YouTube
Ana Hansen

Hej alle sammen.

Jeg har været Au Pair to gange, i to forskellige lande - Irland og England - og har i den forbindelse fundet på "10 hurtige", om det emne.

1. KÆRLIGHED
... Når man er Au Pair, får man et helt specielt bånd til det barn, eller de børn, man passer. For mig, bliver jeg nærmest moren, når forældrene ikke er der. Ens rolle som Au Pair er jo ikke kun at passe børn, det er også at lære deres signaler at kende, og kunne varetage dem på bedst mulig måde, og det er derfor også vigtigt, synes jeg, at man elsker dem som var det ens egne, da man på den måde kan give dem den bedste tryghed, og de bedste vilkår, når de ikke er hos deres forældre.

2. SOCIALE MEDIER
... De sociale medier bliver ikke brugt lige så flittigt, når man er Au Pair. De par gange om dagen hvor man har 5 minutter til at tjekke facebook, instagram og snapchat bliver de istedet brugt på at undersøge og researche noget børnerelateret, eller til at lave søde snapchat videoer med hundefilter - med børnene. Får man dog et par minutter til at tjekke hvad ens venner er up too, ender man med en 1 årig der er endt ude ved kattemaden, eller har væltet sit glas på gulvet. Afslapning når man er Au Pair og er på arbejde, er lig med bekymringer, rengøring eller tanker som "hvorfor blev han stille?", og det ved alle, der har med børn at gøre, kun kan betyde én ting - ballade.

3. LORTE BLEER
... For 3 år siden, var lorte bleer mit værste mareridt. Bare tanken kunne give mig brækfornemmelser, men efter at have været Au Pair, er det blevet en hverdagsting, som er et stort taleemne, og noget helt normalt - sågar noget man kan glæde til, yes I said it. En lorte ble er jo kun godt, da barnet jo skal af med det, men det er ikke altid lige sjovt, når man står op til en ble der lugter værre end noget andet man har oplevet. Dog tog jeg mig selv i at savne at skifte ble, hvis jeg ikke havde gjort det hen over weekenden, da der er et eller andet hyggeligt ved bleskift. Jeg vil i hvert fald hellere gøre det til en sjov og hyggelig del af dagen, da det jo SKAL gøres.

4. SØVN
... Jeg elsker at sove. Jeg elsker at sove længe i hvert fald, men jeg har aldrig kunne sove til middag, eller tage mig en lur sådan midt på dagen. Det blev der dog lavet om på, da der til tider godt kunne være minus på energikontoen, når man passer en 1-årig dreng. Jeg har aldrig i mit liv, taget så mange lure som jeg gjorde som Au Pair, heller ikke i eksamensperioder eller andre travle tider.

5. MÅLTIDER
... En anden ting jeg elsker, er mad. Men når man passer børn på fuldtid, er der ikke altid tid til at lave frokost, eller morgenmad. Nogle gange blev måltidet helt skippet, og andre gange blev det til en hurtig yoghurt, eller andet kedeligt og ikke mættende. De dage hvor jeg har haft tid til at lave mig en stor og lækker frokost, har været virkelig få, for børnene kommer altid i første række, og det er ikke så nemt at lave mad til en selv, mens man skal sikre sig, at ham den 1-åriges mad ikke flyver i gennem spisestuen.

6. REGLER
... Hvordan forholder man sig, når børnene skal have skældud? For selvom de er vældig søde og dejlige, er ballade også en del af hverdagen. Det kan være svært at skulle være den ansvarlige over for andre menneskers børn, for hvordan ville de tackle den her situation? Er jeg mon for sød ved dem, eller er jeg for hård? Skal man sidde sig ned og prøve at forklare en 4-årig at man ikke må smække med dørene når hun har sin lillebror løbende efter hende, som kunne få fingrene i klemme, eller råber man for at se om man kan afværge et uheld? Det er svært at være forældre, men det er endnu sværere at være Au Pair og skulle opdrage på andre børn.

7. AKTIVITETER & TID
... Alle med børn kender til det med, at tiden bare går afsindigt hurtigt når det handler om børn. Ikke at de er hurtige, tvært i mod. Alt går så langsomt, og bare det at komme ud af døren for at hente den ene i skole, kan tage meget længere tid end beregnet. Det var ikke altid lige nemt at nå det hele tid tiden, eller have tid til, at lave aktiviteter sammen når der også skal gøres rent og laves mad.

8. ARBEJDSTIDER
... Arbejdstider kan tit være en svær og akavet størrelse, for hvor meget skal man hjælpe når man egentlig har fri, men at man kan se at forældrene er ved at gå ud af deres gode skind, fordi at det ene barn skriger, det andet råber "mor" hver andet sekund og pastaen er ved at koge over ude i køkkenet? Når man er Au Pair, har man aldrig rigtig fri, hvis man er hjemme.

9. OPLEVELSER & FRITID
... At være Au Pair er også den perfekte mulighed for at komme ud i verden, og se og opleve andre lande og kulturer. Familie og venner forventer tit, at vi bestiger bjerge i vores fritid, og tager på lange ture i weekenderne, men for os er weekend tid til at sove, catche up på serier og instagram, shoppe og ellers... 'arbejde'.

