Hey Friends!

Alvorlig overskrift – jeg gør mig meget i det dramatiske kan I nok fornemme.

Jeg kom den anden dag til at diskutere død og religion med en bekendt, hvilket fik mig til at overveje hvordan jeg tror himlen er – det var relativt nemt: masser af chokolade, Coca Cola på GLASFLASKE, min computer, en strand og vingummi bamser (kun de grønne).

Men at overveje helvede?! Hvad er egentlig det værste man kunne forestille sig? Det er faktisk lidt af en udfordring, men jeg har givet det et skud:

Helvede er:

1. Evig modvind

Det lyder umiddelbart ikke som det værste, men forestil dig at du konstant er på en cykel i modvind. Du har mega travlt, du tramper i pedalerne, men du kommer ingen vegne. Du kan ikke stå af cyklen, du skal blive på den. Du er magtesløs. Du kan mærke at dine lår syrer til, din frustration stiger og du tramper endnu hårdere, mens vinden bliver endnu kraftigere. Dit ur siger at du kan nå det hvis du træder til, men intet sker. For evigt.

2. Langsomt internet

Du skal sende den vigtigste ansøgning i dit liv. Du har brugt uger på at rette den til, andre har læst den og alt er perfekt. Du har deadline om mindre end 2 minutter, du sætter dig ned, indtaster mailadressen og trykker send. Internettet tænker. Og det bliver ved og ved og ved og ved og ved.

Det er ikke kun i dette scenarie at det langsomme internet driller dig: du har taget det bedste selfie nogesinde og kan ikke vente med at din instagram skal eksplodere og du skal blive den nye Kim K. Dette selfie vil uden tvivl ændre dit liv: MEN billedet bliver aldrig lagt op. Den bliver ved med at sige Failed – try again? For evigt.

Knus Anastasija.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey friends!

Sommeren er nu ved at være skudt godt i gang og nu varer det ikke længe, før alle festivalerne starter!

Jeg skal desværre ikke selv på nogen festivaller i år, heller ikke umiddelbart til nogle koncerter, men det kan stadig nå at ændre sig ;) Og jeg har derfor lavet en musthave festival liste og et par inspirations collager med festival/ koncert outfits som jeg selv ville elske at have på.

Jeg er ret vild med det der "Coachella-look", som består af et cowboy-hippie agtige look. Men jeg kan dog mest lide at det er lidt mere stilet, med noge Mules sko eller nogen fede sneakers, solbriller, en cool taske og gerne en masse vilde smykker og accessories. -og masser af frynser og flæser.

Jeg synes at man helt klart skal være farverig og skille sig ud på en festival eller til en koncert.

Men når det så er sagt skal man huske, at tage noget på, som man føler sig godt tilpas i. Det er højst sandsynligt mange timer, man skal bevæge sig rundt i det samme, så tænk lige en ekstra gang over det.


Er det første gang, du skal på festival, eller har du prøvet det op til flere gange?

Ligemeget hvad, er disse fem ting et musthave og du ved det!!

1. Solcreme: FORHÅBENTLIG er det okay vejr i den tid, du er på festival, og så bliver der brug for solcremen. Du er på festival og det behøver derfor ikke at være den helt dyre af slagsen, det skal bare være en, som kan proppes i både ansigtet og på skuldrene.

2. Ansigts wipes: ansigts wipes + intimservietter, yes intimservietter! Der er faktisk ikke så meget andet at sige til dette, for du ved jo nok godt selv, hvad du skal bruge intimservietter til..

3. Engangskamera: Dette synes jeg, næsten er det vigtigeste, da du kan få nogle gode grin efter festivalen, når du har fået dine billeder fremkaldt. Det behøver selvfølgelig heller ikke at være det dyre og fancy kamera, som er vist ovenfor, det kan være det helt simple engangskamera, hvilket også tager dejlige billeder.

4. Bæltetaske: Ja, det er super nødvendigt!

5. Ørepropper: Gør dig selv den tjeneste at købe ørepropper til de få gange, du rent faktisk sover. Det er guld værd! Af en eller anden grund, er man altid så uheldig at Techno fyrene har placeret deres camp lige ved siden af dit telt.

Sidste to tips som jeg lige ville have med er:

– DROP MAKE-UP’EN –

Jeg ville nok selv tage en concealer med, til at dække de sorte rande under øjnene, læbestift og en mascara, men lad vær' at tage hele beautyboxen med, du orker det alligevel ikke efter første-dagen. Og så kan man jo også få sine vipper farvet hos frisøren, for behøves man ikke at tænke på mascaraen.

– DROP DET HVIDE (OG NYE) TØJ –

Lad vær med at tage dine nye hvide sneakers og din sarte, men helt sikkert smukke, blonde-kjole med. Du får det ikke brugt, og hvis du endelig gør, så får du det i hvert fald ikke brugt når du kommer hjem igen…

Jeg håber at i kunne bruge tipsene og få lidt inspiration fra collagerne jeg har lavet.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey friends!

