View tracker

Hejsan svejsan. Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorn ;)) Ska bli skönt med helg. I helgen ska jag umgås med kompisar, mormor och familj, jobba, plugga och städa en massa. Skolveckan har rullat på som vanligt, och om ungefär 2 veckor reser jag och min familj bort till Vietnam. Ska bli så hiiiimla skönt att få komma iväg, ser fram emot det så mycket. Har aldrig varit i Vietnam heller så det ska bli kul att se det. Hoppas att ni får en fin kväll, puss på er.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er och glad fredag. Idag är det nämligen inte vilken fredag som helst, utan det är Black Friday. För er som inte vet vad det är så är det en jättestor grej i USA där massor av butiker rear ut sina prylar/kläder till sjuka priser. Det är dock inte lika stort här i Sverige, men jag vet att många butiker har rea just idag. Så efter skolan ska jag nog åka till forum och kolla runt lite för att se om jag kan fynda någonting bra. Ikväll tror jag att jag ska käka middag hos mig med några tjejkompisar. Vi får se! Hoppas ni får en toppen fredag!! :)

Bjuder på en atm bild från juridiklektionen

Likes

Comments

View tracker

Fullkomligt, totalt, älskar hoodies. Det är så himla skönt, och det bästa är att det faktiskt finns väldigt många snygga hoodies!!

Likes

Comments

Kommer ni ihåg hur mycket snökaos det var för exakt två veckar sedan? Jag, Elvira och Bianca filmade lite under den dagen. Gjorde en snabb (och rolig) video igår som jag lade upp på min youtubekanal. Tänkte visa den för er! :)

Likes

Comments

Jag älskar ju att resa! Det är verkligen en av de bästa sakerna jag vet. Tänkte att det skulle vara kul att visa er lite bilder från några av mina resor genom åren :))

Val Thorens 2016

Thailand 2016

Bali 2015

Florida 2014

Österrike 2014

California 2014

Paris 2013

Likes

Comments

Hej på er och glad onsdag! Min onsdag har varit relativt bra trots att det är våran längsta dag med flest lektioner. Nu sitter jag bara och chillar i min säng och lyssnar på podcaster. Mina favoritpoddar är "Mathilda och Andrea Blogpod" och "Den fantastiska resan" av Noel och Zara. Juste p3 dokumentärer är även jättebra, och mordpodden! Superspännande (och hemskt)...

Hoppas ni har haft en bra onsdag och får en fortsatt trevlig kväll :)

Likes

Comments