Header

Hey Friends!

Jeg er i mega fest humør, da der på fredag bliver holdt sidste klub 13 fest for syvende klasser. Denne her gang er temaet Throwback til 90'erne, 80'erne og 70'erne. Jeg synes selv at det er et mega fedt tema og jeg glæder mig mega meget. Da det er sidste fest for os syvende klasser, bliver der holdt en konkurence hvor man kan vinde et gavekort til Footlocker på 350 kr og der gratis velkomstdrink til de 100 første - det er nu meget fedt.

Som altid har jeg jo et outfit klar til jer. Denne her gang kommer jeg ikke til at have kjole på (stort chok) da jeg tænker at det bliver et outfit med inspiration fra de fire billeder, hvor jeg så kommer til at have trompet bukser på, og så noget andet.

Jeg kommer selvfølgelige til at poste nogen billeder på min instagram fra det endelige resultat af mit outfit, og ellers kommer der et blogindlæg på lørdag.

Print din billet lige HER. Jeg håber at vi ses!

Knus Anastasija.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey friends!

Jeg har fødselsdag i Maj og da vi jo nærmere os den, tænkte jeg på at dele min ønskeliste med jer. Den er ikke så stor og jeg har ikke det store typiske ønske med, da de store ting som jeg ønsker mig, er noget jeg selv vil købe for mine egne penge, jeg synes bare at det så er mere personligt og det er noget man har arbejdet for- det ihvertfald sådan jeg tjener mine penge- arbejde.

Så det her er altså min ønskeliste.

Den sorte pung og orange kortholder samt de sorte sneakers er fra Michael Kors. Jeg kan meget godt lide Michael Kors, og har selv tasker og punge derfra, så det her bliver altså nye medlemmer af MK familien- hvis jeg for tingene. Jeg ønsker pungen fordi jeg har haft min nutids pung i lang tid og vil skifte den ud. Dog ønsker jeg mig også en kortholder, da det ikke er altid at man har plads eller brug for en stor pung, og så den her jo mega flot.

De sorte sneakers er som sagt fra Michael Kors og er altså også bare et nyt par sko som jeg vil tilføje til den store samling af sko, jeg har- det gælder det samme med Isabel Marant skoene.

Og til sidst Tom Ford parfumen. Det er duft som jeg nåede at dufte til i tre sekunder og jeg var allerede in love. Den er dog lidt "pricy" så jeg valgt at ønske mig den i fødselsdag.

oh and i'm pretty sure at det her er hvad jeg vil købe til mig selv på min fødselsdag! Den er også fra Michael Kors og er en sort taske som kan bæres ved sin top håndtag eller som en håndfri crossbody.

Knus Anastasija❤️️

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Friends!

Det her er så en måske en part to til den sidste Friday Snacks, da den her også handler om Galla. Her har jeg dog valgt at vise jer nogen jumpsuits, da jeg ved det ikke er alle der kan lide at gå med kjole.

Jeg håber at i kan få noget inspiration!

Knus Anastasija.

Klik på jumpsuitsene for at få link til dem, eller brug dem nedenunder.

Øverst fra venstre // Mørkeblå HER // Orange HER // Sort HER // Rød HER // Sort med flænser HER // Grå HER // Rød med bælte HER //

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg elsker smykker da smykker kan gøre rigtig meget for et outfit. Jeg kan især godt lide guld/ forgyldt sølv og det er for det meste også kun det jeg går i, da det klær mit brune hår. Jeg synes at smykker er noget meget feminint og smukt.

En af min yndlings smykkedesigner er Jane Kønig. Hendes smykker er jeg altså ret stor fan af.

Jane Kønig har designet smykker siden 1986 og har i løbet af sin karriere bl.a. modtaget Wonderful Copenhagen’s design pris, Det gyldne Fingerbøl og guldsmedenes Skt. Loyd medalje. Hun har altså sit håndværk i orden og designer samtidigt smykker i en stil, som både er rocket, finurlig og eventyrlig, og som derfor kan passes ind i de flestes stil og udtryk

Det er blot én af grundene til, hvorfor jeg elsker Jane Kønigs smykker. Derudover er prisen på et fornuftigt plan, hvor de fleste kan være med, der er brugt lækre materialer, kvaliteten er helt i top og hun udvikler hele tiden sit design i tråd med stilens trends hvor hun samtidigt formår at holde det så klassisk, at man har lyst til at bruge det sæson efter sæson.

Halskæden der ses på billederne er fra Jane Kønig og er med det såkaldte lovetag, hvor du selv kan vælge, hvilke bogstaver, der skal indgraveres.

Til min halskæde har jeg valgt mit forbogstav, da det skal være en påmindelse om at tro på mig selv og så tænker jeg at det måske kan blive en lykke halskæde hvis i forstår hvad jeg mener, men ellers så synes jeg altså godt at jeg har fortjent en halskæde med mit forbogstav på ;).

Halskæde og vedhæng fåes både i guld og oxideret sølv – og så elsker jeg, at man kan få kæden længere en de normale halskæder for så kan den træde mere tydeligt frem, når den fx hænger udenpå en sweater. Og ellers er det meget flot at have flere forskellige halskæder på, på en gang og så med forskellige længder.

