Vackert väder idag med, vilket gjort susen för själen dock har jag vart nöjdast att bara se ljuset innifrån än va ute i värmen då jag totalt cp förskyld 😦 Men det blev ändå en sväng till Bönnern med barnen idag. Jag och robban höll oss på strandkanten och barnen plaska ett tag, tills vi fick oväntat besök utav en bebis finskmås som var till vår förvåning väldigt tam, ärligt talat skrämmande tam. den gick fram till barnen o gick runt på stranden och inte ett dugg rädd trotts att barnen plaska o skrik 😛.

När vi kom hem stallde sig älskling o lagade mat medans jag låg i sängen, efter de gick han ut med barnen på gården o jag fick ligga och slummra i fred ett tag, helt underbart! Blev även en kaffe med min efterlängtade vän Amanda i lugn och ro, så trotts min hemska förskylning så har jag haft det väldigt bra tack vare min älskade man 😍

Snart dags att lägga alla barnen inklusive mig själv. Hoppas kunna sova bort den här förskylningen snart! 😊
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit en med full rulle här hemma :)
Vi har haft 5 barn under taket sen lördags morgon 😄 vi har varit barnvakt åt min brors 2 döttrar på 1 och 6 är och så Damien, Nellie och Nomi! ☺ Helgen fungerade väldigt bra, underbara lilla Elsa på 1 hade lite hemlängtan dock😊.

Nu är det 4 barn kvar, Miranda fick stanna en natt till och de gillades stort hos barnen!
så Idag har vi spenderat dagen ute på gården och framåt kvällen gick vi in och slog på en film och tog fram lite mys till barnen. Damien somnade framför filmen, och Nomi ville självmat gå och lägga sig för en stund sen och snart jag lägga miranda också ☺.

Har varit en bra dag idag, solen har varit framme och de va välbehövligt efter all skit väder vi haft de senaste veckorna!Likes

Comments

Nu är vi påväg hem, damien har somnat i vagnen och jag stoppar i hörlurarna nu så länge! 😉👌 haft en jätte mysig dag verkligen, så mysigt att vi åker tillbaka redan imorgon 😘

Men fingrarna är stela och kalla så skriver kanske lite mer senare 😘


Likes

Comments

Blev en snabb packning hemma, nu sitter vi nämligen på bussen på väg in till stan! 😘

Så snart är det dags att gå av och möta middags sällskapet!! 😍👌
Likes

Comments

Om man älskar o innerligt bryr sig om någon så är väl de absoluta sista man vill att skada den människan? Right..

Om man är väl medveten om att man kommer skada en människa igen så backar man ju för att aldrig utsätta den människan samma smärta igen? Right..

Sen kan man älska eller snarare ha en vana/trygghet hos en människa som man varit med i flera år? Right..

Sen återvänder man väl självklart till den personen om tar all skit med en klackspark o förlåter alla synder, som alltid accepterat alla dum heter och alltid kommer göra? Right..

O så dum skulle väl inte personen va att hon/han återvänder till den personen som man med säkerhet vet att personen aldrig kommer att kunna förlåta igen? Right..

One less problem in My life.
Personer. Kommer ångra sig, om personen inte redan gör det men istället för att säga de så går personen tillbaka där det e tryggt att stanna trotts alla personens synder.

Tack för mig 😉👍

Likes

Comments

Nu är jag äntligen Hemma!
Jag har styrt kvällsmat, borstat tänderna och lagt min trötta lilla prins och nu så har jag lagt mig i ett bad med mitt nya inköp 😄👍

Nu är de snart dags att kliva upp o vänta in kvällens besök! 😘❤️

Likes

Comments

Senan i fingret har gått av och dragit med sig en del av benet 🔫 men de ligger på rätt plats nu 👍 och istället för att gipsa ihop typ 3 fingrar så fick jag en skena och det tackar vi för 👊👍☺️


Likes

Comments

Ja nu är bör de av till vrinevisjukhus igen!
Dags att fixa finger helvetet nu! O lyckades fixa barnvakt i sista sekund! 😅 vilken himla tur!!!


Likes

Comments

Kaffe och lite shopping med musiken 👌Nu väntar jag in mattelektionen och sen är det dags att ta bussen hem igen..

Likes

Comments

Sitter i skolan och tappar koncentrationen lite här när jag tänker på hur mycket jag vill hem till min älskade son som inte alls ville att jag skulle lämna han på dagis idag 😞 han brukar aldrig va ledsen när jag lämnar honom snarare när jag hämtar honom typ, men han har varit extremt mammig en tid tillbaka nu och det är väl inte så konstigt heller. Hur som helst så känns det så jobbigt!!


Likes

Comments