Hur gulliga är inte Jonathans arbetskamrater och köper presenter till Chelsea?
Tycker ju verkligen om Kappahls bebiskläder newbie, tycker det är bra kvalité på dom, tycker ju om lindex och H&M också förstås! Och har du en bebis så kan du hitta dessa kläder i storlek 62 på kappahl eller på deras hemsida! Och just nu sitter jag och kollar höstkläder till Chelsea för att se om vi hittar något till henne! Vilket man alltid gör!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då det var ett tag sen jag bloggade kanske tre veckor.. Oj.. Men ska nu tillbaka med bloggandet äntligen! Och som ni vet så har vi fått en bebis hon föddes 27 September och ja allt gick jättebra! så NU har ni chansen att ställa frågor angående min förlossning! Så ös med frågor så svarar jag på dom i ett enskilt inlägg!

Likes

Comments

Ingen bebis har kommit än.. Går verkligen runt hemma & bara väntar å väntar..
Idag så sov vi länge till 1 cirka, sen vid 2 så åkte vi och grattade min storebror som är här över helgen. Veckorna bara rinner iväg, allting går så fort nu.
Annars så hämtar vi en kattunge i början av Oktober och vi går bara runt och väntar på att våran lilla dotter ska komma ut snart.

Likes

Comments

Söndag idag och vi sov lite länge idag. Det var ju inte planerat att ligga och dra sig i sängen till klockan 12... Efter det så gick vi upp, jag dammsugade och torkade golven för var rastlös... Har hört att det ska kunna sätta igång en förlossning så får prova allt möjligt!
Efter det så åkte vi till Jonathans föräldrar och åt, därefter åkte vi hem och jag duschade..
Just nu när det är 2 dagar kvar till beräknat datum så kan det ju hända närsomhelst, men ett problem jag har det är att sätta mig bilen och sen komma ut ur bilen det är något jag har lite problem med just nu.. Och ta på mig strumpor och skor m.m. Annars så går allt prima bra utom nätterna då man vrider på sig hela tiden för ryggen värker..
Annars hur mår ni?

Likes

Comments

NU har jag en rabattkod till er hos rapunzelofsweden som ger er 10% rabatt vid erat nästa köp! Mitt bästa tips är detta paketpriset! 399kr på rea men anger ni "mandahenrikson" så får ni 10% rabatt på rean! En favorit som ligger högt upp på listan som jag vill inför skaffa mig! Allt på bilden ingår i detta priset!

Rabatten gäller i 1 vecka! Fram tills 16 September!

Likes

Comments

Aaahhhh!!! Vecka 40! Kan ni tänka er?!!
Helt sjukt vad tiden går fort! 6 dagar kvar till BF och hoppas hon vill komma ut innan helst, för vill inte gå över tiden men det är ju ingenting som jag bestämmer. Men med att jag har svårt att sova på nätterna och har ont i ryggen så får hon jättegärna komma nu om hon känner för det! Är både nervös och inte nervös inför förlossningen. Och imorgon vid 10 så kommer en live.ly video där jag berättar för er live hur jag känner o.s.v.
Annars rullar allting på, köpt en klösbräda och en katt toa för informationen för vi ska hämta en kattunge i slutet av September.

Likes

Comments

Lördagen den 2 September..Sparkas för fullt i magen hon är aldrig stilla med andra ord, vilket är positivt!
Känner att någonting är på gång, får förvärkar lite då och då!

Idag var vi på maxi och handlade det sista som blöjor och sånt! (lägger upp en bild). Köpte också en sallad på maxi och Jonathan tog burger king som har kommit till där vi bor nu, är inte så glad i burger king så skippar helst det!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, dricka pepsi max och vatten! Haha och bara chilla!

Likes

Comments

Klockan är 00:12 och kan fortfarande inte somna.Gravid och sömn måste gå ihop det är prio ett, eftersom att sen kommer man ha en bebis och sömnen kan bli förstörd pågrund av att bebisen vaknar och är hungrig m.m. Och varför jag inte kan somna är för att jag får kramper typ i låren, känns som att det börjar bli dags snart... Och hon sparkar och rör sig där inne jättemycket, vilket påverkar sömn också..
Vad tror ni som har vart gravida att det kan vara?
Eller har jag fått i mig något för lite? Dricker ju mycket vatten varje dag så kan ju inte vara det.
Vill bara föda nu känner jag, ryggen värker och förvärkar har jag fått så hon får jättegärna komma ut nu! Trots det är bara 10 dagar kvar!

Likes

Comments

Så var och hämtade ut åkpåsen från #bamba bamba.se och den är grå och fin och passade in till vagnen.
Är dock lite om den är för stor eller inte men det väntas och se, mamma får säga med vad hon tycker , så har allting kvar ifall det skulle vara något med den. Men jag återkommer om det!
Nu väntar vi på att mina föräldrar ska komma på kaffe!

Vad tycker ni om åkpåsen?

Likes

Comments

När det börjar bli kallt,kyligt och snöigt. Hur mysigt hade det inte då att ta på denna underbara jackan?!
Har fastnat för denna jackan och jag lär beställa den nästa månad, troligtvis.
Jackan finns på junkyards hemsida och jag har blivit kär i en jacka..

Likes

Comments