Hvis halskæden nu ikke er noget for dig, så er det faktisk en meget god gave til Valentins Dag, Mors Dag, konfirmation eller til bare en veninde. Jeg synes at vi alle burde have noget der lige kunne minde os om at tro på sig og så er de jo også bare en super fin halskæde som de fleste nok villle blive meget glad for - og tjek lige indpakningen ud, den er så fin!

Tjek Jane Kønig's hjemmeside ud, for der er mange andre, flotte smykker: https://www.janekoenig.dk

Knus Anastasija.

//Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Jane Kønig.//

Likes

Comments

Hey Friends!

Keder du dig og mangler du ideer til, hvad du kan lave? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv? Så læs med her og se hvad du kan gøre for dig selv.

Du forkæler måske din kæreste, dine veninder eller dine søskende, men husker du at forkæle dig selv? Brug en kedelig søndag eller andre tidspunker, når du ikke ved, hvad du skal lave, på at forkæle dig selv fra top til tå.

Jeg kan bedst lide at forkæle mig selv igennem min krop. For det meste laver jeg en hjemmespa-dag, det behøver ikke kræve så meget at lave en omgang miniwellness hjemme på badeværelset.

Jeg har ihvertfald lavet en liste over hvordan man kan forkæle sig selv.

1. Ansigtsmaske
Din hud vil elske, at du forkæler den med en ansigtsmaske. Den kommer til at se sundere og mere velplejet ud. Min ynglings ansigtsmaske er denne HER som er fra Yves Rocher. De har faktisk en masse udsalg kørende lige nu hvor du kan få op til 50 procent rabat, så skynd dig ind og tjek det ud!

2. Eksfolier

Smut i bad og eksfolier kroppen, så du får fjernet de døde hudceller. Og husk så bagefter at smøre dig ind i en masse bodylotion der dufter lige så godt som denne HER. Husk at bruge det HER link for tilbud.

3. Is

Is kan altid få humøret til at stige, og det behøver ikke at være usundt at spise is. Lav for eksempel din egen is ved at blende banan, ymer og frossen frugt.

4. Jordbær
Jordbær både dufter og smager skønt, og foruden at spise dem i dyppet chokolade, kan du også få skumbad, som dufter lækkert af jordbær. Jeg bruger denne HER shower gel som også er fra Yves Rocher men denne her dufter dog af hindbær og pebermynte. Link til tilbud .

5. Løb

Det giver god energi at løbe, så hvorfor ikke tage dig sammen og løbe en tur i det gode forårs vejr?

6. Negle
Brug dagen på at file dine negle og give dem en fin lak. Jeg elsker denne her farve neglelak og neglelakkerne fra Yves Rocher holder altså i ret lang tid. Du kan få dem HER, og så er der også 20% rabat på alt makeup .

Og hvis du ligesom mig ikke er den bedste til at lægge neglelak så er denne HER perfekt, da det er en uundværlig removerpen hvis du skal have den perfekt manicure! Med den runde spids fjerner du hurtigt overflødig lak og retter nemt eventuelle fejl.

7.Overraskelse

Overraskelser er skønne, og hvorfor skulle du ikke have lov til at overraske dig selv? Tag ud og kig på butikker og køb en gave til dig selv.


8.Plej din hud

Plej din hud ved at bruge cremer og fjerne din makeup. Gennemfugtet og ren hud er altså tusind gange mere lækker at kigge på end det modsatte.

Jeg går ret meget op i hvad jeg putter i mit ansigt og især når jeg nu skal pleje det. Jeg bruger derfor Yves Rocher hudpleje serie til ung hud, da den er lavet til dig, som har ung problemhud med bumser og hudorme. Ved Yves Rocher er der også fordelen at de tilbyder produkter med naturlige ingredienser, som er mere effektive, men respektfulde. Du kan købe serien HER og så kan du spare op til 50 procent på alt hudpleje lige HER.

9.Queen

Du bliver en ægte beauty-queen, hvis du tænker på din hud som noget, du skal forkæle, pleje og passe rigtig godt på. Sørg for at motion og sund mad bliver en del af din hverdag.

10.Rens

Hygiejne er vigtigt, og derfor skal du huske at rense dit ansigt for makeup og selvfølgelig gå i bad. Men husker du også at "rense" dit værelse for støv og nullermænd? Lad mig være ærlige og sige at det med at "rense" mit værelse har jeg ikke helt styr på ;), men det med at rense ansigtet er jeg nu meget god til. Jeg bruger denne HER Eye makeup til at fjerne min makeup inden jeg begynder med alle mine andre produkter.

11.Extra

Hvad gør dig ekstra glad? Varm kakao, at høre Justin Biebers sange, at danse eller hænge ud sammen med dine veninder? Gør det, der gør dig ekstra glad!

Husk at bruge Rabble's link hvis du vil have tilbud på Yves Rocher - hvem vil ikke have tilbud?

Knus Anastasija.


