Skjønnhet

Lenge har jeg vært på jakt etter en blå neglelakk, og når jeg sist nå var i byen så ble denne med meg hjem. Jeg har jo kun neglelakker fra Essie fordi det er kun de jeg har fått sansen for og siden jeg bare har rosa farger i mine andre Essie neglelakker så ble det tid med et par farger til. Nå på sommeren er det jo kjempe kult å ha en slik blå farge og det er jo også så fint!

I tillegg til neglelakken har jeg brukt OPI sin matte top coat og den liker jeg også veldig godt. Den tørke fort inn og jeg syns at man får et bra resultat. Den blåe neglelakken heter så mye som aruba blue. Slik mine øyner ser så virker det som at det er litt glitter i fargen hvis man bruker den uten noe top coat. Med top coat så forsvinner glittere og fargen ser faktisk enda bedre ut. Hva syns dere? Har dere mange neglelakker fra Essie? Hvilke flere farger er verdt å kjøpe?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Mat og oppskrifter

Når man først får besøk av svigerforeldre eller sine egne foreldre så gjør man jo det meste for å vise at man klarer seg. Viktig er det også at man imponerer de som er på besøk. I går disket min samboer en dessert ved navnet Creme Brulee, som jeg har lyst til å vise dere. Oppskriften på Creme Brulee fant vi på Trines matblogg og den finner dere HERVi hadde heller ikke de riktige "kjøkken former" for dette så vi brukte bare sånn langpanne som vi hadde. Det fungerte helt fint det og. 

Når det kommer til den røde sausen så er dette noe som kalles for bringebærcoulis. Til dette brukte han frosne bringebær og blandet de inn i 150 g sukker og 1 dl vann. Han kokte så deretter alt dette opp og når det var ferdig så brukte han en stavmikser til å mose blandingen. Når det var gjort så brukte han en sil for å skille frøene og sausen. Sausen serverte han kald til slutt. Alt var hvert fall veldig godt! Har dere noen ganger smakt creme brulee? Ser den spiselig ut på bildene?

Likes

Comments

Mens andre tror på Gud så tror jeg på det "overnaturlige". Slik har det egentlig vært i løpet av hele livet mitt. X files var noe av det beste jeg visste om og Fox Mulder lærte meg mye. Jeg elsker å lese om alt som har med det overnaturlige å gjøre og det er spesielt artig når man kommer over ting som for eksempel har skjedd og skjer på ulike plasser i Norge. Jeg har for eksempel veldig lyst til å besøke Lier mentalsykehus.. Kanskje til og med overnatte der? "Sleep in a huntet place" - check? Jeg aner ikke hvem jeg i så fall kunne tatt med meg.. Jeg er jo den eneste "unormale" i gjengen.. Anywho, under kan dere lese om steder hvor det har vært litt overnaturlig aktivitet om man kan kalle det slik. Verdt å lese om man har interesse for dette! Er det foresten noen av dere som tror på slike ting? Hvis dere for eksempel har opplevd noe overnaturlig så hører jeg på med glede! Jeg elsker som sagt å lese om slike ting selv om de skremmer meg til døden!

Akershus festning : Dette er et av stedene i Norge med høyest spøkelsesaktivitet. Her har det før vært et fangehull i Oslos første rådhus og mange av fangene ble henrettet på festningen. Det fortelles om kassaapparater som faller ned og man hører skrapelyder langs gangene. Hele området skal vist være hjemsøkt av spøkelser, blant dem er den store svarte hunden Malcanisten som vokter inngangen til hjertet av festningen. 

Bærums verk : Inne i administrasjonsbygget for kjøpesentrene i verksgata fortelles det om at telefonen på møterommet ringer om natten og det til samme klokkeslett hver gang. De som har prøvd å ta telefonen hører bare en pipelyd andre enden. Telenor skal visstnok ha vært i bygget for å sjekke problemet uten å finne ut hva det er.

Gamle lier mentalsykehus : Det hevdes her at en kan føle en kald og negativ energi når man beveger seg på området. Som man vet så ble det på 70 tallet praktisert lobotomering og mange pasienter skal ha blitt forsøkskaniner for testing av LSD som medisin for mentalt syke. Tenk så mange kule bilder man kunne tatt her? Åh! Hvis dere google gamle lier mentalsykehus så vil dere finne MYE spennende.

