Idag ska jag göra helt vanliga box braids. Vet inte om jag ska ha i såna små silvriga ringar ? Eller vad det är där framme typ 2-4 styck. Men har inte gjort flätor på länge så det här kommer bli kul.

Oooch så kommer min älskling hem efter en vecka har saknat honom så mycket !! Asså man blir ju van med att inte så personen så mycket, men det är alltid sorgligt att säga hejdå i slutet av varje vecka.

Likes

Comments

Hej ! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på typ 3 dagar ! Men har nämligen varit i sjukhuset och hos doktorn och massa med min mamma för hon mår lite dåligt men det kommer gå bättre det vet jag för hon är den starkaste !

Likes

Comments

Hej, hej vaknade för typ en timme sen och har seriöst inget att göra idag, för att det regnar. Tror att jag ska kolla på filmer med min syster och grannen som vi alltid gör och bara chilla eller något sånt.

Men men har börjar prova ett te för att tappa kilon och den är laxerande haha så ska kolla ifall de blir någon skillnad men ska ju såklart träna lite och äta bättre !! För jag äter dålig mat och hela tiden !! Men Aa kan någon komma med typ några tips på att gå ner i kilon ? HJÄLP !!

Likes

Comments

Hej ! Förlåt för att jag inte har uppdaterat i helg men hann inte göra det för att jag va antingen upptagen eller så va jag EXTREMT trött.

I fredags följde jag med mina kompisar till bergen för att hjälpa dom med att fixa sakerna för deras jobb på söndag (idag).
Sen åkte vi hem till en av tjejerna för att platta min kompis hår eftersom hon skulle till Marocko ! Sen åkte jag hem, och fick äntligen träffa mitt hjärta efter två hela veckor.

Har redan berättat det men kan påminna att min kille är militär och får bara träffa honom under helgerna, så de lät honom åka vid 17:00 så han va hemma vid 22:00 !! I lördags var jag med honom så vi åkte till stan köpte lite grejer åt och sen gick hem till mig och va med de små ÅT igen och ba chillade eftersom som att de va åska och blixtrar de va helt sjukt så vi stannade hemma istället !

Men Aa nu är helgen redan slut och han ska åka iväg igen.. Man blir ju sårad varje gång han åker för det är ju min pojkvän och hade velat träffa honom varje dag istället för en mini helg men är glad att jag enda får träffa honom !

Det finns folk som inte ens kan träffa sina lovers över månader, år eller inte alls. Så jag är tacksam att jag får träffa honom nåra gånger i månaden.

Likes

Comments

Hej! Idag var det en sån dag när det är så varmt så att du inte ens orkar gå ut !! Ja , efter 6 år så blir det jobbigt med värmen och ingen luft! Men idag var det inte så jätte varmt det va 29 grader, det brukar gå upp till 35 grader så det va skönt att det inte blev 35 iallafall ! Nästan ingen orkar gå ut längre haha men aa jag hade inget att göra så jag tänkte varför inte baka ! Så jag gjorde en helt vanlig smulpaj med äpplen i och några chokladbollar som jag egentligen ville ha med pärlsocker men inte finns här i vår lilla mini Ica som kallas för carrefour. Så det fick bli med riven kokos ! Tror nog jag ska fortsätta min kväll med några filmer med min lilla syster och vår granne och bara chilla !
Men ha en helt underbar kväll mina fina !

Likes

Comments

Värmen här det är så varmt !! 35 grader varje dag man blir så lat och orkar inte göra något ! Men igår va ja med nåra kompisar och åkte typ trampbåt det va rätt kul. Men det är seriöst varmt varje dag ! Det är så varmt så att gräset i stranden har blivit torrt !! Det fanns inte i Göteborg när jag bodde där men Aa de va en härlig dag iallafall.

Likes

Comments

Igår hade vi en tacos kväll, som vi hade i förrgår också .. Men det känns så sjukt att fransmännen inte gör såna här tacos men äter "FRENCH TACOS" det är liksom en tacos där du får välja vad du vill ha i som kött du får en eller två valfria såser med pommes i och så gör dom den till en fin rektangel och det är den enda tacosen dom känner till ! Tycker det är rätt coolt att det finns så många rätter som inte finns i Sverige eller i Frankrike !