// I SAMARBEJDE MED RABBLE.DK //


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Friends!

Nu er det snart galla-sæson og der skal derfor shoppes gallakjoler. Til denne uges Friday Snacks har jeg derfor valgt galla kjoler, så i måske kan få noget inspiration.

Jeg har galla/ Skole bal i april, hvilket jo er snart.

For mig er galla en stor ting, som jeg ser meget frem til.

Personligt ELSKER jeg, at have elegante maxi kjoler på, men det er sjældent lejlighed til det. I Danmark er vores galla jo slet ikke i nærheden af det amerikanske 'Prom', men jeg synes stadig, at man kan udleve sin 'prinsesse-for-en-dag'-drøm haha.

Jeg vil i hvert fald ønske jer en god shopping, og så håber jeg, at dette indlæg har kunne inspirere jer.

Links til gode webshops med galla kjoler osv // NELLY // LULU'S // ASOS //

Knus Anastasija.

Øverst fra venstre // Sølv Kjole HER // Rød Bandeau kjole HER // Beige Kjole HER // Blå Kjole HER // Rød Silke Kjole HER // Grå Bandeau Kjole HER //

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg har lidt af en nyhed at fortælle jer! Jeg er nemlig blevet ambassadør for et firma.

Jeg er blevet ambassadør hos Rabble!

Jeg har indgået et super lækkert samarbejde med firmaet Rabble.dk, som er en side med rabatkoder (noget vi alle kan lide). Det er originalt en svensk side, som så har startet deres danske side ud, og dem blev jeg så spurgt om jeg ville være ambassadør for. Kort sagt er det et sted hvor du kan finde en masse tilbud. Firmaet har mange kendte navne så som: Nelly.com og ASOS.

Her på bloggen kommer der ikke til at ske den helt store forandring udover at jeg en eller to gange om måneden kommer med nogen rabatkoder til jer eller måske links til hvor i selv kan vælge en rabat til et specielt mærke. Jeg er personligt selv glad for rabatkoder, da det jo altid er dejligt at spare der hvor man kan. Og faktisk så kommer jeg med nogen rabatkoder allerede i næste uge, så glæd jer!

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Idag vil jeg fortælle lidt om stil, da jeg forleden kom i tanke om hvad god stil egentlig var.

 For mig tror jeg, at god stil handler lige så meget om personlighed og udstråling og ikke kun de lunser af stof der klynger sig om kroppen på én.

Tøj er en sjov størrelse – for nogen er det praktisk og nødvendigt, mens det for andre er en livsstil. For mig er stil noget af det første man ser når man møder et nyt menneske – et slags førstehåndsindtryk, hvor det ydre afspejler personligheden hos den der bærer tøjet. Selvfølgelig er det vigtigt ikke at dømme en bog på dens omslag, men vi kan ej fornægte at den måde vi klæder os på, rent faktisk siger en del om hvem vi er.

Måske hænger vi fast i en tidslomme vi ikke kan komme ud af? Måske prioriterer vi ikke at købe det nyeste og det dyreste, da pengene er brugt bedre andre steder? Måske har vi en indre vrede der kommer ud gennem vores konsekvente valg af sort beklædning? Måske har vi trang til at provokere med vores lårkorte nederdele? Måske det siger noget om vores religion? Vores alder? Vores livsstil?

At have god stil er ikke ensbetydende med, at man har mange penge og kun går i designertøj – dertil vil jeg sige at det nærmest er let at have god stil, hvis man kan købe sig til det. Kunsten er, at mixe og være personlig i sine valg omkring stil. Et LaLa Berlin sjal, en Isabel Marant nederdel og en Balenciaga taske er ikke indgangsbilletten til “god-stil-klubben”, selvom de fleste nordsjællandske gymnasiepiger måske vil være uenige med mig på dette punkt, da det er at være endnu én i mængden der ikke kunne tage et selvstændigt valg. Men jeg forstår jer godt.

For mig personligt tror jeg ikke at man kan smide en stil ned i en boks og sige; “okay, min stil er sådan her”. Det er en måde at udtrykke sig på og det er klart at der er dage hvor jeg føler for en læderjakke, hvid t-shirt og ripped jeans, mens jeg andre dage ikke kan få nok af farver og print der gør mig glad i låget. Tøj er ikke noget der definerer os og hvem vi er, men derimod noget vi er hundrede procent i kontrol over og kan bringe til livs og fortælle historier.

Stil er ikke ensbetydende med at have råd eller læse mange dameblade – det har man bare.

Knus Anastasija.


Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg har igen nogen Friday snacks til jer og den her gang er det kjoler. Jeg elsker selv kjoler og om sommeren er det for det meste kun det jeg går i.

Jeg har i dag fundet nogen forskellige kjoler i nogen helt forskellige styles til jer.

Jeg håber at i kan lide dem!

Knus Anastasija.

Øverst fra venstre // Sort kjole HER // Hvid Skjorte HER // Orange Kimono style HER // Rød/Orange Kjole HER // Sort Flamme Kjole HER // Leopard Kjole HER //

Knus Anastasija.

Likes

Comments