Header
View tracker

Instagram@sjundeseptember

Inlägget är i samarbete med The Pure Box

The Pure Box är en box som skickar ut naturliga produkter till dem som prenumererar på deras box, precis som de flesta andra prenumerationsboxar som finns nu. Skillnaden är just att i denna box får du naturliga produkter, de vill hjälpa sina kunder att upptäcka naturligare alternativ till sina dagliga skönhetsprodukter. Genom att prenumerera på The Pure Box så får du chansen att upptäcka 5 naturliga produkter, som skickas till dig i en box i slutet på varje månad. I boxarna kommer det finnas produkter från såväl stora väletablerade företag som små nystartade företag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

För några dagar sedan tog både min älskade primer och foundation slut, primern är min andra av samma tub och foundationen var min första men som jag nu är på min andra tub på. Som jag skrivit tidigare är detta min absoluta favorit foundation, primern har jag nog, om jag minns rätt, inte sagt mycket om men har verkligen gillat den också!

Likes

Comments

View tracker

Vann detta i en tävling*

Fick hem Models Own nya kollektion Dare To Bare, blev något så otroligt lycklig när jag såg allt som var i den. Hur fina förpackningar och hur fina är inte dessa naturliga färger? Använde både pudret, ögonskuggspaletten och ett av nagellacken igår. ÄLSKAR verkligen dessa produkter, har inte tidigare provat något från Models Own men nu kan jag säga att jag hittat ett nytt favoritmärke!

Dessutom är allt från Models Own cruelty free, alltså är inget testat på djur.

Models Own Nordics instagram HÄR , du kan köpa produkterna HÄR

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med My Bloody Box

Hur perfekt är det inte att jag fick hem just denna box perfekt till min mens börjar, snacka om timing! Jag har fått äran att få hemskickat denna box från grymma företaget My Bloody Box , som helt enkelt gör boxar som passar oss tjejer perfekt till mensen. Det går till som så att du fixar din egen box med produkter just du kommer använda, du bestämmer även när boxarna ska komma hem till dig och du kan pausa din prenumeration precis när du vill!

För att göra det lite roligare, har jag en rabattkod till er som ger er hela 35% rabatt på alla produkter i eran första box:

ammiesvardag35

Likes

Comments

Fick hem denna söta lilla svarta bollen, var med i en tävling och vann till och med! Sjukt glad över denna, då jag velat prova en sån här riktigt länge! Har kollat på den större, men priset har varit alldeles för högt! Denna söta lilla måste vara enklare att komma åt i ansiktet tänker jag.

Tänkte ge den ett försök nu här på morgonen, se hur den funkar och om jag gillar den! Måste bara säga vilken tur jag haft på senaste, vunnit två tävlingar och då är det nästan dem första i hela mitt liv haha!

Likes

Comments

Köpte för några dagar sedan hem dessa från Apotea, då mitt shampoo och balsam nästintill var slut. Jag bestämde mig för att köpa ett veganskt schampoo och balsam denna gång så därför verkade dessa från Inecto Naturals grymma!

Efter att precis har duschat med dem så kan jag säga att jag totalt älskar doften, men eftersom handduken fortfarande är på huvudet kan jag ej meddela hur hållbarheten och första intrycket när håret är tort utan det får jag återkomma med!

Likes

Comments

Eftersom min förra primer tog slut valde jag att prova en helt ny denna gång, så beställde hem en från Cocopanda. Beställde då hem denna från Beauty UK, otroligt billig så har inte jättehöga förväntningar. Däremot hade jag en från Wet n Wild innan, som också var billig men superbra! Har endast testat denna en gång hittills, så kan ej uttrycka några känslor eller omdömen om den.

Jag återkommer självklart med en recension på denna inom några veckor!

Likes

Comments

Grattis till fina @sveawesterlund som vann denna tävling om att få designa ett skal precis som man själv vill! Jag kommer kontakta dig via mejl inom kort tid!

För er som ej vann, så behöver ni inte vara ledsna! Ville ni ge en julklapp till någon när och kär eller kanske dig själv? Jo då har jag faktiskt en rabattkod som gör så att du får hela 20% på ditt köp!

För att få 20% på ert köp hos Caseapp skriv in koden AMMIES20 i kassan!

Likes

Comments

Det enda jag fick med mig hem från Black friday var trosor, dessutom fler påväg via posten då jag verkligen behövde påfyllning. Trots att jag var på jakt efter klänning till nyår och jul så hittade jag inget mer än dessa här över.

Glöm inte bort min tävling som avslutas imorgon, ni hittar den HÄR !

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Månadens Glossybox hämtades ut igår, väntade från igår till idag för att öppna den för er! Snacka om att man längtar och önskar man kunde öppna den direkt när man ser den ligga i baksätet av bilen hela kvällen.

Vill du också få hem en överraskning varje månad? Klicka HÄR

Likes

Comments