View tracker

Lite sen blogg idag, men jag har precis blivit färdig med att slå in julklappar och presenter till mamma och pappa. Det är mycket nu när mamma både fyller år och det är jul, men vi är såklart vana för det är ju likadant varje år. När jag slår in paket är det alltid kaos på bordet som ni ser nedan, men jag får extra feeling då.

Själva matteprovet idag gick över lag bra och andra delen kändes bäst konstigt nog. Det enda jag stör mig på är att jag var så nära på sista uppgiften och kom på mitt lilla fel när jag väl kommit ner till skåpet efter provet. Den uppgiften gav 4 A-poäng och jag kommer bli så ledsen om den har kostat mig ett B i slutbetyg.

Efter provet gav jag mig ut på en löptur och det kändes hemskt idag. Min mage gillade väl inte att skumpa runt så mycket efter allt smått jag ätit under provet så jag blev riktigt illamående och resten av kvällen har jag känt mig lite smått dålig. Det var till och med så att jag råkade somna till när jag pluggade samhällskunskap haha! Grunderna sitter bra inför provet imorgon, men jag är lite nervös över fördjupningsdelen för det har varit svårare än vanligt.

C U soon! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag tog jag lite sovmorgon ,men satt ändå en timme på studietorget innan matte lektionen. Därför kände jag mig rätt färdig med matten efter lunch och det kan nog ändå inte vara så klokt att sitta med matten sista kvällen innan nationella i matte 4. Istället blev det en runda på gymmet för att överkroppen skulle få kötta. Så om jag rört mig dagen innan, sover bra och äter bra ska jag väl vara i optimal form imorgon.

Efter träningen har jag pluggat allt utom matte för jag har ju att göra hela tiden, men kvällen har gått så långsamt och jag kände mig redo att sova redan halv sju haha! Vid åtta gav jag upp och började fixa med lite annat smått som inte krävde hjärnaktivitet. Jag ska sova snart så jag är riktigt utvilad för imorgon lär vara en tuff dag och jag har bara lite kvar att fixa.

Lots of love! 😘

Likes

Comments

View tracker

Jag ska inte påstå att det varit en hemsk dag för jag har varit med om mycket värre, men det har varit en jobbig dag. På varenda lektion jag haft så har jag fått mer att göra. När jag kom hem från skolan strax efter sex insåg jag att jag var inte ens hungrig trots att jag inte ätit så mycket under dagen. Min kropp går på så mycket adrenalin nu och hela jag är som på helspänn fast som ett vrak samtidigt. Det är bara två veckor kvar och jag måste hålla mig på top tills dess!

Hela eftermiddagen har ägnats åt matte och nu ikväll har jag hunnit titta lite på samhällskunskapen också. Det är typ tomt i huvudet nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men vi hörs snart igen för nu ska denna hjärna vila. C U tomorrow! 😘

Likes

Comments

Denna måndagsmorgonen var extra tung med vetskapen om vad jag hade framför mig under förmiddagen. Först hade vi glosprov på engelskan, men det tror jag gick hur bra som helst. Sen hade vi tal på svenskan och vi hade ett ganska risky upplägg så nu väntar vi med spänning på om det var ett power move eller en tabbe.

Lunchen var riktigt hemsk och veckans matsedel ser inte mer lovande ut, men efteråt fick vi reda på att matten var inställd så vi fick räkna på studietorget istället. Jag har fått gjort en del matte idag och repeterat viktiga grejer. Sen har jag pluggat samhällskunskap tills mitt huvudet inte orkade mer. Då satte pappa och jag igång med att baka årets pepparkakor. Ja, det kanske är galet att lägga tid på pepparkakor när man har nationella om 3 dagar, men det var precis vad jag behövde för att slappna av så att min huvudvärk lättade.

Au revoir! 😘

Likes

Comments

Idag vaknade jag också innan klockan, vad är det med mig egentligen? Tycker min kropp helt plötsligt att det räcker med 9 timmar? Ja, kanske det och jag klagar inte egentligen, för vem vill vara i behov av mycket sömn? Jag ringde pappa under förmiddagen och då ville han följa med mig på min löptur så så blev det! För mig var det den bästa löpturen jag haft på länge och det gör ont i mig att vi kanske inte kommer kunna springa tillsammans så mycket under 2017.

Efter lunch körde jag oss in till Emporia, så underbart att köra pappas moderna Volkswagen jämfört med mormors Dacia! Vi gick skilda vägar där inne och jag fick snabbt ihop alla julklappar till pappa och de flesta till mamma. Det är roligt att ha en mycket större budget till mamma eftersom jag handlar från bror min också, men samtidigt svårt att komma på så mycket när mamma sällan önskar sig något.

Ikväll har jag gett naglarna lite färg och pluggat det sista som behövde för helgen. Nu ska jag och pappa gå igenom papperna som kom idag om mitt pensionssparande och min uppgradering hos Nordea nu när jag fyller 18. Att tänka på pensionssparande känns ganska långt bort nu, men får väl ta något provisoriskt så länge och ändra senare i livet.