Kan också tilläga att till och med MC DONALDS är helt annorlunda vi har ingen mcchicken eller några frappées med grädde eller CHILI CHEESE TOPS mina favoriter.. vi har en vanlig frappé som är som en milkshake vi har en sån stor burk man kan ha glass i VI HAR INTE CHICKEN WINGS !!! Men bara nuggets och tenders vi har en meny som heter mcfirst som är väldigt populär för priset de vanliga prisen är upp till 7€-9€ som är jätte dyrt !! När mcfirst kostar 4€65 ! Det är en vanlig hamburgare med antingen vanlig burgare kött med kyckling ( tror det är som mc chicken !) eller med fisk! Det är så mycket som ändras till och med vår dricka Oasis ! Den finns inte i Sverige och den är super god tror inte heller Lipton iced Tea finns i Sverige eller jo men med ett annat märke ! Tycker detta är helt sjukt eller asså dessa förändringar det är så coolt !!

Likes

Comments

Fan , har haft så mycket att göra de här sista månaderna.. MEN !! Jag klarade det ! Jag fick min Baccalaureat!! Ni kanske inte vet vad det är, det är just varför jag ska visa er!!

Asså det är helt sjukt ! Jag är jävligt stolt över mig ! Och detta är ett bevis på att man kan klara allt bara ifall man vill ! Jag har bott är i 6 år nu och kunde inte ens säga hej eller räkna till 10 när jag kom hit. Det har varit 6 svåra år för att äntligen kunna komma till slutet för att äntligen kunna gå i en skola jag vill gå i för att kunna jobba med det jag alltid har velat göra !
Ni borde alla veta att även om du vill ge upp allt i livet, eller tror att du aldrig kommer klara något, tänk inte så ! Tänk alltid positivt det kommer gå upp och ner men livet är som massa prov man gör hela tiden för att klara provet måste man vara stark och försöka lyckas och vara lycklig.
Jag var 12 år när jag kom hit jag fick gå i två olika klasser i en skola som låg 1 timma och en halv timme där ifrån jag bodde så fick vakna vid 6 tiden för att ta bussen 6:46 ifall ja börja 8, en där jag fick lära mig franska då vi hade två sidor med BARA massa verb jag fattade seriöst ingenting. Den andra klassen var en vanlig klass men med elever som gick O en engelsk sektion ? Så jag kunde prata engelska med dom eller "försöka" eftersom engelskan är något svårt här för fransmännen. Folk skrattade och retades för att man inte kunde språket men jag sket i för att jag visste att jag en dag skulle klara det. Förstod inget när vi hade lektioner, försökte men det va så himla svårt !! Kunde gråta i dagar för att åka tillbaka men jag va stark ! Från början till slutet ! I slutet av året hade vi ett examen om det franska språket och jag gjorde det bästa jag kunde alltså jag hade dåliga betyg och normala betyg fuskade ibland men försökte seriöst lära mig allt men det va så himla svårt! Men gissa vad jag fick ?77/100 !!! Bytte skola till en skola som ligger just bredvid så de va mycket bättre men hade enda lite svårt i skolan. Började i gymnasiet och flyttade till en kommun bredvid så fick ta tåg varje dag det va massa tårar under de 3 åren så mycket stress och glädje. Och jag klara det till slut ! Har aldrig varit så stolt och chockad asså ! Önskar er alla den lyckan och glädjen jag hade den dagen. När jag såg resultaten börja jag gråta som en bebis !!
Detta var jävligt svårt men jag kan säga att it was worth it !!

  • Inspo
  • 85 Readers

Likes

Comments

Ni tjejer som har en kille som är militär ! SKRIV TILL MIG !!
Det känns så tomt att vara utan personen man älskar och vill vara med varje dag. Att inte kunna prata röra eller höra personen på flera timmar, dagar, veckor , månader...
Min kille åkte idag till en skog o kommer vara där hela veckan, har inte sett honom på två veckor snart så det är rätt tomt.. Är fortfarande inte van med det här militär livet även om han inte ska vara där hela sitt liv.. Ja jag vet folk kommer ba "Aa men varför e du tsm med honom då?" "Varför gör ni inte slut ?" Osv osv ja, kanske för att det är killen jag vill va med och vill stanna med. Ja, jag tror jag är kär. Idag har vi varit tillsammans i 3 månader och ja det är inte länge men det räcker för att kunna bli kär i en person och känna känslor man aldrig har fått från en människa. Att känna sig så värdefull. Jag har aldrig känt mig så älskad. Ser och har upplevt livet med killlar som kallas fuckboys och ja tjejer det är verkligen inte lätt, och verkligen verkligen inte lätt ifall man får känslor för en idiot.
Men jag själv hoppas med hela mitt hjärta att ni alla fina tjejer och killar hittar en person med ett fint hjärta som får er att lysa av glädje och leva ett liv ni förtjänar.

Likes

Comments