Header


Dagen efter Berlin kom min saknade Elin och hälsade på. JOS levererade godaste lunchen som vanligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Flyget hem blev försenat, men vad gjorde det när vi hade donuts.

Likes

Comments


Vår surprise resa till Berlin tillägnad David blev lyckad på precis alla plan.

Likes

Comments


Avslutar min heltidstjänst på Nordic denna vecka för att börja på Stena. Tror detta kommer bli så bra! Känns som det är så mycket som händer i mitt liv just nu och rastlös som jag är, älskar jag det. 2017 har börjat bra för mig på alla sätt.

Likes

Comments

brunch @ jos 

Likes

Comments


Me spending time with the love of my life. För det är verkligen så jag känner varje gång jag är i London. Min stad, platsen jag vill kalla mitt hem igen. Spenderade fyra fantastiska dagar där vilket långt ifrån räckte. Allt jag har on my mind är att planera min framtida flytt. För det är där jag hör hemma. Har världens separationsångest över att jag lämnat.

Det är verkligen inget som håller mig kvar i Sverige så allt känns bara så självklart. Tyvärr kommer det dröja lite mer tid än jag vill tills jag står där med lägenhet & jobb, men allt slit fram tills dess känns värt det. Stay tuned!!

Likes

Comments


Som jag har längtat efter att gå till detta fantastiska ställe. Sushi samba är en sushi restaurang i east London med den godaste sushin och vackraste utsikten jag sett. Jag & min trogna sushi älskare Elin drog dit på en lunch & det är defenitvt ett ställe jag kommer besöka igen. Alla som känner mig vet att det utan tvekan är min favoriträtt. Hade dock gärna velat prova deras drinkar nästa gång, de såg fantastiska ut.

Likes

Comments


Finns ingen tvekan om att London är den vackraste plats vi har under jultider. Går bara att älska denna fantastiska stad. Jag var där nu i helgen för att hälsa på saknade vänner & min gamla hemstad. Det var nu tre år sedan jag bodde i London & denna helg väckte all min saknad efter att åter igen bo där.

Likes

Comments

sunday brunch


Vaknade upp i Olsfors hos min fina vän Olivia av lukten av pannkakor. Sovmorgon, frukost serverad, sol - fick tårar i ögonen över hur uppskattat detta var. Tycker det var så fint av henne. Dagen spenderades ute på hennes altan med ovanstående utsikt, ihopkrupen under duntäcken med en kopp kaffe i handen & massa tjejsnack.

Likes

Comments