Som de disney freak jag är måste jag bara göra ett inlägg om när vi var på disneyland.

För ungefär tre veckor sedan var jag och Ami i Frankrike, Paris med våran familj. Vi var då såklart i Disneyland, (det var inte första gången vi var där då vi har varit där en gång 2013). Disneyland var absolut det bästa med hela resan även om det var fruktansvärt dyrt för både entrén och snacks inne i parkerna. Men det var ju så kul och så värt det!

Det första vi gjorde när vi kom fram vid 2 tiden var att jag, Ami och våran lillasyster åkte the Twilight zone tower of terror vilket var otroligt kul!, det är då en "frittfall" liknande karusell. Efter det så åkte jag och Ami space Mountain som är en bergochdalbana. Där efter så ställde jag och Ami oss vid slottet för att få bra platser när paraden började vid tre tiden, vi väntade där i ungefär en halvtimme. Efter paraden gick jag och ami runt och utforskade båda parkerna (walt disneyworld och disneyland parken) då vi köpte biljetter till båda parkerna, vi köpte snacks och fortsatte att gå runt. När klockan var tio ungefär så satte vi oss framför slottet igen och tog platser för att disney dreams (alltså fyverkerishowen) började klockan 11 som vi tittade på vilket var så mysigt! en stund jag aldrig i hela mitt liv kommer att glömma!

detta kan ha varit en av dem bästa dagarna i hela mitt liv!

/Hanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni också sätt alla dessa conspiracy theories videorna som har börjat bli en trend på youtube? det har jag gjort iallafall och jag kan säga att efter jag har kollat på dem videorna har jag väldigt svårt att sova på nätterna framöver.

Efter att ha tittat på Shane Dawson illimunati conspiracy theories och Tana mongeau conspiracy theories har jag börjat fundera på om allt som sägs stämmer. Väldigt många pratar ju om att Taylor Swift har mycket med illimunati att göra och helt ärligt så skulle det inte förvåna mig 😂🤔 Taylor swift har alltid varit väldigt läskig enligt mig XD. Tana mongeau pratade också om någonting som kallas för "the mandela effect" vilket är att man kommer ihåg saker annorlunda från hur det är idag, ett exempel Tana tog upp var från filmen "snövit". Kommer ni också ihåg att the evil queen alltid sa "mirror mirror on the wall"? Det gör jag iallafall. Men tydligen var det aldrig de hon sa, för om man går tillbaka och kollar på snövit så hör man klart och tydligt att de aldrig var det hon sa. Utan hon sa "magic mirror on the wall". Detta skrämmer mig dok inte så mycket eftersom vi lika bra kunde ha inbillat oss det, men ju lite konstigt är det ju.

Vad tycker ni om alla dessa teorier?

Likes

Comments

Hej allihopa! det är jag som är Hanna och kommer skriva på denna bloggen tillsammans med min storasyster Ami. Här kommer ni att få läsa om våran åsikter, erfarenheter om bland annat skolan, vår vardag och massa annat. /Hanna

Likes

Comments