So the first february.. A cold one. Yesterday I was at the hairdresser and got brown hair. Feeling like me now..
Today after my work, I went home and fell asleep... At 5 pm my parents came home to us to drink some coffee and they bought shelfs and a carpet, very sweet of them. ( and we really need that). And my little sister helped me to fix my wardrobe and hopefully I can be organised and not throw clothes on the floor. Now are we watching friends and drinking cola.
//
So första februari..En kall en. Igår var jag hos frisören och blev brunhårig! Känns som mig nu.
Idag efter mitt jobb, åkte jag hem och somnade.. Klockan 5 så kom mina föräldrar hem till oss för att dricka kaffe och dom köpte hyllor och en matta, verkligen snällt av dom. ( och vi behöver verkligen det).
Och min lillasyster hjälpte mig att fixa garderoben och förhoppningsvis så kan jag vara organiserad och inte slänga kläder på golvet. Nu kollar vi på vänner och dricka cola.

Likes

Comments

Så idag så kom min familj hem till oss och åt lite tacos! Hur gott som helst! Så gjorde en lunchlåda med taco o lite grönsaker! Mums!
Och sen så fikade vi bullar och nougat ballerina med kaffe o läsk för de som inte drack! Vi tog ut Alvin så han fick leka med våran hund! Annars har dagen varit bra'

Likes

Comments

Så idag är det fredag, vilket innebär ingen sovmorgon imorgon tyvärr.. Ska iväg med vff/mix de laget som jag tränar som har en funktionsnedsättning o vi ska till Kalmar för seriespel, möta 3-4 lag! Spännande! Så min sambo följer också med.

Idag gick jobbdagen sakta.. men fredagar är jag trött som mest! då man har jobbat en hel vecka!

Tänkte köra igång med en Q/A ! så bomba mig med frågor! Så tar jag upp frågorna på söndag!


Likes

Comments

Så idag efter jobbet så vart det för oss att åka hem och sedan nästan åka vidare till mina föräldrar för att äta kyckling med ris o brunsås! Otroligt gott var det!
Måste bara berätta att mina katter älskar att sova i skokartonger , det e synd att man inte hade en större kartong till vovven bara!

Puss

Likes

Comments

Så idag är det som man kallar det ''lill lördag'' och jobbet gick väldigt segt om jag får säga! Men hoppas tiden går fort!

Ni som är bloggare på nouw eller ni läsare har väll inte missat att man kan vinna en resa för två till London i en #nouw30daychallenge?! ( gäller om man har en blogg här på nouw) hur otroligt häftigt vore inte det?!

För mina ambitioner ör att min blogg ska växa, lägga mera tid på bloggen, börja skriva på engelska och svenska det är en bra grej så de som inte kan så mycket svenska kan läsa min blogg på engelska istället! Och jag ska vara mycket uppdaterad som det går! Och få många följare , som tycker om det jag gör!

Imorgon blir det jobb igen , men fredagar är bäst då man slutar vid 1 !

(old picture of me)Likes

Comments

Så då var denna helgen slut.. Känner att helgen och tiden speciellt bara rinner iväg.
Imorgon ska jag återvända till jobbet efter att ha varit sjuk, så har krypit ner i sängen och kollar på vänner.
Ni som undrar vad mitt jobb är så är det så att jag jobbar inom industrin. Så jobbar ständig förmiddag vilket är skönt.
Annars mår jag bara bra.

Likes

Comments

Så som sagt så jobbade jag bara en dag, alltså måndag... För fick huvudvärk och feber, så kände att stå på en industri är inte bra om man är så sjuk..

Men idag är det fredag som tur är, vi kom nyss hem från mina föräldrar har ätit pommed med korv och sedan tacos samtidigt som vi kollade på fångarna på fortet. Nu tänkte jag spela in lite i studion fårse hur det går.


Likes

Comments

God eftermiddag! Slutade jobba för 1 timme sedan och sitter o försöker få igång netflix.. Internet är segt , och vi har ganska mycket internet så måste ringa till telia och kolla upp det..
Men jag satte nyss och kollade igenom bilder och då hittade jag denna bilden på när jag hade lila ombre ( o ja , jag saknar det håret) , känns som man aldrig kommer någon vart till ljusgrått hår så fårse hur jag gör med håret vill inte färga det för ofta! Sitter också o funderar på vad jag ska göra för YT video. något förslag?

Likes

Comments

Så idag är det en stor dag för att min pappa fyller 52 år! Och eftersom att det är den tolfte december så är det 12 dagar kvar till julafton, tiden bara rinner iväg!
Lite senare idag så kommer det upp ett inlägg om ett paket jag fick hem idag, so excited!

Likes

Comments