Header

Hehe, No comment.

Hoppas ni har en bra sommar! Det har då inte jag, har varit pissväder ungefär hela tiden, förutom nu när jag börjat jobba då det nästan varje dag varit supervarmt med skinande sol haha men det är väl typiskt! Men saker ni missat är en del, jag har tillexempel flyttat hem, vi kände att vi inte ville bo kvar där så vi sa upp lägenheten och valde att flytta hem till våra föräldrar igen medan vi letar ny lägenhet eller om vi eventuellt ska köpa en!

Jag har börjat på ett nytt jobb, i Järbo denna gång på ett äldreboende, så just nu jobbar jag på hemtjänsten i tre veckor innan jag övergår till timmis på boendet! Trivs superbra än så länge, och pengar är ju aldrig fel även om man får offra brännan!

Jag har äntligen en ny telefon, jag tänkte ju som sagt börja blogga efter min systemkamera gav upp men eftersom min telefon inte hade någon fungerande kamera så kändes det lite taskigt att blogga utan bilder, men NU, är det fixat! Så även om jag inte hunnit fixa kamera så kan jag iallafall blogga med mobilbilder och det är ju alltid bättre än ingenting alls!

Ett minus är dock att min dator ligger hemma hos min kompis och jag har inte hunnit hämta den så det blir inte full fart på en gång med massa roliga inlägg utan mest vardag tills jag tagit tag i saker och hämtat den (vilket antagligen blir denna vecka)

Men nu borde jag sova, klockan ringer 05 imorgon och har fullt upp hela dagen, men vi kommer höras av!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helloooo, har sad sad news... min kamera är trasig så tills jag fixat en ny kommer det vara ungefär denna typ av bilder på bloggen, alternativt om jag hämtar min väldigt gamla kamera hemma hos mina föräldrar men den är ju inte heller på topp (dock bättre än mobilkameran)!

Därför har bloggen varit lite on hold eftersom jag inte riktigt vetat vad jag ska ta mig till och jag hatar vanligtvis att endast lägga upp tråkiga mobilbilder men det är som det är!
Ni får stå ut med det i några veckor framöver, imorgon kör vi på som vanligt!

Likes

Comments

Ännu en dag då jag och Rasmus i princip inte gjort ett dugg, har inte ens lämnat lägenheten haha.. men det är okej för det har ändå bara regnat hela dagen! Vet inte vad som hänt med oss? Tror vi kört slut på oss själva de senaste veckorna då vi knappt varit hemma, så det kan ju va ganska skönt att ligga i soffan och mysa. Imorgon får dock några vänner till mig sommarlov så blir nog lite mer intressant då, och på Fredag kommer det antagligen inte komma upp något annat än ett tidsinställt inlägg eftersom min fokus kommer ligga helt på att gratta min kära bror!

Tänkte köra på med att tidsinställa några inlägg för kommande veckan och Rasse ska väl fortsätta kolla på sina dåliga serier.

Likes

Comments

Under den regnigaste veckan i Juni passar jag på att minnas när det var skitvarmt ute och jag, Bella och Alicia hade picknick i Stadsparken och verkligen bara njöt i solen. ☀

Likes

Comments

Hehe.. undra när man ska göra verklighet och faktiskt ta tag i saker och blogga varje dag? Förhoppningsvis snart, men ibland går livet före! Idag har jag legat inne EXAKT hela dagen och inte ens haft ångest över det, har varit så fruktansvärt trött och har tvättat flera veckors tvätt så energin bara flög ur mig.

Men hörrni? Studentveckan är ju igång och det är ju det viktigaste sommartecknet, nackdelen är väl att jag nu mer bara påminns om hur gammal jag blivit, har så svårt att föreställa mig att det gått TVÅ år sedan studenten!?!?! Vad händer med tiden, den bara flyger iväg! Men kan glädjas åt min bror och alla yngre vänner som jag hoppas alla har en fantastisk vecka, den kommer man minnas hela livet!

Nu blir de läggdags för mig iallafall, fullt upp imorgon! Sleep tight ❤

Likes

Comments

Igår var jag med Alicia och Bella i Gävle, det var sååå fint väder och så varmt, vi gick mest runt och kikade på saker och så avslutade vi dagen med att äta lite froyo innan vi åkte hem, sen på kvällen umgicks vi och hade roligt!

Det har verkligen varit riktiga sommardagar denna vecka, vilket främst är anledningen till varför bloggen hamnat i andra hand, det är klart man hellre ligger ute och solar eller grillar hehe, har iallafall varit en duktig bloggare och tagit väldigt många bilder under dessa dagar! Så hoppas vi kan glömma och förlåta det, idag har varit en väldigt lugn dag, sov hemskt länge och jag och Rasmus har legat i soffan hela dagen och spelat spel med varandra!

Blir nog en tidig kväll, mina vänner är på partaj så blir nog bara att ligga här framför tvn om Rasmus inte kommer och överraskar mig med något, hoppas hoppas.

Likes

Comments

1. Åka på minst EN festival!

2. Ha en egen party-brunch

3. ROADTRIP

4. Åka någonstans och tälta

5. Kolla alla Harry Potter filmer under en dag

6. Åka till Skara sommarland över en helg

7. Hoppa fallskärm

8. Åka till Liseberg

9. Festa i Norge

10. Ha picknicks ungefär hela tiden

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw