Allmänt

​#​throwback Simones födelsedag! En superkväll med skönt folk!

Likes

Comments

Allmänt

​Bild från nyår i brist på andra bilder

Som ovanstående rubrik lyder har jag haft en sån dålig dag idag, varför lyckas jag alltid?

Sen tidigare har min mobil haft lite ytliga skador men idag blev det knallfall för min telefon. Den tappades i golvet och skärmen blev i alla möjliga färger och touchen la av. Superskön dag. Resulterade i att jag fick be snällt om lov att gå på bussen då SMS biljetter nu var helt uteslutet. Får köpa mig ett busskort imorgon. Har i alla fall anmält min telefon nu till Telenor och en helt ny telefon kommer landa hos mig inom 48h. SKÖNT. Hoppas dagen blir bättre imorgon då årets första gymnastik träning för min del kickar igång!

Likes

Comments

Allmänt

Ligger i sängen med Justin i lurarna och varvar ner. Snart tänkte jag slänga på någon film att somna till. Imorgon är det tisdag och min absoluta favorit dag i skolan. Börjar vid 13.10 och har två lektioner. Superskönt. Hela den här veckan kommer va rätt chill i skolan och gud va behövligt det är. Gått i skolan en dag och är redan skoltrött haha! Jag som tog en hel månads jullov till och med. Skärpning haha!

Drömmer mig redan tillbaka till att vakna med sol utanför, ligga på stranden och slappa..

Likes

Comments

Resor, Allmänt

För ett par timmar sedan landade jag på svensk mark efter två veckor i soliga Gran Canaria där vi har vårat sommarhus. Underbart skönt att få komma iväg nu i vintertid och samla på sig lite D-vitamin innan skolstarten igen, som för min del egentligen började för strax en vecka sedan, haha..

Nu sitter jag med min skoldator, som precis sprack i sidan på grund av min konstanta otur, och ska skriva klart min natur uppsats! Trevligt välkomnande till Sverige? Deadlinen är inatt och har knappt börjat! Wish me luck..

Likes

Comments

Nytt år, ny bloggportal?

Hej och välkommen till min blogg som drivs av mig, Amy Corcoran. Så vem är jag? Som sagt heter jag Amy, är 17 år gammal och är bosatt på ön Lidingö utanför Stockholm. Jag går andra året på gymnasiet där jag studerar ekonomi juridik för fulla rullar. På fritiden tränar jag truppgymnastik, hänger med kompisar och allt det vanliga. Min blogg kommer inte skilja sig så mycket från de andra tonårsbloggarna. Fester, shopping, skola, aktiviteter.. Det finner man lite överallt! ;)

Hoppas ni vill följa bloggen! Kram på er!


Likes

Comments