AMJ

En lang og slitsom dag går nå over til å bli en god natt, som jeg har et håp og et kjempe ønske om å få sammenhengende søvn. Men det er vel å være litt for storforlangende fra min side.

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna for å ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.

Og for dere som dette med skjønnhetssøvnen funker for får ta den, for dere det ikke funker så bra for får sove på dere litt ekstra inspirasjon til noen gode innlegg til i morgen.

NÅ GJENSTÅR DET BARE Å ØNSKE DERE ALLE EN RIKTIG GOD NATT 🌃.

Likes

Comments

Jeg har jobbet i hele helga for å få Facebook profilen min tilbake, de hadde sperret den feilaktig så de åpnet den igjen i ettermiddag.

Jeg ble en smule forbannet på dem, jeg fikk en mail med unnskyldning på, men jeg var i grunn fly forbanna på dem for jeg mener at dette ikke er ok å gjøre det.

DERE FÅR HA EN GOD KVELD VIDERE ALLESAMMEN..

Likes

Comments

På morgenen så hadde jeg hyl og skravling fra naboen, det er jo noe slitsomt å høre på.

Så jeg gikk meg en tur før jeg gikk til min mor for å få fred og ro.

For så var det veldig godt å komme seg ut på morgentur med lille Elvis gutten vår, for det var for tidlig å dra han ut før klokka 07.30 om morgenen.

Det å komme seg ut på tur er sunt for både kropp og sjel, må jo ut for å få sortert tanker og følelser for dem har jeg mange av.

DERE FÅR HA EN GOD DAG VIDERE.

Likes

Comments

Nå er det mandag og ny uke med nye muligheter, grip uka som det er den første uken i ditt liv.

Har du et stort ønske om å utrette noen store drømmer så gjør det, start med å planlegge nå, for det er mange som har en drøm men de gjør ikke noe med det.

Se og realiser deg selv og dine drømmer for da får du realisert alt du drømmer om, ta og start med et lavt mål/drømmer i livet for da føler du en stor mestring og glede i livet og i hverdagen.

DERE FÅR HA EN GOD DAG VIDERE.

Likes

Comments

Det er nok en dag som nå har gått mot slutten og det er på tide å finne senga her i gården.

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna for å ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.

Og dere som dette med skjønnhetssøvn funker på får ta den, for alle oss andre så får vi sove 💤 på oss inspirasjon til noen gode innlegg til i morgen og det er noe jeg trenger.


For inspirasjon er ikke noe som akkurat vokser på trær, jeg har faktisk hatt noen dager nå med litt problemer med å finne ut av hva jeg skal skrive om.

Det er ikke noe moro når du har lyst til å ha minst tre innlegg per dag, men så er det helt stopp på inspirasjon.

NÅ STÅR DET IGJEN Å SI NATTI NATTA TIL DERE ALLESAMMEN.

Likes

Comments

Dagen i dag så var jeg og lille Elvis gutten vår ute på morgentur i byen tidlig på morgenen for da er det ikke så mye folk ute på tur da vi var ute, og det er jo veldig godt å kunne gå i fred.

Og det å gå på tur er sunt for både kropp og sjel, og for min del og sikkert flere med meg som trenger en tur ut for å bytte mening og sortere tankene sine. Det er sikkert kan det være flere med meg som ikke ønsker å møte folk hele tiden og da er det godt å kunne gå 🚶 tur så tidlig at du slipper å møte noen i det hele tatt.

Nå skal jeg se på farmen kjendis og det vi ikke fikk se.

SÅ DERE FÅR HA EN GOD KVELD VIDERE ALLESAMMEN.

Likes

Comments

Denne uken så har jeg mistet over fire hundre lesere og lurer på om jeg har gjort noe galt, som dere har tatt ille opp så må jeg få vite det av dere så jeg kan rette på det.

For jeg kan jo ikke vite hva dere tar ille opp, jeg må si sorry til dere alle sammen.

Likes

Comments

Jeg har ikke mange venner i livet mitt men jeg har en som aldri dømmer meg for den jeg er, ja nå lurer dere sikkert.

Men det gjør nok ikke dem som bare leser overskriften, og kanskje bare den første delen av innlegget de får ikke med seg alt som står i dette innlegget.

Det som gjør at jeg er så utrolig glad i bloggen min er at den ikke tar til motmæle i det som jeg skriver, den er ikke så forutinntatt som vi mennesker kan være.

Jeg veit jo selv at jeg ikke er et glansbilde, jeg er verken pen eller spennende men jeg er snill og god men har mine meninger om alt mulig og er ikke redd for å si meningen min.

Så jeg skriver det jeg vil når jeg vil, og dere som tar dere nær av det jeg skriver det er helt greit.

Men ikke kritiser før dere har lest alt som står i innlegget før dere gir tilbakemelding, for det er det mange som gjør..

DERE FÅR HA EN GOD MORGEN.

Likes

Comments

Å så godt det er at det er blitt så sent på kvelden og at det er på tide å finne senga her i gården.

Så da er det bare å kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna, for å ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget.

Dere får ta skjønnhetssøvnen dere som den funker på og oss som det ikke funker for får sove på oss masse god inspirasjon til noen gode innlegg til i morgen tidlig for det har jeg hørt går helt fint.


DA GJENSTÅR DET BARE Å ØNSKE DERE ALLE SAMMEN EN RIKTIG GOD NATT 🌃.

Likes

Comments

Dagen startet veldig tidlig i dag før klokken 06.00 og det er jo noe tidlig spør du meg.

Fikk ikke sove mer enn to timer i natt så jeg har ikke orket ikke å gjøre noe mer enn det jeg har måttet gjøre i dag, har vært en del sport på tv 📺 i dag så jeg hadde mye å se på.

Og så har jeg og lille Elvis gutten gått de tre turene våres vi har kost oss i snø ❄ været, det er ikke dårlig vær bare dårlige klær som min eldste sønn pleier å si.

Nå skal jeg se på nyhetene på NRK og VM kveld og mesterenes mester alt på NRK.

Og så blir det vel dorthe skappel, etter det så skal jeg finne senga.

Likes

Comments