For ca 4 måneder siden startet jeg og min bestevenninne @Lisemkalstad en youtube-kanal. Vi har lenge hatt denne tanken i hodet, men har aldri gjort noe med det - FØR NÅ!

Vi starter på bunnen, men da er det kun en vei det kan gå - og det er OPP-OPP-OPP!

Så bli med oss på reisen og subscribe til kanalen vår - HER! <3

AK

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Rabattkode: #idealofsweden bruk kode «AWNO» for å 20% av orderen! (Gjelder tom neste lørdag)

Jeg blir aldri enig med meg selv om hvordan jeg vil ha håret mitt - derfor blir det ofte endringer og noen ganger drastiske! Haha
Men nå ville jeg prøve noe nytt - og ikke rødt - for en gangs skyld. Siden jeg har brukt hjemmefarge tidligere så måtte vi bleike ned en del til å begynne med og fjerne litt av rødskjæret. Så nå er jeg halvveis ginger en liten periode, før avsluttende farging. Gleder meg til det er ferdig!

Håper dere har hatt en strålende lørdag og har en fortsatt fin kveld!

A.K

Likes

Comments

Heihei!

Nå er det jammen meg lenge siden sist, og så mye har skjedd. Så her får dere en liten oppsummering på hva jeg har drevet med den siste tiden - gjennom bilder!

JULI:

∞ Reunion med ungdomsskole-klassen ∞

∞ Kiel-tur med gutta mine ∞ (og Liam fikk seg nye sko!)

∞ Begynte offisielt å jobbe som vippestylist! ∞

AUGUST:

∞ Nytt kamera!! <3 ∞

∞ Endret "theme" på instagram ∞

∞ Klippet meg kort og farget håret! ∞

∞ Startet youtube-kanal med bestejenta mi! ∞

SEPTEMBER:

∞ Startet opp i salong! ∞

∞ Mitt vakre søskenbarn ble konfirmert <3 ∞

∞ Storfamilie-tur til Gekås, Ullared! ∞ (og jah, jeg måtte ha selfie med Ola-Conny!)

∞ og sist men ikke minst - jeg fylte 24 år! ∞

Håper alle har hatt en super sommer!

Vi blogges igjen snart <3

AK

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HER - 2. HER

3. HER - 4. HER - 5. HER

NA-KD WISHLIST

6. HER - 7. HER

8. HER - 9. HER

De har så mye fint på NA-KD for tiden, og ønskelisten min blir bare større og større. Dette er noe av det som har havnet øverst på min liste og jeg er sikker på at det blir mer. Det kommer nye produkter hele tiden, så dette kommer til å bli hardt for lommeboka. haha! Besøk dem HER.

A.K

Likes

Comments

Hei alle mine fine lesere! <3

Det er en stund siden jeg har blogget nå, og jeg vil bare beklage til alle dere som er innom hver dag og sjekker bloggen min.

De siste ukene har vært preget av mye stress med jobb og penger og sykdom. Jeg er veldig sliten om dagen, både fysisk og psykisk, og jeg har rett og slett ikke hatt kapasitet eller inspirasjon til å blogge.

Jeg skal gjøre mitt beste for å komme tilbake slik det var, så raskt som mulig - for deres skyld og ikke minst for min egen del. Jeg elsker å dele hverdagen min med dere, selvom det kanskje ikke alltid er like spennende.

Jeg håper dere vil fortsette å følge meg og lese bloggen min, og jeg vil dere skal vite at jeg setter veldig stor pris på dere!

God natt! <3

A.K

Likes

Comments

Jumpsuit - H&M / Kopp - Søstrene Grene

Dette er den fiiine jumpsuiten jeg kjøpte meg her om dagen, eller mamma kjøpte den til meg da. haha. Utrolig fine farger og fint mønster og den sitter kjempefint på kroppen. Gleder meg til å bruke den og vise dere hvor nydelig denne er på!

Hva er deres favoritt butikk/nettbutikk å handle klær i? Trenger inspirasjon til nye steder å sjekke ut - spesielt på nettet.

A.K

Likes

Comments

Hva er dine hobbyer?

- Oj, det er egentlig ganske mye! Men for å plukke ut noe så elsker jeg å synge og jeg er veldig glad i håndarbeid.

Hva gikk du på videregående?

- Første året gikk jeg helse og sosialfag etterfulgt av et friår, da jeg ikke var helt sikker på hva jeg ville videre. Så begynte jeg på hudpleie-linja, som er to år.

Hva er dine tre favoritt-ting i sminkepungen?

- Akkurat nå så er det disse tre tingen på bildet under. De er alltid med meg i veska, just in case. - Estee lauder double wear foundation - Kylie liquid lipstick, Candy K - Highlighter fra Makeup revolution -.

Hva er din drømme destinasjon for ferie?

- Hmm, hvis jeg må velge en så må det bli Maldivene. Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit, og det ser jo helt eventyrlig ut der!

Hvis du liker 1D, hvem var din favoritt?

- Vanskelig å velge en av dem, for jeg syntes alle er flinke på hver sin måte, og alle ser jo bra ut. hehe. Men Niall Horan er nok den jeg liker best.