Nidarosdomen : Munken i Nidarosdomen er Norges mest kjente spøkelse. Han ble først sett under en gudstjeneste i 1924 av bispinne Marie Gleditsch som mener at hun så han dukke opp i søylegangen. Han skal etter hennes utsagn ha hatt en blodig stripe over halsen.

  • 354 lesere

Likes

Comments

Min garderobe

Det er to ting jeg ser frem til i sommer.. det ene er sol og varme og det andre er at jeg endelig får tatt i bruk bikinien min som har ligget i skapet helt siden min mamma bestilte den til meg.

Bikinien under er fra Victoria`s Secret og den er verdt hver eneste krone. Den er veldig fin på og i tillegg så gir den meg puppene jeg trenger for å se litt mer kvinnelig ut. Innleggene i bikini koppene vil jeg si er ikke for store men heller ikke for små, og med snøringen bak så er bikini toppen med på å løfte brystene og får de til å se større ut.. og hvem ønsker ikke det?

Størrelsen jeg har i denne er 32 A og det var vel en av de minste størrelsene om jeg ikke tar helt feil. Hvis man er en xs størrelse og har små pupper så vil 32 A sitte ganske greit på. Jeg elsker den hvert fall! Har dere fått skaffet dere bikini til sommeren nå?

Likes

Comments

Hverdag

Jeg kan altså ikke få sagt nok om hvor deilig det har vært med fri disse dagene. Endelig får jeg også tid til å spise ordentlig frokost i ro og fred. Kanskje lese et magasin, se hva som er nytt her i verden osv. Det er så sjeldent at jeg gjør noe slik de dagene jeg har skole. Når jeg står opp til skole så fokuserer jeg heller på å rekke å sminke meg enn å få i meg frokost.. 

Ellers så har vi besøk av moren og faren til samboeren min så påskeferien min er ikke kjedelig. I tillegg har de med seg alle hundene deres med, rundt 16 stykker så for meg er det stort bonus. Når jeg endelig får muligheten til å kose med hunder så gjør jeg det. Litt senere trur jeg at vi skal ut å grille et sted så man håper på at regnet ikke viser seg i dag. Har planer om å ta med meg kameraet så jeg får knipset et par fine bilder av noen av hundene. Har tenkt på det her siden sommeren og nå som jeg har en hund foran meg så må jeg bare utnytte muligheten. Hva slags planer har dere for påsken?

Likes

Comments

Min garderobe

Jeg har ganske mange favoritt plagg i skapet mitt og et av disse er nemlig mine fine ripped jeans. Disse fikk jeg tak i på Gina Tricot for en stund tilbake og jeg elsker de av all mitt hjerte! Slike jeans passer jo til både høye hæler, flate sko og ikke minst jogge sko - noe som jeg ofte går med på sommeren. I dag tidlig skinte solen, da var det bare rett på med disse jeansene. 

Disse jeansene heter perfect jeans og jeg har mine i størrelse 32, som er vel den minste. De holder seg godt, de utvider seg ikke og de koster heller ikke hele formuen. De er litt lange til meg, noe som gjør at jeg må brette de opp, men det pleier å være ganske fint det og. Hva syns dere om slike jeans foresten? Har dere noen slike par i skapet deres?

Likes

Comments

Jeg må si at etter at jeg flyttet over til Nouw så har blogg livet blitt et hakk enklere. Til dere som har kommentert og som fortsetter å kommentere, lese og like.. dere er gullegod! Jeg får veldig mye motivasjon til å fortsette å komme med innlegg og spesielt når jeg får kommentarer på innleggene mine. Tusen takk for det! I den anledning så tenkte jeg å kjøre en liten " giveaway" og premien er både hårmaske, ansiktsmasker, skin repair, highlighter fra make up mekka og cleansing water. I tillegg så putter jeg noe ekstra i pakken til den som vinner. 

Det du trenger å gjøre er å skrive at du er med og huske din e post adresse under det vinduet hvor den skal stå. Jeg trekker en vinner på søndag!

