Header

​Bilder från pinterest

Demonerna inom mig har kommit tillbaka, dem har funnits här i några veckor och jag kan inte bli av med dem. De tar över mig, mina tankar och handlingar. Varför måste dem komma och ta över mig nu? Jag behöver klara av livet, skolan och ja livet. Mitt liv är så perfekt som det kan bli just nu, men ändå kommer de mörka tankarna (demonerna) och tar över varje ord jag säger eller varje händelse jag gör.

Med ett leende på läpparna, fakegladröst och huvudet högt går jag runt till alla i min närhet och försöker få dem att inte märka det dåliga, det dåliga som tar över mig och biter sönder mig inifrån. Trots att många runt om mig får dagligen höra av mig att jag mår bra så mår jag egentligen inte bra, för mig är det däremot lättare att sätta upp ett liv som jag vill att andra ska se. Det jag väljer att visa, det glada och positiva. Jag väljer att stryka linjer och sudda över allt som är dåligt i mitt liv, som att ångesten är större än någonsin, jag är totalt utmattad och orkar ingenting längre. Vill inte att folk ska veta, vill att de ser mig som dem positiva tjejen som kan må bra trots psykiska sjukdomar. När någon frågar mig hur jag mår får jag alltid hålla huvudet uppe och fortsätta le, få fram att allt är bra men innerst inne försöker mina demoner komma fram och ta över mina ord. Säga att jag inte alls mår bra, jag klarar ingenting längre, INGENTING.

Oavsett demonerna som vill att jag ska må såhär, som trycker ner mig så vet jag att jag måste försöka hitta tillbaka till att prata med någon. I Lysekil hade jag en underbar kurator att prata med, nu har det kommit en ny kurator till skolan jag går på nu och tänker absolut ta mig till henne. Jag vet att det få mig att må bättre, måste bara komma över den stora stenmuren först. Stenmuren som byggts av ångest.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​I födelsedagspresent av min mamma fick jag denna snyggingen, en parfym jag har velat ha länge nu och den luktar ju verkligen något otroligt gott. Tänkte nu låta denna underbara produkt få ett helt eget inlägg då jag älskar den såpass mycket. Den håller så bra, luktar helt himmelskt gott och hur söt är inte flaskan? Min pojkvän säger alltid att jag luktar otroligt gott när jag har denna på mig, varje gång svarar jag "jag vet" självsäkert, ibland kanske det låter divigt men gosh underbar produkt verkligen.

Likes

Comments

Med hjälp av ett presentkort behöver jag nu längre inte leva på endast 1 bh. New yorker levererade stort på underkläder, länge tyckt att de haft snygga men aldrig lagt pengar på att köpa. Men eftersom en jacka jag skulle köpt ej säljs längre så fick jag komma på något annat jag behövde, varav det blev underkläder. Får se vad resten av pengarna på presentkortet går till men denna gången blev det dessa godingar som fick hänga med mig hem. 

Likes

Comments

Ligger vid Vättern, i solen trots att höstkylan äntligen dragit in, njuter över att ha studiedag och älskar vädret. Med en chokladmilkshake från donken och nya solbrillor på huvudet har jag ett leende på läpparna trots att ångesten delvis tar över mig. Om någon timma eller så kommer pojkvännen och hämtar mig sedan blir det att tvätta, leka vuxna i den nya lägenheten. Hoppas snart det blir en vardag att vara vuxen, älskar det!

Likes

Comments

Eftersom jag var så ivrig med att få öppna min presenter av mamma så fick jag öppna dem redan igår när vi kom hit till Lysekil. Något otroligt nöjd är jag, var länge sedan man önska sig mer en pengar. Vi blev bjudna på tacopaj när vi kom hit igår sen blev det lite prat och tittande på tv innan vi bäddade ner oss i sängarna för kvällen.

Likes

Comments

​Om några timmar rullar jag och pojkvännen i den röda golfen iväg mot Lysekil. Tillbaka till hemstaden över helgen för att besöka mamma, mormor och lillasyster. Ska bli otroligt kul, mysigt och härligt! Har diskat, duschat och packat allt för att göra i ordning för resan. Nu sitter jag som ett barn på julafton, lika ivrig på att få åka iväg som dem är för att få paket. Finns nog inte mycket som är så jobbigt att bara sitta och vänta, känna att man inte vill göra något utan man vill helst bara åka nu på direkten.


Likes

Comments

Med ett skrikande tomt konto så är man fortfarande i behov av att ta hand om sin hud, dagkrämen tog slut och behövde en ny. Gick in på lyko och försökte hitta någon billig, men som ändå lät bra. Ger dessa en chans, hoppas på att dem är bra trots att priset var så billigt. 

Likes

Comments

Instagram @sjundeseptember