Här är en blandning av bilder ur mitt kameraalbum senaste månaden då jag varit ledig i princip hela tiden bortsett från ett Audi golfevent i Arabian Ranches.

Det börjar bli supervarmt, sommaren är redan här med sin varma fuktiga temperatur som gör att man helst inte går ute i solen mer än små korta stunder... Kvällarna är magiska. På grund av värmen är det heller inte mycket jobb nu fram tills ramadan då det drar igång igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Likes

Comments

Älskar den nya kollektionen!! Så sugen på att köpa på mig lite av detta och påbörja en proper gymrutin.
Såg att det finns ett stort outlet mall inte så långt ifrån mitt boende där dem har de tidigare kollektionerna, ska svänga förbi där och kolla också!

Likes

Comments

Soo I'm back in Dubai. Varit här i 2 veckor nu och levt livets lugnaste liv vilket har inkluderat inget annat än sol, pool, bio, två intervjuer och häng med vänner jag saknat. Vädret börjar nästan redan bli för varmt så jag har inte ens varit på stranden!

Senaste 3 dagarna under dessa 2 veckor så började jag jobba igen, och de har absolut varit de bästa jobbdagarna i mitt liv. Fått betalt för att sitta front row på hypade modevisningar liksom. Anledningen till det är att eventföretaget jag jobbar för är signade för b.la. Audi, och Audi är main sponsor för Fashion Forward som hålls här i Dubai 2 gånger per år.

Likes

Comments

https://soundcloud.com/anastasia-zacharoff/sets/l

Likes

Comments

Tog tåget till Stockholm i torsdags och har haft en magisk helg! Mamma åkte dagen innan mig så jag blev bemött av henne, Elis, min syster och hennes man när jag kom fram. En tre veckors ung bebis vinner mitt hjärta alltså. Speciellt när det är ens så nära. Hängt med dem hela helgen, även träffat stockholmskompisar samt gått på dejt hehe. Livet

Likes

CommentsAlltså aaaallvarligt vad fult det är när man ser att man har löshår.....

Hängt med b.la min fina Josse idag!! Gjort lite planer för våren. LIVET

Likes

Comments