Förstår verkligen inte hur du tänker, är glad att det blev som det blev och att jag gjorde som jag gjorde. Att få reda på saker som du sa att du aldrig skulle göra fast nu gör ändå, det får mig bara att förstå att jag har gjort rätt och det är jag så tacksam över! Självklart ska man lyssna på sina hjärtan men lyssna på era hjärnor för ibland måste man göra som hjärnan säger och strunta i vad hjärtat vill.

Och jag är faktiskt så stolt över mig själv att jag gått vidare, stolt över att jag kan släppa dig nu och bara må bättre än vad jag gjort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur snabbt blir det inte mörkt? Har vilat en stund och det är redan mörkt ute.. Men iallafall, jag och Alice var ute på en promenad förut i området, det gäller att passa på när solen väl tittar fram. Sedan när vi kom in så åt vi mat och nu har jag vilat någon timme och det är dags för mig att hoppa in i duschen. Bion vi ska se heter ”All inclusive” och verkar jättebra så den börjar klockan 20.10 och innan dess ska vi fixa iordning oss och även laga kvällsmat.

Här är lite mysiga bilder från promenaden, kram!

Likes

Comments

Godmorgon från Örebro! ⭐️
Nu är jag hos min kusin, Alice i Örebro. Vi har precis ätit en god frukost och nu ligger jag lite här i soffan och ska snart fixa i ordning mig. Igår var jag framme runt kvart i nio i Örebro och Alice mötte mig på stationen. Vi tog bussen hem till henne och sedan åt vi frukost och gjorde iordning oss för att cykla till stan. Vi gick runt på stan hela dagen och ungefär vid fyra så var vi hemma igen så det blev en del shopping! Vi bestämde oss för en hemmakväll så vi satte oss och pärlade (!!), mysigt! Sen kollade vi på idol och åt popcorn.

Alice är just nu kattvakt åt sin syster.. och det är de sötaste katterna jag har sett och väldigt mysiga är dom också! Idag har vi inte så mycket planerat förutom att vi ska gå på bio ikväll sedan ska vi väl ut och ta någon drink efter det. Vi hörs senare!

Här är en av alla saker jag köpte igår, en dagbok. Har länge känt att jag velat börja skriva dagbok så då passade jag på att köpa en på Lagerhaus!

(Ser ni hur söta kattungarna är??)
😻😻

Kram/ Ammie

Likes

Comments

Nu är jag påväg och helgen kommer bli jättemysig och rolig. Somnade sent igår då jag hade svårt att sova och mycket som flög runt i tankarna. Jag är iallafall framme i Örebro om en halvtimme och då möter min kusin mig på perrongen. Nu ska jag plugga vidare.

Kram /Ammie

Likes

Comments