Header

Hey Bloggen!

Når man er bosat i Danmark, er man vant til at gråvejrsdagene er mere talrige end dem med sol. Jeg synes egentlig, at der nogen gange kan være noget hyggeligt ved disse gråvejrsdage. De er en perfekt undskyldning for at smide benene op i sofaen, tænde stearinlys og trække det gode uldtæppe helt op under hagen.

Selvom alt ånder fred, så er det her de fleste uenigheder kan opstå: hvad skal vi se? Skal vi se film? Skal vi en dokumentar? Og når vi så endelig har fastslået, at vi skal se en film, hvilken en skal vi så se?

Derfor har jeg i dag besluttet mig for at komme med en række forslag til mine yndlingsfilm:

Romatisk Drama– Sidder du og overvejer at se romatisk drama, kan jeg stærkt anbefale The age of adaline og Me before you.

Action filmen – min all time favorite action filme er uden tvivl Suicide Squad og Batman Vs Superman - dawn of justice.

Komedien – ingen vil indrømme det, men vi elsker den alle sammen: komedien. Det er en perfekt no-brain søndagsting, hvor det ikke gør så meget, at man lige falder lidt i søvn eller scroller instagram igennem samtidig. Jeg vil her give et bud på, hvad jeg synes er den bedste komedie: How to be single, Ghostbusters og Bad Moms.

Thrilleren - The Shallows.

Musical – ikke en genre, jeg gør mig super meget i, men jeg elsker La La Land. Den kommer dog først ud d. 23 februar i Danmark, men jeg har set den i udlandet.

krimi - Now you see me og Now you see me 2

Klassikerne - Titanic, Breakfast at Tiffany's og The Notebook

God filmkiggeri!

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Disse øreringe er blevet et kæmpe hit blandt mange, og første gang jeg så dem var hos bloggeren Freja Wewer. Freja Wewer præsenterede øreringene i et blogindlæg, og fortalte at hun havde givet 1800 kr for dem. Rimelig mange penge for et par øreringe, synes jeg selv.

Jeg så så at bloggeren Amalie Fischer lavede et indlæg på hendes blog, hvor hun lavede en DIY til hvordan man selv kunne kreere disse skønne øreringe, så hvis du ikke gider at bruge 1800kr på et par øreringe kan du selv lave dem, ellers er der en masse piger på instagram der er begyndt på at lave dem, og der koster de ikke så meget.

Jeg ville selv aldrig kunne holde ud at sidde i 3 timer og lave øreringe med sådan nogen små perler. Jeg var derfor meget heldig da min mors veninde som laver smykker ud af perler, tilbød af lavet et par til mig.

Nu har jeg så fået dem og de er SÅ flotte! Jeg tænker nok at jeg mest vil bruge dem om sommeren, men de kan dog også pifte et vinter outfit op.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Lad os være ærlige og sige at vejret er lort lige nu og der er "intet" at lave. Jeg har derfor fundet på en liste over ting der faktisk er fede at leve når det regner - så er regnen ikke så dårlige alligevel.

Museumsbesøg er en fremragende beskæftigelse når vejret svigter. Der er den der helt specielle museums-ro over museer, der bare tager sig ekstra godt ud hvis vejret er lidt gråt og kedeligt uden for. Ens energiniveau passer perfekt til at gå rundt og se på kunst eller gamle dimser, når alt uden for skriger vinter og de sorte skyer hænger faretruende over hovedet på dig når du ræser afsted på din cykel.

Tivoli – her tænker du sikkert “øøøh nej?” MEN, Tivoli i regnvejr betyder at der er 0 kø til alt hvad du gerne vil prøve og havens smukke blomster og planter tager sig faktisk ret godt ud i regnvejr også. Tivoli sælger desuden super fashionable regnslag som holder selv den vildeste dare devil tør i dæmonen. Når man så har brug for at varme sig lidt, kan man slå vejen forbi NIMB og sluge deres afsindigt lækre varme kakao.

Frokost – gå ud og oplev byen. Sæt dig et sted og bestil en lækker frokost mens du betragter byen i regn. Her vil jeg anbefale Bistro Royal på Kgs. Nytorv der har dejlig frokost, men også byder på en dejlig udsigtspost over Kgs. Nytorv. Ellers er Ipsen og Co. på Gl. Kongevej også et skønt sted at sidde og spise en rugbrødssandwich og glo på mennesker.

Daytime Bio – normalt når jeg går i biografen er det altid sidste forestilling og så kæmper jeg ellers med at holde øjnene åbne under hele action braget. En ting der dog er mega fedt er, at gå i biografen i løbet af dagen. Derudover er det den ultimative regnvejrsbeskæftigelse at putte sig ned i det lodne røde sæde, med en stor popcorn og en giga cola. Magter man ikke at bevæge sig til biografen er en regnvejrsdag også perfekt til et Netflix marathon med god samvittighed.

Shopping er som udgangspunkt altid en god idé. Regnen siler ned og man kan lige overskue at tonse fra den ene butik til den anden, mens man forsøger at beskytte sine nye køb mod regnen, med sit liv!

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey friends!

Jeg har igen igen været ude at shoppe og har derfor et haul klar til jer! Denne her gang fik jeg shoppet i Zara og Nelly, som er en webshop. Det er ikke det størst haul, men jeg tænkte at jeg alligvel ville dele det med jer.

Den første ting jeg har købt er denne her skjorte fra Zara.

