Header


Godmorgon!

Vill tipsa er om denna videon då jag själv börjat med morgon-yoga. Måste erkänna att första gången var svårt, men så är det med allt man gör första gången? Men det är otroligt skönt att starta dagen med det och kul att få in nya rutiner i vardagen. Nu ska jag vidare till gymmet, trevlig dag på er! 

Likes

Comments

Idag åt jag lunch tillsammans med en god vän, älskar att träffa personer som är fina inifrån och ut. Bor ni i Malmö eller har vägarna förbi så måste ni besöka den vietnamesiska restaurangen som ligger vid Gustaf Adolfs torg, den heter Mrs Saigon. Det var en väldigt god soppa, väldigt stor portion också! Orkade dock inte äta upp allt, men gud så fint den satt i magen. Nu ska jag jobba vidare innan läggdags. Kram

Likes

Comments

Jag kan omöjligt vara den enda som är trött på att leva ett vanligt liv? Vad menar jag med vanligt liv då?

Jo, det där med att man ska studera och studera, för att studera lite till. För att sedan börja arbeta, inte för sig själv, för andra. För att sedan byta jobb, vissa måste även byta stad för jobbets skull!  Säger inte att det är fel att studera. Studera är något jag själv älskar! Kunskap är makt! Men vad tjänar kunskapen till ifall du på din arbetsplats måste "slås" mot dina kollegor så fort den där chefspositionen blir ledig? 

Jag föredrar att jobba i team, att få välja mina timmar, vart och hur jag vill jobba! Som nu förra veckan när jag var sjuk, ni vet själva hur sliten och nere man känner sig när man får världens förkylning och ligger med feber lite titt som tätt, trots det så kunde jag sitta och jobba. Dricka mitt te, sitta i möten och sköta mitt jobb! Detta är den bästa möjligheten jag tagit i mitt liv! När man ändå sitter på facebook och instagram kan man lika gärna jobba via det också, tycker jag i alla fall.

Känner du igen dig i något av det jag precis skrev? 

Om du svarade ja på det så skicka gärna iväg ett mail (a-dii@hotmail.comeller kontakta mig via facebook (Aldijana Anaa Majdanac) , skriv gärna en kort förklaring om varför du skulle vilja ha mer frihet? 


Likes

Comments

​Här har ni filmen jag talade om lite kort om i mitt förra inlägg! Har det funkat för mig? ja det har det. Kommer det att funka för dig? ja om du gör på rätt sätt. Det vill säga att du kan inte enbart gå runt och tänka positiva tankar. Kika på filmen så kommer du att förstå precis vad jag menar. Enjoy!

Likes

Comments

God kväll!

Denna veckan var inte lika intensiv som förra veckan men har tyvärr lyckats dra på mig en förkylning vilket försämrat mig fysiskt. Inte nog med att jag är pollen allergisk så vet jag inte om jag nyser lite titt som tätt på grund av det eller förkylningen? Idag och igår var nästan värst, febern gillade att komma och gå som den kände för. Men snart är jag frisk! Har jobbat både på mitt vanliga jobb och hemma, måste säga att det har gått väldigt bra för att vara förkyld! 

Idag fick vi en hel del gjort, haft en hel del möten och mitt älskade team har börjat växa! Jag har även ordnat ett event som kommer att vara nästa vecka. Är ni sugna på spakväll hos mig i Malmö är ni jätte välkomna! Det är bara att höra av sig så ordnar jag en inbjudan. 

Nu ska jag kolla på suits och försöka somna i god tid innan febern smyger sig på! 

Sov så gott fina ni! 

Likes

Comments