Tja, jag är inte bra på att komma ihåg att skriva blogginlägg för jag är ny med det här haha. Jag har iallafall lov nu och hittills har jag bara varit med mina vänner och så har jag varit hemma och kollat på serier. Jag följer sjukt många serier så många att det är pinsamt... Men just nu har jag kollat på CSI dem allra första avsnitten som är från 2000. Dem är gamla men bra. Sen har jag också börjat kolla på CSI cyber och den serien är grym. Jag kollar och på Paradise Hotel just nu, den är underhållande och rolig och man kan koppla bort allt för en stund och bara njuta av dramat haha, och Johnny som är så jävla het! Men min absoluta favvo serie kommer alltid att vara Pretty little liars. Jag har sett om den serien 2-3 gånger för att den är så bra. Nu väntar jag på säsong 7 som börjar i maj 2016 tror jag, eller är det juni aja jag vet inte men jag längtar iallafall tills den nya säsongen börjar. Jag följer inte bara dom här serierna utan jag följer säkert 10 till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja igen, jag vill bara berätta lite om mig själv. Det kanske blir svårt för jag har ingen aning om vad jag ska berätta. Jag vill berätta allt samtidigt som jag inte har något att säga. Jag vet inte om det blir ett kort eller långt inlägg och jag ber om ursäkt redan nu ifall det blir allt för långt. Jag kan ju börja med att berätta att jag är en 15-årig tjej som bor en bit utanför Stockholm. Går i skolan, har helt ok betyg men dem kunde dock vara bättre med tanke på att jag går i 9:an. Jag har inte massor av vänner men de jag har är värda så mycket för mig. Jag gillar att träna, vara med kompisar, lyssna på musik, rita och skriva. Jag gillar också att läsa när jag väl har hittat en bra bok men jag har svårt att börja läsa en bok så det blir tyvärr inte så mycket läsande. Mycket har hänt i mitt liv men det är saker jag kan berätta senare när jag har tid. Jag är en tjej som ofta skrattar och ler men egentligen vill jag bara gå och sova och aldrig mer vakna.

Likes

Comments

Tja, nu undrar du säker vem jag är och varför jag har startat en blogg. Ja, det undrar jag också. Nej men jag har startat den här bloggen för jag tycker det är kul att skriva men jag orkar inte skriva för hand i en dagbok varje dag, tro mig jag har försökt flera gånger men misslyckats varje gång. Så jag tänkte att jag kunde skriva på datorn, först tänkte jag skriva i ett dokument på goggle drive men så kom jag på att det skulle bli väldigt många dokument då. Jag tänkte också att varför inte dela med sig om mina tankar så jag startade den här bloggen. Som du nog förstår kommer det här vara som min dagbok men eftersom dagböcker oftast är privata har jag valt att vara anonym. Vem vet nån dag kanske jag vill sluta vara anonym och då kommer jag berätta mitt riktiga namn och kanske visa en bild på mig själv men som läget ser ut nu kommer det inte hända.

Likes

Comments