Hey Friends!

Så er Disneyland billederne part 1 ude!

Den første dag i Disneyland var der ret koldt og ingen sol, så billederne er lidt kedelige. - men det nu er ok, jeg skulle jo have nogen billeder fra dag 1 ;)

Knus Anastasija.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey friends!

Så er jeg kommet hjem!

Det har været en fantastisk tur, hvor vi har oplevet en masse.

Det her er en lille hilsen eller et postkort om man vil. Jeg vil nemlig vise jer billeder fra da vi besøgte Paris.

Der var virkelige flot i Paris, men jeg må være ærlige og sige at lige så snart vi kørt ud fra centrum, var det ikke så flot at se på mere - Der lå skrald over det hele og så er trafikken sindsyg. Vi stod i prop i næsten to timer for kun at køre 20 km.

Det har dog været en fantastisk tur alligevel og jeg har fået taget en masse billeder i Disneyland, som jeg vil vise jer snart, men indtil videre kan i få billeder fra da vi besøgte Paris.

Jeg er ude igen, men ville bare lige sige hej.

Likes

Comments

Hey Friends!

Her forleden valgte jeg at deltage i en konkurence på et gavekort til en valgfri butik. Og selvom jeg aldrig vinder noget og derfor hellere ikke bruger tid på de forskellige konkurrencer firmaer nu afholder, valgte jeg at give den her konkurence en chance.

Konkurrencen blev afholdt af Rabble.dk. Og jeg var en heldig kartoffel, for jeg vandt. Jeg troede helt seriøst ikke på det, da jeg bare aldrig vinder, men det gjorde jeg altså. Og så kom det svære valg...;)

Jeg skulle finde ud af hvilken butik jeg ville have gavekortet til og hvad jeg ville bruge det på. Og efter snart to uger er jeg kommet frem til at jeg vil bruge gavekortet i Magasin og på et par sko.

Jeg glæder mig til at de kommer og til at jeg kan vise dem frem her på bloggen!

Endelige har jeg vundet noget!! ;) #hvorheldigkanmanligevære

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Som lovet har jeg skrevet et blogindlæg om mine fødselsdagsgaver.

Jeg vil dele tingene, jeg har fået med jer, da jeg er meget glad for dem og vil derfor dele min glæde med jer.

Dette er på ingen måde for at prale eller noget, men igen kun om at jeg vil dele min glæde over de gaver, jeg har fået, med jer.

Den første ting jeg har fået er denne her kortholdere fra Michael Kors, som jeg også har ønsket mig. Jeg er mega glad for den, da jeg i lang tid har haft brug for en kortholdere, for det er meget nemmere hvis man nu har en lille taske.

Den næste ting som jeg har fået er en til ting fra Michael Kors - Nemlig en taske. Jeg fik faktisk et gavekort dertil, men jeg brugte det med det samme på den her taske. Jeg er såå glad for den og nu har jeg også endelig en lidt større taske.

Den næste ting er igen og igen fra Michael Kors. Jeg fik som sagt et gavekort som jeg brugte på en taske, men også den her pung, som jeg havde ønsket mig. Den er såå lækker!

Næste ting er denne her fugtighedscreme fra Clinique i en crème-gelé, der fugter og beskytter huden. Jeg fik den for noget tid siden i en lille travel size og løb hurtigt tør for den, så jeg ønskede mig den store str i fødselsdagsgave.

Næste ting er noget jeg har fået ret mange af - nemlig gavekort. Som i nok allerede ved elsker jeg gavekort og jeg har derfor ønsket mig dem. Jeg har fået et gavekort til Magasin som jeg nok vil bruge på et par sommersko og to gavekort til Matas.

Sidst men ikke mindst har jeg fået et freaking Hermés silke tørklæde. Hold kæft jeg var næsten ved at græde da jeg fik det, da det er noget jeg har ønsket mig i såå lang tid, men aldrig troede at jeg ville få. Jeg er mega glad for det og er så taknemlig over for mine forældre.

Jeg tager til Paris på søndag, så jeg tror ikke at jeg kommer til at skrive så meget på bloggen.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

I går var en helt speciel dag; MIN FØDSELSDAG! Hurraaaaaa… Jeg fyldte 14 år. Utroligt at man bliver ved med at glæde sig så meget til sin fødselsdag var? Det er noget helt specielt.

Dagen igår startede med at jeg stod op til sang, blomster og gaver. Jeg elsker at få blomster på min fødselsdag og denne her gang fik jeg mine yndlings blomster, nemlig pæoner. Jeg fik en masse gode gaver som jeg senere vil lave et blogindlæg om.

Senere tog vi på min fars restaurant, hvor vi spiste sammen og fik kage. Det skulle enlig bare være en lille familie fødselsdag, men så kom alle dem der arbejder på restauranten med for at fejre mig - Det var meget sjovt.

Nedeunder er der et ret sjovt billede af mig der bare sidder med en masse mænd rundt om mig - det er alle dem der arbejder på restauranten.

Dagen sluttede med en hyggelige tur på Bakken.

Det har det været en super fed fødselsdag med masser af dejlige mennesker omkring mig.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Næste uge står der Paris i min kalender og jeg glæder mig!

Endelige skal jeg til paris!

D. 7 maj tager min familie og jeg afsted til Paris.

Vi tager til Paris da det er min lillesøsters fødselsdag og vi skal besøge Disneyland Paris. Vi er i Paris i fem dage og i de fem dage skal vi bo på det helt store Disneyland hotel - min indre Disney fan skriger.. Vi kommer nok til at bruge 3 af dagene på at være i Disneyland og så resten på at udforske Paris og jeg glæder mig sindsygt meget til begge ting.

Hold kæft hvor har jeg dog i lang tid drømt om at komme til Paris, der er intet der kan beskrive hvor meget jeg glæder mig.

Det er altså virkelige en drøm der bare går i opfyldelse for mig, for jeg har altid drømt om at besøge Paris.

Jeg glæder mig til at kunne få lov til at lade som om jeg er en fin fransk dame og gå rundt i de franske gader og sippe på min Café au lait. Jeg glæder mig til at se alle de flotte bygninger og opleve kulturen. Jeg glæder mig også mega meget til at se de franske mennesker og deres tøj - hihi... OG til sidst glæder jeg mig utroligt meget til at besøge alle de fine butikker, selvom jeg nu har aftalt med mig selv at jeg ikke vil bruge så mange penge, men vi for at se.

Jeg var lige ved at glemme noget af det vigtigste. Disneyland for søren, det glæder jeg mig også til!!

I skal glæde jer til 1000 billeder, for der er intet der kan stoppe mig, nu når jeg er i Paris.

Jeg tror dog ikke at jeg kommer til at blogge så meget derfra, da vi simpelthen kommer til at have alt for travlt, men måske et poskort?

Au revoir 💋.


Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg sad forleden og tænkte på at der flere uforklarlige hændelser i min hverdag, som jeg ikke kan finde noget logisk svar på. Og nu har jeg så valgt at dele dem med jer!

At alle buschauffører kender hinanden – jeg tror vi alle sammen, eller i hvert fald os dødelige der er tvunget til at benytte os af limousinen (læs. Bussen) har oplevet at når to busser passerer hinanden, så løfter chaufføren lige hånden og laver et kort ”jeg-anerkender-din-eksistens” vink til chaufførren i den modkørende bus. Her tænker jeg bare: HVORDAN KAN I ALLE SAMMEN KENDE HINANDEN?! Jeg er da med på at man selvfølgelig kender sine kolleger, men har samtidig også en idé om at man som buschauffør ikke nødvendigvis har så meget kollega-tid da man vel er på farten hele tiden, eller hvad?

