Idag har jag med sällskap av lillebror vart i stan, shoppat lite, därefter tog vi en fika på Frozen Yoghurt som verkligen kändes rätt. :)

Likes

Comments

Jag fick en fråga här på bloggen om jag kunde rekommendera ett bra silverschampoo, så tänkte att jag tar det här direkt.

Först kan vi börja med, vad är egentligen ett silverschampoo för de som inte vet?
Jo, ett silverschampoo finns för de personerna som vill bli av med vitt, grått eller blont hår. Silverschampoo tar bort de oönskade gula tonerna som sitter i håret och ger istället en mer kallare och askigare ton i håret. Ämnet som finns i ett silverschampoo neutraliserar de gula tonerna i keratinet som håret är uppbyggt av och detta med hjälp av en komplementfärg till antigen gult eller violett. När du använder dig av ett silverschampoo bör du inte räkna med förändringar på håret efter bara en tvätt... Utan du får använda den några gånger i veckan för att märka av skillnad, dock bör du inte byta ut silverschampoo mot ditt riktiga schampoo, då risken finns att få en överdriven blålila ton i håret. Och det vill man nog inte få haha :D
Varva ditt silverschampo med ett vårdande schampo som är anpassat efter din hårtyp och hårfärg.
Läs noga rekommendationerna till silverschampoo och hur man använder den för att slippa sätta ditt hår i en riskabel situation.
Silverschampoo sliter otroligt mycket på håret och gör håret torrt, därför ska man aldrig glömma att använda hårinpackning när man tvättar håret. Du bör vårda och ta hand om ditt eget hår och aldrig låta den förlora sin egen underbara volym.

Den silverschampoo som jag rekommenderar stort är "Maria Nila Palett Sheer Silver Shampoo - med 1000ml". Denna silverschampoo är ett sulfat och parabenfritt schampo för både blont hår med violetta pigment och björnbärsextrakt som motverkar guldiga nyanser i blonda hår, och ger istället både lyster och stärker hårets struktur. Schampot ligger på 329:- (ordinariepris 419:-) och finns att beställa ifrån BeautyNet.se

Gratis frakt över 250:-, 1-3 arbetsdagar tar leveransen. Beställer du någon av produkterna innan Kl. 14:00, får du den hemskickad samma dag.

Har ni tips på vad ni mer skulle vilja läsa om, kommentera det här nedan eller ta kontakt med mig via min email adress. Gilla inläggen om ni tyckte den kändes bra och om ni fick någon nytta av den.

Ha en fortsatt bra dag :)

Likes

Comments

Godmorgon allesamman hoppas alla mår otroligt bra idag.
Idag bestämde jag mig för Bananpannkakor till frukosten och de smakade som alltid ljuvligt gott.

Är du just sugen på att smaka på det jag precis smakade på? Här nedan följer recepten till Bananpannkakorna.

8st små Bananpannkakor
1 banan (medium)
• 1,5msk rågsikt/ grahamsmjöl/ vetemjöl..etc...
• 1 ägg
• 0,5msk bakpulver

(Bananen ska mosas väl med en gaffel, därefter tillsättas alla ingredienser och allt blandas ihop).
Vill någon ha mörka bananpannkakor tillsätt lite kakao, ungefär 1msk kakao räcker nog.
Stek allt väl, tillsätt frukt, kokos, eller vad du känner för, kanske Nutella/ sylt? och njut!! :)

Likes

Comments

Hej, här tänkte jag berätta vem jag är & varför jag väljer att blogga.
Jag är en tjej vid namn Amna som bor i Göteborg med mina föräldrar och en lillebror.
Jag har har precis tagit studenten på gymnasiet och linjen jag gått klart är naturvetenskapligaprogrammet med inriktning samhälle. Just nu har jag sommarlov och väntar på besked till högskolan. Jag har nämligen sökt både till socionomprogrammet och även psykologprogrammet. Nu får vi se i vad jag blir antagen på. :) Men innan dess ska jag ta och resa till min hemstad Bosnien & Hercegovina i juli månad.

Men jaa.. varför väljer jag att blogga egentligen? Vad är det som väcker mitt intresse?
För det första tycker jag att det kult att blogga och visa folk vad man har att bjuda på, kanske inspirerar just du dina läsare med något kult eller nytt som får den personen/ de personerna att vilja följa ditt vardagsliv. Men visst.. Alla vi tänker olika. Vissa hatar att andra ska behöva bry sig om deras privatliv eller så, men jag är lite tvärtom. Jag tycker kanske man ska behålla riktigt privata saker för sig själv, men ändå försöka bjuda på så mycket som möjligt för läsarnas skull. Men självklart ska man själv känna sig bekväm i det man skriver om.
Så jag skulle vilja säga att bloggen startas på grund av inspiration, bekvämhet, för nöjes skull, kunna prata ut och visa saker och ting, men även för att det är kult att blogga.

Likes

Comments

Hej allesamman och välkomna till min blogghemsida.

Mitt namn är Amna och jag är 18 år gammal och tänkte påbörja en blogg här på nouw.com
Mina blogginlägg kommer främst att gå ut på att jag bloggar om kläder, smink, mattips, resor och många andra vardags saker.
Vill ni ha svar på frågor eller tipsa mig om saker ni vill se här på bloggen blir jag mer än tacksam och även glad om ni gör det.

Hoppas ni kommer uppskatta alla fina inlägg med både tips och galna grejer. Mer om vem jag är och varför jag väljer att starta upp en egen blogg kommer mer om i nästa inlägg.

Välkomna ska ni vara. Kram// Amna!!

Likes

Comments