Japp, precis som texten ovan lyder så var det ju ett tag sedan jag skrev ett inlägg. I denna bloggen finns det risker att det glöms lite hit o dit Men förbättring ska självklart bli. Vera är som vanligt supersöt men jag är lite orolig för henne. Jag oroar mig ofta om hennes välmående, om hon gillar mig, hur hon mår, vad hon behöver äta. Just nu är oron angående hennes hull. Hon är lättfödd och bukig, och detta tycker jag är svårt att motverka, speciellt på sommaren!
Hon går fortfarande in på natten, men ska snart ut. Och mitt ridschema innehåller så mycket träning så jag hinner knappt med mitt egna liv. Detta var en liten update, men utlovas en till ikväll!! Hej hopp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första inlägget. Inget stort, inget speciellt, inget läskigt men ändå så pirrigt och så betydelsefullt. Vilma Mollby heter jag som försöker driva denna bloggen framåt, bor i Jönköping men hänger runt i övriga delar av världen också. Vad jag egentligen vill säga med detta inlägget är välkommen till min mysiga svart, vit, rosa blogg o hoppas du kommer trivas för nu kör vi!!!
Vera, vera, vera. Hästen som gör dagarna ljusare med bara två små hovar, en fluffig pannlugg o två glittrande ögon. Idag red jag iväg till en terräng bana o gav mig på lite stockhoppning. Så kul men samtidigt så läskigt!! Vera tyckte allt var Easy-peasy o hoppade över alla små stockar med lite glädje skutt emellanåt. Hade sällskap av Härliga Wilma o Ida vilket var extra kul!
14.58 var jag hemma o doften av kyckling och ris letade sig in i min näsa, det betydde ha-kramp-i-magen-i-flera-timmar känsla vilket jag totalt sket i o vräkte i mig typ halva grytan, ganska typiskt mig...
Klockan är nu 19.00 och jag ska ägna mig åt städning, plugg, tvättning o självklart söndagsduschen!

Nu är första inlägget klart och nu framöver kommer bloggen rulla på, hoppas ni gillar det så ses vi igen.

Likes

Comments