Header

Efter att jag testade maten på Magasinet förra veckan och Jonis aldrig testat så drog vi dit. Tur för oss så testade de nya rätter till sin meny som vi tog del av. Ligger ju inte precis mitt i centrum så är inte så mycket liv vilket är skönt. Nu blir det lite jobb som måste bli klart och sedan förhoppningvis träning. Ikväll har jag faktiskt inte planerat in något ännu så vi får väl se. Imorgon har jag planerat att ha en brunch och är typ sugen på ALLT. Stackars Elsa som måste handla med mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen har den årliga matmarknaden kommit till Kalmar. Finns mat och sötsaker. Jag är mer för sötsakerna såklart. Häromdagen blev det en stor pannkaka med nutella och vit choklad till kvällsmat. Köpte även med olika ostar och salami som jag ska lägga vantarna på snart. Imorgon är sista dagen den är här i Kalmar så hinner jag lär jag säker springa och köpa något mer gott.

Likes

Comments

​Igårkväll hade vi bestämt att Jonis och jag skulle ut och äta bara han och jag. Hade det så himla mysigt, var inte så mycket folk på så ännu mysigare. Blev en middag på Gröna stugan eftersom vi inte ätit där på en år så blev det lite ombyte. Tycker det är så himla viktigt att man vårdar sitt förhållande och tar sig tid för varandra i vardagen. Behöver inte vara en middag ute men något litet i vardagen en gång i veckan. Älskar att ha tid med Jonis ifrån min och hans vardag där vi är avslappnade och bortkopplade från bådas världar och bara är med varandra. Men det går inte ju varje dag. Vi konstaterade det att allting har gått så himla snabbt sen vi flyttade till Kalmar, svårt att tänka sig att det bara är tre matcher kvar för Jonis den här säsongen i Kalmar FF. Känns inte alls som att det har gått snart 3 månader i Kalmar. När vi kom hem blev det mys framför ensam mamma söker, var Jonis som valde program. Sen skulle vi kolla på Wahlgrens Värld men båda var så trötta vid redan klockan 10 så vi la oss tidigare. 

Likes

Comments

Igår eftermiddag blev det plugg för min del och sedan sökte jag lite kurser inför vårterminen. Vet inte ifall jag kommer gå dem eftersom jag redan har mycket i skolan men ville inte stänga dörren så sökte iallafall och får välja senare om jag ville gå eller inte. Valde kurser som jag tror jag kommer tycka är intressanta. Efteråt åkte jag till Guldfågeln och kollade på Jonis match. Gick kanon bra för både Kalmar och Jonis. Men bästa är ju vinsten för att Kalmar ska få vara kvar i Allsvenskan.

Efter matchen väntade jag som vanligt på Jonis och kände mig nästan som ett galet fans när jag var kvar sist eftersom Jonis är segaste speciellt efter mål då han får intervjuer. Blev lite hamburgare till mat och sedan åkte vi till Jonis morföräldrar och spelade kort.

Likes

Comments

Igår hände inte så jättemycket. Jag tvingade mig själv till gymmet och efter det tog jag en promenad eftersom jag alltid får sån energikick av att träna. Stötte på Jonathans morfar och mormor som kom på besök men inte hunnit ringa haha. Så satt jag lite med dem tills Jonis kom så köpte vi lite grill och grillade hamburgare. Jättemysigt och var kanon fint väder. Eftersom vår bil är på reparation fick Jonis skjutsa mig på min cykel. Kändes som att vi var 15 år och cyklade hem från skolan. Eller den festen i nian där man bara tog ”en cider” ifall mamma frågade 😂.

Idag hade jag lite ärenden på morgonen som jag löste och beställde ett par skor som jag hoppas blir bra! Hade ett par drömskor förra året som gick sönder eftersom jag praktiskt taget sov i dem så fick tyvärr slänga dem. Nu har jag försökt hitta ett par liknande så vi får väl se i veckan när de dyker upp. Nu blir det fix inför kvälls match med att ta på sig typ en eskimådräkt. Känner att det jag lär frysa skinkorna av mig.

Jag tog faktiskt av mig jackan igår när jag tog bild så ingen behöver få hjärtattack när de ser att jag är i en tunn stickad tröja. Hade även mössa. Kolla bilderna på Boris (hunden alltså, sist trodde någon att det var en människa) SÅÅÅÅÅ URgullig!! Ingen var gladare än Jonis över att träffa lille Boris, haha. Kan inte lägga ut någon bild finns risk för att jag får sova på soffan då.

Likes

Comments