Omg...
long time no see guys
Shit har inte bloggat på typ två år !!! Men tänkte fan va gör jag jag borde ha bloggat men hade ingen tid, verkligen ingen tid men nu ska jag fan ta tag i det och blogga så mycket för er så ni kan se hur intressant det är här hur annorlunda det är här, skolan, musiken, folket, allt.
Men tror nog jag ska börja lite med min underbara skolresa som nåra "bitches" inte gillade och sa att det va en skit resa !! Men jag älskade resan till BARCELONA det va helt underbart även om det va en skolresa. Men aa.. ska nog inte skriva massa olika saker i ett inlägg så det kanske blir fler inlägg under dagen men aa for now? Bye !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Jag e så trött orkar inte ens prata, vaknade 8:30 och har flyttat sen dess och nu ligger jag på en soffa som är så fkn skön och tänker faktist sova här.

Likes

Comments

Vaknade 9 tog tåget och åkte till vår nya lägenhet. Mötte mamma och pappa där för dom skulle städa innan vi ska lägga in möblerna men dammsugaren va sönder ! Så vi åkte för att köpa en ny dammsugare. Sen åkte vi tillbaks o städade till 18:00 ! Träffade en jätte nära kompis på vägen och tog tåget med mitt hjärta eftersom pappa skulle köra mamma till jobbet. Kom hem och spenderade lite tid med mina syskon men nu är jag helt slut så tack o hej för idag !!

Likes

Comments

Min dag började med serier, åt frukost hos en kill kompis,gick till en killkompis med en tjejkompis rökte vattenpipa och åkte hem. Trevlig måndag.

Likes

Comments

Den här texten är skriven av en av Valerins närmsta kompis, jag kände inte den här killen så mycket men visste vem det var, han gick i min kusins klass för 3 år sen, dom skulle träffas efter 3år dagen han dog men hon kunde inte. Även om jag inte riktigt kände killen så betyder det mycket för mig och det är sjukt hur många personer det är som dör nu förtiden, speciellt i Göteborg den staden jag är uppväxt i.
Vad händer med världen folk bara försvinner nu går man inte till kyrkogården för att hälsa på 1 eller 2 personer men fler än 5,6,7 personer. Den här världen är helt sjuk att det finns folk som ändå vågar ta slut på en oskyldig människas liv bara så och kunna leva med det.
Valerin dog utav en bilolycka och det är så hemskt att få reda på såna saker speciellt för hans familj och hans vänner.
Men nu är han en ängel som vakar över sina nära & kära och kommer alltid finnas i våra hjärtan.

18/10/15 ❤️

Likes

Comments