Hva er din favorittserie?

- Min favorittserie akkurat nå er nok Gossip Girl. Men ellers liker jeg veldig godt Pretty Little Liars, og all time favoritt var Vampire Diaries.

Hvem er bestevennen din?

- @LiseMKAlstad er min bestevenninne. Blondie og Brownie <3

Kunne du vært med på PH en gang til om du fikk muligheten?

- Slik som situasjonen er nå, så nei. Jeg har barn og kjæreste, og jeg trives veldig godt med det. PH var en opplevelse, og en gang var nok for min del.

Hva er din favorittmatrett?

- Sikkert ikke noe sjokk, men TACOO <3

Har du søsken? evt hvor mange?

- Ja, det har jeg. Jeg er eldst av fire, en lillebror og to lillesøstre.

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

A.K

Likes

Comments

Contains affiliate links
Why not pink with red?

Veske fra Zara / Sko fra H&M / Kjole fra Bikbok

God kveld fine lesere! <3

Idag har jeg vært en liten tur på trening, før jeg skulle møte mamma til lunsj på senteret. Vi spiste på et sted som heter Lasse Liten, og vi begge hadde cæsarsalat. De har veldig god mat der, om du noen gang er på Gjøvik!

Etter litt mat i magen tok vi en liten shoppingrunde, og jeg fant en så fin stroppløs jumpsuit på H&M! Jeg skal legge ut bilder av den i morgen, så får dere se. Den er veldig sommerlig å fin, og jeg gleder meg til å bruke den.

Nå er jeg nettopp hjemme igjen fra denne ukens sangtime, og det er så gøy å høre forskjell på seg selv fra gang til gang. Målet mitt er å bli tryggere på meg selv og min egen stemme og kvitte meg med sceneskrekken så godt som mulig. Det er så kjedelig å ikke tørre å vise det man jobber så hardt for!

Ha en strålende kveld videre!

A.K

Likes

Comments

Kjole - H&M / Skjorte - Bikbok / Choker - Glitter

Håper alle har hatt en strålende dag!

A.K

Likes

Comments

#bilde lånt fra google.

1. Pakk viktige småting i håndbagasjen. Feks medisiner, sminke og rent undertøy. Da slipper du å løpe rundt for å kjøpe dette om kofferten skulle bli borte.

2. Hvis du reiser sammen med noen, vurder å dele opp bagasjen deres. Hvis dere velger å pakke litt klær i begges kofferter, så er dere trygge om en av koffertene skulle bli borte.

3. Tskjorter i en nøytral farge er din bestevenn på reisen. Da kan du enkelt få flere antrekk til flere anledninger. Style med skjørt og smykker til kvelden, og en kul shorts på dagtid.

4. Spar plass i kofferten og unngå rynkete klær ved å rulle i stedet for å brette.

5. Pakk med forskjellige plagg i en bestemt basefarge, så har du mange muligheter til å mikse og matche forskjellige antrekk til turen. Da slipper du å pakke med for mye som ikke blir brukt.

6. Ikke vær gjerrig når det kommer til undertøy. Pakk med noen ekstra enn antall dager du skal være borte, så er du forberedt om uhellet skulle være ute. Heller for mye enn for lite!

7. Hvis shopping er på agendaen kan det være lurt på pakke med en tom bag i kofferten. Da kan du, på hjemreisedagen, pakke det som er overflødig i denne og ta den med som håndbagasje.

8. Pakk sko i plastposer du har hjemme, så forhindrer du at klær osv blir skittent. Hvorfor ikke gjenbruke disse i stedet for å gå til innkjøp av skoposer? Penger spart!

9. Lag ditt eget førstehjelpskit til turen, med ting som kan være lurt å ha med om det skulle skje et uhell. Feks rensevann, plaster, bandasje.

10. Mens du pakker, lag en liste over alle toalettsaker du pakker med deg, og pakk denne med i kofferten. Når du da skal reise hjem igjen fra turen kan du gå igjennom denne listen og se om du har glemt noe der du har bodd under oppholdet. Så smart!

Kilde: HER

A.K

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Søndags outfit!

Heihei fine lesere! <3

Følte for å dra en liten cowgirl-style i dag, med jeans og skjorte - eneste jeg manglet var boots og cowboyhatt. haha. Søndag for meg er som regel en sminkefri dag, med mindre jeg skal bort på noe.

Idag har jeg oppdatert Tise-kontoen min med noen flere ting til salgs, ta gjerne en titt! Også har vi vært en liten tur hos mormoren min slik at jeg fikk klippet tuppene mine. (Hun er frisør, fyi.) Hun hadde til og med laget middag til oss, som vi fikk med oss hjem. Så snill!! Så da ble det lapskaus til middag på fam´en i dag.

Nå sitter jeg og ser på Gossip Girl og slapper av litt i sofaen før uken starter igjen i morgen. Da skal vi på 18-månederskontroll med Liam, før jeg skal på jobb og han i barnehagen.

Ha en fin søndagskveld videre!

