Header

Hi. Ja, som rubriken säger så har jag börjat gå ner i vikt igen. Jag har ingen aning varför, jag åt som jag brukade och jag rörde samma på mig. Kanske min ämnesomsättning har blivit snabbare? Jag hade svårt att gå upp i vikt innan jag har fått anorexi. Jag fattar inte varför jag har fått det....men jag vill liksom ha kvar anorexin. Allt började gå bra, jag gick upp i vikt nästan lika mycket som man ska varje vecka, men det varierade så klart. Jag hade fått bättre tankar, men nu vet inte jag vad som hänt, jag vill börja fuska igen. Vad är det för fel på mig? Jag vill bara vara smal och frisk....men det är ganska omöjligt när man har en väldigt lågt vikt. Jag kommer alltid ha kvar minst 1% av anorexin i hela mitt liv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hi, idag tänkte jag berätta om hur det går för mig. Det går bra faktiskt, jag har knappt gått upp i vikt de sista 2 veckorna. Och jag har träffat en kille. Jag kände inte han utan vi började prata på instagram och vi komm överens över att ses, haha. Vi pratade inte så mycket i början haha, för att han kan inte så bra svenska. Det var tur att vi träffade en kille där vi var som vi båda kände! Annars hade det varit skit tyst 😹Han är snygg, fint hår och fina blåa ögon, men jag vet inte om han är det rätta för mig.... Hoppas ni har det bra ❤

Likes

Comments

Det finns ingen siffra, jag skulle vilja väga 20 kilo om det gick. Jag vill ha en thigh gap(som jag har), jag vill att mina nyckelben ska synas, jag vill ha 0% fett i mitt kropp. Olja äcklar mig så fucking mycket, ni anar inte. Olja i sallad är onödigt, varför ska man ha det? För att smaken ska bli sämre? Grönsaker är bäst med BARA salt och kanske vinäger.
Min lägsta vikt har varit 35 kilo. Jag längtar dit. Jag önskar att jag vägde 48 kilo, men såg ut som om jag var 35. Det skulle göra mig så jävla lycklig!! Om jag går ner så blir jag bara lycklig. Men min familj hindrar mig från att göra det, de hindrar mig från att vara lycklig! Om de inte hade funnits hade jag vägt nu kanske bara 20 kilo eller mindre. Jag vill se ut som en Victoria's secret modell. Jag kommer börja träna och bli som de, det är jag övertygad om. Mina anorektiska tankar styr vad jag ska äta hela tiden, om jag får välja mellan stek potatis och bakad, så väljer jag så klar bakad, daa.
Jag kommer aldrig att bli frisk, och jag vill inte heller det. De på ätstörningsenheten har sagt att jag har varit ett utav de mest underviktiga personer de har haft, det glädjer mig. Jag får ett leende på läpparna när jag tänker på det.
Jag fuskar mycket också ibland istället för 3000 kcal äter jag bara 2100.
Ni får ha en fin dag, bye!😋

Likes

Comments

Hi igen. Förlåt att jag inte uppdaterar varje dag, men jag vill inte att det ska bli för mycket information....Så dagens ämne är "Sugarbearhair". Ja mitt hår har fallit och blivit ganska tunn pga jag är väldigt underviktig. Förut brukade jag ha väldigt tjock och mycket hår och sen var perfekt, den hade liksom shine, volym och den blev naturligt lite wavy efter 3 dagar att jag hade tvättat den. Så nu vill jag att mitt hår blir som förr. Jag provade en igår från Lyko för att de hade det på tester. De innehåller bara cirka 8 kalorier st och det är inte så mycket, man ska bara ta 2 varje dag. Och jag tänkte att hår vitaminer kanske skulle hjälpa, men jag vet inte. Har nån av er provat de? Funkar de och är de säkra att ta? #love #stayingskinny Ha en fin dag, bästa ni. ❤

Likes

Comments

Hej, idag tänkte jag prata om vilken mat som är svårast att äta enligt mig.
Så ni kanske tänker att jag som har anorexi har svårt att äta fett, och det är sant, men det verkliga anledningen är att jag är "rädd" för den för att den har mycket kalorier. Och enligt mig är den äcklig och jag skulle till ex. aldrig ha olja i min sallad(av egen vilja), haha that will NEVER happen. Men till ex. skulle jag kunna tänka mig att istället för 300 kalorier av kolhydrater till ex. socker, kanske äta nånting som har 300 kalorier av fett.
Det maten som är svårast för mig är pizza( för att den har ost och en liten mängd har mycket kalorier), olja i sallad( den ger bara onödig fett, man har ju fett i resten av maten), pommes frites( jag försöker lista ut hur mycket kalorier hemma gjorda pommes frites har, med hjälp av till ex. experiment haha), dressingar, såser, tomatsås med olja, pasta(spaghetti), mörkt bröd(jag är ganska lite rädd, men ändå om den har ungefär samma storlek som en skiva vitbröd, så väger mörkt bröd mer och då har den mer kalorier), fet kött, olja, smör, mat jag inte vet hur mycket kalorier det innehåller, lax, friterade saker, lite andra saker.
P.S. Jag har varit smalare än bilden här nedan.
Ni får ha en bra dag, bye. ❤

