AMJ

Jeg våknet etter en time på øye til morgenen, det er så mye bråk i ørene mine hele natten igjennom.
Så jeg har ikke hatt noen god dag og jeg har ikke fått fri fra susing og piping på dagen heller, har et ønske om å slippe å ha disse lydene i en til to timer i kveld når jeg skal gå til ro for kvelden.
Men det er vel noe jeg kan bare drømme om for det er jo da det blir helt stille som tinitusen blir mer frem hevet og man hører lydene mye kraftigere.

Men det er ingenting og gjøre med, men det skulle funtens en lyddemper for dette er noe helt forferdelig å leve med.
Dere alle får ha en god kveld...
  • 1 lesere

Likes

Comments

Jeg trodde at når en sender meldekortet hver 14 dag så ble man registrert, men neida vi på arbeids og avklarings penger er ikke arbeidsledige.
Vi er vist noen mennesker som ikke har rett på den titelen vi er bare noen arbeidsskye mennesker som ikke får lov å komme i arbeid igjen, og det er slik andre ser på oss også.
Men jeg skulle ønske å komme i arbeid igjen jeg, men det er jo ingen som vil ansette meg som plutselig ikke klarer å stå og gå over lengre tid uten å måtte sette meg ned en stund.

Og så mister jeg ting på gulvet, grunnen til disse tingene er at jeg mister følelsen i armer og bein, og noen ganger styrken også.
Hallo man er ikke arbeidssky av den grunn, man er syk men det er det ikke mange på nav eller ellers folk rundt deg.

SÅ TENK DERE OM FØR DERE SETTER FOLK I BÅSER.
VI MED EN DIAGNOSE ER IKKE DIAGNOSEN VI ER MEDMENNESKER SOM DEG OG ALLE ANDRE VI ER IKKE NOEN LATE SVIN VI HAR KJEMPET RÆVA AV OSS FØR SYKDOMMEN SATTE OSS PÅ SIDELINJEN AV ALT SOM ER NORMALT HER I LIVET.

VI HAR IKKE RETT TIL ET VERDIG LIV OG HA LIKE GOD KJØPEKRAFT SOM DE FLESTE HER I VERDEN SER PÅ SOM EN SELVFØLGE, Å LEVE UNDER FATTIG DOMS GRENSEN ER IKKE DET JEG HAR ØNSKET MEG PÅ MINE GAMLE DAGER.

JEG VIL KLARE MEG SELV, MEN DET ER IKKE EN MENNESKERETT I DETTE SAMFUNNET SOM VI LEVER I...

Likes

Comments

Jeg vet at jeg er dårlig til å blogge om dagen, men det er jo min blogg så jeg skriver når jeg vil.
Men nå starter det som jeg egentlig skulle skrive.
Dagen i dag startet med at jeg våknet etter en times søvn og var utrolig sliten og trøtt, så jeg startet med at jeg gikk meg en god tur med den lille søte hunden vår.Og det å starte dagen med en forfriskende morgentur med en som alltid er like glad hver gang han skal ut, og det er jo en kjempe god motivasjon til å gå ut.


Når du først kommer ut så blir det kjempe godt å komme seg ut, det er en god medisin å komme seg ut i den forfriskende morgentur i -8 og det er godt for kropp og skjel.Så var det og slappe av litt med noen brødblingser og en kaffekopp, så var det ut igjen på tur.


Så gikk jeg på butikken og handlet litt mat, skal ha en omelett med kjøttpølser det er en kjapp og enkel middag.
DET KOMMER EN OPPDATERING SENERE I ETTERMIDDAG/KVELD..Likes

CommentsJeg har en plan denne uken, se i nuet og framover det er en grunn til at vi ikke har øyne i nakken.For vist man ser for mye bakover i tid så blir man bare deprimert, for det er så mye man har opplevd som gjør deg trist og lei seg.Se framover og sett deg oppnåelige mål som du kan klare for når du de målene du setter deg så kan du føle mestring, og det er å oppleve mestring er veldig positivt for deg selv.


Så kan du sette deg høyere mål, ikke sett mål om å være best til alt for hvis du ikke når dem så slår det negativt ut.STÅ PÅ MEN SETT DEG OPPNÅELIGE MÅL, DET ER NOE SOM OPPLEVELS POSETIVT UT.

Likes

Comments

Jeg vil bare titte innom for å takke for i dag, så var han Jarl Goli ute av farmen kjendis noe jeg syntes er bra kan ikke si at han var like god som den gangen han var med i portveien to.
Men nå er tiden inne for å si godnatt og sov godt dere som får til det, jeg skal i allefall forsøke på å få noen timers søvn.
For ellers blir det en veldig lang og hard dag i morgen, og det er noe jeg ikke ønsker meg.

