Header

Instagram@sjundeseptember

Förra helgen var jag ute en sväng med min pappa och lillasyster och fotograferade lite, pappa dotter dag. Det var verkligen jättemysigt och härligt att få fotografera då jag inte gjort det på riktigt länge. Nu för tiden fotograferar jag mestadels produkter till bloggen, men nu fick jag fotografera lite natur igen som var så länge sedan jag gjorde sist. Så här är några bilder av resultatet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

- Innehåller produkter ifrån ett pressutskick -

Förra veckan fick jag hem alla dessa underbara produkter från Vasspr. Först och främst underbara Vasspr, vad glad jag blev. Detta paket på en jobbig dag för mig, men den piggade upp en hel del. Så mycket fina produkter som jag är otroligt taggad på att få prova. Har redan börjat använda mig av lite produkter ifrån detta paket och är hittills så nöjd. Är rätt säker på att ni kommer få se recensioner eller liknande uppe på bloggen om dessa!

Likes

Comments

- Inlägget är i samarbete med GLOWiD -

Idag tänkte jag dela med mig av mina första reaktioner på denna produkt från Klairs. Detta är då en olja som ska ta bort sminket och även rengöra. Du applicerar denna olja på torr hud med cirkelrörelser över hela ansiktet för att sedan skälja av med ljummet vatten.

Jag tycker denna produkt gör det den säger att den ska göra. Den tar bort sminket ganska effektivt samtidigt som det inte känns som den torkar ut huden. Att sedan skölja av tycker jag är lite svårt då det är en olja, men efter några gångers vatten i ansiktet så blir det bra. Den tar bort det mesta av sminket, men något jag alltid gör är att använda en annan cleanser och toner efteråt. Så jag skulle rekommendera denna till dem som vill ha något nytt att tvätta av sminket med, då den funkar bra!

Likes

Comments

Börjar dagen med lite blåbärsfil och ett stort glas juice tillsammans med youtubevideos. Det är ungefär såhär varje morgon startar för mig. Frukost i soffan tillsammans med youtubevideos, tycker det är en mysig start på dagen för att sedan gå över till att göra lite jobb.

Likes

Comments

- Innehåller annonslänkar -

Detta är min största favorit bland olika torrschampo, rättare sagt är denna den enda som jag verkligen tycker fungerar. Just den på bilden är köpt för evigheter sedan och därav tog denna slut för mig för något tag sedan, har redan fyllt på med en ny flaska och skulle aldrig klara mig utan detta.

Har på senaste försökt bli bättre på att inte duscha håret allt för ofta, därför behöver jag verkligen ett torrschampo som fungerar. Dissar många andra som jag provat, t.ex Liance torrschampo och Got2b torrschampo då dessa endast känns som klister i håret. Vad använder ni för torrschampo?

Likes

Comments

Tror inte det är en nyhet att jag finns på instagram, men tänkte i alla fall tipsa alla mina nya läsare att jag även finns på instagram under namnet Sjundeseptember. Så är inte intresserade av mina bilder och vill se mer kan ni alltid kolla in min instagram, ibland kommer det upp saker där och på instastory som ej kommer upp här!

Likes

Comments

Contains affiliate links

- Innehåller annonslänkar -

Jag vet att det inte bara är jag som är förälskad i Molly jeansen från Gina tricot, dessa är faktiskt de enda jeansen som jag tycker sitter bra på mig! Jag är rätt så kort vilket resulterar med att jag alltid får vika upp mina byxor, men dessa är faktiskt perfekt på mig! Sen älskar jag stretchen och passformen i övrigt. Däremot det ENDA negativa med dessa byxor är att jag behöver nästan alltid prova flera par i storlek M för att hitta dem som sitter bra, då trots samma storlek kan kännas som helt olika storlekar!

Likes

Comments

- Inlägget är i samarbete med Foxbeauty -

Med rabattkoden "Amanda20" får ni hela 20% rabatt om ni också vill få hem produkter från Foxbeauty

Fick hem alla dessa skönhetsprodukter från Foxbeauty och är verkligen otroligt spänd att få prova dessa. Jag älskar allt som hudvård innehåller och sen hur bra färg är inte denna ögonskugga som bas. På tal om bas till ögonskugga så kommer det upp inom kort en ny sminkning som jag börjat använda, hoppas det ska vara intressant!

Likes

Comments

Förra veckan fick vi äntligen upp vårt nyköpta bord från Jysk, för att vara ärlig så hade den stått i kartongen hos oss i över en vecka utan att vi haft tid att sätta upp den. Trots lite krångel med att det inte var förborrat på ett ställe så lyckades vi tillslut få ihop det. Tack till min snälla mormor som la en peng till oss för ett tag sedan som inflyttningspresent. Vi är otroligt nöjda över bordet, särskilt jag då det verkligen var ett precis sånthär bord jag ville ha.

Likes

Comments