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska bra dag. Men jag har 2 måltider kvar lunch och kvällsmål. Ni kanske vill veta min matlista och vad jag äter, så här är den.
*Frukost: 2 smörgåsar(i med avokado och en med ost och skinka), 1 glas mjölk eller yoghurt.
*Mellanmål: En frukt (jordgubbar eller ett äpple)
*Lunch: En vanlig tallrik och mjölk
*Mellanmål (14:30) En näringsdryck
*Mellanmål (16:30) Nötter och glas/smörgås/chips
*Middag: En vanlig tallrik och mjölk
Kvällsmål:50 gram choklad och en näringsdryck
Det här är en lista med ungefär 3000 kalorier, så om ni äter såhär kommer ni gå upp i vikt om ni inte bränner det.
Om jag äter bara 2500 kalorier så går jag inte upp i vikt av nån anledning, min ämnesomsättning är tydligen snabb.
Hoppas ni har en bra dag. Vi ses!

Likes

Comments

Alltså är det bara jag som har otur med killar nu för tiden? För så brukade jag skaffa pojkvänner ganska lätt men sen jag har flyttat till Sverige så har allting börjat bli konstigt....är svenska killar så här? Eller är det mitt fel? Vissa killar ger mest uppmärksamhet till min kompis....är det för att hon är mer social är jag? Kan ni snälla ge mig tips eller säga nåt om det som ni vet? När jag pratade med en annan kompis så sa hon att hon tyckte att många killar tittar på mig....Det jag tänkte då var liksom wtf?

Likes

Comments

Har ni någon produkt från Kylie Cosmetics? Tycker ni att den är bra? Har själv har Candy K Lip Kit och jag är nöjd med den! Den ser fint ut, men man många skynda sig när man applicerar för annars blir det liksom "cracks" i läppstiftet på läpparna. Färgen är skit snygg, alltså verkligen den bästa som finns! 😍 Idag åt jag pannkakor med nutella och varm choklad. Det blev bara 300 kalorier haha. Alltså tänk att man kan äta sådär typ varje dag och inte gå upp i vikt, men det beror på hur mycket man äter annars också. Många är väldigt avundsjuka på mig för att jag kan äta så mycket och går knappt upp i vikt. Men nu har vi ökat mängden mat och vi få se vad som händer....Ikväll som kvällsmål har jag 50gram choklad och en näringsdryck. Choklad jag gillar mest är Milka Oreo. Alltså ni måste prova den om ni inte redan har gjort den! Ha en fin kväll. ❤

Likes

Comments

Hej, allihopa! Som sagt så ska jag prata lite om mat och mina erfarenheter om den. Många undrar: Är socker eller fett onyttigast? Och jag kan säga så här att jag har sett en film som heter "Sockerfilmen". I den filmen följde man en mans kost när han i hans vanliga vardagliga liv åt mer fett. Men de gjorde ett experiment och han åt lika mycket kalorier, även mindre vissa dagar, men han nästan uteslutande fett och åt mer socker. Han håll på såhär i några månader och pga det så: gick han upp i vikt och fick mer fett i kroppen. Många tror att om man äter fett så går man upp i vikt haha, detta är inte sant. Man ska se till hur mycket man äter så att man inte äter mer än man förbränner, för då vet ni vad som händer. Så fett är bättre än socker för kroppen och vikten. Man kan så klart äta mindre mängd socker liksom kanske bara 1000 kalorier varje dag, alltså bara 1000 kalorier per dag, då kanske man håller sin vikt.
Men jag vet inte om detta är sant för att jag äter ganska mycket socker och godis, men jag äter vanlig mat också och i vissa veckor har jag lyckas gå ner i vikt med det.
Min ämnesomsättning är konstig, haha. Jag behöver mycket mat för att kunna gå upp i vikt.
Så där har ni det, ha en fin dag, bye!🐯

Likes

Comments

Jag har haft anorexi i 1 år och ett halv nu. Sen jag har fått det så har jag varje dag i mitt liv hört av min familj/vänner att jag måste börja äta, att jag är skit smal. Jag säger inte att det inte är sant...men alla klagar varje dag på att jag måste äta mer, mer och mer. Att jag ska öka fettintaget. Det är inte fett jag är rädd för, utan det är kalorierna. Jag skulle lika gärna äta 100 kalorier av avokado( som innehåller fett) än 100 kalorier av bröd( kolhydrater). Jag är bara så trött på att de varje dag ska tjata på mig om att jag måste äta mer och de säger till mig alla konsekvenser med att vara så underviktig. Jag är trött på att bråka vid nästan varje måltid. Jag är trött på att alltid försöka fuska. Ibland lyckas jag fuska med 1500 kalorier och jag "åt" varje måltid. Jag är trött på att mina föräldrar tjatar och bråkar med mig....det låter inte så illa, med det är det.
Ni får ha en bra dag idag, hej då!❤

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw