O femeie poate fi agatata doar daca si ea isi doreste acest lucru. Chiar daca majoritatea barbatilor se bat cu pumnul in piept ca sunt niste adevarati cuceritori, trebuie sa stiti ca si femeile sunt cele care contribuie la acest act, iar de cele mai multe ori, femeile care par ca nu sunt deloc atrase de tine, te pun defapt la incercare si vor sa vada cam cat de mult poti insista. Astfel, isi dau seama si de interesul tau pentru ele si isi stabilesc anumite idei pe care sa le respecte in "lupta" cu tine. Femeilor le este frica de barbatii care nu stiu sa iubeasca, de aceea isi pun anumite bariere si sunt mai greu de cucerit.

Cele trei locuri ideale pentru a afata o femeie sunt:

1. La o terasa

Prin mai multe schimburi de priviri si gesturi, poti capta atentia unei femei care iti prezinta interes. Nu du jocul pana la extrem si nici nu pregati mult prea intens momentul in care o sa te ridici de la masa ta si o sa te duci sa vorbesti cu ea. Fii cat mai natural si foloseste cuvintele tale, nu lua in calcul sfaturile prietenilor sau cele de pe internet. Trebuie sa fii doar tu.

2. Intr-un mijloc de transport in comun

Poti incepe prin a fi dragut si de a-i da locul tau, ca apoi sa incepi sa glumesti. Femile adora barbatii cu simtul umorului bine dezvoltat si care le fac sa rada. Pentru a fi considerat interesant de o femeie, trebuie sa fii in primul rand amuzant, sa le dai o stare de bine atunci cand ele sunt langa tine.

3. La scoala/facultate/locul de munca

Aici ai mai mult timp la dispozitie, te poti intalni zilnic cu ea, deci nu te grabi sa faci vreun pas, ai tot timpul de lume. Totusi, nu da cu piciorul ocaziilor de a intra in contact cu ea si ai grija sa nu o deranjezi cu nimic.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments