Header

Tjenare allihopa! Kom precis hem från Växjö. Blev en oplanerad trip dit för att träffa pappa en liten stund. Blev en sen lunch. Uppskattar verkligen när jag hunner träffa mina föräldrar eftersom vi inte bor i samma stad. Då får man ta vara på de stunderna man får. Påvägen hem lyssnade jag för första gången på en pod. Blir nog fler gånger nu. Ikväll spelar Jonis borta match mot Sundsvall. Självklart är man en (påtvingad 😂) trogen supporter. Tycker det är kul att kolla när det är någon jag känner som spelar annars är det väldig ointressant. Ska kolla matchen hemma hos en kompis och äta middag där. Blir mysigt. Eftersom det bjöds på underbart väder idag kunde jag ha min fina jumpsuit som är från Topshop.

Bilderna är dock tagna från en annan dag när vi var i Örebro. Tur man dokumenterar så man har rekvisita när ens fotograf/pojkvän åker iväg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev ett träningspass hemma och mysfrukost på morgonen. Älskar att starta dagen med att röra på mig och piggna till. Sov med olaplex så hade kvar den medan jag tränade och tvättade ur det senare. Vi får väl se om några veckor ifall det blir någon ändring på håret. Tanken är väl att man ska sova med det en gång i veckan. Nu får jag fixa mig för att fixa lite ärenden på stan.

Likes

Comments

Imorgon har jag äntligen en heldag där jag är heeelt ledig. Har inte bokat in något jobb alls. Helgen har varit fullspäckad med att jobba och räcka till för alla människor samt varva det hela med att andas. Igår så jobbade jag en stund på förmiddagen och på eftermiddagen gick Jonis och jag in till stan för att kolla ironman och sedan gå på bio för att ha lite egentid.

Eftersom jag är ledig imorgon och Jonis är iväg tre dagar på borta match så har jag städat hela lägenheten, även kylskåpet och allt oönskat, illaluktande som befann sig där. Tvättade även. När jag kommer ner till tvättstugan (vi har inte tvätt i lägenheten längre vilket är tråkigt men det är alltid ledig i tvättstugan så märks inte) så ser jag att någon har glömt sin tvätt men tänkte att personen tvättar kanske mer så den hämtar väl det senare. När jag kommer ner för att hämta tvätten ser jag att det är mina samt Jonis underkläder och trosor. Från tvätten förra veckan. Som Jonis skulle ha hämtat eftersom jag fick göra allt annat. Dessvärre spelade Barca samtidigt och Jonis sprang i paus och glömde en heeeel maskin med tvätt. Typiskt honom, tur han är söt.

Likes

Comments

Inhandlat nytt set ansiktsrengöring och allt annat som kommer till där. Tur i oturen så tar allting slut samtidigt men räcker ändå mer än ett halvår så värt det. Har haft lite problem med mitt hår ett tag nu, det har gått av och blivit allmänt tunt. Har inte färgat sen februari för att låta det återhämta sig vilket ändå har visat resultat men nu lägger jag in en växel till. Olaplex ska man tydligen sova med (får ju bli när en viss person har borta matcher annars kan jag säga hej till soffan) och schampot och balsamet skulle också vara bra. Kanoners!! Nu håller vi tummarna.

Likes

Comments

Ledig dag igår som avslutades med att äta på Ernesto. Mysig restaurang med typ italienskt stil. Samtidigt gick minitri i Kalmar så det var knökat med folk på stan. På lördag är det Ironman här också så det lär väl vara ännu mer kaos. Blev en pasta för min del igår, är ju laktosintolerant men ibland får man välja sina strider så att säga. Pastan där är helt brutal och har testat att ta tomatsås istället för gorgonzola en gång. Aldrig igen.

Likes

Comments