Header
View tracker

sunday brunch


Vaknade upp i Olsfors hos min fina vän Olivia av lukten av pannkakor. Sovmorgon, frukost serverad, sol - fick tårar i ögonen över hur uppskattat detta var. Tycker det var så fint av henne. Dagen spenderades ute på hennes altan med ovanstående utsikt, ihopkrupen under duntäcken med en kopp kaffe i handen & massa tjejsnack.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


New in!! Kan inte hjälpa att fortfarande vara helt kär i den sportiga stilen. Tycker det kommer in allt mer snygga träningskläder vilket uppskattas!! Passar även bra då jag spenderar varje vaken minut på gymmet för jobb & träning, så träningskläderna sitter på varje dag. Längtar tills jag kan placera nästa order. Puss

Likes

Comments

View tracker

cozy sweather & high boots mood


​Känner för att bo i denna outfit hela hösten ut.

​So what's new? Lately har jag spenderat mina dagar på mitt nya jobb & klämt in en del utgångar under helgerna, känner mig dock rätt färdig på den fronten. Trivs i alla fall bra på jobbet, har tagit upp mitt före detta jobb på Nordic Wellness som receptionist. Så det är där jag hänger hela dagarna & förhoppningsvis en hel del på fritiden. Ska lägga all fokus på jobb & mig själv nu framöver. Behöver något stabilt igen & återhämta mig från all stress som jag gått igenom det senaste. Vill även bli bättre på att uppdatera här.

Likes

Comments


​Har den senaste tiden tagit upp kontakten med flera av mina vänner här i Linné. De flesta av oss har inte setts sen hägstadiet så det är superkul att umgås igen. Spenderat flera eftermiddagar med Sofia på bästa magasinet med en kaffe eller ett glas i handen. Det är fint det där när man hittar tillbaka till varandra efter så många år i sär. Det bästa är att vi alla nästan bor grannar. 

Likes

Comments


Går upp & ner för mig med jobb just nu. Så himla tråkigt för jag vill inget hellre än att jobba, jobba, jobba. Så stressad över att få allt i mitt liv att gå ihop. Har en saftig hyra, ett socialt liv jag vill kunna fortsätta leva efter & en ny höstgarderob som helst ska inhandlas snarast. Känner mig så redo för att leva ett vanligt liv igen efter alla mina resor. Få rutiner, en vardag. Tror jag skulle må så mycket bättre av det. Allt känns så hafsigt nu & stressen får mig att tappa orken till allt. Det är inte den personen jag är.

How ever så hade jag några dagar ledigt så jag bestämde mig för att hälsa på min familj några dagar i Ulricehamn. De hade fullt upp med sina egna liv men vi fick till några mysiga middagar & en hel del fotbolls matcher med lillebror. Hur trevligt det än är att hälsa på så känns det alltid som en lättnad att kliva av bussen hemma i Göteborg igen. Småstäder ger mig känslan av klaustrofobi & är inte något jag trivs i för tillfället. Så glad att äntligen ha mitt egna boende igen i fina Göteborg.

Likes

Comments


Haft två supermysiga dagar med denna saknade tjej. Middag på tacos & tequila, vinkväll i Agnes nya lägenhet & mysigaste morgonen hos mig. Trivs så bra i mitt nya place!

Likes

Comments


Lycka att man äntligen hittat en grym frisör & nagelsalong här i Göteborg. Kände för en förändring, kommer dock göra håret ännu lite ljusare i topparna nästa besök. Vad tycker ni?

Likes

Comments


Vaknade i lördags av en ivrig Julia "Kom ab, dagsfest har band till dig - du kan inte säga nej, är obligatoriskt" så det var bara att sminka sig, dra på en outfit & att möta upp mina Bondi gals för en spontan reunion. Har alltid älskat dagsfester. På kvällen drog vi en utgång med Halmstad tjejerna. 

Likes

Comments