Så junkyard har släppt en höstkollektion i samarbete med adidas och jag bara älskar dessa kläder!

Hoodie - 749 kr

Zip hoodie - 699kr

Leggings - 349 kr

Byxor - 649 kr

Likes

Comments

Så igår så var jag ute och red på Aragon som är new forest och det gick hur bra som helst!
Jag brukar säga att jag har alltid velat galoppera på en äng och det var det vi gjorde och det var en underbar känsla!
Sen var det jobb den sista dagen, o idag är jag ledig från jobbet. Imon ska vi hem till mina föräldrar ska hjälpa mamma och sligra håret och sen äta hos dom, så får äntligen träffa zäta våran store hund!
Nu sitter jag och kollar på vänner, har vart o hämtat ut en julklapp och imon aka jag hämta ett till paket

Likes

Comments

Fortfarande sjuk sen i måndags kväll.. Men känner att jag ska gå och jobba imorgon eftersom det är kvällstid och sista dagen imorgon. Dessutom ska jag rida på en new forest för att se om jag kan bli medryttare på hästen, hoppas att det går bra bara. Annars så fick vi nyss besök av mamma, pappa, my, amar och anamullah och självklart Zäta, så nu sitter jag i soffan eller halvligger och kollar på självklaraste vänner!

Likes

Comments

Så var ute och red idag hos mina kusiner på Pikatchu men det blev inte så länge för han gillar inte regn s han bara stannade och ville inte gå.. Haha ja , men ska förmodligen bli medryttare till en new forest häst och det ska bli kul om den hästen och jag fungerar ihop så ska jag få börja tävla med han så spännande!
Men nu har jag tagit på mig morgonrocken för frös och kollar på vänner. Imon väntas eftermiddag jobb och på torsdag provrida hästen!

Likes

Comments

Så beställde ju från wish.. men det var lite för tajt det är en sån man kan bara ha på sig hemma så beställde en större storlek.. Nämnligen xl.. hahah, som sagt tycker inte om för tajta kläder.. hellre att de sitter löst o pösigt än tajt.. Vill ju inte visa hela kroppen.. haha men skämt o sido, just nu kollar jag på vänner men samtidigt kollar på julklappar, har hittat till min sambo, så nu återstår det bara till mamma och pappa, och lilla Mette ( eller om det blir till Oliwer och Maja inget bestämt), sitter också och kollar på tatueringar, som sagt ska ju tatuera mig den 26e oktober.. är fett nervös men det kommer bli min fjärde tatuering så hoppas det blir bra och den ska sitta vid handleden och gå uppåt. Hope for the best.

Likes

Comments

Idag är det onsdag eller ah omsdagkväll och jobbar till fredag klockan 2.. Fullt upp på jobbet och stressigt.
Men när jag kom hem från jobbet så tog jag o satte på mig mina ardell lösögonfransar vill nog hellre sätta dit riktiga alltså förlänga, men det är inte billigt..
Imon är det en lign dag, blir nog städa o tvätta , om jag orkar.

Likes

Comments

Såå en bra online shopping som jag kan tipsa om är wish, billigt och bra och visst tar en vecka cirka tills man får grejerna men hur sjuk bra app som helst! Har beställt lite från den sidan. ( btw.. mamma som tipsade om den)

Likes

Comments

Så innan jag stack till jobbet i förmiddags så fixade jag lite med min musikstudio och allt är nästan klart fattas bara koppla in den i sambons data!
Har ni några önskemål vilka låtar ni vill höra så kommentera kommer redan börja imorgon med att spela in så kom med förslag! Och imon får ni se när allt är klart
Och dessutom så har jag helg nu!

Likes

Comments

Såå ja... Jag har beställt en ny vinterjacka från nelly och den är hur snygg som helst!
Fick bli en lång bomberjacka som är fodrad och jag bara längtar tills den kommer! Och väldigt bra pris!

Likes

Comments

​Köpte en ny bil idag en kia rio och I just love it ! 

Likes

Comments