10. SAVN
... Mandag morgen er tit noget man både glæder sig til, men også hader. Man kommer til at savne børnene hvis man ikke har set dem så meget i løbet af weekenden. Dog er det største savn, når man som jeg, er flyttet hjem igen, og man går fra at se dem stort set hver dag, til ikke at se dem i lang tid.

xx Ana S. 


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen.

I dag vil jeg dele nogle af mine favorit makeup produkter, som jeg selv har.

Ansigt:

Maybelline New York Dream Satin Liquid Foundation

NYX Wonder stick

Kimmel London Stay Matte Pudder

PS... Pure Glow Highlighter

MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray

NYX Highlight And Contour Pro Palette

NYX Born To Glow Illuminating Primer

MAC Pro Longwear Concealer

Collection Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer

NYX Micro Brow Pencil


Øjne:

Max Factor Excess Shimmer 20 Copper

NYX Dream Catcher Palette Dusk Til Dawn

Kimmel London Wonder'full Mascara


Læber: Revlon Ultra HD Matte Lipcolor Baisers

Collection Velvet Kiss Moisturising Lip Cream Caramel


xx Ana S.

Likes

Comments

Hej alle sammen.

Tilbage i marts kom min bedste veninde og besøgte mig her i England, hvor jeg jo bor. Vi havde i den forbindelse to dage i London, hvor vi fik set en hel masse - om søndagen i hvert fald. Vi ankom til London om lørdagen ved 16-tiden, hvor vi derefter brugte de første par timer på, at finde vores hotel, få noget mad, og gøre os klar til en tur i byen. Vi endte på en natklub der hedder Roadhouse, og det var egentlig fedt nok. Om søndagen skulle vi være ude af hotellet kl. 11, og derefter tog vi en uber ud og fik noget morgenmad. Da vi var færdige gik vi hen i Kensington Garden og gik en lang tur. Vi fik set en masse i Kensington Garden, fik shoppet på Oxford Street, så og var oppe i London Eye, gik på Westminister Bridge, så Westminister Abbey, og en masse andre hyggelige ting. Det var en rigtig hyggelig tur, og vi skal helt sikkert til London igen!


​xx Ana S.

Likes

Comments

Hej venner. Her på sidste har jeg tænkt rigtig meget over citatet "At some point you just have to let go of what you thought should happen and live in what is happening". Jeg synes godt nok, at det kan være hårdt at tænkte på alt det, som man havde forestillet sig skulle ske i ens liv. Om det er begivenheder man entet er gået glip af, eller har oplevet, om det er uddannelse, venner, familie eller rejser, så kan det være svært, når livet ikke former sig efter det, som man han havde håbet. Men ville det som man havde håbet, så også være bedre, end det der er sket? Det er et rigtig svært spørgsmål, som man jo desværre aldrig rigtig får svar på, men derfor er det stadig svært.

Jeg føler, at jeg er gået glip af rigtig mange ting i mit liv.

Jeg er snart 21 år, og jeg har stadig ikke færdiggjort en uddannelse. Jeg føler nogengange, at jeg er gået glip af gymnasietiden, studentertiden, det, at få en studenterhue på eller at køre i lastbil når man har afsluttet en gymnasiel uddannelse, men på samme tid..

Jeg er snart 21 år, og jeg har allerede været ude og rejse, og se verden, mere end hvad andre for det meste har på min alder. Jeg har været i Kenya i en måned, og jeg har boet i Irland i nogle måneder, og det er der jo ikke ret mange på min alder, som har været så heldige at opleve. Jeg har samtidig med det, også mødt rigtig mange mennesker på min vej. Nogle få, som jeg ville ønske jeg aldrig havde mødt, og lukket ind i mit liv, men bestemt også nogen, som jeg ikke ville være foruden.

Når det bliver svært, og man tænker på, hvad man endnu ikke har oplevet, eller noget, som man ikke kommer til at opleve, må man tænke på det, som man har fået i stedet. For eksempel rejser, oplevelser og minder, som man ikke kunne få på andre måder.

Så husk altid på, hvad I har, og ikke hvad I ikke har.

Shetty, Rolf og jeg

img_3509

Skærmbillede 2016-04-02 kl. 23.32.47

Likes

Comments

Hej venner! Selvom november kun lige er startet, vil jeg gerne dele nogle rigtig fine kjoler med jer, som i kan købe allerede nu. De er så fine, fås i mange størrelser og varianter, og så er de perfekte her til december og jul. De kan købes inde på Want That Trend og koster kun 149 kr.! Jeg elsker jul, og alt tøj der er har temaet jul, får jeg lyst til at eje. Derfor ville jeg også lige dele disse kjoler med jer, da jeg helt sikkert selv skal have et par stykker, eller 24. Her er mine yndlings, jeg synes at de er så fine, og perfekte til en julefest, en julefrokost, juleaften eller bare til hverdag, i december måned.

dfsdf

dsfs

untitled

Skærmbillede 2016-04-02 kl. 23.32.47

Likes

Comments

Hej venner! Så kom dagen som vi alle har ventet uhyggeligt meget på, nemlig halloween. Det er jo som i nok ved, en amerikansk tradition, som vi danskere efterhånden også har taget til os. Det er jo også en uhyggelig god grund til, at holde en fest! Så her har i en idé til et halloween-party look!

skaermbillede-2016-10-31-kl-10-45-171. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Skærmbillede 2016-04-02 kl. 23.32.47

Likes

Comments