Ughhhh.... måste köpa ett nytt silver schampoo då mitt är slut. Hatar att ha kyckling gult hår :)
Iallafall så håller jag och Alex att fixa vårat sovrum och det blir såååå himla bra!!! 😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag som har tjatat och tjatat på mig själv hur länge som helst om att börja träna igen.
Problemet är då att jag hatar att träna ute? Jag har kunnat gå till gymmet varje dag i 3 år och insett att det är så himla mycket bättre än att vara ute och springa som jag gjorde förut.
Om någon dag så ska jag skaffa ett gymkort igen och pallra mig dit varje dag.
Sen när man har skaffat nya träningskläder så blir man ännu mer taggad.
Nu kör vi!

Likes

Comments

Likes

Comments

+ en super fin klänning som jag ska ha på ett dop som jag och Alex ska på. Men den får ni se senare!!!

Likes

Comments

Måndag, nya favorit dagen???
Igår så kom Andreas till oss och ska stanna här hela veckan. Idag så har vi bara tagit det lugnt ätit pizza och rabarber paj som jag hade bakat igår.
Sen for vi ut med båten, fikade och träffade lite kompisar. Sedan så fick Alex och Andreas för sig att bada, så dom hoppade i från båten och det var nog det roligaste jag har varit med om!!!!!!

Likes

Comments

Som vanligt så sitter jag och pluggar, drömmen om att få bli polis finns fortfarande där. Ett spännande yrke och jag hoppas jag har möjligheten till att ta mig in på Polishögskolan.
Annars då? I helgen så var det "grillfest" i Hunge, god mat och trevliga människor. Sen stack jag, Alex och Rasmus ner till mina absolut favorit människor i hela världen. Jag åkte dock hem tidigare för jag var super trött och hade alldeles för mycket alkohol i kroppen. Dagen efter så åkte vi båt med Linus, Lena och Lillfisen. Vi fikade mitt ute på sjön, småpratade och hade det super trevligt tills det började regna och vi åkte in mot land igen. Melker börjar också bli så himla stor nu, helt otroligt. I måndags så blev han 13 veckor.

Likes

Comments

Välkommen hem till mig och Alex!
Var ungefär två veckor sen vi hämtade hem honom. Från början så var han super rädd för exakt allt, han vågade inte gå ner och gömde sig alltid så fort någon kom eller om han hörde en röst.
Idag så går han ner på pottan alldeles själv, springer överallt och busar.
Lilla Melker är nu hemma!

Likes

Comments

Hallååå!! Igår så tog jag helg, ett litet lov. Så himla välbehövligt då man får ladda upp batterierna inför dom 2 sista veckorna i skolan!!!
Igår så var jag och Alex ute och åkte i båt i det fina vädret, hoppade stuttsmatta och åt kvällsfika hos Alex famma och sen så åkte vi hem igen ❤
Var även hemma hos lillfisen och gosade, min lilla tjej!!!!

Likes

Comments