AMJ

Det er ikke bare bare å være så trøtt og sliten at man ikke orker å være våken lenger.


Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna for å ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.


Dette ble et kort og konkret innlegg.


SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN....

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Idag så har jeg gjort rent i min leilighet og i min mors leilighet og nå venter jeg på at vaskemaskinen blir ferdig så jeg kan få satt på tørketrommelen, for i dag som det regner så er det ikke enkelt å få tørket klærne til min mor som jeg skal ta med meg opp til henne i morgen.


Så nå skal jeg ta og slenge meg på sofaen og vile meg til vaskemaskin er ferdig, og så skal jeg ta meg en tur ned til bensinstasjonen og kjøpe meg noe velfortjent snop for helgen det er noe jeg ikke har hatt råd til å kjøpe på over ett år.


HAR OGSÅ PLANER FOR BLOGGEN MIN OG MEG SELV....

Likes

Comments

God morgen allesammen.


Hva er vitsen med å bråke så mye, disse thaidamene nede tror de eier hele Norge de siste dagene har de oppført seg som en gjeng med småbarn som kommer.


Nei småbarna er det mer folkeskikk hos, for de lærer allerede i barnehagen at de skal bruke innestemme inne og utestemme ute.


Mens disse thaidamene hyler og skriker om de er ute eller inne, hadde de pratet norsk med hverandre så kunne jeg ha vært med i samtalen jeg også.


Før så var det dyrebutikk der de driver sitt massasje institutt eller hva nå det er og vi kunne ikke høre dem på samme måte som jeg hører det levenet som denne Thaimassasjen men så hyler dem de prater ikke vanlig...


DERE FÅR HA EN GOD MORGEN ALLESAMMEN..

Likes

Comments

Jeg tok mine sovemedisiner for jeg orker ikke å ikke få sove, for man kan jo bli fulstendig gal av å ikke få sove.


Så i kveld tok jeg dem for etter tre døgn uten søvn, så i natt skal jeg sove godt og det håper jeg dere får også.

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger, og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.


SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN...

Likes

Comments

Det er ikke noe moro å se fotball kampen til jentene våre for det ser ut som Norge taper hvis de ikke skjerper seg, taper de denne kampen så må Nederland vinne mot Danmark hvis ikke så er Norge ute av EM.


Får ikke håpe det men nå leder Belgia med to mål, så det ser dårlig ut men de har nok tid til å klare en uavgjort.


Men man må jo ikke henge dem ut om de ikke klarer å komme videre i EM, for de er utrolig flinke spillere men det hjelper ikke med en eller to spillere når ikke alle er like rutinerte.


SÅ LYKKE TIL VIDERE....

Likes

Comments


Det er jammen slitsomt å ha 30 varme grader ute for femte dagen på rad, skulle ønske det ble litt kaldere her så er det levanes for både mennesker og dyr.


Men man får det vel aldri som vi ønsker, men det hadde vel blitt mye rart vær hvis alle skulle få bestemt været.


Så vi får ta det været vi får og det er jo om morgenen når vi ser ut vinduet at vi får vite hva slags vær type vi får den dagen, for å stole på værmeldingen er jo som å tro på mirakler og det gjør ikke jeg .


DERE FÅR HA EN GOD DAG VIDERE ALLESAMMEN....

Likes

Comments

Nå er det på tide å hive seg i sengevalsen, dette innlegget skal ikke omhandle sex men at jeg ønsker dere alle en riktig god natt.


Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger, og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.


SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN OG SOV GODT.

Likes

Comments

Det har ikke skjedd noen ting som er nytt i livet mitt og da blir det et utrolig kjedelig innlegg hvis jeg skal skrive om dagen min i dag også.


Så jeg har tenkt å skrive om noe helt annet og se om det er noe som kanskje kan være av interesse for dere eller ikke, men jeg har nå rett og slett tenkt å skrive dette innlegget etter hva som er en drøm for meg.


Nå vil dere sikkert begynne å le av meg og synes at jeg er Norges største idiot, men da vil jeg bare si at de som mener at jeg er dum er like dum selv.


Det jeg drømmer om er å få noen store sponsorere og begynne å tjene litt penger på å drive denne bloggen, for det er ikke enkelt å leve av litt over 6000 i måneden når bare medisinene mine koster meg over 2500 i måneden.


Men nav mener at jeg er rik men jeg er ikke det har jo ikke engang råd til å kjøpe meg nye briller 👓 som jeg trenger for å kunne se, kan ikke unne meg noen ting så derfor ønsker jeg å få en ekstra inntekt på bloggen min.


SÅ BARE LE AV MEG OG KALL MEG DUM, MEN DEN SOM LER SIST LER BEST....

Likes

Comments

Jeg og lille Elvis gutten min ser på Rosenborg han sist nevnte er ikke så veldig interessert i fotball ⚽ som jeg er, han tar seg en liten lensmanns blund så god som han er.


Til pause så står det en en så da blir det en spennende andre omgang på oss, jeg er som min bror og hans to gutter Rosenborg tilhenger det er laget å heie på i norsk fotball ⚽ spør du meg.


Det er nok flere med oss men det er nok mange som er uenig med meg, men vi får jo bare ta det som det kommer jeg dritter i hva folk vil mene om dette.


DERE FÅR HA EN GOD KVELD ALLESAMMEN I SOMMER VARMEN.....

Likes

Comments

Det er nå sene kvelden her i stua men nei ikke bare i stua det er sen kveld og fin fin solnedgang ut her i allfall.


Men nå skal jeg ta skjea i den andre hånden og finne senga her i gården for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger,så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.


SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN OG SOV GODT FOLKENS....

Likes

Comments