A.K

Likes

Comments

God kveld i stuen! <3

I dag har det skjedd veldig lite i heimen.. Så dette blir nok ikke et veldig spennende innlegg. Da er dere advart. hehe

Dagen i dag har for det meste gått med på å shine huset, som absolutt trengtes! Jeg har ikke vært ute av døra en eneste gang i dag faktisk.. Total "insider"! Men nå blir det deilig å våkne en søndagsmorgen med rent og ryddig hus, og eneste som må gjøres er klesvasken.

Nå tenkte jeg å oppdatere meg litt på nyeste sesongen av Skam. Hørt mye forskjellig om denne sesongen, så er veldig spent. Hvis du har sett den, hva syntes du?

Ha en fin lørdagskveld videre, flotte lesere!

​Ps. husk spørrerunden jeg har gående noen innlegg lengre ned!

A.K

Likes

Comments

Beauty by nature

Det er så vakkert på denne tiden av året! Sterke farger og kontraster overalt.

Når jeg gikk hjem fra sangtimen min i går kveld, klarte jeg ikke la være å ta noen bilder. Se så fint! (Og takk gud for at mobiler nå til dags har såpass bra kamera, at det ikke er noen fare å ikke ha med speilrefleks.)

Det er terapi i seg selv å gå ute nå. Bare gå rundt og se, ta til seg alle inntrykkene og bare puste ut. Skulle ønske jeg tok meg bedre tid til slike ting, men dessverre har det vært andre ting høyere på prioriteringslista.

Ha en fantastisk dag flotte lesere! <3

A.K

Likes

Comments

Heiheisannn! <3

Idag startet jeg dagen med en treningsøkt etter Liam var levert i barnehagen. Motivasjonen må utnyttes når den først er der, for den har vært M.I.A en god stund nå!

Etter en times trening avsluttet jeg med en liten soltime - siden sommeren tydeligvis bare varte i 2 dager og det er lite sol å slikke ute om dagen. Deilig å ligge i solariumet og bare drømme seg vekk til en strand, med sol og paraplydrinker. Spesielt når regnet pøser ned i bøtter og spann.

Nå skal jeg snart hente lillemann i barnehagen og ordne noe middag til oss. (ingen peiling på hva akkurat nå, men finner vel på noe!)

Hva er deres planer for dagen?

A.K

Likes

Comments

Heihei fint folk! <3

Jeg tenkte å kjøre i gang en liten spørrerunde siden jeg har fått en del spørsmål på mail og facebook bla. Så da tenkte jeg at jeg kunne like gjerne svare på alle spørsmålene samtidig, så slipper jeg å måtte svare på det samme gang på gang.

Vi får se om det kanskje blir en video med svarene! (Om jeg er tøff nok!) haha

Spør i vei, så skal jeg svare så godt jeg kan.

A.K

Likes

Comments

God kveld fine lesere!

Idag har jeg stort sett holdt meg inne da regnet har sprutet ned. Jeg har også filmet mitt første sminke-video noensinne i dag! Videoen er i samarbeid med noen, så jeg kommer ikke til å fortelle detaljer nå, så stay tuned! Den ferdig looken ser dere på bildene over.

Jeg har også farget opp igjen håret mitt, og jeg elsker hvordan utfallet ble! Fargen jeg har brukt er Loreal Colorista, Permanent farge i fargen "Cherry red". Det er en såå deilig følelse når håret er nyfarget og fresht!

Håper alle har hatt en strålende dag og at dere har vært mer heldige med været enn oss her på Gjøvik.

A.K

Likes

Comments

Månedens glossybox

Denne månedens glossybox er min favoritt så lenge jeg har vært medlem! Så mye fine og perfekte ting for denne tiden. Og min absolutt favoritt-ting må være pinsetten, den er ROSEGULL!! , jeg er frelst av alt som er rosegull/kobber, og dette var definitiv noe jeg manglet i samlingen min. Parfymen lukter himmelsk, og jeg skal definitivt kjøpe denne til i sommer. Resten av produktene har jeg ikke fått testet enda, så om du har prøvd dem, gjerne legg igjen en kommentar om hva du syntes om dem.

PICK AND PINCH tweezer pink metallic - En pinsett med et elegant design i rosefarget gull. Den er spiss og smal som gjør at den får tak i selv de minste og fineste hårene, så du enkelt kan forme dine bryn.

GARNIER Moisture + normal hud - Fuktighetskrem som beskytter huden og holder den frisk og fuktig. Moisture + har en ny og forbedret formel, samt at pakningen er 100% resirkulerbar. Kommer i tre varianter som er tilpasset ulike hudtyper.

RODIAL glamolash mascara xxl - En mascara som løfter og gir nytt liv til trøtte øyne. Den gir volum og en intens svart farge - alt du behøver til din daglige makeup.

VALQUER ice hair mask total repair - En hårmaske med macadamianolje som reparerer og forbedrer kvaliteten på håret. En skikkelig boost for tørt hår!

ESCADA fiesta carioca - En frisk og eksotisk parfyme. Den har en floral og fruktig duft med noter av passjonsfrukt, bringebær og appelsinblomst, perfekt for lange og lyse sommernetter.

