Helloj!

Om exakt 11 dagar så drar jag till London!! Det ska blir så otroligt kul! Vi åker nästa torsdag (den 19 maj) och åker hem måndag ( den 23 maj) så vi är borta i 4 dagar, och det ska bli så roligt!

Vi ska äta gott, shoppa mycket och så klart upptäcka nya sake! När jag var i London förra året så blev jag lite impad ( åkte då i februari) men nu åker jag i början på sommarn och då tror att jag London har mycket mer att bjuda på! ¨

Kommer så klar att hålla er upptaderade på vad vi gör, äter och shoppar. Så ni kommer inte missa något!


Så har tänkt att köpa denna Michael Kors väska , Snygg right?

Ska även köpa matchande plånbok 😂

Näe nu ska jag ta sova!

/Ammer 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så i mitt första inlägg tänkte jag beskriva mig själv!

Jag heter som sagt Ellinor, jag är en glad tjej som är väldigt spontan och går just nu på gymnasiet. Min fritid består mest utav att träffa kompisar, plugga men också utav bakning och mycket mer.

Det jag hade tänkt att dela med mig utav på bloggen är mode, bakning, resor och så klart mig själv.

Jag älskar att baka och resa, jag menar vem gör inte det? Jag har redan en reda inplanerad i maj, för då åker jag och min kompis till London. Sen kan det vara så att jag åker över till USA och hälsar på min morbror. Så jag har lite resor inplanerat. Gillar ni att resa? Är ni påväg någonastan snart?

Så nu kanske ni vet någonting mer om mig, men om jag känner mig rätt så kommer ni lära känna mig mer ju längre detta pågår.

Kram Ellinor

Likes

Comments