AMJ


Ønsker meg en snilloween feiring istedenfor den vanlige helloween feiringen for den kan være skremmende for mange barn.


Et sted i kongsberg har de snilloween feiring det er for om og det er barna som får være med å bestemme hva den kvelden skal handle om.


Og de lager sine egne kostymer, etter det temaet som de har bestemt det skal ha i år, og i år er det karnival tema så da er det alt fra sjørøvere til politi.


Minsten min ønsket i fjor å være cowboy og i år snakket han om å være politi for det er noe han ønsker i år.


Da de kommer så har ingen på seg noen masker for det skal de ikke ha, det blir servert pølser, kaker og brus de får en pose smågodt når de reiser hjem.

Starter kl 18.00 og er ferdig kl 20.00 og alt foregår på forsamlingshuset i bygda.

SÅ DERE ALLE MÅ TENKE DERE OM UNDER HELLOWEEN FEIRINGEN I HELGA HVIS DET ER SMÅ BARN I HUSET..

Likes

Comments
Jeg ønsker meg noen spørsmål som jeg kan skrive om i mine innlegg, og det er sikkert noe dere lurer på om meg.Noen spørsmål kan jo bli et helt eget innlegg, så spørr i vei for ingen kjenner noen før de får svar på det dere lurer på om et menneske.
SÅ SPØRR I VEI DA FOLKENS, JEG SVARER PÅ ALLE SPØRSMÅLENE..

Likes

Comments


Jeg vil minne dere på om min giveaway på bloggen min, det er ikke store greiene men jeg ønsker å gi noe tilbake til mine følgere/ lesere.


Den blir trukket på tirsdag, og dere som deler dette innlegget får to lapper med sitt navn på.


SÅ VIST DU VIL VÆRE MED MÅ SKRIVE JEG ER MED, OG SKRIV NR PÅ DET DU ØNSKER Å VINNE NR1 ER EN FIN BOKS SOM DU KAN BRUKE SOM MATBOKS ELLER OPPBEVARING AV OST ELLER DET DERE ØNSKER.

NR2 ER EN PASTE SLEIV.

NR3 ER ET FINT SJERF.

Likes

Comments


Nå er det fredag og snart helg, og da håper jeg at den bråke bøtta ved siden av meg drar til sin mor og far så vi vanlige folk som ønsker fred og ro kan få det.


Hun skulle ha bodd langt unna andre folk som ønsker seg en rolig morgen, hun skulle ha hatt en lydisolert leilighet eller bodd langt oppe på fjellet med flere mil mellom husene.


Så nå håper jeg på en stille og rolig helg, men det kan jeg vel bare glemme.


DERE FÅR HA EN FIN FREDAGS MORGEN.

Likes

Comments


Nå hender det som hender vær dag på denne tiden av døgnet, tiden er inne for å legge meg selv til lading.

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt inn under dyna for å ta det som noen vil kalle å få skjønnhetssøvnen sin men den har aldri hjulpet meg så mye, men den hjelper nok på alle dere andre så dere må ha en riktig godnatt.


Men nå glir øynene mine igjen hele tiden, så nå skal jeg ta en lengere studier av mine øyelokk fra innsiden.

Det skal i det minste bli deilig å få en seks sju timers søvn, for det trengs nå er helt slutt kjørt.

Håper bare jeg får lov av naboen og sove til alarmen på telefonen vekker meg, for nå de siste fire dagene så er det hun som har vekket meg.


SÅ GODNATTA ALLESAMMEN OG SOV GODT.

Likes

Comments


MOBBINGEN TOK JO ALDRI SLUTT:

Det startet da jeg begynte på skolen da jeg var seks og et halvt år, kom fra Finnmark med en annen klesvei enn alle andre pratet på en annen måte enn alle de andre barna.


Er det min skyld liksom, ja det ble det de andre barna mente at jeg måtte lære meg norsk.

Jeg kom fra Øst Finnmark fra et lite sted mitt ute i havet som heter Vardø, det var det eneste stedet jeg ikke ble mobbet og frosset ut av andre enn temperaturen ute i lufta og i havet.


Men det første året og alle de andre årene på barne og ungdomsskolen var noen av mine værste år, og jeg føler at det er litt sånn igjen nå også i allefall når det kommer til det å bli sett ned på og bli baksnakket.

Og det å bli frosset ut i en del situasjoner å all denne skitt kastingen som jeg har opplevd.

Det å ikke bli buden i selskap, å bli utelatt i sosiale settinger og når jeg blir buden så blir jeg alltid sittende alene.