A.K

Likes

Comments

Old pants + scissors = new pants

God kveld kjære lesere!

Håper alle har hatt en fin fridag og har en fin kveld før uken starter for fullt!

Jeg har ikke gjort så veldig mye spennende i dag, utenom at jeg og Liam har vært en liten tur på besøk hos bestevenninna mi - @LiseMKAlstad .
Hun har nettopp flyttet for seg selv, så vi måtte nesten få tatt en tur for å se leiligheten hennes. Hun hadde besøk av søsteren sin og tantungen når vi kom, så Liam har lekt litt med han - selvom Liam var veldig sjenert de første minuttene. haha

Så ville jeg bare vise dere dette suuperenkle DIY-tipset om dere har en bukse dere egentlig er litt lei. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre en gammel, godt brukt bukse til å bli en "ny" bukse. Jeg har så mange svarte bukser som alle er så og si like, så jeg bestemte meg for å gjøre en liten endring på en av dem. Jeg klipte og rev opp knærne og klipte av sømmen nederst på beina, før jeg hev buksa til vask. Og TADAAA ny bukse. hih

A.K

Likes

Comments

Høyre eller venstrehendt?
Jeg er høyrehendt, men hadde et stort ønske om å være venstrehendt når jeg var mindre. HAHA!

Piercinger?
Jeg har en i tunga. Har hatt i navlen og i underleppa.

Tatoveringer?
Har totalt 8 tatoveringer. Noen små og noen store.

Høyde?
1.73 cm


Skostørrelse?
Bruker 38 vanligvis, men må ha 36/37 i pumps fordi beina mine er rare og veldig bøyelige..

Fregner?
MASSEVIS!! Ganske klisje å si, men jeg skulle ønske jeg ikke hadde fregner. Jeg liker ikke fregnene mine i det hele tatt og syntes huden min bare ser ujevn og møkkete ut. Sminker dem som oftest vekk så godt jeg kan.

Hva drikker du helst?

Coca Cola eller Vodka Redbull.

Noe i kjøleskapet ditt du ikke liker?
Nei. Jeg kjøper jo ikke ting jeg ikke liker. haha

Hvilken shampoo bruker du?
Sunsilk ett eller annet, husker ikke hva dem heter.

Hvilken parfyme bruker du?
Jeg har egentlig ingen fast parfyme jeg bruker, jeg bytter på litt utifra dagshumøret. Men all time favoritt parfyme må være swarowski sin! Den lukter såå herlig, men umulig å få tak i..

Hva gjør du akkurat nå?
Akkurat nå sitter jeg å blogger mens jeg og bestevenninna mi sitter å ser på Paradise Hotel fordi jeg henger laaangt etter på årets sesong!

Hva blir du lei deg av?
Jeg blir lei meg om noen nære svikter meg eller om jeg føler meg veldig dårlig med meg selv.

Når gråt du sist?
Jeg er veldig lettrørt, så jeg gråt en gang forrige uke når jeg så noe trist på tven. Husker ikke nøyaktig hva jeg så på da.

Kan du synge?
Jeg vil si at jeg kan å synge ja. Har sunget i kor siden jeg var liten og driver nå med sangtimer.

Steder du vil besøke?
Fiji, Maldivene, Island, Miami, Vegas.

A.K

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God kveld kjære lesere!

Her kommer mine favoritter fra mai-måneden. Bedre sent enn aldri!

På badet:

HAIR-ON de-tangel hair brush / HÅRSTRIKKER fra BikBok / MONU SKIN firming fiji facial treatment oil

I klesskapet:

SKJORTE fra H&M / T-SHIRT DRESS fra H&M / SKO fra Converse

I sminkebagen:

NEW CHIC temperature lipstick (HER) / CRYSTALDOLLZ "Diamond" eyelashes / SMASHBOX full exposure eyeshadow palette

På skjermen:

Denne måneden har det gått mye i Gossip Girl. Jeg har startet fra første sesong igjen siden det var så lenge siden jeg hadde sett det, så jeg ville komme meg litt inn i det igjen. Elsker den serien! Og jeg hørte forresten at det skal bli film av den?!

Sang:

Min favorittsang denne måneden må bli:

NIALL HORAN - this town

Jeg syntes det er en helt nydelig sang, og jeg digger Niall som soloartist!

Bilde:

A.K

Likes

Comments

Jakke - KappAhl / Kjole - H&M / Sko - Converse / Skjorte - Lindex / Solbriller - #sunglasses / Choker - Glitter

A.K

Likes

Comments

WHAT IF IT JUMPS??

Okei, jeg må bare få ut dette et sted, selvom det mest sannsynlig ikke kommer til å hjelpe så mye, men jeg kan jo late som..

Jeg elsker sommeren, men samtidig så hater jeg den! Alt det positive som sol, varme og lyse dager, også kommer disse hersens småkrypene å ødelegger moroa.. Det er edderkoppene som er værst, jeg er så redd at du aner ikke!

Det var en gang jeg hadde en på soverommet mitt og jeg spurte broren min om han kunne ta den vekk, da mistet han den og jeg trodde det var på meg... Jeg har aldri kledd av meg så fort før, og endte opp i stua i bare undertøyet og rista håret som en eller annen skrudd raring!