  • 366 lesere

Likes

Comments

Inspo

Er det noen flere som har en greie for sort/hvit bilder? Jeg syns det er så fint hver jeg kommer over et slikt bilde. Jeg vet ikke hva det er med jeg hvert fall får et helt annen syn på det bildet jeg ser på om det er sort og hvitt. Noe magisk er det hvert fall! Hva syns dere om inspirasjonen?

Likes

Comments

Skjønnhet

I tillegg til å ha et snus problem som jeg nå har hatt i ett par år så er jeg også avhengig av bruken av lypsyler/leppepomade. Hadde jeg fått beskjed om å ta med meg 1 ting før jeg ble plassert på en øy så hadde jeg droppet ut snusboksen og tatt med meg lypsyl istedenfor - for det betyr mer for meg enn hva snusen gjør. I dette innlegget tenkte jeg bare å vise dere noen av lypsylene/leppepomadene jeg har liggende her. Håper innlegget faller i smak hos dere! Si gjerne i fra om dere har prøvd noen av disse eller har noen flere å anbefale meg!

1. Baby Lips : Den oransje heter Cherry Me og den rosa heter Pink Punch og begge lukter helt fantastisk. Cherry Me gir en lett rød/rosa farge på leppene samtidig som at den klarer fint å fukte de med det samme. Pink Punch er ganske rosa i fargen vil jeg si. Jeg har luktet på resten av Baby Lips lypsyler men det er kun disse to som har falt i smak.

2. Lip Butter : Denne er som dere ser fra Nivea og jeg har den som heter Raspberry Rosè. Denne har en lett rosa farge men jeg syns ikke at man ser den så godt på leppene. Den fukter veldig godt hvert fall og er ikke så kjempe klistrete. Egentlig ganske fast når man får den på leppene.

3. Den originale : Den har dere vel sett før? Jeg har.. la meg tenke.. ca 16 stykker av disse og det fordi jeg alltid klarer å rote bort den jeg har - noe som fører til at jeg kjøper meg en til. Jeg roter så bort den jeg kjøpte sist og kjøper meg dermed en ny... dere skjønner greia.. Etter noen uker finner jeg alle jeg har rotet bort og da blir jeg gjerne sittende med for mange lypsyler. 

4. Rosy Lips : Rosy Lips er Lypsyl sitt verk og den er også litt rød /rosa i fargen. Når jeg påfører den på leppene så gir den meg en rød leppe farge. Den dufter også ganske godt.

5. Dior Lip Glow : Dette er en Color Reviver Balm. Fargen på den er lyserosa og tar du mye så vil du få fargen på leppene, tar du mindre så vil de se naturlig ut. Jeg bruker den på begge måtene. Den har en lukt men jeg vil ikke si at man lukter noe særlig av den når man har påført på leppene. De andre som jeg har nevnt over her gir mye mer duft enn denne. Jeg er veldig glad i den hvert fall.

6. Dior Lip Maximizer Collagen Activ: Dette er en slags lipgloss som gir leppene en form for volum. Når man påfører den på leppene så vil man kjenne litt "prikking" og en slags følelse over at leppene dine føles litt pumpa ut. Den fukter bra også gir den egentlig ikke særlig med farge men den gir deg hvert fall en glans. 

Likes

Comments

Anbefalinger & Tips

Hei på dere! Tenkte jeg skulle anbefale en ny nettbutikk for dere som jeg kom over her for en liten stund siden! Jeg kom over siden når jeg søkte etter en spesiell drikkeflaske og den klarte jeg så klart å finne på denne nettbutikken. Dere kan se flasken HER foresten. Under ser dere hva de selger og dere finner ellers mye annet som sko, flere vesker, kjoler, ting til trening og mye mer.

De selv holder til i Nederland så prisene på varene er i euro. De sender til Norge men man må ut med ca 128 kr for frakt og ca 56 kr for "tax". Det tar ca 8 dager å få pakken til Norge. Noe dere likte her foresten?

I dont sweat genser HER / Klokke med marble motiv HER / Fuck topp HER

Dont miss the call mobil deksel HER / Sort kjole HER / Veske HER

White shoes HER / Marble toalettmappe HER / Classy Skirt HER 

Likes

Comments