Header

Helloooo, har sad sad news... min kamera är trasig så tills jag fixat en ny kommer det vara ungefär denna typ av bilder på bloggen, alternativt om jag hämtar min väldigt gamla kamera hemma hos mina föräldrar men den är ju inte heller på topp (dock bättre än mobilkameran)!

Därför har bloggen varit lite on hold eftersom jag inte riktigt vetat vad jag ska ta mig till och jag hatar vanligtvis att endast lägga upp tråkiga mobilbilder men det är som det är!
Ni får stå ut med det i några veckor framöver, imorgon kör vi på som vanligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu en dag då jag och Rasmus i princip inte gjort ett dugg, har inte ens lämnat lägenheten haha.. men det är okej för det har ändå bara regnat hela dagen! Vet inte vad som hänt med oss? Tror vi kört slut på oss själva de senaste veckorna då vi knappt varit hemma, så det kan ju va ganska skönt att ligga i soffan och mysa. Imorgon får dock några vänner till mig sommarlov så blir nog lite mer intressant då, och på Fredag kommer det antagligen inte komma upp något annat än ett tidsinställt inlägg eftersom min fokus kommer ligga helt på att gratta min kära bror!

Tänkte köra på med att tidsinställa några inlägg för kommande veckan och Rasse ska väl fortsätta kolla på sina dåliga serier.

Likes

Comments

Under den regnigaste veckan i Juni passar jag på att minnas när det var skitvarmt ute och jag, Bella och Alicia hade picknick i Stadsparken och verkligen bara njöt i solen. ☀

Likes

Comments

Hehe.. undra när man ska göra verklighet och faktiskt ta tag i saker och blogga varje dag? Förhoppningsvis snart, men ibland går livet före! Idag har jag legat inne EXAKT hela dagen och inte ens haft ångest över det, har varit så fruktansvärt trött och har tvättat flera veckors tvätt så energin bara flög ur mig.

Men hörrni? Studentveckan är ju igång och det är ju det viktigaste sommartecknet, nackdelen är väl att jag nu mer bara påminns om hur gammal jag blivit, har så svårt att föreställa mig att det gått TVÅ år sedan studenten!?!?! Vad händer med tiden, den bara flyger iväg! Men kan glädjas åt min bror och alla yngre vänner som jag hoppas alla har en fantastisk vecka, den kommer man minnas hela livet!

Nu blir de läggdags för mig iallafall, fullt upp imorgon! Sleep tight ❤

Likes

Comments

Igår var jag med Alicia och Bella i Gävle, det var sååå fint väder och så varmt, vi gick mest runt och kikade på saker och så avslutade vi dagen med att äta lite froyo innan vi åkte hem, sen på kvällen umgicks vi och hade roligt!

Det har verkligen varit riktiga sommardagar denna vecka, vilket främst är anledningen till varför bloggen hamnat i andra hand, det är klart man hellre ligger ute och solar eller grillar hehe, har iallafall varit en duktig bloggare och tagit väldigt många bilder under dessa dagar! Så hoppas vi kan glömma och förlåta det, idag har varit en väldigt lugn dag, sov hemskt länge och jag och Rasmus har legat i soffan hela dagen och spelat spel med varandra!

Blir nog en tidig kväll, mina vänner är på partaj så blir nog bara att ligga här framför tvn om Rasmus inte kommer och överraskar mig med något, hoppas hoppas.

Likes

Comments

1. Åka på minst EN festival!

2. Ha en egen party-brunch

3. ROADTRIP

4. Åka någonstans och tälta

5. Kolla alla Harry Potter filmer under en dag

6. Åka till Skara sommarland över en helg

7. Hoppa fallskärm

8. Åka till Liseberg

9. Festa i Norge

10. Ha picknicks ungefär hela tiden

Likes

Comments

Unnade mig en flottig frukost, som jag dessutom älskar, idag eftersom jag sovit som ett riktigt arsle. Började med att jag inte lyckades somna förrän runt 01 sen vaknade jag tre timmar senare av att Rasmus höll på hosta ihjäl sig så jag var snäll och hämtade vatten och grejer. Efter det kunde jag inte somna om.. Så jag har legat i sängen i flera timmar och bara fixat inlägg och väntat på min frukost haha.

Anledningen till varför bloggen stod tom i helgen är enbart pga min ork, hade ingen överhuvudtaget. Tror det är pollen som slår ut hela mig för tillslut orkar jag inte ens göra saker. Hade iallafall en skön lugn helg med massa vänner och Rasmus, inget att klaga på alls.

Idag är det träning som står på schemat som vanligt, men vi har blivit sjukt lata på senaste tid så idag blir det brast mode. Efter det hade vi tänkt att ta tåget in till Gävle för Bella var sugen på mat och jag är sugen på Froyo, så det kanske kommer en bild som jag inte tagit hemma i min lägenhet denna gång haha, känner verkligen hur trååååkigt mitt liv är för orkar aldrig ta med mig kameran och jag gör typ egentligen aldrig saker, men idag ska jag.

Nu är de dags för mig att hoppa in i duschen, känner hur jag är påväg att somna och vill inte vakna ikväll haha.

Ha en bra måndag, unna er en frukost som är skitgod fast ni inte sovit dåligt!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw