Bye weekend. Inte för att jag menar att jag ska jobba, jag har fullt upp känns det som hela tiden. haha..
Min sambo jobbar eftermiddag imorgon och jag ska vara hemma och tvätta och städa i barnrummet. Ska även kolla handlalistan vad som behövs köpa hem i första hand, det är ju blöjor och bindor haha som jag tänker på just nu.
Idag var vi och hämtade ett nytt köksbord från en loppis sida för vi ville ha ett sånt bord men hittade inget, sen kollade mamma och pappa runt och hittade detta fina bordet! Vi vet precis hur vi vill ha det uppdukat där sen på bordet! Men det blir när vi åker till Ullared nästa gång!
Min sömn är sådär just nu, vrider mig tusen gånger på natten och rullar runt, får svårare att somna men så är de visst att vara gravid att sömnen går upp och ner.
Annars veckan är lugn än sålänge. Dagarna räknas ner nu tills våran dotter kommer! Och på onsdag hämtar vi barnvagnen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sa att jag inte skulle blogga men när det blir nya veckor så såklart gör jag ett inlägg!
Gick in i vecka 36 i onsdags och mår bra. Enda problemet jag har är sömnen.. Svårt att sova på nätterna. Man kan inte tro att det bara är 4 veckor kvar tills beräknat datum.. Man börjar bli nervös nu ja..
Om barnet står det att barnet är just nu cirka 45 cm lång och väger cirka 2,59 kg i veckan början och cirka 2,76 vid veckans slut. Barnet lagrar nu fett inför livet utanför livmodern. Fosterrörelserna kan ändra karaktär till att bli mer buffande knuffar. Du kanske kan se en armbåge eller en häl som putar ut mot huden, ibland till och med en hel fot. Även om barnet har mindre utrymme nu bör du som blivande mamma känna fosterrörelser varje dag m.m. orkar inte skriva allt men mycket händer med barnet och hon sparkar och just nu vill vi bara att hon ska komma ut! Jag får mer ont i ryggen för jag bär på så tungt i magen.

Likes

Comments

Så från och med imorgon så kommer jag ha en liten paus från att blogga för att vila upp mig för på onsdag är det 4 veckor kvar och vi måste fixa lite saler m.m men imorgon är jag live på live.ly för att visa vad vi har packat ner i våran BB-väska! Kommer gå live på förmiddagen och det vill ni nog inte missa!
Ni kan följa mig på instagram henriksonamanda om ni inte vill missa vad vi gör eller vad jag gör! Där kommer jag vara mer aktiv!

Likes

Comments

Så idag har vi varit ute i våran stuga och grillat kebabkött och hamburgare och efter det så åkte vi till Willys och handlade lite, kom hem och jag började fixa lite med BB-Väskan. Är ni intresserad på vad jag har packat ner? Sen så bytte jag bokstäver på våran lightbox till "waiting for our daughter", lite gulligare tycker jag!
Nu sitter jag och läser "Goda råd till den nya familjen" en bok man får med sig i sitt libero paket!
Är ju i vecka 35 så tyckte att det var dags att jag packar ner allt bebisen ska ha i en väska! Lite kvar att handla men inte mycket! Plus hon har en karatematch i min mage nu varenda dag!

Likes

Comments

Så idag var det storhandla dag! Och vi utnyttjade våran handla minst för 500kr och få 10% rabatt. Och jag fick med mig J på en bild! Haha som jag har längtat efter att få ta en bild till bloggen!
Snart om två dagar går vi in i vecka 35! Hon sparkar just nu och känns som att hon sparkar ut sig själv snart! Haha det är den känslan som känns! Och snart kommer en surprise på bloggen vad som händer härnäst! Kan säga att det är mitt hår det gäller! Sen får ni gissa er fram om ni klarar det?
Kepsen är från H&M och jag fick den i födelsedagspresent av min lillasyster, mamma tröjan är lika så från H&M och mobilskal från idealofsweden!

Likes

Comments

Min mage den bara växer och växer.Men har också fått en fråga angående min rygg hur det är att vara gravid och om man får ont i ryggen. Och JA du kommer inte undan med att ha ont i ryggen de flesta skaffar ett foglossningsbälte (jag har fått låna ett) och det har hjälpt min rygg att stödja den faktiskt! Eftersom att magen är ganska stor så tar det mycket vikt och man man försöka att vila så gott som det går!
Och hur jag mår i nuläget så är det bra faktiskt, får jag inte min medicin så mår jag sämre men det är ju för att allt går upp och ner, om jag har ätit eller inte.
NU är jag färdig jobbad för denna sommaren, två veckor fick det bli på ett läger! Nu ska jag bara ta det lugnt, hämta ut lite paket.

Likes

Comments

Så idag är det tisdag, har jobbat och hämtat ut en babybox!
Jag och min sambo har jobbat idag, efter det åkte vi hem, åt lite. Jag åkte till mina föräldrar och pratade med dom och sen hämtade jag ut en babybox från Lloyds Apotek! Väldigt bra grejer där i som är till både bebisen och mig, men mest bebisen!

Konstigt bäddat men vad gör det

Likes

Comments

Min vecka är rätt så lugn med hur den brukar vara och nu när jag och Jonathan ska jobba på samma ställe så blir det enklare.

Måndag: Jobba och sen kolla på bil
Tisdag: Jobba, min storebror kommer förmodligen hit med sin dotter
Onsdag: Jobba och går in i gravidvecka 34!
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba och sista dagen med hunden som åker hem
Lördag: Barnvakt en stund till Mette
Söndag: Lugn dag!

Mamma och jag ska förmodligen börja med babynestet också denna veckan!

Bleka jag! haha

Likes

Comments

Inte våran dog. Vi är hundvakt och ska vara det i en vecka åt ett par som vi känner. En lejonhund som är hur snäll som helst faktiskt!
Hon har tillochmed träffat Zäta min familjshund och det gick jättebra! Annars idag så svettas jag, är väldigt varmt här vi bor och vi planerar och nösta vecka jobbar båda två på samma jobb!

Likes

Comments

Idag var jag och min sambo och hämtade ut våran startbox från Libero. Vi fick väldigt bra grejer som ni kan se på bilden. Men bindorna är ju för lite mindre blödningar sen efter förlossningen, för direkt efter förlossningen så har man verkligen stora bindor! Men ja detta är vad vi fick! Och vi är super nöjda!
Har ni fått någon startbox tidigare ni som har fått barn innan?

Likes

Comments