Ikväll är det kalas, svågern fyller år och vi har köpt den enda presenten vi kunde komma på till en man som har precis allt. En champagnesabel!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har gjort iordning sovrummet och måste säga att jag är riktigt nöjd. Skön ryamatta att sätta ner fötterna på, på morgonen. Gardiner med tofsar och superlyxiga sängkläder med hotellkänsla. Vill att sovrummet ska andas lugn och ro. 

Likes

Comments

​Blev en shoppingrunda igår, köpte bland annat den här otroliga orkidén. Älskar blommor, med dem blir det hemtrevligt. 

Likes

Comments

Nu är det dags att renovera badrummet här hemma. Så här är före-bilden, trägolv, slitet handfat och lösa tapeter. Kommer att lägga upp en efterbild på Söndag så får ni se skillnaden. 

Likes

Comments

Min man jobbar hela helgen så då brukar jag sitta och titta på film. I gårkväll föll valet på Fifty Shades of Grey som har kommit att bli en favorit. Detta är rent ut sagt porr för kvinnor, det är exakt vad vi vill ha. I ett försök att förklara det en gång för min kära man blev dock svaret "så ni vill ha någon som binder fast och plågar er?" men nej!

Kvinnor vill ha någon som håller deras hår när de mår illa, vi vill ha någon som lägger märke till oss, även de minsta detaljer som när vi biter oss i läppen. Vi drömmer om en man som tar initiativ till romantik, som en tur i ett regelflyg och framförallt en man som värderar en kvinnans njutning lika högt som sin egna. Sen i ärlighetens namn, det skadar inte hellre med en man som vårdar sin kropp med en joggingtur då och då.

Likes

Comments