Lite bilder från en shoot med Elina (igeen ja). I'm in love with red! "Rött är så vackert"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sista dagen var ganska stressig då jag och min vän Julia vägrade lämna staden haha, vi va nära på att missa bussen då vi valde att gå en sista runda genom gamla stan och ta lite bilder. Luckily hann vi med bussen men vi fick verkligen run for it, vi åkte till Vasamuseet där vi var i ca en timme och sedan åkte vi vidare. I wanna go back!!

Likes

Comments

Rainy day in Stockholm men det hindrade inte oss från att utforska huvudstaden och dess affärer haha! Vi var först på lite sightseeing och höll egna presentationer likt turistguider vilket då var en uppgift ur ämnet kommunikation men även samhällskunskap. Efteråt besökte vi riksdagen vilket var sjukt häftigt, vi fick lyssna på en frågestund med Stefan Löfven!!

Resten av dagen spenderades med vänner och SHOPPING! Härlig dag med andra ord :)

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från Stockholm. I onsdags åkte jag tillsammans med min klass till huvudstaden där vi skulle besöka riksdagen, stadsteatern och andra sevärdheter. Vi åkte med buss vilket tog 5 timmar men det var ganska mysigt. Första dagen blev det mest att packa upp och fixa sig samt gå på teater vilket helt ärligt va all over the place, som tur va blev den inställd efter halva perioden hade gått då huvudpersonen tappade rösten. Det slutade med att vi gick runt i gamla stan och pratade om allt och ingenting.

Fler bilder kommer snaart❤️

Likes

Comments

Vi har ganska mycket i skolan nu men vi lyckades få in en lite photo shoot då vi slutade ganska tidigt och tänkte att man kunde passa på! Jag älskar verkligen bilderna, tycker att de är så härliga plus att jag är helt kär i min silvriga kjol. Bilderna är tagna av Elina som ni ser på sista bilden (jag har lite photos skills också faktiskt,eller?). Hon är så talanted dock har hon bara börjat sin resa, there is so much more to come! You go girl!

Likes

Comments

Gårdagen var helt amazing, sjukt mycket skratt och glädje då dagen spenderades med min fina vän Ines som btw inte ville vara med på någon bild (especially om blixten va på). Efter en massa beslutsångest gick vi och fika ute i naturen sedan åkte vi till stan och va där ett tag innan det började regna och till slut blev det lite take out mat i bilen. Låter ganska simpelt men det var riktigt kul haha!

Idag ska jag plugga lite tänkte jag samt gå ut på en powerwalk eller liknande, vi får se vad dagen har att erbjuda. Solig morgon var det iaf, alltid något positivt med solljus då det varit regnigt i en vecka ungefär...

Likes

Comments

Idag blev det en kort skoldag med endast tre lektioner, riktigt niceee måste jag säga! Dagen började med lite powerwalk och intervaller på idrotten och gick snabbt över till Psykologi sedan var det dags för lunch och photo shoot with my girls haha! Redan vid ett var det dags att gå hem igeen! När jag kom hem åt jag mat och sedan var det dags för lite yoga, tänkte att det skulle vara kul att testa plus att jag behöver det för skolan (idrotten), vi har nämligen en uppgift där vi ska träna i 6 veckor för att uppnå ett mål som vi själva sätter. Vi får se hur det går... orolig? Nejdå 😅

Nu ska jag iaf plugga lite, wish me luck guys! Kraam

Likes

Comments

Jag måste säga att jag är helt kär i Sveriges natur, gårdar och alla färger som kommer fram när vädret är som bäst. Jag var nämligen i Limmared där jag tillsammans med min familj skulle plocka majs då det fanns självplockning. Allting kändes som en äldre svensk film med fina röda hus, stora gårdar, ängar, tystnad, värme och solljus. Efter att ha plockat 7kg med majs gick vi till gårdsbutiken för att betala och sedan bege oss till ett mysigt ställe med stenbord och stockar att sitta på där vi skulle fika och njuta av utsikten som var gröna ängar, träd och veteodlingar. Det blev en riktigt mysig dag som jag gärna gör om!

Likes

Comments

Härlig middag med familjen. Jag valde en röd klänning från Mango som jag köpte när jag va i Göteborg med Julia och Elina. Jag har verkligen börjat gilla rött dock äger jag inte så många röda plagg alltså gäller det att leta, leta och leta haha! Är ute efter en röd sweater men vi får se hur det går med att hitta någon.

Annars har den här veckan varit ganska upp och ner, hade ett ganska stort glosförhör ur tyskan igår och andra saker throughout the week. Känner redan hur stressen tar över men jag får tänka positivt och hoppas på det bästa! Har hört att tvåan är värst av alla tre åren på gymnasiet = EN TAGGAD AMNA RIGHT HERE!

Likes

Comments