Header

När man börjar inse att man är gammal... När det inte längre spelar någon roll hur länge man sover, man är ändå lika trött morgonen efter. Man har en massa krav på sig och ordet måste är det som prioriteras i huvet.

Som person är jag extremt stressad, även om det inte finns något att stressa över så måste jag hitta något. Har väldigt svårt för att luta mig tillbaks och lugna ner mig, men så är det väll att vara student.

Kan bara erkänna en sak, fyfan vad jag saknar grundskolan/gymnasiet. Allt var så mycket lättare då... Men allra mest saknar jag nog att vara liten. Innan alla krav och måsten dök upp. När man bara fick vara och inte behövde bry sig om något annat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu ligger man hemma dyngförkyld, eller om det är influensan. Jag har faktiskt ingen aning, men sjuk är jag i alla fall och har inte orken till något. Lyckades pallra mig iväg till jobbet en stund imorse och hoppas väll på att göra desamma inför morgondagen.

Idag började även sista delkursen för den här terminen och hoppas väll på att den ska gå lite lättare än vad allt annat gjort hittills. Dock så får de här två första veckorna fokuseras på omtentan i redovisning istället. Men det känns helt okej med tanke på att kurserna ändå liknar varandra. Men nu känner jag ändå lite ljuset i tunneln av det hela när terminen börjar närma sig sitt slut. Kan inte annat än längta tillbaks till informatiken, ett ämne som jag känner så mycket mer för än ekonomin. Och framförallt så är informatiken mycket roligare och därför blir det lättare att läsa det...

vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, skickat efter lite varmare kläder så jag slipper sitta och frysa ihjäl i skolan samt en julklapp till min svåger så den hinner komma innan jul. Så jävla grym julklapp är det så hoppas den kommer i tid för vill verkligen se hans min när han öppnar den! (:

Annars känner jag mig väll hyfsat färdig med julklappar och födelsedagar, utöver killen som inte valt vilken stol han vill ha än... Han skulle få en gamingstol av mig, men oväntat att han inte kan bestämma sig vilken han vill ha så då får han helt enkelt vänta tills han bestämt sig. Tänker inte lägga ut dem pengarna på något som inte uppskattas efteråt.

Så vad gör man nudå, förmodligen krypa ner under täcket och vila en stund innan det är dags för mat. Sen blir det nog en tidig kväll för mig i hopp om att jag kanske ska orka få lite mer plugg gjort imorgon!

Bjuder på en helt enkelt konstig bild på mig haha Puss!

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle skrivit ett glatt och trevligt inlägg, ni vet allt det där vanliga, har tränat, ätit nyttigt, börjat skolan igen osv osv. 

Men när jag vaknade så var det något helt annat som fick mig att reagera. Något som gör mig så extremt frustrerad. För att ni ska förstå mig så lär jag börja med att nämna några saker. 
1. Jag är inte rik eller lever något speciellt överklassliv. 
2. Jag är inte någon bortskämd "snorunge" som många skulle välja att säga. 
3. Jag har fått kämpa för att vara där jag är idag.

Detta väljer jag att berätta eftersom att annars kommer alla dessa fördomar om att jag skulle vara någon överklassperson som inte har en aning om vad jag pratar om eller aldrig varit i ett av dessa områden som detta framförallt händer i. 

Då till poängen, jag blir så fruktansvärt arg när jag går in på min facebook. Det är en helt vanlig morgon och jag ligger som många andra människor i sängen på morgonen innan jag ska upp och göra mig redo för dagen. Men det som större delen av mitt facebookflöde handlar om är olika artiklar och uttalanden från sverigedemokrater. Då kommer vi till nästa grej, JA jag tror på yttrandefrihet, alla här rätt till sin åsikt och alla här rätt att tycka precis vad dom vill och därför tänker JAG utnyttja MIN rätt att TYCKA något nu. 

Och det jag blir rädd för, är hur naiva och oförskämda alla dessa uttalanden är. Absolut håller jag fullt med i det faktum att vi i Sverige inte ensamma kan ta emot alla dessa människor, då vi tillsammans med Tyskland tar emot i princip alla flyktingar som tar sig in i Europa. Till att börja med så känns det helt fel att ens behöva skriva "ta sig in". Det låter som om jag refererar till forna Västtyskland, alltså för att förtydliga för de som inte förstår, andra världskriget. För det är dit jag känner att vi är på väg. Vi stänger våra gränser, vi bryr oss inte om våra medmänniskor. För det är det vi är allihop, vi är människor! Vi delar alla på denna planet och vi har alla rätt att befinna oss här, helt oberoende av vilken religion, hudfärg eller kön du har, till och med vilken åsikt du har. 

Det är något som borde vara en rättighet för alla på denna planet, men det vi gör nu strider helt emot detta. Var det inte därför EU skulle finnas, vi skulle öka globaliseringen och vi skulle öppna upp våra länder för att göra det lättare att transportera tjänster, varor och arbetskraft. Men nu när vi behöver öppna våra gränser mer än någonsin. När människor offrar alla sina tillgångar, sätter sina liv på spel för att fly det elände som råder där. Då börjar vi precis som forna Västtyskland göra skillnad på folk och folk. Vi bygger murar, i just denna stund består den muren av stängsel, ett stängsel som ska hålla MÄNNISKOR borta för att vi anser att DESSA människor inte har samma värde som oss. 

Vi vill frånta dem rätten att leva, för det är precis vad vi gör med dessa murar, murar som inte alltid består av betong eller stängsel. Dessa består till stor del även av åsikter. Åsikter som människor jag träffar dagligen röstar för, tror på och lever efter. Behåll Sverige svenskt, vad är det för påhitt. Det var ingen som stoppade dina förfäder från att komma hit, det var ingen som stoppade svenskar att flytta över Atlanten. Men ändå anser vi oss ha rätten att bestämma vilka som ska ha rätten att komma hit. Är det bara jag som kan se hur FEL det här är? 

Har vi rätten att kalla oss gud? Ska vi vara dem som styr vilka som har rätt att leva och vilka som ska stanna och dö? Uppenbarligen tycker större delen av detta land att det är så. Så allihop böj er ner och be för dessa så kallade "arier" vi som står över alla andra på denna planet. Vi som totalt saknar sympati för andra människor. För det är så folk uttrycker sig, de talar som om vi vore det enda folket och att allt annat vore någon form av sjukdom. Men vet du vad, alla svenskar är från grunden invandrare och kom inte och säg något annat. Alla har tillräckligt långt bak någon som tagit denna långa skrämmande resa för att ta sig hit. 

Men det viktigaste i det hela är något som fler borde ta lärdom av, något jag fick lära mig när jag var liten "Du skall behandla andra som du själv vill bli bemött". Smaka på dem orden en liten stund, tänk på dem. Hade du suttit där hemma framför skärmen idag och tyckt att dem alla är ett avskum som kommer hit och nyttjar vårat system, snyltar på våra pengar och begår brott. Hade du verkligen tyckt det om det var ditt barn som hade forsat upp i land i Turkiet? Jag hade väll inte trott det, men du hade turen att växa upp här, med de goda förmåner det innebär. Där du får tycka precis vad du vill, du kan säga precis vad du vill men när det väl kommer till kritan kan jag tala om för dig att idioter dem finns överallt. Det handlar absolut inte om någon hudfärg, vart du vuxit upp eller vilken religion du tror på. Det finns alltid människor som kommer vrida och vända på saker och ting för sin egen vinning. Så istället för att peka finger på alla dessa människor som flyr undan denna misär, rikta det där fingret mot dem som skapat problemet. För att människor är på flykt betyder att något gått väldigt fel. Och varför går då inte våra världsomfattande organisationer in och gör något åt saken. Varför har inte våran regering tidigare uppmärksammat Europa på att fler måste hjälpa till? 
Eller varför är det så svårt för flyktingarna att anpassa sig i Sverige, det är ingen som har funderat över att dem borde hamna mitt ibland oss. För svaret är att de flesta vill lära sig, de flesta vill väl. Men om de grupperas ut i olika slumområden i en ny misär tror ni dem kan anpassa sig till detta samhälle då? 

Det här får mig ärligt talat att kräkas, och då har man mage att peka på flyktingarna som problemet. Problemet är de människor som sitter i stora organisationer och ska jobbar för att motverka detta. Dem sitter bekvämt där med sina höga löner, en trygg bostad och en samlad familj att åka hem till. Bara en liten del av allt det där är gott nog till dem som lyckas ta sig hit. Men inte ens de kan vi unna dem, utan vi väljer att fortsätta leva a'la arier, guds barn. Där vi helt tar på oss manteln och bestämmer vem som är värld att dela denna plats så kallad jorden med oss. Jag finner inga ord för hus besviken jag blir på mänskligheten ibland, men nu vet ni det.