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna, ta en titt bakom øyelokkene for det er noe jeg virkelig trenger nå.
SÅ NATTI NATTA ALLE OG EN HVER, DERE SOM DETTE MED SKJØNNHETSSØVN FUNKER PÅ FOR TA DEN.JEG SKAL BARE SOVE PÅ MEG NY INSPIRASJON OG MER AV DET ER NOE JEG VIRKELIG TRENGER....


Likes

Comments

View tracker


Kunne noen tenke seg og abonnere på meg på blogkeen slik at jeg kan få flere lesere for de som abonnerer på blogkeen får beskjed på facebook når jeg har oppdatert bloggen min.Jo flere lesere jo mer tjener jeg på å blogge, og det er det eneste jeg tjener penger på.SÅ DEL GJERNE DETTE INNLEGGET, ABONNER GJERNE OGSÅ...

Likes

CommentsJeg har aldri lykkes med noenting men jeg har alltid landet på begge beina, for jeg bestemte meg i tidelig barneår at jeg driter i hva folk mener om meg uansett.For det er de som snakker stygt om andre som har et problem, det er egentlig dem som har noe de burde jobbe med.
Det er dem som ikke har det motet å tørre å si det de mener under navnet sitt, disse menneskene har det største problemene.Men det med nettmobbing er ikke ok de er noen pyser dritt unger, det er barn og ungdom som er værst men så har du dem over 40 men her er det de grisete mannfolkene.


Jeg tar ikke alle menn under samme kam, det fins dem som skriver og roser de unge og vi som er litt eldere.Jeg fikk jo en kommentar som jeg aldri godkjente, det viste seg at det var en mann som ville drepe meg.
Han tålte ikke at jeg ønsket at det burde bli forbudt med å selge og kjøpe fyrverkeri, og grunnen til at jeg ville ha et total forbud var på grunn av uvettig bruk og alle disse stygge øyeskaddene som er utgangen av uvettig bruk av fyrverkeri..Det var også en grunn til å bli drapstruet og noe og bli drapsmann for, enkelte tåler jo ingenting og litt motstand før truselene kommer på løpende bånd.


HERREGUD SÅ HÅRSÅRE FOLK KAN VÆRE...

Likes

Comments

DA KJØRER JEG EN SPØRSMÅLSRUNDE:
Ja jeg veit at det er noen som syntes jeg er utrolig dum som har for mange spørsmålsrunder, men det er min blogg og jeg som bestemmer hvor mange spørsmålsrunder og hvor ofte.Så kom igjen og spørre still så mange spørsmål dere vil ingen spørsmål er for dumme, det er bare dumme svar.


SÅ FYR LØS DA VEL...
  • 19 lesere

Likes

Comments


TINITUS:

Det er slitsomt med slike netter som man ikke har sovet enda, men jeg sto opp til den tiden jeg pleier har vært på morgenturen vår.


Det å ikke få ro p.g.a bråk i ørene det suser og piper det er som å ha store dotter i øra pluss masse vann, jeg har ingen av delene jeg har noe som heter tinitus og når du går å legger deg og det blir helt stille rundt deg da blir lydene helt uholdbare og du blir jo helt sprø av å høre på.

Og da blir du jo helt gal etterhvert og du får verken sove og du hører så mye dårligere så når noen prater til deg så må de snakke høyt og tydelig, og det er det ikke så mange som gjør de mummler og snakker lavt.

Og da blir du satt veldig oversett og utelatt blir aldri buden i selskap, man blir veldig ensom av å bli satt utenfor i alle sammenhenger er ikke iberegnet i venne gjengen lenger.

Så nå er det bare meg mot resten av gjengen, tenk om det er deg som hadde blitt behandlet slik og blir satt helt utenfor og ikke har noen venner igjen..
  • 21 lesere

Likes

Comments


TINITUS:Tinitus er en forstyrrende lidelse å ha for disse lydene som du må gå å høre på hele døgnet, hvert sekund, minutt og timer og er du i en forsamling med flere mennesker så hører du bare summing du hører ikke hva folk sier.Og hvis noen plutselig prater til deg så hører jeg ikke et kløyva ord av det de sier, og da vil du jo bli sett på som en idiot når folk ikke veit at det er noe feil med hørselen din.


For det er det jo med denne lidelsen og det som er er at jeg har tinitus på begge ørene ikke bare det ene, så jeg får jo stereo forstyrrelser ikke bare fra det ene øret men begge så jeg har nedsatt hørsel på begge ørene.Men det er noe jeg må lære meg å leve med, og finne meg en måte å gjøre det på ikke enkelt men det må jo finnes en måte på det også.


Men akkurat nå om dagen er at det forstyrrer nattesøvnen min, men det kan man leve med i noen uker og så går det på psyken løs når man får toppen to timers søvn pr natt.


MAN BLIR JO DA TAPPET FOR ENERGI BÅDE FYSISK OG PSYKISK...
  • 24 lesere

Likes

Comments