Mandag… dagen der altid overrasker med at være så utrolig nederen. Man har 6 gode dage til lykkeligt at glemme hvor modbydelig mandag egentlig er. Hvis du skulle være i tvivl om hvordan en mandag føles har jeg lavet en liste til “Hvordan man genkender en mandag”:

1. Det er som udgangspunkt gråvejr

Tænk over det – 9 ud af 10 mandage er grå og kølige og det er også den dag hvor du helt havde glemt at du lod din cykel stå hos veninden natten til, da du ikke kunne finde din cykelnøgle. Det betyder så også at du i dag kommer ca. 30 minutter for sent i skole – spørg dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

2. Du har ikke mere kaffe og din skyr er for gammel
Mandag er ikke en dag der indbyder til at spise morgenmad, ikke fordi du ikke har tid, men simpelthen fordi der sker et eller andet sindssygt mandagmorgen i dit køkken hvor din kaffe forsvinder, din skyr er gammel og Føtex bare ikke åbner før klokken 08.00 hvor man har været sulten i små to timer og desuden burde sidde på sin cykel (i modvind) på vej i skole.

Spørg dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

3. Modvind… i alle retninger
Du får fat i din cykel, sætter dig op og er klar til at fyre afsted gennem gaderne som den racermyg du egentlig er. Du tramper i pedalerne, dit hår flyver tilbage i vinden og du tænker at du burde have sindssygt meget fart på. Virkeligheden er, at du ligner en musvåge der ikke bevæger sig en meter, da modvinden er så stærk. Du forsøger at skifte retning for at få lidt medvind, eller i det mindste sidevind, men hvor end du drejer er der modvind. Du spørger dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

4. Din kalender fucker med dig

Du har sat uret til 06.30 så du kan stå op, spise morgenmad, og gå i bad. Du kommer dog til at snooze 7-9 gange og ender med at have mega travlt alligevel. Efter du har været i bad, spist morgenmad og taget tøj på indser du at du først møder klokken 13.00 og at du sagtens kunne have sovet et par timer mere. Du spørger dig selv: er det mandag? Svaret er JA.

God mandag

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Så er Disneyland billederne part 1 ude!

Den første dag i Disneyland var der ret koldt og ingen sol, så billederne er lidt kedelige. - men det nu er ok, jeg skulle jo have nogen billeder fra dag 1 ;)

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey friends!

Så er jeg kommet hjem!

Det har været en fantastisk tur, hvor vi har oplevet en masse.

Det her er en lille hilsen eller et postkort om man vil. Jeg vil nemlig vise jer billeder fra da vi besøgte Paris.

Der var virkelige flot i Paris, men jeg må være ærlige og sige at lige så snart vi kørt ud fra centrum, var det ikke så flot at se på mere - Der lå skrald over det hele og så er trafikken sindsyg. Vi stod i prop i næsten to timer for kun at køre 20 km.

Det har dog været en fantastisk tur alligevel og jeg har fået taget en masse billeder i Disneyland, som jeg vil vise jer snart, men indtil videre kan i få billeder fra da vi besøgte Paris.

Jeg er ude igen, men ville bare lige sige hej.

Likes

Comments

Hey Friends!

Her forleden valgte jeg at deltage i en konkurence på et gavekort til en valgfri butik. Og selvom jeg aldrig vinder noget og derfor hellere ikke bruger tid på de forskellige konkurrencer firmaer nu afholder, valgte jeg at give den her konkurence en chance.

Konkurrencen blev afholdt af Rabble.dk. Og jeg var en heldig kartoffel, for jeg vandt. Jeg troede helt seriøst ikke på det, da jeg bare aldrig vinder, men det gjorde jeg altså. Og så kom det svære valg...;)

Jeg skulle finde ud af hvilken butik jeg ville have gavekortet til og hvad jeg ville bruge det på. Og efter snart to uger er jeg kommet frem til at jeg vil bruge gavekortet i Magasin og på et par sko.

Jeg glæder mig til at de kommer og til at jeg kan vise dem frem her på bloggen!

Endelige har jeg vundet noget!! ;) #hvorheldigkanmanligevære

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Som lovet har jeg skrevet et blogindlæg om mine fødselsdagsgaver.

Jeg vil dele tingene, jeg har fået med jer, da jeg er meget glad for dem og vil derfor dele min glæde med jer.

Dette er på ingen måde for at prale eller noget, men igen kun om at jeg vil dele min glæde over de gaver, jeg har fået, med jer.

