AMJ

Dette bildet ble tatt i kveld for en halvtime siden og jeg synes det er utrolig vakkert ute nå om dagen.

Og jeg nyter det, synes du det også er vakkert eller?

Men nå er det på tide å finne senga her i gården for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger, så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna.


Og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.


SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN, OG HÅPER DERE FÅR EN GOD NATTESØVN OG SÅ SEES VI HER PÅ BLOGGEN I MORGEN TIDLIG...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Leve et liv i uvisshet er ikke enkelt men når livet blir slik så må man bare ta det som det kommer.

Lev livet i et smertehelvete og må ta sterke smertestillende medisiner, så får en bare leve livet i sus og dus på grunn av medisinene.

Men er det ett veldig liv å ha det sånn, nei mener jeg da hva mener du?


Så prøv det de som vil, jeg unner ingen av dere å ha det slik som jeg har det dag ut og dag inn for det er et rent helvete spørr du meg.

Så da er det bare å prøve å ha ett godt liv på livets premisser, det er ikke enkelt men man får bare ta det med et smil slik at andre ikke ser hvor vondt livet er.


SMIL TIL VERDEN OG VERDEN SMILER TILBAKE TIL DEG..

Likes

Comments

Nå er det fredag og snart helg og nok en uke går mot slutten, nyt dagen i finværet her er det 21 varmegrader og sol ☀ og det er jo full sommer.

Håper dere også har bra vær ute men uansett vær kom dere ut på tur for det er det sunt for både kropp og sjel, for det å bevege seg er ikke farlig.


I helgen skal jeg gjøre minst mulig på mest mulig tid, men jeg skal holde dere oppdatert.

Det skal også komme noen type innlegg som dere ikke er vant til kommer på min blogg, men jeg skal prøve noe nytt og spennende på min blogg som dere ikke visste at jeg kunne eller turte og komme med.

SÅ DERE FÅR HA EN RIKTIG GOD DAG VIDERE ALLESAMMEN...

Likes

Comments

Solnedganger er alltid like nydelig å se på så jeg måtte bare ta dette bildet som er veldig likt et av mine andre, men dette er jo like fint som alle andre.

Men nå er det på tide å finne senga her i gården for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger, så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna.

Og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.

SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN..

Likes

Comments

Det er utrolig spennende å se hvem av disse festglade menneskene som kommer videre til neste ukes finaleuke, jeg håper at enten Henriette og grunde eller Martine og andre vinner hele skitten for de to guttene har blitt sendt ut av hotellet og kommet inn igjen.

Så disse parene er dem jeg ønsker får sikre plasser og grunnen til det er at de to parene har ikke spilt så hardt hele tiden som Morten, Andrea og Kevin for de personene har jobbet hardt med å få ut hverandre at de ikke ser andre muligheter, de har til og med kastet ut sine reserve partnere så de sto utrygt uka etter.

Jeg syntes Martine var tøff denne uken for hun kastet ut sin egen partner og så kastet hun ut teele og så kastet hun ut Petter som var partneren til Andrea og så tok hun sin egen venninne Henriette.

Og det var ingen som satte sine misstanker mot henne så nå har hun en sikker plass i finaleuken det blir spennende å se hvem de andre som får sitte passer på parsermonien i kveldens episode.

Det hadde vært moro om verken Morten, Andrea og Kevin får sitte plasser og dermed står utrygt på kveldens parsermonien i kveld og står i fare for å måtte pakke sakene og måtte reise hjem rett før finalen.


Da blir de hektisk arbeid for å sikre seg, men det er ikke sikkert det går så veldig bra håper jeg da.


DETTE BLIR EN UTROLIG SPENNENDE PARADIS HOTELL KVELD......

Likes

Comments

MITT LIV I TINITUS :

Det å slite seg igjennom dagen med mange rare lyder i ørene konstant 24/7 det sliter en fullstendig ut og tapper en helt for energi.

Du blir svimmel og kvalm for de lydene varierer i styrke og hvilke lyd som kommer først og sist og det gjør deg helt surrete, og de ødelegger for den vanlige hørselen din og gjør at du ikke hører så godt og da er det fort gjort at man blir satt utenfor det store sammenkomsten.

Man kan bli satt utenfor for du selv ikke orker å være med på de store sammenkomstene for du hører ikke hva folk sier for du har så mye bakgrunns støy, men når du først har dratt på en fest for eksempel så blir du så fort sliten at du reiser lenge før det er slutt så da gidder ikke folk å be deg neste gang.


SÅ SLIK ER MITT LIV MED TINIUS OG DEN INDRE STØYEN...

Likes

Comments

Det er nok en fridag midt i uka noe som er drittkjedlig som vanlig, kunne de ikke ha samla alle disse fridagene til en helg for da er jo ting stengt uansett.


For i mai måned er det så himla mange uker som blir stykke vis og delt etter min mening, det er noe som irriterer meg noe så sinnsykt.

Men sånn blir det vel aldri at de kan samkjøre helg og inneklemte fridager men det hadde jo vært mer levlig for alle.


DERE FÅR HA EN RIKTIG GOD DAG VIDERE ALLESAMMEN...

Likes

Comments

Jeg er så utrolig trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna, og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.


Håper dagen i morgen blir bedre enn den som har vært i dag, men jeg håper det for en slik dag til som denne klarer jeg ikke.


SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN..

Likes

Comments

Dagen i dag startet med at det ble mye bråk fra disse damene som driver thaimasasjen under den leiligheten jeg bruker nå, ikke rart min mor er reelt sint på dem og ønsker dem dit pepperen gror.


Så gikk jeg ut på morgentur jeg og lille Elvis gutten, og etter det så har jeg ikke sett ett menneske jo nå juger jeg for jeg var og besøkte min mor klokka to i ettermiddag.


Men etter det så har jeg verken har sett eller hørt et eneste menneske så derfor har jeg hatt min mest ensome dagen jeg noen gang har hatt, men jeg fortjener vel ikke å ha det bedre.


For jeg er jo det dummeste og styggeste menneske i verden så ingen vil ha noe med meg å gjøre, så sånn blir vel resten av mitt liv men det er greit for meg.

DERE FÅR HA EN GOD KVELD ALLESAMMEN FOR DET FORTJENER DERE.

Likes

Comments

God morgen allesammen nå er det onsdag og lille lørdag men uansett så er det en ny dag med nye muligheter, så grip dagen som om det er din siste dag i livet.


Man får gjøre mye ut av dagen for det du får gjort i dag slipper du å gjøre i morgen, som min mormor pleide og si for da er mye gjort.

Så derfor har jeg ett spørsmål til deg ja akkurat deg, følg meg på instagram @johansenaudmarit og på blogkeen for flere følgere jo flere lesere alle har jo lyst på flere lesere.


SÅ NÅ STÅR DET IGJEN Å SI GOD MORGEN ALLESAMMEN..

Likes

Comments