Header

Instagram@sjundeseptember

Okej, så idag är det dags för ett nytt möte, ett möte på sjukhuset med min psykolog. Tanken är väl att vi ska sätta upp en plan för att påbörja KBT igen, men jag är rätt orolig men på samma gång lugn. Förstår dock inte varför jag kan vara lugn? Helt plötsligt känns det bara som att jag kommer gå igenom allt detta och ingenting kommer hända, eller att jag ännu en gång måste ge upp för att jag suger och inte klarar av saker. Allting känns så luddigt och snurrigt men jag antar att det är bättre än att jag är orolig och ett ångestvrak. För mig var det så annorlunda sist gång då allting gjordes via nätet, men nu träffar jag ju faktiskt någon rätt ofta. Men ändå känns det som att hur ska jag ens klara av att göra uppgifterna? Jag klarade ju inte ens av att göra uppgifter i skolan där jag endast behövde skriva?

Men, jag ger det ett försök och förhoppningsvis ett längre försök denna gången och försöka vara så ärlig mot psykologen som jag kan så får vi hoppas på att det går bättre.

Likes

Comments

Jag hade totalt glömt att visa vad jag köpte på Lyko för ett tag sedan, hade tagit bilder och allt men glömde det ändå. Så nu får ni se någon vecka senare istället.

Jag har ju då gått och blivit kär i ansiktsmasker, kör nästan en ansiktsmask varje dag om jag har tid. Sen var jag i behov av ett nytt torrschampo, det går verkligen åt så fort undra om jag tar för mycket? Men så denna gången testade jag Batistes nya! Sen beställde jag även ansiktsservetter är det är så skönt om man ej orkar anstränga sig med massa hudvård o ta av sminket.

Likes

Comments

I veckan fick jag hemskickat lite produkter ifrån märket Cocoa Brown som gör Brun utan sol produkter, men även lite andra produkter. Det jag fick hem var en Brun utan sol mousse , Gentle bronze lotion , skimrande kroppsolja och till sist en handske att applicera Brun utan sol med eller andra produkter.

Ni vet att jag tidigare provat denna Brun utan solen och älskar den! Däremot har jag inte provat de andra två produkterna så är lite pepp på att testa på dessa produkter.

Tack Speak PR

Likes

Comments

Drömmen om att starta upp ett eget företag.

Jag har väldigt länge velat starta upp ett eget företag med min blogg, då jag skulle vilja satsa totalt just på bloggen och min instagram. Drömmen är att jag till slut ska kunna leva på bloggen men jag ser det som väldigt långt fram, men det är mitt huvudmål. Så länge jag minns har jag bloggat från och till, då jag alltid älskat att skriva. Men det var inte förrens jag startade min blogg här på Nouw 2015 som jag började ta det på riktigt, jag har självklart haft mina ups and downs i bloggvärlden men har alltid kommit tillbaka då jag verkligen älskar blogglivet. När jag inte bloggar så tänker jag ändå alltid på att "detta borde jag lägga upp", "det här hade varit ett fint inlägg" osv...

Men att det ska vara så svårt att starta ett eget företag förstår jag inte, jag har försökt söka mig runt på olika ställen, googlat och frågat personer men tycker ändå jag inte hittar det jag behöver. Visserligen har jag lite inlärningssvårigheter men tycker ändå inte jag hittar det jag söker, svaren som jag vill ha och allt sådant.

Sen vill jag ju faktiskt i framtiden även starta upp en egen e-handel, men det kan vi ta i ett annat inlägg om ni är intresserade?

Likes

Comments

Jag satt häromdagen och kollade igenom mina inlägg för att se vad som jag tidigare skrivit om, vad ni mest tycker om och vilket inlägg som har flest visningar på.

Kom fram till att det var mitt inlägg om min student "För jag hade tagit studenten, även fast jag inte klarat skolan " ( <--LÄNK ) och om ni inte läst det så tycker jag verkligen att ni borde kika in det!

Likes

Comments

Något jag inte kan leva utan nu på senare tid är face mists i all dess olika former. Det finns tonvis med olika sorters mister just nu på marknaden. Men något jag fick hem för ett tag sedan var just denna Isadora Face Mist som jag nu använder VARJE morgon innan jag sminkar mig som extra återfuktning och primer. Har hittills inte använt just denna som fixerande spray då jag föredrar något för lite oljigare hud då jag tycker det håller längre.

Ansiktsspray känns ju allmänt bara så bra på ansiktet, så uppfriskande och härligt! Just nu när jag skriver detta inlägg inser jag också att den endast kostar 93 kr om ni klickar HÄR.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks1. Doftljus från Twist&Tango HÄR / 2. Poster från Poster Store HÄR / 3. Bordslampa från Kartell HÄR / 4. Vas från Iittala HÄR / 5. Doftpinnar från Voluspa HÄR / 6. Chanelbok HÄR / 7. Vougebok HÄR / 8. Pläd från Klippan Yllefabrik HÄR / 9. Bricka från Ferm Living HÄR / 10. Ljuslykta från Skultuna HÄR / 11. Anteckningsbok från Lagerhaus HÄRLikes

Comments