Fysj, som jeg hater disse skapningene.. og med en baby i hus så er det ikke bare bare å være livredd heller. Så når det dukker opp et monster i huset, da er sirkus Amy i byen for å si det slik! Haha

Menmen, ha en flott dag da folkens! <3

A.K

Likes

Comments

Don´t mind the brows...

Først og fremst så vil jeg beklage for lite blogging de siste dagene, sønnen min har vært syk så har hatt andre ting som første pri.

Meeen, jeg må også si at jeg elsker disse vippene fra CrystalDollz, dette er Diamond, og de er super fluffy og behagelige å ha på. Dette er en av de tre jeg la ut bilde av i forrige innlegg. Husk at du får 10% på din ordre når du bruker koden: AMY10 og bestiller du i kveld gjennom instagram, @crystaldollzofficial, får du ett ekstra par med vipper gratis på kjøpet!

Og nå over til hvem som vant den store giveawayen! Gratulerer til....

Vilde Christin Csirmaz

Stay tuned for flere giveaways og konkurranser! Takk til alle som deltok <3

A.K

Likes

Comments

I got 99 problems but my lashes ain`t one

Disse dumpet ned i postkassen min for noen dager siden, og jeg kan bare si: WOW! Både vippene og eskene er helt nydelige, til og med konvolutten dem kom i er stunning!

Dette er et nytt, svensk merke, CrystalDollz og jeg er så takknemmelig for å få lov til å være med på deres reise fra starten av! Nettsiden deres åpnes 1.juni, så stay tuned.

Frem til nettsiden åpner, så finner dere dem på instagram: @Crystaldollzofficial - og dere kan bestille allerede nå om dere sender en dm på instagramprofilen deres. Husk å bruke koden: AMY10 for å få 10% på bestillingen din.

Hva syntes dere om disse?

A.K

Likes

Comments

Strawberries and tea

God morgen alle sammen!

Hos oss starter dagen alltid tidlig. Men siden Liam ikke skal i barnehagen i dag, så bestemte vi oss for å kose oss litt ekstra med frokosten. Havregrøt til oss begge og Liam fikk en drikkeyoghurt ved siden av. Og nå sitter vi å koser oss med jordbær (på steroider, var 6 jordbær i hele esken, gigantiske!!) og jeg koser meg med en kopp av min favoritt te, lipton peach/mango.

Vi har ingen spesielle planer for dagen foreløpig. Været er så som så, overskyet, så vi får se hva vi finner på. Vi skal i hvertfall kose oss masse, samtidig som jeg må gjøre litt husarbeid.

Håper alle får en fantastisk dag!

A.K

Likes

Comments

Speilselfie med "kollegaene" mine! ✌🏼

Heihei mine flotte lesere!
Håper alle har en fin dag, selvom det er mandag. Her skinner sola og sommervarmen kommer sakte men sikkert. Herlig!

Nå sitter jeg på jobb og beundrer alle de fine veskene vi har og lager ønskeliste i hodet. (Som jeg alltid gjør når vi får nye varer. haha)

Jeg tenkte bare å skrive et kjapt innlegg og da kunne jeg like gjerne vise dere chokeren jeg lagde meg i dag tidlig. Enkelt og greit, et bånd som har vært belte til en kjole jeg hadde. Jeg la den dobbelt og knøyt den i nakken. Tadaa!

Now, back to work!

A.K

Likes

Comments

Contains affiliate links
- Hilsen klesskapet -

Jeg tror det er dette klesskapet mitt tenker, "nå er det nok, det er ikke plass til mer!". Og det er vel ganske sant også, det begynner å bli rimelig fullt, selvom jeg konstant kvitter meg med ting og tang. En sekk her og en pose der. Men likevel fyller det seg opp igjen før jeg rekker å blunke!

Jeg er en hyppig bruker av Tise-appen og jeg legger stadig ut nye ting for salg, så det er bare å ta deg en kikk om det skulle være av interesse. Meste er lite brukt, men har også en del ubrukt og med lappen på. Jeg er veldig glad i gjenbruk, så jeg tar gjerne en titt på din Tise om du har noen fine skatter du vil bli kvitt - bare skriv hva du heter i kommentarfeltet under, så stikker jeg innom!

Denne Fila-toppen er ny, og jeg hadde den med i may-wishlist innlegget mitt her på bloggen. Du finner den HER.

PS, Husk giveaway´en jeg har gående nå, du finner den et par innlegg lengre ned!

Håper alle har hatt en finfin dag!

A.K

Likes

Comments

T-shirt kjole - HER / Jakke - KappAhl / Converse - HER / Solbriller - HER

A.K

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

A box filled with love!

God kveld kjære lesere!

Jeg har samlet sammen diverse beautyprodukter og assesoarer som jeg har lyst til å gi vekk til en heldig leser. Giveawayen er åpen internasjonalt, så alle kan være med!

Esken inneholder leppeprodukter, hudpleie, smykker, gavekort og mer. Samlet verdi er over 800kr.

