Header

Instagram@sjundeseptember

Dagens outfit inför begravningen blir denna otroligt fina byxdress ifrån Missay, skorna från Din sko (bättre bild HÄR) sen kommer jag självklart ha på mig några fina örhängen och något fint halsband. Då denna byxdress är otroligt urringad är jag tvungen till att ha ett linne under, vilket jag själv inte tycker ser dumt ut så jag är riktigt nöjd med min outfit!

Likes

Comments

Förra veckan var jag på Hemma hallen här i Jönköping och fick bland annat med mig detta torrshampoo från Schwarzkopf. Tyckte detta verkade bra och var i behov av ett nytt då mitt från batiste snart är slut. Tyvärr hittar jag inte detta torrshampoo någonstans så kan tyvärr inte länka det åt er. Ska i alla fall prova detta under några veckors tid och sen kommer jag tillbaka och skriver vad jag tycker om den!

Likes

Comments

I samarbete med iSecrets har jag fått hem lite produkter från deras SKAM-kollektion, vilket jag är otroligt taggad över. Lite sneakpeak på vad jag klickade hem ser ni på bilden, men kommer även komma upp fler bilder på instagram & även här senare i veckan! Om ni själva blev sugna på att köpa något från deras SKAM-kollektion eller något annat från deras hemsida så har jag en grym rabattkod till er som ger er hela 20 % rabatt.

KOD: amandas20

Likes

Comments

Att besöka en ny stad, nya människor och nytt hus kan låta enkelt men för mig är det otroligt svårt. Att sitta i en bil i 6-7 timmar till ett ställe jag aldrig varit på förut, att sova hemma hos någon jag aldrig varit hos eller att så enkelt äta och duscha. Jag lever med social ångest, ångest över mycket men framförallt träffa så mycket nya människor på en helt ny plats. Känslan av att inte känna sig säker, obehag och rädsla skrämmer upp mig otroligt mycket. Min största rädsla är att inte kunna gå/åka därifrån, jag är liksom fast. För mig så funkar de flesta ångettilfällena rätt okej om jag har en undanflyktplan, men i detta tillfälle finns ej det. Jag är fast på detta nya ställe från onsdag till lördag. Jag vill så gärna kunna se detta som en rolig upplevelse, men ångesten tar över mina tankar och skapar ett obehag. Jag har med mig min tryggaste punkt (pojkvännen), men på något sätt känns det inte tillräckligt för att dämpa alla ångestframkallande saker under veckan.

Jag ska alltså besöka min pojkväns pappa långt upp i landet i en helt ny stad, jag har aldrig varit där förut och anledningen till att vi ska dit är tyvärr att en begravning äger plats där. Vilket jag skulle vilja lägga alla mina tankar på, vara där som ett stöd för min pojkvän och kanske även andra. Men med social ångest, är detta en utmaning i sig och istället kommer min pojkvän få vara ett stöd för mig. Min största önskan är att kunna släppa ångesten för några dagar, för att ägna alla tankar åt de anhöriga och min pojkvän självklart.

Ursäkta för långt inlägg, men detta är en inblick i hur jag kan få det när nya saker händer i livet.

Likes

Comments

Med lite vårinspirerade bilder visar jag dem nya skorna jag köpte igår, är själv otroligt nöjd och syftet är att de ska användas till finare tillfällen. Men främst av allt så köpte jag dessa skor då jag ska på begravning på fredag, så ett par lite finare skor var ett måste! Jag köpte dessa skor på Din sko för 399:- och tycker dem är perfekta.

Likes

Comments

Dessa fina chokers köpte jag hem från Wish, alla dessa 3 för 9 kr, så nu hoppas vi på att jag börjar använda lite chokers då jag själv tycker det är sjukt snyggt! Det är verkligen grymt fint att piffa upp outfiten med dessa chokers, det gör så hela looken ser perfekt ut! Så dessa lär ni se framöver runt min hals, namnet känns ju visserligen lite läskigt men i övrigt så!

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

- Inlägget är i samarbete med Welloteket -

Lyckan när man får hem ett stort paket med massor av överraskningar, otroligt roligt att få prova alla dessa produkter särskilt eftersom jag faktiskt aldrig testat något av det någonsin. Om ni går in på Welloteket kan ni hitta dessa produkter och mycket fler, så även du kan få hem ett sånt här fint paket!

Någon av er som har liknande produkter? Tipsa mig gärna vad ni använder dem till!

Likes

Comments

När håret är nyfärgat, stylat och otroligt vackert så ser det ut såhär för mig. Jag har på senaste tiden börjat locka mitt hår vilket jag själv tycker gör så att mitt hår ser drömlikt ut, dessutom färgade jag håret häromdagen vilket gör så håret ser riktigt perfekt ut. Färgade ju egentligen bara utväxten då jag egentligen är blond, men det gör verkligen så mycket när man gör det.

Likes

Comments

- Inlägget är i samarbete med Bixny -

Intresserad av någon produkt? Här finns dem:

Ögonfranslim

Lip Mask

Eyelash applicator

Lösfransar

Bixny Cosmetics är ett företag som grundades 2016, anledningen till detta var för att de just saknade en samlingsplats för smarta makeuptillbehör som är för både frilansande makeup artister så som den sminkintresserade makeupjunkien. Dessa fina produkter fick jag hem, vilket jag tycker är otroligt roligt jag har alltså inte önskat något utan det var en överraskning och ändå får jag ett ögonfranslim som jag VERKLIGEN behöver samt något som underlättar franspåtagningen.. Sen är jag självklart nöjd med resten av produkterna också, kanske man ska ha fransarna på nästa festlighet man ska på?

Likes

Comments