Folk der ikke forstår proceduren i security – når man rejser relativt meget er det let at blive irriteret på Birger og Tanja der skal rejse for første gang, som derfor ikke vidste at de skulle lade deres hobbykniv, fyrværkerirester og halvanden liters cola blive hjemme når vi står og skal gennem security. Det er mega tarveligt at jeg har det sådan, men jeg undres over folks manglende sunde fornuft i disse situationer. Du bruger ofte gerne 10 minutter i køen hvor store skærme brager proceduren ud i hovedet på dig og alligevel er det fuldstændig glippet for nogen når vi kommer frem til rullebåndet. Og så undrer det mig hvordan disse mennesker altid synes at det er ”helt vildt spændende” om man bipper eller ej når man går gennem metaldetektoren. Det er ikke fordi der er nogen der tror du har en AK47 liggende i din super fede bæltetaske, lad os nu bare komme videre så jeg kan komme tilbage i mine sko.

Saltstænger – tarvelig snack der ofte bliver serveret til diverse arrangementer og de står altid og samler støv, da der ikke rigtig er nogen der kan lide dem, men selvfølgelig tager vi en enkelt af høflighed. Er der ikke en bedre party snack?

Folk der ikke holder sig for munden når de hoster – det er mennesker som dig var skyld i den sorte død, tuberkulose og svineinfluenza- epidemien! Hvorfor holder man sig ikke for munden når man hoster? Ikke kun for andres velbefindende, men også for sit eget? Man ser jo ikke lige frem Victoria Secret lækker ud når man er ved at kaste sine lunger op. Man spytter lidt, ens tunge er underlig og krummet sammen og man laver underlige grimasser. Gør det for mig, gør det for dig!

Betaler siamesiske tvillinger for én eller to biografbilletter – altsååå de bruger vel to sæder? Eller hvad? Går siamesiske tvillinger overhovedet i biografen?

Hvorfor jeg altid skal tisse når jeg sætter nøglen i min hoveddør – hvordan kan min blære vide at jeg nu er hjemme?! Hver eneste gang jeg sætter min nøgle i hoveddøren er det som om hele Esrum Sø skvulper rundt i min blære og truer med at komme ud nu nu nu, 3 meter fra toilettet. Det resulterer ofte i paniske situationer hvor jeg smider tasken på gulvet, kaster frakken på skohylden og når toilettet inden det punkt hvor jeg næsten ikke kan stå oprejst længere. Jeg mener bare – hvordan??

Hvorfor man aldrig kan blive færdig med shampooflasken og balsamflasken samtidig – jeg nægter at tro på at jeg er den eneste der ALDRIG har prøvet at blive færdig med både balsam og shampoo på samme tid. Flaskerne er lige store, jeg bruger begge dele hver dag, hvorfor er der så ALDRIG balsam nok?

Hvor mange mennesker døde da man skulle finde ud af hvad man kunne spise? – du sidder måske i nuværende stund og propper dig med en lille snack, men hvem har fundet ud af at du kunne spise den? Jeg har virkelig overvejet voldsomt hvor mange mennesker der har måtte lade livet for at du i dag kan spise lækker mad uden at være bange for at dø, da du ikke vidste at man altså ikke kan spise snebær eller guldregn.

Hvordan folk kan lugte SÅ dårligt uden selv at vide det – common sense is like deodorant; the people who need it most never use it. Jeg tror at man på et eller andet tidspunkt har sat sig i S-toget og indset at der var en helt klar grund til at dine nye sidemand sad helt alene ved det sprødeste 4-mandssæde, da han muligvis aldrig har hørt ordet bad eller deodorant. Kan det virkelig være rigtigt at man lugter så fælt uden at vide det?

At min taske altid roder – søndag = smid alt crap jeg har i min taske ud. Mandag eftermiddag = ordnede jeg ikke det her rod i går? Jeg ved ikke hvordan jeg formår at samle så mange ubrugelige ting i min taske, som jeg sikkert i bedste tro er overbevist om at jeg kunne få brug for i løbet af dagen. Lige meget hvor pæn jeg prøver at holde den, så ender der altid lige en kvittering eller en serviet fra lagkagehuset dernede, som pludselig har formeret sig til 1039034 andre ting.

