Ni tjejer som har en kille som är militär ! SKRIV TILL MIG !!
Det känns så tomt att vara utan personen man älskar och vill vara med varje dag. Att inte kunna prata röra eller höra personen på flera timmar, dagar, veckor , månader...
Min kille åkte idag till en skog o kommer vara där hela veckan, har inte sett honom på två veckor snart så det är rätt tomt.. Är fortfarande inte van med det här militär livet även om han inte ska vara där hela sitt liv.. Ja jag vet folk kommer ba "Aa men varför e du tsm med honom då?" "Varför gör ni inte slut ?" Osv osv ja, kanske för att det är killen jag vill va med och vill stanna med. Ja, jag tror jag är kär. Idag har vi varit tillsammans i 3 månader och ja det är inte länge men det räcker för att kunna bli kär i en person och känna känslor man aldrig har fått från en människa. Att känna sig så värdefull. Jag har aldrig känt mig så älskad. Ser och har upplevt livet med killlar som kallas fuckboys och ja tjejer det är verkligen inte lätt, och verkligen verkligen inte lätt ifall man får känslor för en idiot.
Men jag själv hoppas med hela mitt hjärta att ni alla fina tjejer och killar hittar en person med ett fint hjärta som får er att lysa av glädje och leva ett liv ni förtjänar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter en skolresa till Barcelona 4 veckor prao i Toysrus och 2 veckor lov jo då börjar skolan igen fick dock magsjuka igår så älskar mitt liv just nu sov max 3 timmar det är väll härligt.🤗🤗
Så nu sitter jag här en dag innan skolan o gör mina läxor och börjar läsa på för vår "nationella prov" som vi har här i Frankrike. Det kallas "baccalauréat" får du det är det som om du tog studenten osv.
Är snart klar med mina körlektioner och har fyllt 18 så det går bra nu hoppas ba jag får körkortet och min "bac" haha.
Håll tummarna för mig !

Likes

Comments

Att ha en pojkvän som är militär ?
Ja det är fan svårt.
Att nästan aldrig kunna få prata med honom , eller träffa honom.
Det är jävligt svårt att leva så här, men ifall du älskar personen och vet att du verkligen vill vara med personen så betyder inte distansen eller att inte kunna prata med personen så mycket.

Min pojkvän blir 18 imorn och jag blev 18 förra veckan jag är från Elfenbenskusten och han är fransk och syrian. Och Nää vi har inga problem med kulturerna eller hudfärgen jag har träffats hans mamma och hans låtsas pappa som är från Elfenbenskusten och han har också träffat mina föräldrar. Jag kan lova er att hudfärgen eller kulturer inte spelar någon roll men kärleken gör det. Man ser folk varje dag kolla snett på mixade par som om de borde utomjordingar, men jag själv tycker att det är de finaste paren.
Mixade par är det finaste för mig jag de finns par som inte är mixade som är jätte fina med men för mig själv så tycker jag att det är så vackert att se de olika nyanserna bygga något tillsammans.

Jag hoppas att ni alla kommer hitta en person som kommer ge er en mening av livet och kommer göra er lyckliga.

Och skit i vad folk säger att du är för tjock eller för smal eller för mörkhyad eller för ljus älskar du en person då ska du älska den för vad den har i sitt hjärta men inte på huden.

Ska du älska någon ska de inte vara för hur kroppen ser ut men hur den är. Att inte vilja ha en person för hur kroppen eller ansikte ser ut? Det sjukaste.

Man ser fler och fler mixade par varje dag och det gör mig jätte glad, men man ser också fler och fler personer med massa åsikter och hat men jag har en sak att säga och det är att stå upp för den du är och va stolt för du är en guldvärd människa som förtjänar det bästa i livet.

Likes

Comments

Omg...
long time no see guys
Shit har inte bloggat på typ två år !!! Men tänkte fan va gör jag jag borde ha bloggat men hade ingen tid, verkligen ingen tid men nu ska jag fan ta tag i det och blogga så mycket för er så ni kan se hur intressant det är här hur annorlunda det är här, skolan, musiken, folket, allt.
Men tror nog jag ska börja lite med min underbara skolresa som nåra "bitches" inte gillade och sa att det va en skit resa !! Men jag älskade resan till BARCELONA det va helt underbart även om det va en skolresa. Men aa.. ska nog inte skriva massa olika saker i ett inlägg så det kanske blir fler inlägg under dagen men aa for now? Bye !

  • 51 readers

Likes

Comments

Jag e så trött orkar inte ens prata, vaknade 8:30 och har flyttat sen dess och nu ligger jag på en soffa som är så fkn skön och tänker faktist sova här.

Likes

Comments

Vaknade 9 tog tåget och åkte till vår nya lägenhet. Mötte mamma och pappa där för dom skulle städa innan vi ska lägga in möblerna men dammsugaren va sönder ! Så vi åkte för att köpa en ny dammsugare. Sen åkte vi tillbaks o städade till 18:00 ! Träffade en jätte nära kompis på vägen och tog tåget med mitt hjärta eftersom pappa skulle köra mamma till jobbet. Kom hem och spenderade lite tid med mina syskon men nu är jag helt slut så tack o hej för idag !!

Likes

Comments