Det du må gjøre for å være med i trekningen er:

1. Like facebooksiden min. (HER )

2. Kommentere under dette innlegget med hvor du er i fra. :-D

Vinneren vil bli trukket tilfeldig 28.05 og annonsert på bloggen og på facebook.

Lykke til!

A.K

Likes

Comments

GRATULERER MED DAGEN, alle mine norske lesere! Håper alle, både norske og alle andre, har hatt en finfin dag!
Vi har kost oss masse med barnehagetog, god mat og familie. Så i denne settingen tenker jeg at bilder sier mer enn alle ord, så her får dere noen bilder fra dagen i dag.

Hva har du gjort i dag?
Hvordan har du feiret dagen?

A.K

Likes

Comments

(Alle bildene er funnet på WeHeartit)

Håper alle har en fin dag, og været er litt mer inspirerende hos dere enn her på Gjøvik!

A.K

Likes

Comments

Jeg er skyldig i å ha for mange drømmer og for store drømmer. Og som noen også kaller det, urealistiske drømmer.

Jeg personlig syntes ikke at drømmene mine er urealistiske, for det er faktisk ikke umulig å oppnå det jeg drømmer om. Titals , tusentals mennesker har gjort dette før meg, så hvorfor skal ikke jeg klare det?

Store drømmer virker kanskje urealistisk for noen, men jeg mener at hvis det er noe du brenner for så er det verdt å kjempe for. Noen må jobbe hardere enn andre, men slik er det dessverre.

Jeg har hatt flere store drømmer siden jeg var en liten jente, og nå er jeg endelig et steg nærmere å oppnå en av disse. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og kunne motbevise dem som kaller det urealistisk.

Har du en eller flere drømmer du har fått høre er urealistiske eller for store?

A.K

Likes

Comments

Contains affiliate links

(Sponset innlegg)

New in!

Jeg elsker de nye solebrillene mine fra #sunglasses! (Link i bildet om du vil sjekke dem ut!)
Denne modellen finnes i et stort utvalg av fargekombinasjoner og denne siden har utrolig mange kule briller å velge mellom. De har modeller til både dame og herre, og noe for enhver smak. Anbefaler å sjekke dem ut!

Dette er helt klart mine nye favorittbriller og de kommer til å bli godt brukt i tiden fremover. (Om det i det hele tatt dukker opp noen sol da...) Jeg hadde problemer med og velge meg ut kun et par da jeg hadde lyst på så mange forskjellige og mange farger. Så kommer definitivt til å bestille mer derifra!

Få gratis ekspress frakt og 10% på hele din ordre ved å skrive inn koden: NEWSHADES4YOU ved utsjekk.

A.K

Likes

Comments

Månedens glossybox

Månedens Glossybox dumpet ned i postkassen min i dag og den er jo så fresh og fin!

Denne månedens eske inneholder alt du trenger for å bli klar til 17.maifeiringene og jeg er kjempe fornøyd med innholdet! Jeg gleder meg til å teste alt.

Fortell meg gjerne hva du syntes om produktene om du har testet noen av dem!

EMITE MAKE UP - Millesis active eye light
"Concealer som fjerner mørke ringer og gir deg et våkent blikk. Den har en formula som styrker huden og øker kollagenproduksjonen. Inneholder ris-rose olje og arnica ekstrakt som aktiverer sirkulasjonen rundt øyet."

SECHE - Seche vive top coat
"En top coat til neglene som gjør at lakken sitter lengre! Den gir glans og en sterk overflate akkurat som en gellakk, uten at du trenger en UV eller LED lampe. Påføres på tørr neglelakk."

ELGON - Deliwash cleansing conditioner
"En balsam som renser og gir fuktighet og næring på samme tid. Den er skånsom for håret og garanterer null slitasje. Påfør en generøs mengde i vått hår. Masser forsiktig og la den virke i 1-2 minutter før du skyller ut."

COMODYNES - Rens, peeling og selvbruning
"Det ultimate kit med en renseserviett, peelingserviett og en selvbruningsserviett. Ansiktet blir rent med renseservietten. Peelingen gir glød i ansiktet, fjerne døde hudceller og klargjør huden for selvbruningen."

PLACKERS - Micro mint travel case
"Rengjør mellom tennene og hjelper deg så du får et perfekt og fresht smil. Disse kommer i en praktisk forpakning som du kan ha tilgjengelig i din håndveske. Føres varsomt mellom tennene."

A.K

Likes

Comments

Bukse - Pieces / Semi-corset - My Muse Lingerie (sponset) / Polkadot-bluse - Zara / Jakke - New Yorker / Veske - SAC / Choker og "darling"-kjede - Glitter / Sko - Nelly.com

A.K

Likes

Comments

Its time for a story..

Nå skal jeg fortelle dere en liten historie om en jente som oppfattes sterkere enn det hun egentlig er.

Denne jenta har fått kommentarer som: "Du ser ut som du virkelig har funnet din vei i livet!" og "Skulle ønske jeg hadde et slikt liv som deg." Dette er akkurat det samme som denne jenta tenker når hun ser på hvordan andres liv er.

