Min valborg bestod av att äta på Fratelli med kusiner o moster! Jätte mysigt sitter bara hemma nu o tar det lugnt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejhej!!

Va på Sorella idag för första gången så sjukt god mat😍 Är väl typ de som hänt haha.

Händer inte så mycket i helgen vilket är så skönt! Blir mycket jobb nästa vecka... Men de e bra pengar😍

Ha en kul lördag puss

Likes

Comments

Hejhej!

Tänkte att jag skulle blogga i helgen men glömde helt bort det, jag fastna i Prison Break hehe....

Och det är en serie värd att se! Så sjukt bra och blir aldrig tråkig.

I helgen iallafall har jag jobbat och bara tagit det lugnt, träffa min kompis sen på kvällen då jag lyckades fastna i två bäbis gungor....

Men nu är det måndag och jag börjar kl10 så ligger i sängen och bara tar det lugnt ska gå upp snart och fixa mig osv, sen får vi se vad som händer efter skolan!

Denna vecka är det nationella prov i svenska lite panik haha.... Men som tur är, så är dom inte betygsättande (visst heter de så?)

Ha en bra måndag nu pusspuss

Likes

Comments

HejHej!

Idag har faktist varit en riktigt bra dag!

Först var jag i skolan inte så roligt men ändå helt okej, dagen gick riktigt fort så de var sjukt skönt!

Sen gick jag på stan med min killkompis så skönt, älskar att kunna gå på stan med killar blir galen av att bara vara med tjejer haha. Vi handla lite underkläder till hans tjej som fyller år nästa vecka.

Jag laga även mat idag, har sagt att jag kan göra det ibland så gjorde vegetariskt, de var väldigt gott. Det var bulgur (man skulle ha coscos men samma sak typ) lite tomat och lök. Sen skulle man ha en röra gjord på keso, fetaost och oliver?? Det var så gott och man vart så mätt ligger typ med matkoma, och så enkelt att laga?? Helt sjukt tog typ 10 minuter?? Ska jag lätt göra om.

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att det är fredag imorgon och helg!! Vilket betyder att jag får träffa en väldigt speciell person hihi.

Ha en bra Torsdag kväll nu puss och kram. (Bild på maten) 

Likes

Comments

Hejhej!

Jag känner att jag inte ska börja om som på en ny blogg eftersom att jag haft den här ett tag. Men jag tog bort alla inlägg för ett tag sen och tänkte att jag skulle sluta blogga. Men jag saknar det alltid när jag slutar och det slutar med att jag börjar blogga igen haha. 

Känner inte för att göra en presentation av mig själv utan att ni får lära känna mig under tiden som jag bloggar. Hur låter de? 

Kan inte säga hur ofta jag uppdaterar och om vad för det kan vara om allt möjligt är ganska öppen och kan prata om allt. 

Men det var nog allt jag hade att säga nu så ni får ha de så bra onsdag! 

Likes

Comments