Der er langt flere ting jeg undrer mig over i min hverdag, dem skal jeg nok vende tilbage til.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Foråret 2017 byder på overraskende meget lyserød, pink, rosa – faktisk alle nuancer af den fine, feminine farve. Den fylder meget i modebilledet, specielt fordi den er “ny” som stor modefarve.

Farven skal ikke længere forbindes med barnlighed, lillepige eller naivitet, men derimod tages imod som et kærkomment frisk pust i alle kvinders garderobe. Den passer rigtigt godt sammen med sæsonens andre farver; army, blå, gul og rød.

I forlængelse af de søde lyserøde farver, man ser i modebilledet netop nu, kommer den hidsige pink også til at blive set og vil nu bemærkes endnu mere end nogle andre farver. Denne nuance er for de modige, der ikke er bange for at skille sig ud i gadebilledet og på arbejdspladsen.

Jeg har faktisk fået købt ret mange lyserøde ting i den sidste månedstid så det passer meget godt nu når farven er blevet så populær.

Nedenunder finder i de forskellige ting jeg har købt!

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg kom forleden til at tænke på, hvad der egentlig definerer en løgn. Jeg ser jo for eksempel ikke det, at overdrive en smule som at lyve eller være løgnagtig, ej heller små hvide løgne der skåner andres følelser. Men hvis man siger noget der er direkte løgn som, at man for eksempel har en pedal på sit værelse, der får hele verden til at dreje rundt når man træder på den eller at man kan flyve på ulige datoer, så skal man have klø med en våd søndagsberlingerne.

Men at overdrive er vel også at lyve? Bare lidt? Og en løgn er vel en løgn om den så er hvid eller ej?

Jeg lyver mest når jeg skal fortælle hvad noget har kostet – hvis jeg siger at min trøje har kostet 250 kroner, kan du være stensikker på at den koster 350 og jeg ved ikke hvorfor jeg gør det. Men det er jo ikke en løgn der skader nogen, derfor tænker jeg ikke over at det er slut forbudt.

Men hvorfor er det så svært at være 100 procent ærlig omkring alt?

Er det fordi der er nogle ting der er pinlige? Eller fordi det lige får ens historie til at gå fra middelmådig, til okay cool hvis man lige pynter lidt på den? Er det fordi vi er bange for at være kedelige og middelmådige?

Vi opdrages til, at vi alle sammen er unikke og alle sammen kan noget andre ikke kan, hvilket på sin vis nok er meget godt. Dog tænker jeg på, om det presser os til hele tiden, at skulle genopfinde os selv og prøve grænser af (også selvom det er noget vi lyver om) for at skille os ud blandt alle de mange unikke i flokken?

Jeg har et par få bekendte, som jeg helt klart mistænker for at være lystløgnere, der fortæller alt muligt sindssygt og fantastisk, som man i sin vildeste fantasi næsten ikke kan tro på – det er mennesker jeg holder en armslængde fra mig. Jeg føler at det er vildt uretfærdigt, at jeg er så åben og oprigtig, som man nu engang kan være når man åbenbart i snit lyver 18 gange i timen og så sidder de der og fylder en med direkte, pardon my french, lort.

Jeg synes ikke personligt at jeg lyver for, at gøre mig selv mere spændende. Men når der bliver spurgt om man ikke kan huske tante Karen, så svarer jeg ja, selvom jeg nødvendigvis ikke kan. Og når en veninde spørger om hun ser tyk ud, er man tilbøjelig til altid at sige “NA-HAJ!”, selvom man måske godt kan se den sidste mcFeast menu på hofterne.

Skal man tro en undersøgelse TV2 lavede i 2014, så er en af de ting vi lyver mest om, primært hvorfor vi er nødt til, at melde fra til sociale arrangementer. Jeg nægter at tro på, at jeg er den eneste der har faket en influenza for at blive hjemme på sofaen, med en burger i maven og netflix på skærmen, men hvorfor er det man ikke siger det som det er? Dét kender jeg selvfølgelig godt svaret til, man ønsker selvfølgelig at skåne andres følelser. Og det er vel også primært derfor man lyver? For at skåne andre.

