Hej på er eller jag kanske ska säga godnatt

I helgen har jag inte gjort speciellt mycket, och den här inlägget kommer därmed och vara väldigt kort men men. Jag har bara tagit det lugnt men har även hunnit gjort lite saker. I lördags åkte jag, mamma och min syster på en shopping tur, där jag köpte mat till lilla Leo, Jag köpte även andra saker. Efter shopping turen så passade vi på och besökte brorsan där vi fikade innan hemgång.

Många förväntningar inför kommande veckan då det ska bakas här hemma och piffa upp lägenheten så vi får lite julstämning. Jag jobbar den här veckan sen tar jag julledig, det ska bli skönt och vara lite ledig då jag inte har tagit semester sen jag jobbade i sommars, yey. På min semester kommer jag eventuell träffar vänner. Men en sak är säker och ett måste är att köpa julklappar (det får man inte glömma). Julen börjar ju närma sig och det är BRÅTTOM, BRÅTTOM! På min semester vecka tänkte jag att jag ska passa på och besöka Prison Island i Örebro som då är ny öppet nu i december..... spännande.

Hoppas att ni har haft det bra i helgen och har en bra start på veckan, kram på er så länge så hörs vi snart igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er alla nära och kära!

Min fredag har varit toppen men också lite seg. Började dagen med sovmorgon det är helt fantastiskt. Morgonrutinen för mig är som vanlig, börjar alltid med att gå ut med hunden och efter det går jag till jobbet. När jag kom fram till jobbet så fick jag veta att det är 4 barn på hela dagen på min avdelning där jag jobbar. Idag på jobbet bakade vi pepparkakor,inför luciafirande som är nästa vecka, helt sjukt att halva december redan gått. Bakningen idag blev som vanlig lyckad, man ser på vilka barnen som har bakat innan eller ej, men det är också beroende på vilken ålder. Alltid lika kul att göra något tillsammans med dagisbarnen. Fredagen blev lyckad och blev dessutom en bra slut på veckan för min del.

Jag måste bara berätta om ett utav mina bästa köp på länge. I början av veckan beställde jag hem två styckena mjukisset från https://www.madlady.se/ i färgen grå och rosa, som alla vet så finns det även i andra färger också.. Igår kväll fick jag hem varan och provade kläderna idag, jag blev super nöjd med mjukissetet, den är så mjuk och skön att bära på, setet är prefekt till en myskväll. Mjukisset va dock lite för stor för mig menmen, de inget som jag klagar över. Jag kommer garanterat köpa mera av dessa mjukisset. Det som jag tycker var mindre bra med att köpa klädset är att man inte kan klicka hem olika storlekar på tröjor och byxor, eftersom att jag inte har samma storlekar på över och under del. Men som jag också tror att dem flesta av er har samma problem.

Jag tipsa gärna er som gillar myskläder eller som vill ge bort i julklapp om detta mjukisset.

Här är dem två mjukissetet som jag klickade hem.

product1https://www.madlady.se/mjukisset-softest-moonlight.html?___store=default&nosto=nosto-page-product1

https://www.madlady.se/mjukisset-softest-rose.html?___store=default&nosto=nosto-page-product1

Ni får har en fortsatt trevlig kväll och trevlig helg på er, kram kram.

Likes

Comments

Dagens inlägg

Hej på er!

Nu är det en ny start på ny vecka, jag startade min måndag med att gå ut med min älskade lilla hund Leo innan jobbet. Idag jobbade jag mellan 7.30-16.00 helt ok dag ändå. På jobbet idag hade vi en adventskalender samling där barnen få lotta fram en lapp där det står vad för aktivitet man ska göra för dagen. Det som stod på lappen idag var " leka kurragömma med babblarna". Som dem flesta av er kanske känner till "babblarna", vet hur populär det är bland barnen. Imorgon och eventuell hela veckan förväntas pepparkaksbakning på jobbet tillsammans med barnen. Pepparkakorna som barnen bakar under veckan kommer vara till luciafriande nästa vecka. En sak som jag måste berätta är att jag är väldigt imponerad av att barnen kan alla luciasånger som vi personalen tagit fram med tanken på deras ålder.

Jag kan erkänna att den här måndag som denna har varit både bra och dåligt. jag varit trött hela dagen men som tur var så hade vi det ganska lugnt på jobbet vilket var en super skön start på en jobb vecka. Även om jag har varit super trött så tog jag mig till gymmet tillsammans med mamma och min syster där vi köttade på lite. Dagens träningen för idag, så tränade jag rygg i latsdrag, benpress, rygglyft, utfall mm. Blev inte så mycket gjort på träningen idag men jag får ta all det som jag missade en annan dag.

Jag har även hunnit med och hämtat ut ett paket, gissa vad som var i paketet. Jo de var träningstights "YEEY". Har inte hunnit testat tightsen än men dem ser SUPER, SUPER sköna ut. Se bilden nedan.

Jag ber om ursäkt att inlägget kommer upp så här sent, men bättre nu än aldrig. Jag passar på att säga godnatt på er och hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll många kramar till er!


Likes

Comments

Hej på er finisar!

Välkommen hit, jag är glad att du tittat in!

Som alla vet så är jag ny här på bloggvärlden, jag vill prova och göra något nytt och bara få prova hur det känns och hur det fungerar på bloggen.

Mitt namn är Amonrat Chokla och är 20 år gammal. Jag jobbar inom barnomsorg och skolan, och är anställd inom förskola. Jag har en hund som heter Leo och är snart 4 år gammal. Jag bor ännu hemma hos föräldrarna och håller på att leta efter egen lägenhet. Mitt intresse är att träna hunden, gymma, vänner, titta på film och mycket mer.

Jag är utbildad som djurvårdare med inriktning hund på Kvinnerstaskolan. Jag tog studenten år 2016, Studenten är verkligen något som man måste uppleva. Att få stå på studentflaket och känna ännu ett steg närmare i vuxen livet, Super härlig var det att få känna sig lyckad av att klarat gymnasiet som är en viktig del i livet och det betyder mycket för mig.

I min blogg kommer jag att skriva om allt möjlig såsom gamla minnen även nya, t.ex. dela historier om min hunds uppväxt, Jag kommer eventuell skriva om träning och det som har hänt under vardagen. Jag ser fram emot att få dela så mycket som möjligt med er och att få träffa nya vänner i bloggvärlden.

Tipsa gärna mig om idéer, så jag vet vad jag behöver ändra på för att det ska bli roligt som möjligt för er att läsa.

Kram hej!

Likes

Comments