Äntligen en dag med bättre väder och lite högre temperatur, så bra att jag till och med tog skinnjackan idag! Jag började min dag med en tur på Willys med pappa, stackaren som får stå ut med dyrt matkonto en månad för LCHF är kanske inte världens billigaste diet. Hälsosamma nötter är otroligt dyrt, men guld värt för mig nu!

Efteråt tog jag mig ner till körskolan och fick godkänt motorväg idag. Vi tog en sväng in till Malmö så jag hann även med lite storstadstrafik och det är verkligen mycket att tänka på. Jag kommer vilja köra med mamma flera gånger innan jag vågar mig in dit själv. När det var avklarat svängde jag inom studietorget så jag fick min engelska text färdig innan jag cyklade hem för att äta lunch med pappa.

Hela eftermiddagen spenderades på studietorget, tur att jag bor så nära för det är verkligen toppen att sitta där. Min svenska rapport är helt klar nu, förutom kanske en sista genomläsning. Lite matte fick jag också avklarat, men den är inte högsta prioritet nu med alla inlämningar som kommer på rad, mitt schema för nästa vecka är inte så roligt att titta på...

Pappa var med mig på utvecklingssamtal och det ger som vanligt inte mycket, men fick skrivit ner något av mina mål som jag har i huvudet hehe! Sen tog jag en kort PW och har under kvällen mest suttit i telefon med farmor och mamma haha! Nu blir det lite körkortsteori, love! 😘

Lady gagas album släpps imorgon!!! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag lite sovmorgon, men var trots det rätt trött när jag vaknade. Nu när det är LCHF blir det lyxfrukost här hos pappa med ägg och bacon så jag känner mig extra bortskämd nu hihi! Innan mattelektionen satt jag på studietorget för att komma igång med matten innan lektionen och sen tog vi veckans blodtryck på Sofia.

Till lunch gick jag hem och åt samtidigt som jag såg ett par videos. Därefter började jag med min engelska text som jag faktiskt lyckades få någorlunda färdig idag. Senare i eftermiddag tog jag ett tufft benpass på gymmet så jag lär väl vara rätt stel imorgon, men det är bara härligt!

Ikväll har jag räknat lite matte och pluggat körkortsteori. Ikväll börjar nästa säsong av Grey's anatomy på TV som jag självklart ska se, men det lär bli lite konstigt att både se de nya och de gamla avsnitten utan att blanda ihop haha!

XOXO! 😘

Likes

Comments

Vädret har inte varit helt underbart, men träden börjar i all fall bli riktigt fina med röda löv. Under förmiddagen fokuserades det på presidentvalet i USA och sen jobbade jag på med min text om härskartekniker av män. Efter lunch påbörjade Sofia och jag vår text inom hinduismen. Jag minns att jag gillade deras gudar från högstadiet så det är kul att repetera igen.

När vi slutat gav jag mig hem till pappa och ut på en kortare löptur på 5km i regnet. Det känns skönt att äntligen få komma ut igen efter förra veckans löpkatastrof. Efteråt tog jag en snabb dusch och gav mig iväg på Studentkommittémöte. Vi fick bra grejer beslutade så jag kände mig nöjd med denna veckan.

Ikväll har jag läst igenom min svenska och korrigerat lite. Jag har även äntligen läst färdigt min första del av Svindlande höjder. Nu ska jag hoppa ner i soffan och läsa veckorevyn som kommit i brevlådan. C U soon! 😘

Likes

Comments

Nu är jag sådär klassiskt trött som jag ofta är en måndag kväll. Idag har jag tagit bild på allt jag ätit utom middagen och ni kan tro att jag är mätt. Det är otroligt hur propp mätt man blir av allt detta fet och det känns lite som om man smällt i sig en hel pizza efter varje måltid. Jag orkade drygt halva min lunch så nu har jag över till imorgon haha! På grund av den nya frukosten och blodprov imorse blev det lite stressigt till engelskan, men jag var i tid ändå och vi fick läsa i våra böcker större delen av lektionen.