Denne jenta er stortsett alltid blid, og sees oftest med et smil om munnen. Hun er ikke den mest høylytte, men hun er der. Hun har ikke høy selvtillit, men hun prøver. Hun har familie, venner, kjæreste og barn, men hun er ensom. Hun har angst. Hun har hundrevis av bekymringer. Hun er trist. Hun er redd. Hun er ... meg.

Så da vil jeg gå tilbake til disse kommentarene jeg nevnte ovenfor - hvorfor tror dere denne personen har et så mye bedre liv enn det du har? Bare fordi det ser slik ut på bilder? Bare utifra hva man velger å poste på sosiale medier? Internett og sosiale medier er et sted der man kan skjule den man egentlig er og velge hvordan man vil at andre skal oppfatte deg og det livet du lever.

Og det er dette jeg har gjort, i mange år. Ikke bare på sosiale medier, men også i det virkelige liv. Jeg har skapt en fasade jeg kan skjule meg bak, så jeg slipper å måtte forklare meg. For jeg vet at jeg ikke hadde klart å finne et svar på mange av spørsmålene som hadde kommet. For det er stortsett sånn - jeg vet ikke.

Dette er det mest personlige jeg noen gang har postet, men jeg følte det var tid. Selvom jeg nå sitter å vurderer om jeg skal poste det eller ikke. Jeg skal poste det. Jeg kommer til å ville slette det, men jeg skal ikke gjøre det. For min egen del.

A.K

Likes

Comments

God morgen fine lesere!

Jeg har sovet utrolig dårlig i natt, men overraskende nok er jeg i godt humør og sola skinner! Siden det meste her i huset går på autopilot på morgenen, så bestemte jeg meg for å kjøpe noe godt til frokost etter Liam var levert i barnehagen. Og dette her er sunt til meg å være!

Det er ingenting komplisert med dette i det hele tatt, og jeg er ganske sikker på at hvem som helst klarer i lage dette. INGREDIENSER:
- Fyldig vanilje-yoghurt
- Frukt og bær av eget valg (jordbær, banan og blåbær for meg)
- Musli. Jeg kjøpte ferdig denne gangen, men man kan også lage den selv.

Og for dem som tørr å utfordre skjebnen - DONUTS! <3

Fant også to nye limited edition produkter når jeg var på butikken - smoothie med ananas og kokos og yoghurt med lime - spent på å prøve dem.
Har du smakt en av disse eller kanskje begge?

Håper alle får en strålende dag, så blogges vi!

A.K

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg tenkte å lage et slikt innlegg hver måned, med mine favoritter fra måneden som gikk.

Dette er ting jeg har hatt litt ekstra kjærlighet for denne måneden og som jeg har lyst til å dele med dere. Jeg legger ved navn på alle tingene slik at det blir lett for dere å finne produktene om det skulle være ønskelig.

Håper dette er noe dere setter pris på og kom gjerne med innspill om det er en kategori/noe du savner nedenfor.

På badet:

Dove intensive lotion - extra dry skin / Etre Belle - Caviar roll-on eye gel / Elizabeth Arden - UNTOLD parfyme

I klesskapet:

ASOS - Ryggsekk med detaljer / Nly - støvlett-boots / Carlings - Dr. Denim Lexy

I sminkebagen:

Estes Lauder Double wear foundation / Kylie liquid lipstick - Candy K / Makeup Revolution baked highlighter - Peach lights

På skjermen:

Denne måneden har jeg sett hele sesong 1 av 13 reasons why, og jeg syntes det var en ekstremt spennende serie med et viktig budskap.

Sang:

Ed Sheeran - Shape of you

Jeg kan ikke annet enn å bli i godt humør av denne sangen og jeg syntes de nye sangene hans er utrolig bra,

Bilde:

A.K

Likes

Comments

Endelig er det Mai, og sommeren nærmer seg med stormskritt. Sola er fremme, bladene på trærne stikker ut og gresset begynner å bli grønt. Hvitveis, hestehov og alle vårens blomster titter frem og vinterjakkene kan legges vekk for denne gangen. (håper jeg!)

Jeg har fått noen meldinger fra dere lesere om jeg kunne skrive et innlegg med 10 fakta om meg, så her kommer det:

1. Jeg er 23 år og har en sønn på snart 2 år.
2. Jeg er utdannet makeupartist og hudpleier, og jobber freelance som MUA.
3. Jeg har en enorm fobi for edderkopper. Jeg får helt panikk og stivner om jeg har en i nærheten av meg eller på meg.
4. Jeg elsker å synge og har sunget i kor så lenge jeg kan huske. Synger fortiden ikke i kor, men jeg har planer fremover som involverer sang.
5. Jeg og barnefar møttes på Tinder og vi er fortsatt sammen.
6. Jeg har 8 tattoveringer og 1 piercing.
7. Jeg er en perfeksjonist og syntes det er gøy med pirkearbeid.
8. Jeg har tvangstanker om oddetall på volum. Tv, radio, musikk osv. Jeg føler noe skal skje om det står på oddetall og ber ofte folk om å skru volumet ett hakk opp eller ned.
9. Jeg er sjenert i store folkemengder, men kan virke utadvendt i mindre grupper.
10. Jeg er ingen stor fan av sjokolade, men jeg ELSKER potetgull!