Den har store ærmer som er noget der er begyndt på at blive meget populært og så har den selvfølgelige også nogen blomster broderet på, som så også er noget der er ved at blive en trend.

Til den broderet skjorte købte jeg et par vintage blå jeans til, som også er fra Zara. Det er nogen helt almindelige high waisted jeans, dog har jeg aldrig haft nogen i sådan en farve og så passede de meget godt med skjorten.

Igen fra Zara er denne her langærmet trøje i rib med v-udskæring forpå og bagpå. Den er meget simpel, men man kan dress den up med en nederdel eller have den på under en slip dress.

Sidste ting jeg har købt fra zara er noget der har været meget populært for tiden, nemlig military officer jacket for kvinder. Jeg har ikke kunne finde den inde på zara's hjemmeside da den var på udsalg og var udsolgt. Den minder dog meget om de to.

Sidste ting jeg har købt er også den eneste ting jeg har fra Nelly. Det er et par trompetbukser. Jeg har i lang tid gerne ville have et par og da jeg fandt de her inde på Nelly som jeg var sikker på passede i str og ikke var så dyre, blev jeg nød til at købe dem.

Knus Anastasija.❤️️

Likes

Comments

Hey friends!

Det her er et lidt anderledes indlæg end hvad jeg plejer at poste, men jeg tænkte at det kunne være sjovt at skrive om fem lidt mærkelig facts om mig..

Nr. 1 er nok den mærkeligste ting, vil i synes- mine venner synes også at det er mærkligt. Jeg drikker nemlig ikke vandhane vand. Jeg drikker det kun hvis der ikke er andet, men så skal jeg altså være meget tørstig- når jeg så drikker det, putter jeg altid citron i, ellers drikker jeg kun flaskevand.

Nr. 2 Når jeg skal spise en banan eller pære og jeg så har mulighed for at putte den i køleskabet først, gøre jeg det altid. Jeg kan godt lide at ladde den ligge der i 15 min før jeg spiser den, så er den kold og frisk.

Nr. 3 Jeg ejer alt for mange jakker, sko og tasker, bare i det hele taget tøj selvfølgelig. Dog er Jakker og tasker noget jeg er helt vild med, for jeg elsker at skifte alt efter humøret. Og så synes jeg bare at det gøre noget ved outfitet, det topper det bare af- hvis i forstår hvad jeg mener..

Nr. 4 Jeg er skide bange for katte. Det egentlig lidt mærkeligt, for da jeg var lille havde jeg en katte og der var jeg ikke bange for den, men så "løb den væk"... Og siden da har jeg været mega bange for dem- det godt jeg har en hund.

Nr. 5 Jeg kan ikke gå ud af huset uden at have læbestift på. Jeg føler bare at mit makeup look ikke er færdigt og så bliver jeg lidt øv.

Jeg håber at i kunne lide de her lidt mærkelig/random facts om mig!

Knus Anastasija❤️

Likes

Comments

Hey Friends!

Så blev det vinterferie!

Sneen er faldet, men solen skinner stadigevæk. Selvom vinteren er kold, kan den sagtens også være smuk.

De sidste par dage har været skønne, afslappet og fyldt med sol. Jeg skal ikke noget specielt i ferien, men man ved aldrig hvad min familie og jeg finder på. Jeg har ihvertfald samlet lidt billeder til jer, fra de sidste par dage.

Knus Anastasija.❤️️

Likes

Comments

Hey friends!

Jeg lovet jer jo nogen outfit billeder og dem for i så nu. Jeg havde dog også sagt at der ville komme billeder op på min instagram, men det kom der ikke, da jeg dsv er blevet hacket på instagram.

Nå, men mit outfit blev jeg faktisk nød til at lave lidt om på, da jeg i den anden kjole ville få det alt for varmt. Alt andet lavede jeg ikke om på, jeg skiftede kun kjolen til den som jeg havde på til juleaften.

Likes

Comments

Hey friends!

Jeg skal igen igen til klub 13 fest, som jeg har fortalt om før, men hvis du ikke ved hvad det er, så er det altså en fest for alle syvende klasserne i Rudersdal. Den her gang er temaet Valentines Party fordi festen bliver holdt d. 27 januar og det er jo tæt på Valentine's day.

Til mit outfit havde jeg først tænkt mig at købe en rød kjole til, da dresscoden er at have en rød ting på, men så kunne jeg ikke finde en jeg kunne lide og så tænkte jeg at jeg bare ville tage min nytårsaften kjole på med en rød læbestift.- det tæller altså som en rød ting. Ej, jeg finder nok en rød accessories at have på eller ligene.

Det her er ihvertfald, hvad mit outfit kommer til at bestå af- og nej, Kendall Jenner tæller ikke med ;)

Til makeup'en i øje området, tænker jeg at jeg vil bruge nogen rødelige toner. Til læberne har jeg ikke helt bestemt mig for hvilken farve jeg vil have. Enten Kylie's liquid lipstick i farven Kristen eller Chanel's røde læbestfit i farven 51 fra deres " Rouge Allure Velvet" kollektion.

Jeg lægger selvfølgelige nogen outfit billeder ud på bloggen, dagen efter festen. Ellers så følg mig på Instagram der kommer jeg helt sikkert til at poste et outfit billede på dagen.

Min Instagram - https://www.instagram.com/_anastasija_rusova_/

Knus Anastasija❤️️

Likes

Comments