På svenskan fick jag bra vägledning och nu ikväll blev jag faktiskt preliminärt färdig. Jag orkade inte läsa igenom allt, men har gjort alla delar i alla fall. Nu ska den bara bearbetas en massa! Hela eftermiddagen gick åt matte och jag stannade även kvar med Sofia för att få gjort all matte klart.

När jag kom hem läste jag lite och mös bredvid Arne. Efter en paus med dusch var jag redo för svenskan och har spenderat ett par timmar till den. Nu väntar ett avsnitt Grey's och förhoppningsvis somna tidigt. Kisses for you! 😘

Jag bar en ny tröja idag, från Ullared som jag gillar skarpt!

Likes

Comments

Vilket trist höstväder vi har haft idag! Nu känns det som om hösten verkligen är här och jag hade helst plöjt Grey's med mamma i soffan hela dagen, men har haft massor att göra så det gick inte. Imorse vaknade jag vid nio och tittade på youtube när jag åt frukost. Sen läste jag ett par kapitel i Svindlande höjder och gjorde klar den sista matten från i fredags.

När mamma också gjort sig redo övningskörde vi en runda och fick handlat lite inför min kost de kommande dagarna nu när jag börjar med LCHF imorgon. Vi fick köpt ingredienser och bakade några runda LCHF-mackor när vi kom hem. De blev rätt bra, även om vi har förbättringar till nästa gång, så nu ikväll har vi tillsammans förberett min lunch för imorgon. Jag rörde också ihop en müsli som jag får äta med turkisk yoghurt och ni ser den nedan.

Jag har också skrivit en del på min svenska uppsats så att jag kan ställa en massa små frågor till min lärare imorgon på lektionen och fortsätta på rätt spår efter det. Innan middagen hann jag också med ett träningspass här hemma så nu är nästan allt på helgens "to do" klart. Det är bara "fixa bänkbelysningen" som fortfarande släpar efter sedan innan skolan började haha! Ni förstår kanske att det är lågt prioriterat...

Kisses for you! 😘

Likes

Comments

Jag började min dag lite tidigare än vad jag egentligen tänkt för hela dagen har jag känt en väldig hunger som började redan då. Så jag gick upp och hämtade frukost till sängen och stannade sen där tills det var dags för gymmet. Eftersom det är halv storm idag så var det lite riskabelt att cykla, men det gick även om det var svårt att styra när de riktiga kastvindarna kom. På gymmet körde jag kondition en längre stund och körde sen snabbt igenom kroppen med några styrkeövningar.

I eftermiddag ville även mamma handla pumpor så jag fick lov att köra dit. Har man skilda föräldrar får man göra mycket två gånger, men jag klagar absolut inte för vem vill inte fira jul och födelsedagar dubbelt upp liksom hihi! När vi kom hem igen läste jag ett par kapitel i Svindlande höjder, men var också så trött att jag tog en liten powernap.

Nu är mamma iväg för att hämta hit mormor för vi ska fira hennes födelsedag ikväll. Jag ska nog försöka få lite annat gjort ikväll också för helgens "to do"-lista är rätt lång. C U tomorrow! 😘

Likes

Comments

Min dag började lite kaosartat med en magattack precis innan jag skulle cykla ner till tandläkaren för en klassisk kontroll så i all hast glömde jag min telefon hemma och fick återvända hem efter mitt besök hos tandläkaren. När jag var där gick det inte heller helt felfritt för några av instrumenten var sönder så tandsköterskan fick göra en del för hand. Samtidigt fick jag lära ut lite om IBS när jag skulle berätta om min allmänna hälsa haha!

På samhällskunskapen startade jag upp mitt arbete om feminism och osynlig makt. När jag läste lite olika artiklar blev jag chockad av vissa påstående som ni ser nedan att jag delade på twitter. Efter lunch spenderade jag all tid till matte och när vi äntligen slutade vid fyra stannade jag kvar med Maja en timme för att bara snacka.