Tusen takk for innspill på hva dere vil jeg skal blogge om. Jeg er åpen for ideer, så om du har noen så er det bare å kontakte meg på facebook eller her. (Trykk på facebook ikonet på siden for direktelink)

A.K

Likes

Comments

Contains affiliate links

Elsker disse skoene fra nelly.com! (linket i bildet)

Jeg vurderte en liten periode å sende dem tilbake, for jeg klarte ikke helt å få de til å fungere sammen med et antrekk. Men etter litt søking her og der fant jeg masse inspirasjon og jeg har nå mange outfit-ideer som inkluderer disse frynseskoene. Jeg tror kanskje dem blir litt varme i sommer, men de blir perfekte til høsten!

(ikke annonse!) Disse skoene er forresten på salg hos nelly nå til 200kr om noen skulle være interessert.

Ellers i dag har vi feiret bursdagene til mamma og lillebror, og grillet i det fine været.
Hva har dere gjort i dag?

A.K

Likes

Comments

Contains affiliate links

Take away-kopp - H&M

Jeg er egentlig ikke veldig fan av rosa greier, men når jeg så disse rosene så måtte jeg rett og slett bare kjøpe dem. De var så fine, både fargen i selve blomsten og bladene. Så for denne gangen overlever jeg litt rosa i hus.

Vi klarte å drøye det til kl 08 i dag med å komme oss ut av sengen, men lengre enn det er vanskelig å få til med en baby som må få mat og skifte bleie. Koselig når lillemann gidder å kose litt på morgenen og ikke starte dagen med et smell kl 06.

Nå sitter jeg å drikker kaffe i den fine rosegull koppen min og ser igjen litt bilder jeg tok av Liam fra julen i fjor. Viktig å planlegge julekort tidlig, så er det et gjøremål mindre når tiden nærmer seg!

Vi har ingen spesielle planer for dagen enda, så foreløpig blir det bare å være hjemme og slappe av. Kanskje vi går ut en tur for å nyte det fine været før vinteren kommer igjen.

Hva er dine planer for denne lørdagen?

A.K

Likes

Comments

Vet du hva det fine med en blogg er?

At man kan "skape" sitt eget liv for leserne. Leserne ser ditt liv utifra det du velger å poste på bloggen. Selvom man kanskje ikke har et perfekt liv, så kan man i det minste late som, så lenge man legger ut bra bilder, spennende innlegg og kjøper seg noe nytt i ny og ne.

En dag i mitt liv: Jeg våkner kl 06 av en smilende og skravlesyk baby, står opp og spiser frokost, går i dusjen, fikser meg og Liam, kjører Liam i barnehagen og reiser på jobb. Etter jobb henter jeg Liam, drar hjem og spiser middag, leker litt også er det leggetid.

Men hva skjuler seg egentlig bak fasaden?

Dette kan høres ut som en helt vanlig dag for en mor og det er det nok helt sikkert også, bare pluss og minus litt ting og tang. Og dette er hva jeg kunne ha valgt å dele med dere, men i stedet velger jeg å ikke være en av disse "perfekte" bloggene. Livet er ingen dans på roser, og man skal ikke være redd for å vise det. For innimellom alle disse tingene jeg skrev lengre opp finnes det uendelig med tanker, angst og bekymringer. Det eneste som overvinner alt dette er kjærligheten.

Jeg vil ha en uperfekt perfekt blogg der jeg kan dele både mine gode dager og mine ikke fullt så gode. Hva dere velger å lese er helt og holdent opp til dere, men jeg kommer til å dele alt fra personlige innlegg til dagens antrekk. Ikke for oppmerksomhet, men for min egen del. Og kanskje, jeg kan hjelpe noen som har det på samme måte.

A.K

Likes

Comments

Bukse - Carlings , Topp og skjorte - H&M , Choker - Glitter

A.K

Likes

Comments

God kveld kjære lesere!

Denne helgen har vært helt ubeskrivelig morsom og den har gått altfor fort!

I går var jeg og Lise Marit (på bildet) på We love the 90s konserten på Telenor Arena i Oslo. Vi hadde Golden Circle plasser, og sto helt fremst store deler av konserten. Før showet startet viste dem bilder som var lagt ut på instagram, med hashtaggen "WLT90s", på skjermene. Jeg hadde lagt ut bildet over, og når det kom på skjermen jubla vi selvfølgelig! Så fikk vi spørsmål av noen rundt oss: "Er det dere? Vi trodde det var Spice Girls!" Haha!

Det var en helt syk konsert, og jeg skal definitivt tilbake! Denne konserten anbefales på det sterkeste for dem som har minner med denne musikken.

Vi danset og hoppet fra start til slutt, og sang med på så og si alt. Dette endte jo da med whiskey-stemme og utrolig vonde bein, men det var totalt verdt det!

Så da sier jeg bare, tusen takk for et fantastisk show og vi sees igjen!

Flere som var på konserten i går?

A.K

Likes

Comments