Header

My top 9 wants from Nelly
1.ullgenser
2.skinnyjeans
3.sport-BH
4.skjørt
5.tights adidas
6.primer
7.øyenskygge
8.eyeliner black
9. sko

Likes

Comments

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og gjort noe i det hele tatt på nett!
Har til tider vært utrolig sliten, vært ute med venner og gjort en del andre ting.
Jeg vurderte en godt stund og kanskje slutte og blogge, mest på grunn av skole og lite fritid.
Det ble ikke noe av det, men jeg kommer mest sannsynlig ikke til og blogge hver dag. Som sagt så må jeg fokusere mer på skolen om jeg skal klare og komme meg inn der jeg vil gå. Jeg er veldig sikker på at jeg kan klare det bare jeg jobber hardere.

Nå skal jeg også søke meg jobb i vinter og sommer ferien, men vet ikke enda siden jeg bare er 16.
Det er jo ikke så mange som vil ansette en 16 åring i barnehage, eller andre plasser som frisør eller noe lignende.
Jeg får bare håpe det beste, og vente i spenning på svar.

Senere i kveld tenkte jeg og bare slappe helt av før skole igjen i morgen, selv om vi ikke gjør så alt for mye for tiden.
Vi skal nå se film i norsk og i YFF (yrkes faglig fordypning) som er på onsdager får vi avspasering, på grunn av opera festukene, der vi har vært i festiviteten i flere timer noen dager. Jeg tenkte også og lage en video til YouTube fordi det er så lenge siden jeg har gjort noe sånt nå.

Håper alle har en super fin søndag!❤️😄


Likes

Comments

Jeg håper alle har hatt en super fin jul, og fikk mye fint på julaften! Jeg er i vært fall super fornøyd med alt jeg fikk. Fikk utrolig mye sminke og penger. klær og godteri, elsker virkelig jul, når man er med familien og koser seg med masse god mat og drikke. Jeg fikk også en jule pyjamas som jeg digger helt sykt! den er kjempe god og gå i å helt fantastisk fin. Den fikk jeg av Siv Mari.

I dag har jeg ikke gjort så forferdelig mye uten om og spist og sett film, ellers har jeg bare ligget i senga og kost meg med godteri og musikk. Jeg fikk også utrolig lyst til og bare ta noen bilder som jeg kunne poste her. Så har også gjort det og ordnet det. så i morgen så kommer Siv Mari, som skal overnatte til meg helt til over nyttårsaften, noe jeg gleder meg veldig til.


kommer bilder fra nyttårsaften på søndag!<3

Håper alle har en riktig god jul og godt nyttår!


Bukse: Her
Genser:her

Likes

Comments

Siden det er 19 dager til jul tenkte jeg og ha en Christmas wants fra forskjellige nettsider. Som https://www.zalando.no

http://nelly.com/no og https://cubus.com/no/

For meg som virkelig ELSKER ullgensere i mykt stoff så var dette en totally my favorite, Jeg bare elsker ull/falsk pels gensere! de er så sykt behagelig nå som det begynner og bli kaldt uten.

Jeg bokstavelig talt ELSKET denne kjolen! den falt rett inn og ble rett og slett fanget av fargen. Rød er vel typisk "jul" om man kan si det sånn. Den er verken for kort eller for lang, for de som ser etter en kjole som ikke er alt for lang eller alt for kort. JUST LOVE IT😍

Genseren er i en normal lengde og har rullekrage. Grunnen til at jeg likte denne genseren var på grunn av formen og hvordan den så ut, Den virker utrolig behagelig å gå i, selv om jeg ikke har den ville jeg trodd den var det.

Denne har jeg ønsket meg sinnsykt lenge! Dette er da en pysj hel dress fra Cubus. Den ser utrolig god ut og virker sykt behagelig! rettere sagt den er behagelig. Jeg har jo prøvd den en gang tidligere.

Likes

Comments

Ukas opptur:
-På søndag var jeg med og sang med Helene Bøksle, noe jeg gledet meg sykt mye til! Det var utrolig koselig og være med. Dette var definitivt noe jeg vil huske på resten av livet.

ukas sang:
-Jeg har rett og slett blitt helt dilla på Himmel på jord av Kurt Nilsen, jeg bare elsker sangen og den har blitt spilt på repeat flere ganger. Bare jeg hører den på radion eller hvor enn jeg befinner meg så føler jeg meg så utrolig glad!

ukas nedtur:
- Fordi jeg rett og slett hater Regn og vind må ukas nedtur være da det blåste og regnet som bare det! Jeg takler rett og slett ikke regn, vind og kulte samtidig, det dreper meg innvendig. Så da er det godt og komme hjem og balle seg inn i et teppe.

Ukas høydepunkt:
- ukas høydepunkt er jo selvsagt nevnt i ukas opptur siden det var en opplevelse for livet, Virkelig høydepunktet i hele uken.

Hvordan var din uke?❤

Likes

Comments

Heisann! Sorry for at jeg ikke har blogget på en liten stund igjen! Har ikke hatt så god tid på grunn av skole og andre ting.
Jeg har blandt annet hatt besøk av Siv Mari hele helga, på grunn av at mamma og pappa va Trondheim. Så vi fikk i oppgave og passe på Buddy denne helga. På fredag var jeg jo på skolen som alle andre folk, så senere på kvelden dro jeg og siv på futura. Der vi ikke gjorde så mye egentlig. Vi kjøpe oss noe godt vi kunne spise på når vi skulle se film, så på lørdag var vi i byen og gikk litt rundt. For å kjøpe noe godt til søsteren min, så dro vi hjem og laget middag.


Idag har vi ikke gjort så mye spesielt, vi har for det meste ryddet, før mamma og pappa kom hjem. Så har vi spist og holdt på med mye annet dill og dall. Tenkte kanskje vi kunne lage en mixed up makeup challenge, på grunn av at vi kjeder oss noe helt vanvittig.

  • 165 lesere

Likes

Comments


Grunnen til at jeg ønsker meg denne Hightlighteren, er fordi jeg har hørt utrolig mye bra om den, fra andre venner og bekjente. Så har selv fryktelig lyst og prøve den!

Har prøvd denne Primeren før, samt som jeg har en annen også. syns ærlig denne er er den beste jeg har prøvd før, så denne kommer til og ligger her ganske lenge, til jeg eventuelt finner en jeg liker bedre.

Jeg har egentlig ikke noe spesiell grunn til dette sminke kostsettet, det bare falt i smak når jeg lette etter koster. Ikke så dyre heller, så enkelt og billig.

Likes

Comments

Hei hei! Nå er det jammen meg søndag igjen, og ikke så altfor lenge til jul. I vært fall her i huset og mange andre sikkert også, så ervi ganske tidlig ut med å pynte til jul, så slipper vi stresset neste uke. Såidag har jeg bare vært hjemme og rydda rommet mitt helt og snudd litt rundt pådet. Blant annet har jeg hengt opp lyskuler med polaroid bildene mine på.

Har rett og slett bare hatt en ren rydde dag idag, der jeghar ryddet alt og tatt ting på loftet. siden jeg ikke har bruk for alt jeghadde nede på rommet. Har nå ryddet fra da jeg sto opp til 20:00. Så vil si jeghar vært veldig effektiv idag, og fått gjort mye jeg ellers ikke har tid til i ukedagene.Hengt opp jule pynt har jeg også gjort i mens jeg ryddet, blant annet julestjernen min er nå kommet opp og annen julepynt som på bildet under stjernen.

(Bak juletreet står det egentlig en snømann, men den ble ikke med dessverre.)

hvordan har din søndag vært så langt?❤

Likes

Comments