Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Vi har pratat över en timma. Hon befinner sig i ett annat land, flera hundra mil härifrån. I ett land där det fortfarande är varmt. Ändå känns hon så nära, som hon är precis intill mig.

För bara ett halvår sedan var det ombytta roller. Då var det jag som glatt ringde & småpratade om mina äventyr på andra sidan jorden. Nu var det min tur att sitta ensam på mitt rum, med en klump i magen av saknad & ett stadigt grepp om telefonen. Jag konstaterar att det är skillnad mellan att lämna & att bli lämnad. En stor skillnad. När man reser finns det knappt tid till saknad, här hemma finns det gott om tid.

Jag hör på hennes röst att hon trots vår långa konversation är något frånvarande, som om hon har huvudet mellan molnen & uttalar varje ord med ett leende på läpparna. Visst känner jag igen mig. Jag lyssnar deltagande på hennes alla historier & blir helhjärtat glad för min bästa väns skull. Nu var det hennes tur för äventyr. Jag är tacksam över att få känna mig delaktig trots att jag är så långt ifrån. Det ger mig lite värme i detta kalla höstmörker som omger mig.

Konversationen går över till mig. Min vardag. Mitt liv går inte att jämföra med det hon lever just nu. Jag medger att jag känner mig rätt ensam. Jag spenderar dagarna själv på jobbet & kommer sedan hem till en tom lägenhet. Något jag valt själv, men ändå. Konversationen går över till henne igen. Vi kommer in på hennes avslutade förhållande med vår gemensamma vän & hon medger att även hon börjar känna av ensamheten. "Men det borde vara lättare för dig. Du har inget att relatera till, du har alltid vart ensam." Blir hennes slutsats när vi diskuterat det. Jag sitter där själv i min lägenhet & känner hur jag börjar frysa. Hur ska jag förklara. Det slutar med att jag byter samtalsämne.

När vi lagt på luren känner jag ingenting.
Jag kokar en kopp te & blir sittande i min säng med drycken mellan händerna, försöker värma mig själv.
Hennes ord ekar i mitt huvud. Det lämnar mig utan svar, för visst är det sant. Jag har inget att relatera till.
Jag har aldrig upplevt den kärlek som hon har gjort. 
Hur kan det då kännas såhär? Hur kan jag vara så tom?
​Jag känner efter i fall jag är ledsen. Men nej, jag har inget att vara ledsen över.
​Jag är bara ensam.
Men det spelar ingen roll, jag har inget att jämföra med. Inget att relatera till.
Det borde vara lättare för mig.


Likes

Comments

cozy sweather & high boots mood


​Känner för att bo i denna outfit hela hösten ut.

​So what's new? Lately har jag spenderat mina dagar på mitt nya jobb & klämt in en del utgångar under helgerna, känner mig dock rätt färdig på den fronten. Trivs i alla fall bra på jobbet, har tagit upp mitt före detta jobb på Nordic Wellness som receptionist. Så det är där jag hänger hela dagarna & förhoppningsvis en hel del på fritiden. Ska lägga all fokus på jobb & mig själv nu framöver. Behöver något stabilt igen & återhämta mig från all stress som jag gått igenom det senaste. Vill även bli bättre på att uppdatera här.

Likes

Comments


​Har den senaste tiden tagit upp kontakten med flera av mina vänner här i Linné. De flesta av oss har inte setts sen hägstadiet så det är superkul att umgås igen. Spenderat flera eftermiddagar med Sofia på bästa magasinet med en kaffe eller ett glas i handen. Det är fint det där när man hittar tillbaka till varandra efter så många år i sär. Det bästa är att vi alla nästan bor grannar. 

Likes

Comments


Går upp & ner för mig med jobb just nu. Så himla tråkigt för jag vill inget hellre än att jobba, jobba, jobba. Så stressad över att få allt i mitt liv att gå ihop. Har en saftig hyra, ett socialt liv jag vill kunna fortsätta leva efter & en ny höstgarderob som helst ska inhandlas snarast. Känner mig så redo för att leva ett vanligt liv igen efter alla mina resor. Få rutiner, en vardag. Tror jag skulle må så mycket bättre av det. Allt känns så hafsigt nu & stressen får mig att tappa orken till allt. Det är inte den personen jag är.

How ever så hade jag några dagar ledigt så jag bestämde mig för att hälsa på min familj några dagar i Ulricehamn. De hade fullt upp med sina egna liv men vi fick till några mysiga middagar & en hel del fotbolls matcher med lillebror. Hur trevligt det än är att hälsa på så känns det alltid som en lättnad att kliva av bussen hemma i Göteborg igen. Småstäder ger mig känslan av klaustrofobi & är inte något jag trivs i för tillfället. Så glad att äntligen ha mitt egna boende igen i fina Göteborg.

Likes

Comments


Haft två supermysiga dagar med denna saknade tjej. Middag på tacos & tequila, vinkväll i Agnes nya lägenhet & mysigaste morgonen hos mig. Trivs så bra i mitt nya place!

Likes

Comments


Lycka att man äntligen hittat en grym frisör & nagelsalong här i Göteborg. Kände för en förändring, kommer dock göra håret ännu lite ljusare i topparna nästa besök. Vad tycker ni?

Likes

Comments


Vaknade i lördags av en ivrig Julia "Kom ab, dagsfest har band till dig - du kan inte säga nej, är obligatoriskt" så det var bara att sminka sig, dra på en outfit & att möta upp mina Bondi gals för en spontan reunion. Har alltid älskat dagsfester. På kvällen drog vi en utgång med Halmstad tjejerna. 

Likes

Comments


Fick finbesök i min nya lägenhet några soliga dagar denna vecka. Yes, har en lägenhet i Linné igen, trivs så bra! Mina halmstad tjejer var här & vi spenderade dagarna på uteserveringar som Bar Himmel eller små fik i Haga.

Likes

Comments