Da føler du deg veldig velkommen, og da er det heller bedre og ikke komme for når du kommer så får du bare stygge blikk og en kald skulder eller fem.

Er jeg virkelig så stygg og dum at ingen vil ha noe med meg og gjøre????

Likes

CommentsVÅKNET AV ET HELVETES LEVEN FRA NABOLEILIGHETEN:Det startet med at hun f**** vekket meg med sitt forferdelige bråk på morgenen, jeg skrev et skriv eller noen kaller det et brev til styret om det.For nå på ettermiddagen fikk jeg en melding fra vår styreleder som mente at jeg skulle slutte å hakke på henne, da svarte jeg at da fikk jeg gå så langt at jeg må ta det med fylkesmannen eller boligbyggelaget.For dette orker jeg ikke mer og jeg har ikke i planene å flytte, det holder vel at tre stykker har flyttet pga henne hun som bodde her før meg hun solgte meg leiligheten og så er det de to som har også solgt som bor rett under henne.De første som bodde der solgt for de hadde ikke det stille nok så de måtte lese på eksamen på jobbene sine, han andre solgte for han fikk ikke lov av henne og sove på dagen han jobbet natten.Så kom vi til morgenturen:Da var vi ute i to timer og det var utrolig godt, for jeg måtte ut å bytte mening og sortere tankene mine og i dag var det utrolig fint vær.SÅ VAR DET SOVETID:Jeg har sovet så utrolig dårlig i natt for de drev med veiarbeid rett utenfor soveroms vinduet mitt, og da det blei stille på dem så gikk det en halvtime så startet hun ved siden av meg og synge eller hun kaller det å synge.
Så jeg sov i to timer mitt på dagen idag og det syntes jeg at jeg fortjente..

Likes

CommentsDet å få en morgen uten bråk hadde vært utrolig godt, men nei hun ved siden av meg veit ikke å ta hensyn.Hun burde aldri bodd slik hun gjør i dag, hun burde bo med likesinnede jeg har ikke noe i mot psykiskeutviklingshemmede men hun driver psykisk terror.Nå er nok nok for min del, nå mener jeg det har sendt brev til styret så man får håpe de gjør noe for nå er jeg. så psykisk sliten og fysisk.

Likes

Comments

Etter en lang og vanskelig dag så er tiden inne for å kneble beinhaugen og krype godt inn under dyna, og studere øyelokkene fra innsiden for nå glir dem igjen hele tiden.
Nå er det vel på tide med skjønnhetssøvnen for dem den virker på for meg har den aldri funket noen gang, men jeg skal i allefall sove på meg inspirasjon til mange gode innlegg til bloggen min i morgen.HER ER LITT OM PLANENE I MORGEN:


Noen tar jeg på sparket og andre må planlegges litt, det er noen jeg har startet med i kveld og må se om jeg tørr å poste dem på bloggen i morgen.Nå skle jeg litt ut men det går vel greit, nå vil jeg bare ønske dere allesammen en riktig godnatt.
SÅ DA SEES VI HER INNE PÅ BLOGGEN I MORGEN.....

Likes

Comments


I dag har jeg en dag som jeg ikke orker å være blant mange mennesker.


Jeg veit ikke om folk prater om meg, om det er fakta eller om det er noe jeg tenker og føler.


Men det som er så rart at i dag så skravlet og lo dem men når jeg kom inn så ble det helt stille, og ingen sa noe til meg når jeg kom inn.


Jeg er redd for at de snakket om meg for da jeg kom inn så stoppet både latter og prat, så det så ut at de ble flau over at jeg kom inn og kunne ha hørt hva de snakket om.


For da jeg gikk så sa den ene at jeg lurer på hvor lenge jeg hadde stått utenfor, hun kan jo ha hørt hva de hadde pratet om.


Jeg mener selv at de kunne ha snakket med meg enn å snakke om meg, for jeg gikk rett etterpå da var det ei som spurte meg om hvorfor jeg gikk så fort du har jo nettopp kommet.Da sa jeg at dere er jo veldig flinke til å få folk til å ikke føle seg velkommen, det som dere snakket om når jeg kom inn på hobby rommet.Jeg hadde ikke hørt noe av det dere pratet om, men jeg hørte hva dere sa når jeg gikk ut igjen.Prat med meg før dere dømmer meg, for dere er ikke noe bedre selv dere er bare veldig gode til at folk ikke føler seg ikke velkommen.SJERP DERE ALLESAMMEN FOR DET FØLES IKKE GODT Å BLI FROSSET UT...

Likes

Comments