AMJEr det noe dere lurer på så er det bare å spørre for nå har jeg spørsmålsrunde på bloggen, og det er jo dumt å brenne inne med spørsmål.


Det fins ikke dumme spørsmål bare dumme svar, jeg skal være så åpen og ærlig som det går ann og være på det store verdensnettet..


SÅ FYR LØS DA FOLKENS...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsDet er etter en festlig kveld på byen at forferdelig ting kan skje på vei hjem, ta en drosje flere sammen og del på utgiften i etter tid slik at alle kommer trygt hjem.


Tenk at du tar en drosje hjem alene fordi du ikke ønsker å ta den sammen med flere og så må en av dine venninner gå alene og så skjer det den personen noe, da er jeg nesten sikker på at du vil føle deg skyldig i at det skjedde den andre noe.


Da er det bedre å dele med en annen slik at alle kommer seg trygt hjem, det hadde jeg gjort hvis det hadde vært meg.Men ingen tenker likt det fins mange ego triper rundt om kring, men det lønner seg og tenke på andre også en gang i blant..SÅ TENK DERE OM OG KJØR LITT KOMPIS DROSJE..

Likes

Comments


Nå er dagen og denne kvelden glid over til natt for min del, for nå er jeg helt tom for energi.


Så nå er det på tide og titte inn under øyelokkene og se om morgen dagen kan bringe litt lys og glede.


Så nå knebler jeg beinhaugen og kryper godt inn under dyna for der er det varmt og godt, så nå får dere ta deres skjønnhetssøvn jeg for min del skal ta meg en powernap for jeg trenger virkelig og lade opp batteriene mine.SÅ GODNATT ALLESAMMEN SÅ SEES VI I MORGEN....

Likes

Comments

JEG TRENGER TIPS FOR Å FÅ STOPP PÅ HÅRTAPET MITT:
Jeg har stort hårtap hver gang jeg børster håret så følger en stor tust av håret med, jeg føler meg som en hund i den værste røyte tiden så det hadde vært greit å få stoppet det..
For jeg ønsker ikke å bli helt skalle heller, for da kommer jeg aldri til å gå ut noe mer så har dere noen tips så tas de imot med stor takk.
Har prøvd mye men ingenting har hjulet til nå, så kom med de tipsene dere har alt blir prøvd ut.

Likes

Comments
Det er ikke alltid like greit å være helt tom, slapp og sliten hver dag.


Da må en legge opp dagen etter hva en veit en orker, men det er det ikke alle som tolererer at jeg og mange med meg ikke orker like mye som folk mener at vi skal gjøre.Det å måtte gå på lange møter med nav f.eks det å måtte sitte i times vis å høre på alt jeg skulle ha gjort, søke jobber enda jeg er under utredning for å bli uføretrygdet.


Da mener jeg at nav burde vite det, men i den etaten så veit ikke den ene hva den andre gjør og har sakt til meg.


For min veileder på nav har sakt at nå skal jeg få arbeids og avklarings penger fram til jeg får uføretrygd, men det er noen i den etaten som mener at jeg er arbeidssky og lat noe jeg selv veit jeg ikke er.De skal liksom være til for å bygge opp brukerne og ikke rive oss ned og tråkke oss ned i jørma, er man ikke psykisk syke når vi går inn døra til nav så er vi i alle fall det når vi går ut igjen.Sånn skal det faen ikke være, at man føler seg som ikke er vært en dritt i deres øyne, skulle tru at det er de som jobber der som betaler min trygd ut fra sin egen lommebok jeg betaler skatt like mye som dere jeg har hele 34 prosent skatt av den lille trygda jeg har.Men det er vel slik de har lært på skolen at de skal behandle folk som kommer til dem.

Likes

CommentsDet å ikke bli hørt og sett er noe jeg er vant til, og det er noe som ikke er noen god følelse.


Men det er bare å heve hode og krome ryggen og gå på med friskt mot hverdag, så får det gå som det går jeg bryr meg ikke.


Det hadde jo vært gøy å bli sett og hørt en dag, da sier jeg bare den som ler sist ler best så de som venter på noe godt venter aldri forgjeves..