For et par uger siden skrev en gammel ven en besked til mig på facebook og jeg svarede ham, med et efterfølgedne “hvordan går du og har det?”. Hans respons havde jeg dog ikke lige set komme, da han helt uden omsvøb siger “det går faktisk helt ad helvedes til”. Helt paf over at få et, faktisk oprigtigt svar, på det spørgsmål jeg måske stiller oftes, måtte jeg faktisk give mig rigtig tid til at lytte og respondere. Men så kom jeg i tanke om, at jeg selv til hver en tid vil lyve og sige at jeg har det mega godt, selvom jeg egentlig har mavepine og søvnproblemer. Men er dette igen for at skåne andres følelser? Skåne den man taler med for at ende i en potentiel akavet situation, hvor de faktisk er nødt til at vise oprigtig interesse i en?

Jeg arbejder ret stålfast på, at blive bedre til ikke at overdrive de små ting i hverdagen, som for eksempel hvor billig min nye skjorte var eller hvorfor det nu lige var jeg kom 10 minutter for sent.

Men er der ikke nogle former for løgne vi er nødt til at holde fast i? Skræmmende tanke, at tænke, at vi alle sammen skulle være 100 procent ærlige altid.

Knus Anastasija.

Likes

Comments

Hey Friends!

Jeg vil i dag skrive om et af mine forårs must-haves som er sneakers.

Sneakers er nok den mest behagelige sko til kvinder, der passer til næsten alle lejligheder. Stilrene sneakers passer til ethvert outfit, og derfor kan det være det fornuftige køb, hvis du ønsker en sko, der passer til mange udtryk. Hvis du derimod ønsker at udtrykke personlig stil gennem dine sneakers, kan det være bedre med et mere modigt valg, der fremhæver dine ønskede sider.

Sneakers er heldigvis blevet topmoderne, så vi kvinder altid har et behageligt fodtøj, vi kan ty til. Sneakers fås i et væld af farver og modeller - nogle med print og andre detaljer såsom pailletter og nitter. Sneakers bør være fast inventar i den moderigtige kvindes garderobe. Trendy sneakers er altid en god investering, som du sjældent vil fortryde. De mange anledninger, som sneakers passer perfekt til, er bare en af de mange fordele, som følger med skoen. Sneakers er uundværlige, fordi de kan styles med alt i din garderobe. Om det er et par jeans, en nederdel eller en sommerkjole, så passer sneakers til og gør dit outfit mere afslappet og smart.

Sneakers er et alsidigt skotøj, som du altid kan ty til. Selv den største skokrise kan løses med et par fede sneakers. Det er komfort i moderigtig form, når det er bedst. Skoens popularitet er kun steget de sidste mange år og bliver formentlig ved med at stige grundet den gode komfort og de moderne designs. Jeg har været forelsket i sneakers fra starten. Det er ikke ofte, at en så behagelig sko er så trendy og yderst populær, og derfor bør du ikke holde dig tilbage, når det angår mængden af sneakers på din skohylde.

Hvide og elegante sneakers er et ’must have’ i sommergarderoben, da den fremhæver sommerbrune ben og giver en fantastisk kontrast til resten af dit outfit. Sorte sneakers passer perfekt til det stilfulde outfit og kan nedtone en elegant kjole, så den kan benyttes til hverdag.

Det er altid tid til sneakers – de giver noget let, sporty og sjovt til ethvert sæt og er behagelige, som intet andet. Med en ny forårssæson for døren, betyder det, at det atter vrimler frem med nyheder på butikshylderne.

Jeg har derfor fundet 6 fede og forskelige sneakers, som jeg synes ville passe mega godt til forår og sommer.

Inde på Asos og Junkyard kan du lige nu finde en masse fede sneakers til nogen ret gode priser, så tjek det ud!

Jeg håber at i kan få lidt inspiration!

Knus Anastasija.

//Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble.dk //

Øverst fra vestre// New Balance Pink HER // Puma HER // Vagabond HER // Adidas HER// New Balance white HER // Nike HER //

Likes

Comments