Jag har varit lite dålig på att uppdatera på det senaste men det kommer komma ett inlägg senare idag. Ha det bra så länge :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag och min Tjej till danmark med färjan det var riktigt mysigt faktiskt vi spelade väldigt mycket på båten och ått mat och köpte lite dricka och vi kom hem 3 på morgonen så vi fick ta en taxi på morgonen. Så har jag varit i skolan idag och nu så ligger vi o kollar på en film kommer upp ett inlägg lite senare :)

Likes

Comments

Idag åkte jag och Älsklingen till Ullared det var jävligt mycket folk där och de va riktigt jobbigt att gå där inne men det va värt de. köpte väldigt mycket saker till Nikita och min tjej massa smink o skit haha och ny högtalare o lite små saker till mig så nu har jag gjort mat till mig o min tjej så ikväll ska vi bara mysa ha de bra :)

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag det började med att jag gick på promenad med Nikita sen käckade jag frukost. Efter det så åkte vi o fixa hund mat och handlade så jag kom hem nyss ska la börja göra mat snart och kolla på tv :)

Likes

Comments

Tja idag tänkte jag skriva om WP eller Weightpull som det heter. Wp är en Hundsport där man testar hundens styrke genom att den drar olika vikter med en weightpullsele. Detta får man börja göra när Hunden är 18månader och även alla raser får vara med o göra detta.Wp kom från hela början ifrån Usa där man började göra detta på 1800 talet. För träningen och tävlingar så kan man gå in på SWBA det är dom som har hand om det mesta inom sverige och dom har svar på mesta av era frågor om ni skulle vara intresserad ac detta.Och vid tävlingar så väger man hunden så dom delas in i viktklasser och även en veterinär som kollar så hundarna mår bra. Det var allt jag ville säga kommer säkert nått mer senare ha de bra :)

Likes

Comments

Då är det snart dags för kvällsrunda med Nikita och Älsklingen och sen även ge Nikita mat innan hon somnar. Sen blir det att bada och kolla på film ha de bra sålänge :)

Likes

Comments

​välkommen ​till min blogg

Detta är mitt första blogg inlägg min blogg kommer handla mycket om min Amstaff Nikita.Jag kommer även prata mycket om rasen Amstaff om hur den är från valp tills den blir äldre.Och även vad jag och Nikita kommer göra när hon blir lite äldre som typ WP och utställningar och mycket mer. 😃 


Likes

Comments