Likes

CommentsJeg har en ukensblogg gående, jeg har i planene og trekke to ukensblogg og en ukensleser med forbehold at jeg får nok påmeldte, ser ikke ut som det blir nok men hvis ikke så trekkes det en ukensblogg og en ukensleser.


Den blir trukket på Tirsdag kveld...


Alle kan være med det er bare å skrive jeg er med i kommentarfeltet under dette innlegget....

Likes

Comments


Det er ikke for å syte og klage men det å være sjuk er faktisk ikke gøy, men det er jo slik i denne årstiden at man kan ryke på en smell og bli sjuk.Jeg har en måte å si det på at er man ikke født med det så går det faktisk over igjen, men det er dritt kjedelig når det står på.
Feberen jager og man blir ekstra slapp og sliten, men akkurat nå så passer det med tiden på døgnet for nå er det senga som står og roper på meg inne på soverommet.

NÅ ER DET PÅ TIDE Å SI GODNATT..
Så nå er det på tide og kneble beinhaugen og krype til sengs, for å studere øyelokkene fra innsiden for nå glir de øynene igjen hele tiden.
Så nå er det skjønnhetssøvn som skal unna gjøres for dem den funker for, jeg skal ta meg en powernap jeg for dette med skjønnhetssøvn funker ikke på meg jeg har aldri blitt noe penere av og sove litt mer enn det jeg er vant til.
Er like stygg som jeg pleier men jeg får litt mer inspirasjon av og sove da, så jeg ønsker dere alle en riktig godnatt.....


Likes

CommentsJeg har alltid hatt veldig vondt når jeg hadde ørebetenelse før, og når mine barn hadde det så illskreik de av smerte.Jeg var hos min lege når det gjaldt susingen i ørene mine og da fant hun ut at hørselen min var nedsatt på høyre øre, hun tittet inn i ørene mine og hun så at det var illrødt og hadde en stor hevelse inni ørene mine.
Jeg har ikke kjent noen form for smerter og det syntes hun var veldig rart at jeg kunne gå med ørebetenelse i fire uker uten og merke noenting.

Da sa jeg til henne at jeg har ikke kjent noenting men det høres ut som jeg har hørt det, jeg skal tilbake til kontroll på lille julaften etter at jeg har gått på lokal betennelse dempende dråper..
DERE FÅR HA EN GOD FREDAGS KVELD ALLESAMMEN.....

Likes

Comments


IKKE DRIKK MED SMÅBARN I HUSET...Nei man skal ikke trenge å ha alkohol i jule og nyttårs helgen når man har barn tilstede, for mange barn kan være veldig skremmende for et lite barn.
De merker at det er noe som ikke er som det skal med mamma eller pappa, julen betyr at alle skal være glade ikke at barna deres skal være livredd fordi foreldre, besteforeldre, tante og onkel har drukket.
Jeg mener at dere ikke skal drikke med barn tilstede, tenk om barnet blir syk og må kjøres til legevakt eller sykhus, men nei det kan dere ikke for dere har drukket.
Hva skal man med mange ting når man ikke klarer å skape fredfulle og harmoniske hjem i julen, jeg mener med barn ikke skulle ha hatt lov og kjøpe alkohol på polet hvis de har med seg barn.
Det fins mye fine viner som er alkoholfritt og juleøl også.
Jeg hadde en morfar som var periodedranker og enkemann så til jul så kom han til oss to uker før jul og han ble hos oss så lenge han ville og det kunne bli tre mnd, men han klarte da og holde seg tørrlagt for hjemme hos oss fikk han ikke drukket seg full.HÅPER IKKE NOEN BARN MÅ OPPLEVE AT FORELDRE OG BESTEFORELDRE FULLE, FOR DET ER SKREMMENDE FOR ET BARN!!!!DETTE ER NOE SOM DERE GJERNE KAN DELE MED ANDRE, FOR DETTE ER NOE ALLE SMÅBARNS FORELDRE BURDE LESE.....Likes

Comments