 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen varit och köpt mig en fungerande dator så jag kan fortsätta uppdatera här.
Är inne på min sista heltidsvecka nu innan skolan börjar. Ska bli skönt att komma tillbaks skolan igen. Förstår inte varför jag blir så seg i huvudet av att sitta på jobbet hela dagarna.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva annat än att jag är nöjd med den nya datorn.

Puss!

Likes

Comments

Idag bär det av upp till Uppsala för ett förmodligen sista besök angående min tidigare hjärnoperation. Håller alla tummar och tår att det går bra så jag slipper allt detta nu och kan gå vidare.
Har ju som vanligt skrivit ner en hel lista med frågor som dykt upp sen operationen. Hoppas kunna få lite klarhet i vad det är jag egentligen inte får göra nu efteråt och sådär.

Sen lovade jag ju er bilder på sängen igår, så ska väll passa på att slänga upp några. Ciao!


Likes

Comments

För att sammanfatta helgen lite smidigt så i fredags jobbade jag till fyra innan jag hämtade pojkvännen och vi åkte ut till marieberg en sväng för att titta på lite nya leksaker till datorn. Vilket slutade med att vi kom hem med ett nytt spel till ps4an. 
Igår var vi iväg och hämtade våran nya säng. Vilket är otroligt skönt! Det är sån stor skillnad då vi tidigare delat på en 120 säng och nu istället har en 160. Sen att denna är dubbelt så hög mot vad den andra var är inte heller så dumt. Under tiden som pojkvännen och svärfar byggde ihop den åkte svärmor och jag iväg och handlade lite så vi fick i oss något att äta när vi höll på. 
När sängen var på plats åkte jag och svärmor till IKEA, vilket kan ha varit dem sämsta idén någonsin men vi var ju tvungna att ha ett nytt madrasskydd... Men när vi väl var ute därifrån var jag helt slut, så mycket barn ÖVERALLT! Jag älskar verkligen barn så missförstå mig inte, men de konstanta skrikandet överallt och alla människor som inte ser sig för eller som inte förstår att de tar upp hela gången... 
Väl hemma igen så spöregna det ute och så fick börja göra i ordning sängen, bädda nytt och mysigt. 
Idag har det varit shopping för hela slanten med svärmor! Kom hem med toppen jag har på mig på bilden samt en långärmad polo, en vanlig svart t-shir, en grå kjol och 3 bh:ar.

Nu ska jag springa mer och äta jordgubbar, bild på sängen får ni imorgon. Puss! 


Likes

Comments

Har som vanligt inte så mycket att sysselsätta mig med på jobbet, så istället slänger jag ut lite inspo bilder. Lite saker som förmodligen snart hamnar i min garderob!

Puss!


Likes

Comments

​Tänker inte skriva så mycket mer än att vi hade en underbar vecka, resten får bilderna stå för. 

Puss! 

Likes

Comments

Godkväll!

Helgen fick en rätt så dålig start då jag redan i torsdags kände mig nå fruktansvärt depprimerad, vilket fick sin förklaring på fredag kväll,

Fredagen resulterade i att vi skulle försöka grilla pizza här hemma, det gick väll inte så där jättebra. De som gick att äta var jättegott men hela undersidan slutade som kol. På lördagen skulle svärföräldrarna iväg på Tomas Ledin, tror jag det var i alla fall. Så jag passade på att ha en liten ta hand om dig själv dag. Inviga våran nymålade dusch och de nya duschmunstycket. Blev en ansiktsmask, inpackning, brynfärgning och lite annat. På kvällen sen lagade jag och älskling mat. Vart en pasta med fläskfilé i gräddsås med vitlök. Riktigt gott!
Idag har vi varit iväg och letat säng, de tog sin lilla tid men det var de värt. Nu ska jag passa på att spela lite Sims för det är i princip vad jag känner för just nu innan jag ska ner och äta. Sedan försöka få en hel natts sömn. Tror det är mer än en vecka sedan jag sov en hel natt utan att vakna av nå jävla skit mitt i natten!

Men hoppas ni har en bra helg, Caio!

Likes

Comments