Header

Har länge velat ha en julgran, men det blir så svårt att få hem nu når Martin sålt sin bil. Så i lördags när vi firade min födelsedag överraskade pappa mig med att ha med en gran. Igårkväll pyntade jag & Martin den med vårt nya julpynt medan det snöade utanför. Visst blev den fin??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tillsammans med saknade David & Emmy myste vi omkring på jul på Liseberg i lördags efter att familjen vart här & firat mig. Perfekt avslut på en mysig dag & mina julkänslor är on point.

Likes

Comments


Älskar att börja mina söndagar med en brunch som denna. Särskilt efter en ganska dålig helg så var det skönt att bara få mysa & prata ut med sin bästa vän. Rekommenderar verkligen Bar Robustas goda italienska brunch buffé!

Kvällen spenderas, enligt tradition, på Tjolöholms julmarknad. Vi har åkt dit sen vi var riktigt små men nu var det något år sen så ska bli riktigt mysigt. Hade väl vart lite mysigare om det var snö & inte ösregn, men vad ska man göra.

Likes

Comments

Oh I guess it's already here. Vaknade upp till att hela Göteborg förvandlats till ett winter wonderland med all snö över natten. Så himla vackert. Passar perfekt för tänkte inviga julen tidigt i år & gå på julmarknad i helgen. Det är även första året jag är helt klar med alla mina julklappar i tid för en gångs skull. Har även fyllt på min vintergarderob med nytt fint! 

Likes

Comments


So give me all of you in exchange for me

En av de finaste personerna vi har i denna värld. Jag har länge velat se honom live & det var ren lycka när vi fick höra att han skulle komma till Göteborg & spela i frihamnen, bara 10 min från mig. Stod i Martins famn medan vi sjöng med till "don't" & "exchange", dansade i crowden med Matilda när "wild thoughts" & "let em know" kom på & bara kände mig så lycklig & älskad just där & då. För konserter, det är ju det bästa jag vet. 


Likes

Comments

Suddiga bilder från Café Magasinet där jag hängt de senaste kvällarna med fina vänner och en öl i handen.

Den senaste tiden är ett suddigt blur av jobb. Känns som någon drained me på energi för det finns inget kvar inom mig. Vill bara sova hela dagarna och gräva ner mig i min lägenhet i min ensamhet. Jag vet dock hur dåligt jag mår av ensamhet så istället har jag gjort motsatsen och bokat upp mig på allt för mycket jobb, tränat varje dag och sedan mött upp kompisar på långgatorna. Vet inte om det fått mig att må bättre, men den senaste veckan har gått otroligt fort.

Det har gått 10 dagar sedan Martin åkte till USA. Jag har gått igenom alla de olika stadierna av saknad, en efter en. Jag börjar acceptera det mer nu och är inte lika rädd av att bo själv och känner mig inte längre lika halv av att inte ha honom här. I morgon har hälften av tiden gått så förhoppningsvis går resten lika fort.

Likes

Comments


Vår helg har bestått av jobb för min del & träning tillsammans. Innan vi flyttade ihop la vi ner träningen helt för ett tag & åt vad vi ville. Jag som tidigare levt rätt nyttigt tyckte det var rätt jobbigt efter ett tag, det känns därför så bra att komma igång med en bättre kost igen. Drog ihop en snabb Cesar sallad nu efter träningen.

Likes

Comments


Tidigt onsdag morgon åkte jag, Martin & hans lillebror upp till Stockholm för att se Future. Vi förade med min fina Jennifer & hennes Joel, sen drog vi till Globen & daaamn. Det var riktigt bra. Vi krigade oss längst fram & ni ser ju själva hur nära vi var.

Likes

Comments

Som många andra har jag verkligen fallit för rött denna höst. Hur fint är det inte bygga upp en outfit på. Detta blev fredagens outfit när vi firade Martin. 

Denna veckan befinner jag mig åkandes mellan Sverige & Danmark varje dag då jag jobbar på Stena Danica. Längtar till nästa helg då vi ska se Bryson Tiller & det blir ännu mer födelsedagsfirande. 

Likes

Comments

Väckte honom dagen efter med pannkakor som vi åt i sängen. Eller ah försökte äta. Vår lyckade gårkväll lämnade oss med en inte lika lyckad bakfylla. Mysigt var det iaf, my birthday boy.

Sen kom mamma Åsa över & vi firade med tårta. Stort grattis igen mitt älskade allt.

Likes

Comments