Idag är det tisdag vilket betyder att skolan har startat igång, har sovit så himla dåligt inatt pga att jag och Alex har vänt på dygnet helt.
Igår så for jag, Alex, Christian och hans tjej in till stan. Vi åt på subway<333 och kickade runt lite på stan. Fick med mig ett träningslinne från Nike och en träningsBh (fynd!!)
När vi väl kom hem så for Alex till Christian direkt och jag till gymmet för första gången på väldigt länge, har varit så omotiverad.
Hann iallafall med att
• Springa/gå en halv mil
• Cykla en halv mil
• Benpress på 109kilo, 12x3
• Massa övningar

Kan ju säga att I STILL GOT IT, då det där var mitt första pass på länge!!! Men jisses vad mörbultad jag blev efteråt.
Ska strax kliva upp och göra mig lite frukost innan dagens träningspass och innan det så ska jag ha teori på gymmet med Thomas. 

Beställde även igår en ny skoterhjälm och glasögon, så himla taggad!!
Hoppas ni alla får en super bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Haft en super mysig dag med Alex, Alex pappa, Christina och Andreas. Vi for ut på sjön och grillade hamburgare, drack varm oboy och bara små pratade.
Så himla roligt att göra något spontant!!!
Hoppas att ni också har haft en super bra dag!

Likes

Comments

Nyårslöften är något jag sällan brukar hålla.
Dock så verkar det vara nånting med det här nya året, 2016 var verkligen inte mitt år, inte året innan det heller.
Dock så vill jag så himla mycket just nu och jag tror det kommer gå.

Så, jag tänker faktiskt sätta upp 2 mål ändå och försöka hålla dom.

1. Att bli vegetarian.
Jag har tänkt jättemycket på världen just nu och att äta bättre. Med tanke på att jag själv ska börja träna och vara PT åt Josefine så tänkte jag.. varför inte?
Att må bättre och göra en god gärning samtidigt, att INTE äta kött verkar vara som en riktigt bra idé, dessutom är det väldigt dyrt.
Ska jag någonsin äta kött så ska det vara ifrån vildmarken där jag vet att djuren har haft det bra och inte blivit misshandlade.

2. Att hålla igång med träningen hela halvåret ut, tills jag går ut skolan helt enkelt. Det är nånting jag måste tacka Josefine och skolan för (då detta är mitt gymnasiearbete) kommer vara igång mer än någonsin, så nu kör vi!!!!
Jag var väldigt knubbig som barn och nästan upp till 9an, under det första året på gymnasiet så gick jag ner 12 kilo. Alltså så vägde jag runt 70 kilo och nu ligger jag mellan 56-60 kilo vilket är en jätte stor skillnad.
Jag har fått en väldigt bra ämnesomsättning vilket jag inte hade innan, jag tränade också väldigt mycket. Att springa på bandet och lyfta vikter var någon jag älskade och gjorde nästan varje dag. Idag så har jag väl blivit lite för trygg i mitt förhållande och inte brytt mig så himla mycket om vad jag stoppar i mig ( dock så har jag inte gått upp något och ligger fortfarande på stadiga 56-60 kilo) men jag är inte lika stark som innan och har tappat väldigt mycket muskler.
Dom flesta tror att det är väldigt svårt att komma tillbaka till det dom hade innan. Men har du tränat sen innan så är det inte svårt alls, så länge du inte har tryckt anabola. Då är det en helt annan sak.
Jag ser inte detta som ett problem då jag ändå för någon vecka den körde marklyft på 75 kilo och klarade även det. Du kan inte ha någon annan som ska säga åt dig vad du ska göra, för vill inte du själv så kommer du ändå inte lyssna eller göra det. ALLT handlar om vad du själv vill och inte vill.

Likes

Comments

Dåligt skoterföre säger jag bara, ingen snö:(

Likes

Comments

Kvällen igår avslutades med att vi kollade på den nya Suicide Squad. Shit vad bra den var!! Gick och la oss runt halv tre på natten och vaknade halv tolv.
Gick upp och gjorde världens godaste toastmackor.
Runt två så for vi hem till ante och fixade lite på hans skoter och nu sitter vi alla och dricker kaffe förutom jag, kaffe är inget jag tycker är gott tyvärr.
Hoppas ni alla får en super bra fredag!

Likes

Comments