Hoppas ni har en bra andra advent! 😘

Likes

Comments

Idag vaknade jag pigg ovanligt tidigt och kunde tack vare det ta mig till gymmet lite tidigare. Det blev ett kort pass eftersom höfterna fortfarande är lite stela efter onsdagens pass så jag kortade ner uppvärmningen från 40 min till 10 min. Efter lunch passade jag på att köra lite när mamma skulle ner för att köpa en ny kruka och komplettera till middagen. Sen har jag fått plugga en del för det är mycket nu inför nationella och annat, men vi har också hunnit smacka upp insynsskydd på vår glasdörr. Det var inte helt lätt och blev inte totalt felfritt, men vi är väldigt nöjda för att ha gjort det för första gången.

Ikväll ska jag lyxa till det med naturgodis eftersom Willys hade extrapris och jag vet inte om vi ser Så mycket bättre eller om det blir några avsnitt Grey's. Love, Emilia 😘

Likes

Comments

Vilken rolig fredag jag har haft! Imorse blev det bestämt att några från klassen skulle gå luciatåg idag eftersom det är ett av studentuppdragen för december och vi ville vara först av klasserna så att folk blir överraskade. Därför spenderades en del av förmiddagen till att planera detta trots att vi hade lektion, men vi kan ju multitaska haha! Det blev ett roligt luciatåg och jag blev alldeles varm i hjärtat av en tjej från särskolan som sken upp som en sol när vi sjöng. Vi gjorde så många glada med vårt lilla påhitt och det gjorde allt lite extra roligt.

Efter lunch hade jag körlektion och fick höra av Micke att han saknat mig, gulle. Jag har också tänkt på det att jag kommer sakna att träffa honom när jag väl får mitt körkort för han är en sån härlig personlighet och jag får alltid skratta på mina körlektioner. Eftermiddagen har ägnats åt matte och ja största delen av min tid kommer ägnas åt det fram till nationella nästa vecka. Väl hemma har jag fixat med lite allt möjligt smått som att tömma diskmaskinen, göra ett teoriprov, lämnat saker i källaren och läst en veckotidning som kom i brevlådan.

Nu hoppas jag på lite avsnitt Grey's med mamma och att få mycket sömn inatt. C U! 😘

Likes

Comments

Denna skoldagen har inte innehållit mycket lektioner för min del då jag hade superhåltimme mellan första och sista lektionen. Under de timmarna räknade jag matte och jag har fått undan förvånansvärt mycket matte idag så jag känner mig lite nöjd med mig själv. Efter skolan ville jag egentligen ta en PW, men vädret ville annat så jag stannade hemma och fick mer tid att plugga istället. Förutom matten har jag fått övat på mitt tal och de engelska glosorna. Nu ska jag nog ta en liten titt på körkortsteorin när jag ändå har tid över.

Kisses for you! 😘

Likes

Comments

Min vanliga sovmorgon ersattes med lilla uppkörningen och jag hade min vanliga otur med körlärarna så min var sjuk. Istället fick jag köra med en som jag kört en gång tidigare, men det gick ju bra det med. Jag är glad att vi lade lilla uppkörningen så här pass långt innan så att jag kan känna mig lugn. Han såg ingen anledning till att jag skulle bli kuggad idag så nu ska jag bara öva mer på det som jag vill bli mer säker på.

Efter det testet var det dags för matteprov och jag vet inte riktigt hur det gick, men jag får väl se nästa vecka om det var bortkastat. Efter lunch cyklade jag hem och pluggade lite innan jag tog mig ner till gymmet. Det blev ett tufft benpass idag så jag hoppas på träningsvärk imorgon. Sen ikväll har jag såklart bara pluggat mer matte, lite engelska och svenska. Nu väntar snart Grey's, som jag längtat! Lots of love! 😘

Likes

Comments

Imorse var det ganska halt ute så jag fick gå till skolan, men jag var uppe i god tid så det gick bra. Vi hade först seminar på engelskan och jag fick sagt mycket så det är jag nöjd med, men jag kan ju knappast säga att jag var så formell. På samhällskunskapen jobbar vi med internationella relationer och det är så jobbigt. Kanske är det så att vi bara har så mycket nu att jag inte kan finna intresset för det, men förhoppningsvis sitter allt till provet i alla fall.

Efter lunch hade vi redovisning på religionen och jag är både nöjd och inte med vårt framträdande. Nu är det klart i alla fall och jag slipper det. I eftermiddagen satt jag med matte på studietorget och Mats bjöd på många pepparkakor. Matten känns ovanligt bra och det gör mig lite nervös för tidigare har jag känt mig förberedd, men sen har det inte gått så bra haha!

När jag kom hem från skolan tog jag en löptur och resten av kvällen har jag bara pluggat. Nu är jag helt slut och har hamnat lite tidigare i soffan än vanligt så jag kommer nog somna innan halv tio haha! C U soon! 😘

Likes

Comments