Så många som har undrat om jag har slutat blogga, och nej det har jag inte. Har bara fullt upp just nu så hinner inte helt enkelt.
Idag var jag och min sambo i Jönköping med min familj och kollade på barnvagn, va inne på stadium outlet, lager157 och Ikea. Hittade mycket på ikea som vi ska komma tillbaka till Maj , då vi ska köpa lite till bebisen m.m.
Annars just nu tar det lugnt och kommar på tv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såå idag gjorde jag allt för att verkligen försöka gå till jobbet vilket gick inte bra så fick åka hem och när jag skulle slänga soporna utanför lägenheten ops.. Så stod det ett paket där, men inte vilket som helst utan från mymuesli , 2 stora rör och sen 6 st smakar som nyss kom till affären! Vill ni ha en slags first impression på hur de nya smakerna smakar?
Plus gick in i vecka 15 idag!

Likes

Comments

Okej så lördag idag eller ah lördag kväll, ni ska få se bilder på våran lägenhet när den är städad och vi ska förmodligen städa imorgon. Så då kan det komma upp bilder! Eftersom det är efterfrågat! Idag har jag på mig min favvotröja från purpose tour ( justin biebers) kollektion som tog slut rätt fort! Men har hittat flera på wish som jag gjorde med denna!
Och nej jag kollar inte på melodifestivalen, händer nu att jag har på den i bakgrunden men gud nej kollar inte om jag inte är hos mina föräldrar eller något.
Gick i onsdag in i vecka 14 och mitt illamående börjar försvinna, förutom på morgonen då det stiger så då måste jag äta någonting!

Likes

Comments

Så idag har min familj vart här och ätit och fikat och sedan åkte våran lilla vovve hem till dom igen.
Nu sitter jag och kollar igenom parnevik, illamående men det går framåt.

Likes

Comments

Så idag är vi hundvakt eller ah tar hand om min familjs hund hemma hos oss och bara har det mysigt.
Frågor jag fått som i vilken vecka är jag gravid i? Och jag är gravid i vecka 13 och jag ska ta kort och sen lägga upp gravid vecka för vecka. Man har fortfarande illamåendet kvar när man äter men snart ska det vara över. Annars lugn lördag idag och allt bara rullar på.

Likes

Comments

Såå min överraskning till er är att jag är gravid och det är ultraljudet som jag väntade på innan vi gick ut med det.
Är så otroligt glad och tacksam för att ha Jonathan vid min sida.
Min fråga till er: Vill ni se gravid vecka för vecka?

Likes

Comments

Måste nog säga att hunden är människans bästa vän. Mysiga,busiga och allt!
Jag och min sambo funderar på att skaffa en egen hund nästa år. Men vi vet vilken hund men jag vill ha en annan också så fårse hur vi ska göra.
Zäta min hund som bor hos mina föräldrar är 5 år blir 6 år i Juni, är en Labrador, snällaste hunden jag vet!
Han vaktar en alltid!
Annars har dsgen varit lugn, ryggont men det får man leva med.

Likes

Comments

Såå ledsen för seg uppdatering ska bli bättre på det! Har mycket att berätta men som tar tid att få fram, men ni får reda på det i slutet av veckan, lovar!
Igår så kom min familj med alla djuren för vi skulle vara katt/hundvakt i en natt, det gick bra och de kom överens med kaninen haha det var ju det viktigaste eftersom kaninen får panik om den inte får gå ut ur buren.
Idag var det vanligt jobb, dagen gick segt! Fick hem linas matkasse, tog bara den en gång, o kommer nog äta allt utom laxen.. Är inte glad i fisk alls! Men alla är olika. Hoppas att eran dag/kväll hst varit bra! Kommer in en bild här under på hur mina fantastiska djur ser ut!

Likes

Comments

So the first february.. A cold one. Yesterday I was at the hairdresser and got brown hair. Feeling like me now..
Today after my work, I went home and fell asleep... At 5 pm my parents came home to us to drink some coffee and they bought shelfs and a carpet, very sweet of them. ( and we really need that). And my little sister helped me to fix my wardrobe and hopefully I can be organised and not throw clothes on the floor. Now are we watching friends and drinking cola.
//
So första februari..En kall en. Igår var jag hos frisören och blev brunhårig! Känns som mig nu.
Idag efter mitt jobb, åkte jag hem och somnade.. Klockan 5 så kom mina föräldrar hem till oss för att dricka kaffe och dom köpte hyllor och en matta, verkligen snällt av dom. ( och vi behöver verkligen det).
Och min lillasyster hjälpte mig att fixa garderoben och förhoppningsvis så kan jag vara organiserad och inte slänga kläder på golvet. Nu kollar vi på vänner och dricka cola.

Likes

Comments

Så idag så kom min familj hem till oss och åt lite tacos! Hur gott som helst! Så gjorde en lunchlåda med taco o lite grönsaker! Mums!
Och sen så fikade vi bullar och nougat ballerina med kaffe o läsk för de som inte drack! Vi tog ut Alvin så han fick leka med våran hund! Annars har dagen varit bra'

Likes

Comments