Omg såg dom nya jackorna som Mia och Rihanna har så kollade upp vart jag kunde hitta dom, hittade dom och trodde jag skulle börja gråta när jag såg priset och kom också på att det va riktig päls och tror inte jag skulle kunna ha det..

Men min kompis skickade nyss en länk där den fanns och var mycket billigare med falsk päls !! Men pälsen va inte lika stor och den fanns inte i vit men bara i rosa.

Den finns på hemsidan missguided och tycker faktist dom har rätt fina kläder där, så ska nog fortsätta kolla igenom den hemsidan.😉

Likes

Comments

Jag e så trött orkar inte ens prata, vaknade 8:30 och har flyttat sen dess och nu ligger jag på en soffa som är så fkn skön och tänker faktist sova här.

Likes

Comments

Vaknade 9 tog tåget och åkte till vår nya lägenhet. Mötte mamma och pappa där för dom skulle städa innan vi ska lägga in möblerna men dammsugaren va sönder ! Så vi åkte för att köpa en ny dammsugare. Sen åkte vi tillbaks o städade till 18:00 ! Träffade en jätte nära kompis på vägen och tog tåget med mitt hjärta eftersom pappa skulle köra mamma till jobbet. Kom hem och spenderade lite tid med mina syskon men nu är jag helt slut så tack o hej för idag !!

Likes

Comments

Min dag började med serier, åt frukost hos en kill kompis,gick till en killkompis med en tjejkompis rökte vattenpipa och åkte hem. Trevlig måndag.

Likes

Comments

Den här texten är skriven av en av Valerins närmsta kompis, jag kände inte den här killen så mycket men visste vem det var, han gick i min kusins klass för 3 år sen, dom skulle träffas efter 3år dagen han dog men hon kunde inte. Även om jag inte riktigt kände killen så betyder det mycket för mig och det är sjukt hur många personer det är som dör nu förtiden, speciellt i Göteborg den staden jag är uppväxt i.
Vad händer med världen folk bara försvinner nu går man inte till kyrkogården för att hälsa på 1 eller 2 personer men fler än 5,6,7 personer. Den här världen är helt sjuk att det finns folk som ändå vågar ta slut på en oskyldig människas liv bara så och kunna leva med det.
Valerin dog utav en bilolycka och det är så hemskt att få reda på såna saker speciellt för hans familj och hans vänner.
Men nu är han en ängel som vakar över sina nära & kära och kommer alltid finnas i våra hjärtan.

18/10/15 ❤️

Likes

Comments