Ikväll har jag avklarat lite körkortsteori och ätit god middag med mamma. Snart blir det ett avsnitt Grey's innan jag hittar sängen för jag är helt slut ikväll. Love, Emilia 😘

Ni får ta del av Oscars fina skapelse också ikväll, vi är inga Trumph-fans

Likes

Comments

Denna dagen har bidragit med hög mysfaktor! Vi har nämligen rockat morgonrockar hela skoldagen för poängjakten som vi treor sysslar med inför studenten. Det var riktigt kul att se hur hela klassen gick all in för detta och vi hade inte en enda person utan morgonrock.

I förmiddags hade vi svenska och jag fick givande respons på min text så nu känner jag mig på rätt spår igen. Det var länge sedan jag mådde så dåligt över en uppgift som jag gjort över denna, men jag kommer fixa denna också. Det vet jag, men stressen äter upp mig inifrån och som mamma säger, jag vill ju helst ha klart uppgiften redan innan vi fått den haha så jag känner mig alltid efter.

Efter skolan försökte jag mig på en löprunda, men för tillfället kändes det som om hela världen var emot mig så jag gav upp rätt snabbt och gick hem för det var ingen givande löptur. Ikväll har jag skrivit en massa på min text och börjat läsa min engelska bok. Jag gillar verkligen inte klassiker och nu måste jag läsa den på engelska dessutom, vilken plåga!

Jag har precis fått ordnat med all packning från pappa och ska strax se Wahlgrens värld med mamma. Det känns lite som Sveriges version av "keeping up with the Kardashians" haha!

XOXO, Emilia! 😘

Likes

Comments

Jag fick lite sovmorgon idag så att jag kände mig utvilad samtidigt som jag steg upp så pass tidigt att jag fick tid att plugga innan första lektionen. Det gjorde att jag blev klar med matten precis lagom på lektionen och kan fokusera på annat ikväll. Efter lunch gick jag hem och skrev på min svenska. En timme senare drog jag till gymmet och körde ett pass på strax under 2 timmar.

När jag kom hem fick jag se skolfotona som kommit. Det ska väl bara vara så att man inte är nöjd? Enligt mig ser jag så annorlunda ut på bilder som andra tar på mig jämfört med skolfotona. Jag fick god varmrökt lax till middag idag hos pappa, men har nu cyklat hit till mamma. Jag ska fortsätta på svenskan och även hinna läsa lite engelska tills mamma kommer hem. Hon har varit bortrest några dagar med jobb och jag har inte sett henne på 11 dagar så det ska blir skönt att se henne igen. Jag är inte van vid att bo på ett ställe så många dagar i sträck så det känns lite konstigt.

Imorgon blir en rolig dag, vi ses då! 😘

Likes

Comments

Det blev verkligen en riktig heldag på i Ullared igår så jag var inte hemma förens efter nio igårkväll. Då hoppade jag direkt i säng så bloggen fick lida för tillfället. I bilen påväg upp fick jag veta att även Maja skulle dit med sina klasskompisar så det var extra kul att träffa dem där uppe. Vi tog oss igenom hela Gekås på ca 8 timmar och det är verkligen så roligt att gå där. Det är synd att mina föräldrar fruktar det så mycket haha! Jag fick handlat en massa godis till Mats på studietorget som jag lovat och han var riktigt glad idag. Nu har jag godisförtroende av honom hehe! När vi skulle hem blev det lite snurrigt efter att vi tankat så vi var nära på att sätta av mot Småland istället för Skåne, men vi upptäckte vårt fel nästan direkt så det var ingen fara haha!

Idag har jag varit riktigt trött och stressad så det är egentligen ingen glad Emilia som skriver ikväll, men tänker att jag snart ska få sova. I eftermiddags var jag på studentkommittémöte som vanligt och fick både positiva och negativa besked. Ja, jag har fått prioritera många ickeskolrelaterade grejer ikväll så det är väl därför jag är stressad, men ska försöka sova tidigt ikväll så att jag kan ta igen det imorgon.

C U! 😘

​OBS! Kvittot är inte bara grejer till mig så summan är inte vad jag själv betalar haha!

Likes

Comments