Den første ting jeg har fået er denne her kortholdere fra Michael Kors, som jeg også har ønsket mig. Jeg er mega glad for den, da jeg i lang tid har haft brug for en kortholdere, for det er meget nemmere hvis man nu har en lille taske.

Den næste ting som jeg har fået er en til ting fra Michael Kors - Nemlig en taske. Jeg fik faktisk et gavekort dertil, men jeg brugte det med det samme på den her taske. Jeg er såå glad for den og nu har jeg også endelig en lidt større taske.

Den næste ting er igen og igen fra Michael Kors. Jeg fik som sagt et gavekort som jeg brugte på en taske, men også den her pung, som jeg havde ønsket mig. Den er såå lækker!

Næste ting er denne her fugtighedscreme fra Clinique i en crème-gelé, der fugter og beskytter huden. Jeg fik den for noget tid siden i en lille travel size og løb hurtigt tør for den, så jeg ønskede mig den store str i fødselsdagsgave.

Næste ting er noget jeg har fået ret mange af - nemlig gavekort. Som i nok allerede ved elsker jeg gavekort og jeg har derfor ønsket mig dem. Jeg har fået et gavekort til Magasin som jeg nok vil bruge på et par sommersko og to gavekort til Matas.

Sidst men ikke mindst har jeg fået et freaking Hermés silke tørklæde. Hold kæft jeg var næsten ved at græde da jeg fik det, da det er noget jeg har ønsket mig i såå lang tid, men aldrig troede at jeg ville få. Jeg er mega glad for det og er så taknemlig over for mine forældre.

Jeg tager til Paris på søndag, så jeg tror ikke at jeg kommer til at skrive så meget på bloggen.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

I går var en helt speciel dag; MIN FØDSELSDAG! Hurraaaaaa… Jeg fyldte 14 år. Utroligt at man bliver ved med at glæde sig så meget til sin fødselsdag var? Det er noget helt specielt.

Dagen igår startede med at jeg stod op til sang, blomster og gaver. Jeg elsker at få blomster på min fødselsdag og denne her gang fik jeg mine yndlings blomster, nemlig pæoner. Jeg fik en masse gode gaver som jeg senere vil lave et blogindlæg om.

Senere tog vi på min fars restaurant, hvor vi spiste sammen og fik kage. Det skulle enlig bare være en lille familie fødselsdag, men så kom alle dem der arbejder på restauranten med for at fejre mig - Det var meget sjovt.

Nedeunder er der et ret sjovt billede af mig der bare sidder med en masse mænd rundt om mig - det er alle dem der arbejder på restauranten.

Dagen sluttede med en hyggelige tur på Bakken.

Det har det været en super fed fødselsdag med masser af dejlige mennesker omkring mig.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Næste uge står der Paris i min kalender og jeg glæder mig!

Endelige skal jeg til paris!

D. 7 maj tager min familie og jeg afsted til Paris.

Vi tager til Paris da det er min lillesøsters fødselsdag og vi skal besøge Disneyland Paris. Vi er i Paris i fem dage og i de fem dage skal vi bo på det helt store Disneyland hotel - min indre Disney fan skriger.. Vi kommer nok til at bruge 3 af dagene på at være i Disneyland og så resten på at udforske Paris og jeg glæder mig sindsygt meget til begge ting.

Hold kæft hvor har jeg dog i lang tid drømt om at komme til Paris, der er intet der kan beskrive hvor meget jeg glæder mig.

Det er altså virkelige en drøm der bare går i opfyldelse for mig, for jeg har altid drømt om at besøge Paris.

Jeg glæder mig til at kunne få lov til at lade som om jeg er en fin fransk dame og gå rundt i de franske gader og sippe på min Café au lait. Jeg glæder mig til at se alle de flotte bygninger og opleve kulturen. Jeg glæder mig også mega meget til at se de franske mennesker og deres tøj - hihi... OG til sidst glæder jeg mig utroligt meget til at besøge alle de fine butikker, selvom jeg nu har aftalt med mig selv at jeg ikke vil bruge så mange penge, men vi for at se.

Jeg var lige ved at glemme noget af det vigtigste. Disneyland for søren, det glæder jeg mig også til!!

I skal glæde jer til 1000 billeder, for der er intet der kan stoppe mig, nu når jeg er i Paris.

Jeg tror dog ikke at jeg kommer til at blogge så meget derfra, da vi simpelthen kommer til at have alt for travlt, men måske et poskort?

Au revoir 💋.


Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg sad forleden og tænkte på at der flere uforklarlige hændelser i min hverdag, som jeg ikke kan finde noget logisk svar på. Og nu har jeg så valgt at dele dem med jer!

