Header

Är ute hos mamma just nu och har varit här sedan halv 1 ungefär.
var nyss inne och tankade bilen lite för imorgon åker jag till Nässjö för att träffa Sanna en sväng och vi åker till Jönköping.

väntar på att mamma ska komma hem från sin promenad så att hon kan börja med maten, för nu är jag hungrig 😁

Likes

Comments

tillbringade hela dagen igår ute och mamma och träffade min underbara son, det är helt underbart. Vi hann med att äta två gånger, gå en skön promenad på nästan 3 km samt busa både inomhus och utomhus. men lillekillen orkade inte riktigt med då han har en infektion i kroppen och äter penicillin igen.
Men Jag ska faktiskt ut dit idag igen och äta middag bland annat.
Nu ska jag försöka sova 2 timmar till. ha det bra ☺

Likes

Comments

Lager 157 levererar som vanligt, dessa klädesplagg är något som jag absolut skulle vilja ha i min garderob. Kanske blir det några av dessa som får flytta hem till mig när jag får pengar av Celine i november 😍
(alla bilder kommer från www.lager157.se)

Likes

Comments

Började dagen med att gå upp strax innan halv två, hämtade Celine på stationen vid 13.35 och sedan åkte vi och handlade lite och så åkte vi hem henne och sedan till mig.
Efter det så körde jag henne till ett möte och så var jag tvungen att sysselsätta mig med något i en timme så jag åkte upp till psyk och tog en cigg med Jesper och sedan åkte jag och köpte cigg. Sedan satt jag bara i bilen och väntade på Celine.
När hon hade varit på mötet åkte vi till hennes mamma en sväng men hann inte ens gå ur bilen innan hennes mamma påminde oss om att Celine hade lovat sin ena syster att åka till henne klockan 17.00 så det var bara att åka till systern istället och då var klockan 17.15.
När vi hade varit där tog vi med Issa (lillasystern) till Netto och handlade lite innan vi körde Issa till sin pappa.
Sedan körde jag hem C innan jag åkte hem och tog det lugnt, har diskat lite och lyssnat på musik. Har även rättat lite stavfel i ett event och tagit hand om gruppen jag har. (den heter PSYKISK OHÄLSA!).
Har alltså haft fullt upp hela kvällen och ny ska jag strax ta mina imovane och hoppas på att få lite sömn inatt.
GODNATT'

Likes

Comments

Jag önskar så att jag kunde säga att tiden läker alla sår, men det är ju ren och skär lögn. Man kanske lär sig att leva med alla sår, men betyder inte att "tiden läker alla sår".
Många gånger önskar jag att det ordspråket kunde stämma så att man kunde glömma och gå vidare i livet, men livet vore för enkelt att leva då. Det är nog meningen att det ska vara lite salt i såren för att man ska få leva ordentligt, men min högsta önskan är fan att tiden läker alla sår.

Idag började jag dagen med att köra Celine till tåget innan jag själv åkte ner till tandläkaren. Hon i receptionen sa till mig igår att det bara skulle vara en kontroll av tänderna, men när jag kom dit så visade det sig att jag skulle laga min tand som jag har haft så ont av och då fick jag panik för jag har så grov tandläkarskräck.
Fick sprutan men ändå gjorde det svinont när hon slipade tanden efteråt och bedövningen satt i länge efteråt.
När jag hade varit hos tandläkaren så åkte jag hem och sov, jag skulle egentligen tvättat men jag var så trött och är på väg att bli sjuk så ville sova lite istället.
Åkte och hämtade Celine vid tåget och sedan köpte jag cigg till henne och åkte upp till henne en stund.
Nu har jag varit hemma i några timmar och sitter och dricker en powerking och äter lite godis samt ska ta mina sömntabletter så att jag får sova lite inatt när jag sover hemma igen. 😅

Likes

Comments

Började dagen med att jag vaknade vid 11 ungefär, var här en stund innan pappa kom och vi åkte till dollarstore och köpte flyttkartonger så nu kan jag äntligen börja packa ihop allt som ska med till lägenheten 😄.
Var även en stund hos celines mamma och åkte runt och försökte jaga pappa lite för att lämna en sak till honom, men jag gav upp och la den i hans brevlåda istället.
Har varit hemma hos celine några timmar nu och kommer stanna här tills imorgon då jag ska köra henne till tåget imorgon på morgonen och sedan ska jag åka hem 👉 packa och städa och sedan 👉 hämta celine för att köra henne till tandläkaren och sen ska vi upp till psyk för jag ska hämta delade mediciner igen, och äntligen få min theralen som jag har fått vara utan nu i ca 1 vecka.
Sedan ska jag väl hem och fortsätta med städandet och om mitt knä är bättre ska jag även ta en promenad 😃

nu ska jag gå ut och ta en cigg innan det blir duschen för min del, ha en fin kväll 🌸

Likes

Comments

Sitter på en sten just nu och väntar på pappa, vi ska åka till Dollarstore en sväng för att han sa att han kunde köpa några flyttkartonger åt mig, hoppas att han kommer snart för jag fryser 😅

Likes

Comments