Header

Instagram@sjundeseptember

- Inlägget innehåller annonslänkar -

Dessa två favoritprodukter var jag tvungen att klicka hem igen då dem började ta slut. Mitt absoluta favorit setting spray och min favorit brynpenna. Just nu använder jag dock inte ögonbrynspenna eller något på min ögonbryn då dem är nyfärgade, förutom ett clear gel för att hålla dem på plats då. Men en dag utan detta setting spray går INTE, lever för detta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Pokémon Go för många är ett spel som vilket annat löjligt spel som helst, men för mig betyder det faktiskt väldigt mycket. Utöver att jag alltid älskat pokémon sedan liten och att det är ett roligt spel, så har detta spel faktiskt hjälp mig med min sociala ångest. Hur? Undrar ni då, ett spel kan väl inte göra något mot det?

Jo, såhär är det. För er som ej vet vad Pokémon Go är för något så är det ett spel där du går ut och går i verkligheten för att fånga små monster (alltså pokémons), ta över så kallade gym och kläcka ägg. För mig med min sociala ångest har detta både varit en kamp och något som hjälpt mig att ta mig ut. För mig är det en push till att komma ut, ut och spela. Dessutom har det blivit en ganska nya uppdatering i Pokémon Go där man måste samlas ett gäng för att slå ner en så kallad Raid Boss. Alltså träffas ett gäng som också spelar pokémon, det är där det med sociala ångesten kommer in.

Jag vet inte hur många gånger jag blivit förvånad över vad jag kan göra för spelet, stå i ett folkhav med cirka 20-30 pers utan någon större ångest.

Häromdagen var till och med en ny kompis och hämtade upp mig, vi åkte iväg och spelade pokémon med några andra. Det är stort för mig, jag kommer ALDRIG utanför lägenheten utan sambon. Det har varit totalt omöjligt, men just här i veckan så gick det superbra. Det var jobbigt, otroligt jobbigt, MEN jag klarade det!

Tillsammans med Pokémon Go är jag ångestfri, nästan i alla fall.

Likes

Comments

- Innehåller annonslänkar -

Min nya rosa sammetsväska från Even & Odd är verkligen to die for, den är så otroligt snygg. Dessutom är den verkligen den perfekta storleken, då den är lite av den mindre varianten. Denna finns även i andra färger, så som svart eller röd t.ex. Just denna rosa är på rea just nu så den är dessutom på ett sjukt bra pris, vilket gör den ännu bättre.

Nu har jag gett mig själv ett uppdrag att lära mig använda ryggsäck, då jag haft väldigt svårt för det tidigare. Men det är ju så otroligt praktiskt, min övar väska är ju verkligen perfekt.

Likes

Comments

- I samarbete med Starlook -

Fick hem dessa fina sminkborstar från Starlook förra veckan innan jag åkte till Lysekil. Blev helt kär när jag öppnade paketet och fick se alla dessa fina färger, otroligt vackra!

Starlook kommer inom kort re-launcha deras webshop och det är då dessa godingar kommer att kunna köpas, håll utkik i augusti!


Har dock inte lyckats prova dessa än då de fick stanna hemma över helgen, men om jag gillar dem kommer ni säkerligen se mer av dem här på bloggisen!

Likes

Comments

Nu rullar bilen hemåt Jönköping, hejdå Lysekil för denna gången. Jag måste erkänna att själva Lysekil saknar jag inte när jag är väl borta utan endast min fina familj där. Det var otroligt roligt och mysigt att få träffa mamma, lillasyster och mormor igen.

Vi har grillat, solat, badat, spelat spel och mycket prat!

Likes

Comments

Som ni säkert sett så har bloggen legat lite tom nu fram och tillbaka, jag har som jag tidigare skrivit haft lack på inspiration. Så jag har nu bestämt mig för att under helgen nu så tar jag en ordentlig paus ifrån bloggandet. Kommer dock tillbaka i veckan igen, förhoppningsvis med massor av saker att berätta. Jag drar till Lysekil i helgen tillsammans med min sambo för att hälsa på min mamma, lillasyster och förhoppningsvis mormor också!

Så ha en grym helg finisar, så syns vi igen nästa vecka då jag bland annat har världens coolaste sminkborstar att visa och en ny ryggsäck!

Likes

Comments

Många som känner mig vet att jag suger på att svara i telefon, något däremot inte alla vet är att jag faktiskt har grov telefonfobi. Jag HATAR att prata i telefon, det är också därför du kan räkna med att jag kommer att komma med många sms och långa.

När andra tänker "jag orkar inte skriva, ringer istället" så sitter jag hellre där och skriver ett sms i några extra minuter än att ta upp luren och ringa. Många kan också bli arga på att jag aldrig svarar, utan istället kommer med ett sms lite senare och undrar vad det var. Sanningen är att nästan alla gånger någon ringer så har jag tid att svara, ursäktar mig bara med "var på toa" då det känns lättare och mer okej. Det där med okej är dock fel, för att många tycker det inte är okej när jag inte svarar och många kan tycka att jag är dum eller korkad som inte vågar hålla i en telefon och prata. Men problemet är att just på samma sätt som du inte klarar åka parishjulet på Liseberg på grund av dig höjdskräck så kan inte jag pratar i en telefon pågrund av min telefonskräck.

Jag kan uppstå som omogen eller en idiot som inte svarar i en liten telefon, men nu vet ni orsaken och jag försöker men det är inte lätt.

Det kommer alltid vara mer "okej" att säga att jag var i duschen/toa om någon ringer och jag ej svarar, lär säkerligen fortsätta med det också MEN nu vet ni sanningen.

Likes

Comments

- Inlägget innehåller annonslänkar -

Min absolut favoritmascara just nu är Barry M That's how i roll waterproof mascara. Denna ger fransarna ett otroligt fint och svart lager, helt lagom mycket produkt och går även att justera hur man vill ha sina fransar. Går t.ex att endast ta ett tunt lager mascara för att endast göra så att ens fransar syns lite extra, sen kan du självklart bygga på detta och kommer fortfarande se bra ut.

Anledningen till varför jag köpte denna var för att jag behövde en vattenfast nu till sommaren, då jag nästintill alltid har på mig mascara trots att jag inte har något annat. Därför krävs det även att den ska kunna badas med, gå ut regnet med och även inte svettas bort när det är varmt ute. Har hittills inte badat med den, men allt annat funkar den perfekt för! Inget klet om det skulle regna och svettas inte heller av, STORT PLUS!

Jag köpte min på FeelUnique HÄR.

Likes

Comments

Ni kanske märkte att bloggen fick stå tom igår, förlåt för det. Men det är så att jag känner inte att jag riktigt hittar någon inspiration just nu, delvis absolut och så fort det dyker upp något vill jag blogga om det då jag ÄLSKAR att blogga. Men sen kommer det de dagarna som jag har absolut ingenting att skriva om, som till exempel igår. Men sen kommer det hem ett paket och då vet jag exakt vad jag ska skriva eller om ett speciellt ämne dyker upp då kan jag skriva på som bara den. Är det någon av er som haft samma dimp? Vad gjorde ni då? Har ni några tips på inlägg eller något ni vill veta om mig eller något ni tycker jag ska skriva om?

Imorgon kommer i alla fall ett skönhetsinlägg om min favoritmascara, håll utkik på det!

Likes

Comments