At alle buschauffører kender hinanden – jeg tror vi alle sammen, eller i hvert fald os dødelige der er tvunget til at benytte os af limousinen (læs. Bussen) har oplevet at når to busser passerer hinanden, så løfter chaufføren lige hånden og laver et kort ”jeg-anerkender-din-eksistens” vink til chaufførren i den modkørende bus. Her tænker jeg bare: HVORDAN KAN I ALLE SAMMEN KENDE HINANDEN?! Jeg er da med på at man selvfølgelig kender sine kolleger, men har samtidig også en idé om at man som buschauffør ikke nødvendigvis har så meget kollega-tid da man vel er på farten hele tiden, eller hvad?

Folk der ikke forstår proceduren i security – når man rejser relativt meget er det let at blive irriteret på Birger og Tanja der skal rejse for første gang, som derfor ikke vidste at de skulle lade deres hobbykniv, fyrværkerirester og halvanden liters cola blive hjemme når vi står og skal gennem security. Det er mega tarveligt at jeg har det sådan, men jeg undres over folks manglende sunde fornuft i disse situationer. Du bruger ofte gerne 10 minutter i køen hvor store skærme brager proceduren ud i hovedet på dig og alligevel er det fuldstændig glippet for nogen når vi kommer frem til rullebåndet. Og så undrer det mig hvordan disse mennesker altid synes at det er ”helt vildt spændende” om man bipper eller ej når man går gennem metaldetektoren. Det er ikke fordi der er nogen der tror du har en AK47 liggende i din super fede bæltetaske, lad os nu bare komme videre så jeg kan komme tilbage i mine sko.

Saltstænger – tarvelig snack der ofte bliver serveret til diverse arrangementer og de står altid og samler støv, da der ikke rigtig er nogen der kan lide dem, men selvfølgelig tager vi en enkelt af høflighed. Er der ikke en bedre party snack?

Folk der ikke holder sig for munden når de hoster – det er mennesker som dig var skyld i den sorte død, tuberkulose og svineinfluenza- epidemien! Hvorfor holder man sig ikke for munden når man hoster? Ikke kun for andres velbefindende, men også for sit eget? Man ser jo ikke lige frem Victoria Secret lækker ud når man er ved at kaste sine lunger op. Man spytter lidt, ens tunge er underlig og krummet sammen og man laver underlige grimasser. Gør det for mig, gør det for dig!

Betaler siamesiske tvillinger for én eller to biografbilletter – altsååå de bruger vel to sæder? Eller hvad? Går siamesiske tvillinger overhovedet i biografen?

Hvorfor jeg altid skal tisse når jeg sætter nøglen i min hoveddør – hvordan kan min blære vide at jeg nu er hjemme?! Hver eneste gang jeg sætter min nøgle i hoveddøren er det som om hele Esrum Sø skvulper rundt i min blære og truer med at komme ud nu nu nu, 3 meter fra toilettet. Det resulterer ofte i paniske situationer hvor jeg smider tasken på gulvet, kaster frakken på skohylden og når toilettet inden det punkt hvor jeg næsten ikke kan stå oprejst længere. Jeg mener bare – hvordan??

Hvorfor man aldrig kan blive færdig med shampooflasken og balsamflasken samtidig – jeg nægter at tro på at jeg er den eneste der ALDRIG har prøvet at blive færdig med både balsam og shampoo på samme tid. Flaskerne er lige store, jeg bruger begge dele hver dag, hvorfor er der så ALDRIG balsam nok?

Hvor mange mennesker døde da man skulle finde ud af hvad man kunne spise? – du sidder måske i nuværende stund og propper dig med en lille snack, men hvem har fundet ud af at du kunne spise den? Jeg har virkelig overvejet voldsomt hvor mange mennesker der har måtte lade livet for at du i dag kan spise lækker mad uden at være bange for at dø, da du ikke vidste at man altså ikke kan spise snebær eller guldregn.

Hvordan folk kan lugte SÅ dårligt uden selv at vide det – common sense is like deodorant; the people who need it most never use it. Jeg tror at man på et eller andet tidspunkt har sat sig i S-toget og indset at der var en helt klar grund til at dine nye sidemand sad helt alene ved det sprødeste 4-mandssæde, da han muligvis aldrig har hørt ordet bad eller deodorant. Kan det virkelig være rigtigt at man lugter så fælt uden at vide det?

At min taske altid roder – søndag = smid alt crap jeg har i min taske ud. Mandag eftermiddag = ordnede jeg ikke det her rod i går? Jeg ved ikke hvordan jeg formår at samle så mange ubrugelige ting i min taske, som jeg sikkert i bedste tro er overbevist om at jeg kunne få brug for i løbet af dagen. Lige meget hvor pæn jeg prøver at holde den, så ender der altid lige en kvittering eller en serviet fra lagkagehuset dernede, som pludselig har formeret sig til 1039034 andre ting.

Der er langt flere ting jeg undrer mig over i min hverdag, dem skal jeg nok vende tilbage til.

Knus Anastasija.

Likes

Comments