​Två-tre veckor sedan sist och jag har haft att göra kan man säga. Introduktionen på jobbet för två veckor sedan gick bra vilket ledde till mitt första egna pass "på prov", vilket gick bra, och därefter blev jag inringd på ett 18-timmarspass direkt efter vilket gjorde min första dag till en lång arbetsdag bestående av 24 timmar och fullt av nya intryck. Efter det har jag haft en dag i skolan, därefter tog jag tåget och spenderade två dagar hos Alex mamma över påsk och på påskaftonen blev jag återigen inringd för ett långpass på jobbet! Idag jobbar jag eftermiddag/kväll på jobbet mellan 14-21 (introduktion, trots att jag fått hoppa in på ordinarie pass redan, haha) och imorgon blir det morgonjobb. Så ser min vardag ut på senare tid och förhoppningsvis kan jag bjuda på något skojigare senare!
Love, Amanda!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Springa omkring i tshirt. Hinka kaffe. Solsken genom fönstret. Gossip Girl. Färgglad frukost. Mer kaffe. -Ledig torsdag!

Likes

Comments

Man kan väl inte annat än att vakna på bra humör när solen skiner genom gardinen och man har sin favoritperson bredvid sig i sängen? Nej, jag tror inte det! Just nu? Sippar på en kopp kaffe och borde röra mig mot badrummet och sminkväskan. Snart? Luncha på stan med Alex! SUSHI! Senare? Tänkte ta tummen ur och färga mitt hår. Annars då? Alla mina dagar ser nästintill likadana ut och det är både positivt och negativt. Jag vaknar, dricker kaffe, kollar tv så tiden flyger iväg och sen är det dags för middag typ. Vi har grupparbete i skolan, vilket gör att jag endast är där en-två dagar i veckan, så det är ingenting jag kan klaga på, däremot blir det lite långtråkigt när fantasin inte räcker till till något skoj, funderar på att börja springa nu när våren är här men än så länge är det inte mer än en fundering så lat som jag är, haha. Justja - jag har fått jobb! Så nästa vecka har jag introduktion och mina tre första arbetspass - så nu har den stenen släppt från bröstet och oron är helt bortblåst! Livet är rätt bra ändå! Nu lär jag kila!
Love, Amanda.

Likes

Comments

Efter en långhelg i Gävle var det inte alls jobbigt att komma tillbaka till Trollhättan i söndagskväll! Helgen har bestått av fint väder, några timmar på Alborgen, utgång, Melodifestivalen och hockey på tv​ tillsammans med familjen och Alex och det har varit supermysigt. Nu däremot ska jag börja laga middag och försöka få fram hockeyn på tvn, att de ska sända på fel kanaler ...
Love, Amanda.

Likes

Comments

För tillfället sitter jag och dricker kaffe, kollar lägenheter, läser kurslitteratur och kollar jobb. Skolan är rätt lugn för tillfället vilket är väldigt skönt, det är också det som gör att jag om två dagar åker hem till Gävle och hälsar på för några dagar! Alex följer antagligen med och det ska bli jätteskönt att bara ta det lugnt på hemmaplan. I fredags sa jag dessutom upp min lägenhet så nu kollar vi ständigt på större lägenhet och hoppas hitta något snart! Tre månader uppsägningstid har jag och sedan kallar sambolivet, och jag längtar jättemycket såklart! Nu däremot ska jag göra lite nytta och sedan ställa mig och baka och fundera ut dagens middag tror jag. Puss!
Love, Amanda.

Likes

Comments

Bjuder på två bilder på ett par skor jag fick hem förra veckan, längtar tills det blir riktig vår och de kan invigas!
Tentavecka igen, vet inte riktigt vad jag ska säga om det förutom att jag uppenbarligen inte var helt mentalt förberedd för att skriva hemtenta igen och de senaste två dagarna har det knappt kommit ned något i text hur mycket jag än försökt, vilket suger såklart. Imorgon ska den vara inlämnad och även fast jag antagligen borde vara stressad så kommer det inte fungera mer ikväll, huvudet håller på att sprängas och det var längesedan jag var såhär slut faktiskt. Det har nu alltså gått nästan en månad sedan jag blev helt nikotinfri också(!!!) och just nu är vardagen lite kämpig, men jag ska dricka upp min coca cola zero, lägga sig i sängen och slå igång melodifestivalavsnittet från i lördags som jag missat och sedan sova. Om någon annan har det jobbigt för tillfället så skickar jag styrkepussar i mängder, puss!
Love, Amanda.

Likes

Comments

En helg full av kärlek börjar lida mot sitt slut och det har varit den bästa på länge! Bio och middag med vänner på fredagen och hockey och alla hjärtans dagsmiddag på lördagen, följt av en drink på vårt hotell. Hotellet vi bodde på i Göteborg var jättefint och eftersom jag fick spendera helgen där med min kärlek kunde det inte blivit mycket bättre! Efter denna fina helg blir det förhoppningsvis inte något problem att skriva hemtenta i några dagar, dessutom har jag en helg med födelsedagsfirande att se fram emot, så jag hoppas veckan går fort. 
Love, Amanda.

Likes

Comments

Den gångna helgen blev väldigt lugn med filmkvällar hemma hos Alex, god mat och allmänt mys! Denna vecka har allt krut hitttills legat på att färdigställa grupparbetet inför vår workshop vi hade idag, vilket jag tror gick bra,! Imorgon kommer vi få ut vår hemtenta så nästa vecka kommer därför bestå av ständigt skrivande och inget liv vilket gör kommande helg mycket välkommen som kommer spenderas helt och hållet i Göteborg med en salig blandning av folk och aktiviteter! Fredagen blir drink, bio och middag med några från klassen plus några till och lördagen spenderas med hockey och middag med fler goa vänner, dessutom lyxar vi till det med hotellövernattning hela helgen, som jag längtar! TTYL!
Love, Amanda.

Likes

Comments

Resultatet efter mitt frisörbesök idag!
Idag är en bra dag på många sätt! Jag var hos frisören vid 11.30 för en klippning och jag visste redan innan att jag var sugen på att kapa en bra bit, men var inte säker på om jag skulle våga. Jag hade turen att ha en jättetrevlig och duktig frisör som klippte lite i taget, lät mig stå upp och kolla mig i spegeln och själv känna efter och efter det bestämde jag mig för att det ska synas att jag faktiskt varit hos frisören, så resultatet blev nog närmare två decimeter kortare hår och jag är supernöjd! Idag är det dessutom soligt ute och nollgradigt vilket har betytt att jag fått använda solbrillor för första gången i år, kan våren äntligen vara påväg? Som om det inte vore nog fick jag veta att min andra hemtenta är godkänd, vilket ger denna helg en toppenstart! Som sagt, idag är en bra dag!
Love, Amanda.

Likes

Comments

Kvällens tidsfördriv? Ugnspannkaka med blåbär samt kanelbullsbak! Pannkakorna blev supergoda medan bullarna blev mindre bra kan man säga... Aja, bättre lycka nästa gång! Mer än så har det ej blivit gjort idag efter skolan förutom några timmar spenderandes hos Alex, en lååång dusch väl hemma, lite sopsläng och kvällsfika framför tvn. Nu däremot kallar sängen på mig inför nästa tidiga skoldag och det kommer bli första gången jag sover i min egen säng på säkert... två veckor? Efterlängtat i vilket fall och skönt ska det bi! Sweet dreams!
Love, Amanda.

Likes

Comments