder af hvad jeg havde på - mit outfit.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg har på det seneste set ret mange blogindlæg hvor man viser billeder af en selv da man var lille, og jeg synes selv at det er ret cute at kigge på baby billeder. Så jeg har valgt at give jer muligheden for at se (ret cute) billeder af mig da jeg var baby -haha. #ierheldige #babypics

Nedenunder finder i de mest cute billeder nogensinde! #iervelkommen

Sorry for 17 billeder, men de er alle så søde så jeg kunne ikke vælge nogen fra.

Knus Anastasija.

Likes

Comments