Header

Igår var jag med Alicia och Bella i Gävle, det var sååå fint väder och så varmt, vi gick mest runt och kikade på saker och så avslutade vi dagen med att äta lite froyo innan vi åkte hem, sen på kvällen umgicks vi och hade roligt!

Det har verkligen varit riktiga sommardagar denna vecka, vilket främst är anledningen till varför bloggen hamnat i andra hand, det är klart man hellre ligger ute och solar eller grillar hehe, har iallafall varit en duktig bloggare och tagit väldigt många bilder under dessa dagar! Så hoppas vi kan glömma och förlåta det, idag har varit en väldigt lugn dag, sov hemskt länge och jag och Rasmus har legat i soffan hela dagen och spelat spel med varandra!

Blir nog en tidig kväll, mina vänner är på partaj så blir nog bara att ligga här framför tvn om Rasmus inte kommer och överraskar mig med något, hoppas hoppas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Åka på minst EN festival!

2. Ha en egen party-brunch

3. ROADTRIP

4. Åka någonstans och tälta

5. Kolla alla Harry Potter filmer under en dag

6. Åka till Skara sommarland över en helg

7. Hoppa fallskärm

8. Åka till Liseberg

9. Festa i Norge

10. Ha picknicks ungefär hela tiden

Likes

Comments

Unnade mig en flottig frukost, som jag dessutom älskar, idag eftersom jag sovit som ett riktigt arsle. Började med att jag inte lyckades somna förrän runt 01 sen vaknade jag tre timmar senare av att Rasmus höll på hosta ihjäl sig så jag var snäll och hämtade vatten och grejer. Efter det kunde jag inte somna om.. Så jag har legat i sängen i flera timmar och bara fixat inlägg och väntat på min frukost haha.

Anledningen till varför bloggen stod tom i helgen är enbart pga min ork, hade ingen överhuvudtaget. Tror det är pollen som slår ut hela mig för tillslut orkar jag inte ens göra saker. Hade iallafall en skön lugn helg med massa vänner och Rasmus, inget att klaga på alls.

Idag är det träning som står på schemat som vanligt, men vi har blivit sjukt lata på senaste tid så idag blir det brast mode. Efter det hade vi tänkt att ta tåget in till Gävle för Bella var sugen på mat och jag är sugen på Froyo, så det kanske kommer en bild som jag inte tagit hemma i min lägenhet denna gång haha, känner verkligen hur trååååkigt mitt liv är för orkar aldrig ta med mig kameran och jag gör typ egentligen aldrig saker, men idag ska jag.

Nu är de dags för mig att hoppa in i duschen, känner hur jag är påväg att somna och vill inte vakna ikväll haha.

Ha en bra måndag, unna er en frukost som är skitgod fast ni inte sovit dåligt!

Likes

Comments

Grattisbild till Oscar / Jag och Johanna / En nice bild från Palma

A nice selfie / Fina kompisar / Jag och Bella

Ännu en bild på fina vänner / Jag och papi / Bella and me

Likes

Comments

Blir ett sent inlägg idag, efter jobbet så bestämde vi och några vänner oss för att åka till ett vindskydd vid en sjö ca 4 mil utanför Sandviken. Tanken var att vi skulle fiska men slutade med att vi mest bara satt och åt korv haha! Men det var riktigt mysigt, om man bortser från alla mygg och att solen gick ner alldeles för fort.

Älskar att dessa mysiga sommarkvällar är påväg tillbaka, det bästa som finns är ju att sitta framför en eld och bara prata och skratta. Blir dessvärre en tidig kväller för mig (om man ska jämföra alla andra dagar denna vecka) och det ska bli så skönt, sen har jag bokat in ett träningspass med Bella tidigt imorgon så vi hinner träna lite innan helgen, vi mååååste verkligen bli bättre på att ta oss till gymmet, vi är för lata helt enkelt..

Hoppas ni haft en lika fin försommarkväll som jag haft, hörs imorgon! ❤

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw