Hej! Tidigare har jag använt mig av hår från tre företag, Euro So.Cap, Rapunzel och Delightfulhair. Från och med idag samarbetar jag även med företaget Chloes. De har de absolut billigaste äkta löshåret på marknaden! Håret är otroligt nog av väldigt bra kvalitet och håller samma standard som resterande företag jag samarbetar med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags eftermiddag var Lina här för att bli fin i håret. Hon ville ha en soft ombreliknande look på löshåret som var lite mörkare nertill. Vi lyckades inte hitta något hår som passade så istället blandade vi lite mörkblonda slingor i det ljusa håret och resultatet blev jättebra. Blev så fint och livligt. 😚

Vi använde 130 keratinslingor, 50 cm från Rapunzel och Delightfulhair.

Likes

Comments

För ett tag sedan lät mamma mig experimentera lite med hennes hår. Jag satte in 100 st 50 cm keratinslingor från Euro so.cap, färgerna 24 och DB4 (Ashblond och Dark Golden Blond). Det blev det en jättefin naturlig förlängning men framförallt en förtjockning.

Likes

Comments

Efter att man har haft sin förlängning ett tag så tappar man troligtvis några slingor. Man tvättar, borstar och stylar även håret så att hårstrån går av precis som på ens vanliga hår.

Hannah har på första bilden haft sin förlängning ett bra tag och tappat en del hårstrån men hon har ändå såpass mycket hår kvar att det räcker med att fylla på med några slingor istället för att göra en helt ny förlängning för att få ett tjockare resultat.

Vi fyllde på med 40 slingor, 50 cm från Rapunzel och hon fick en helt ny fräsch hårförlängning som ni ser på bild två.

Likes

Comments

För ett par veckor sedan var Sofia hos mig och gjorde en hårförlängning. Vi satte i 130 keratinslingor från Rapunzel. Färgerna P18/60, alltså slingat hår för att få det att se lite mer naturligt och livligt ut. 😄

Likes

Comments

Hej och välkommen hit!

Jag tänkte dra en kort presentation av mig själv och min blogg. Mitt namn är Amanda och jag är utbildad och certifierad hair extension stylist sedan hösten 2015. Jag arbetar med keratinvax och tejp vilket är de bästa metoderna enligt mig. Jag sysslar med hårförlängningar utöver mitt vanliga arbete så därför har jag begränsat med tider. Jag driver min "salong" i ett rum hemma hos mig, ca en mil utanför Askersund. Här i bloggen kommer jag lägga upp bilder på förlängningar som jag har gjort men även kampanjer, tävlingar och tips.

Om du är intresserad av att skaffa en hårförlängning så tveka inte att höra av dig till mig via mail, ammieshairextensions@hotmail.com, på min facebooksida eller här i bloggen! 

Likes

Comments