O femeie ar trebui sa fie mereu fericita, chiar si atunci cand inainteaza in varsta. Fericirea trebuie sa caracterizeze mereu o persoana. Nu ar trebui sa treaca o perioada lunga de timp fara a cunoaste momente de fericire. Care sunt acele aspecte care te fac mai fericita?

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca cei din jurul tau nu te definesc. Chiar daca ai o cariera fericita, copii si un barbat iubitor, aceste lucruri nu te vor defini ca persoana. Lucrul care te defineste este atitudinea actiunilor tale. Trebuie sa intelegi mereu ca exista o multime de lucruri pe care nu le poti controla. Viata ne poate deschide si inchide mereu usa, da aceea va trebui sa te adaptezi oricarei situatii cu care te intalnesti pentru a face orice zi mai speciala.

Daca nu stii ce vrei de la viata si nu ai pasiuni, inseamna ca nu iti irosesti timpul. Obiectivele si visele noastre nu ne dau o identitate. Ideea este sa faci mereu cu pasiune lucrurile cu care ai de aface in viata de zi cu zi. Procedand astfel, vei reusi sa radiezi de fericire si vei putea lua cele mai bune decizii. Realitatea reprezinta momentul din prezent. Singurul moment care conteaza este acum. Nu ar trebui sa lasi sa te afecteze lucrurile din trecut.

In viata vor exista mereu lucruri drepte si nedrepte. Cu cat iti vei da seama ca aceste lucruri fac parte din viata ta, cu atat vei fi mult mai fericita. Important este sa facem ce vrem noi si ce consideram ca ar fi ideal pentru situatia noastra. Alegerea va insemna sa fim cat mai constienti de lucruriel care se intampla. Va trebui ca variantele pe care mergem sa raspunda la cateva intrebari, astfel incat sa ajungem la parerea ca alegerea pe care o facem este una potrivita.

Increderea in sine se va construi si ea treptat. Daca astepti validare, lucrurile sunt pierdute. Asteptand aceasta validare din exterior vei ajunge sa iti dai seama ca traiesti permanent intr-o nesiguranta totala. Rolul adultului este sa se accepte asa cum este. Increderea in sine este momentul cand te lauzi singur de lucrurile realizate de tine pe tot parcursul vietii.

Un alt lucru important pe care trebuie sa-l stiti este ca a gresi este uman. Prin greseala se poate creste si se poate invata. Important este sa-ti asumi aceasta greseala si sa actionezi intr-un mod diferit. Vei suporta mereu consecintele alegerilor pe care le faci in viata.


Likes

Comments

O femeie poate fi agatata doar daca si ea isi doreste acest lucru. Chiar daca majoritatea barbatilor se bat cu pumnul in piept ca sunt niste adevarati cuceritori, trebuie sa stiti ca si femeile sunt cele care contribuie la acest act, iar de cele mai multe ori, femeile care par ca nu sunt deloc atrase de tine, te pun defapt la incercare si vor sa vada cam cat de mult poti insista. Astfel, isi dau seama si de interesul tau pentru ele si isi stabilesc anumite idei pe care sa le respecte in "lupta" cu tine. Femeilor le este frica de barbatii care nu stiu sa iubeasca, de aceea isi pun anumite bariere si sunt mai greu de cucerit.

Cele trei locuri ideale pentru a afata o femeie sunt:

1. La o terasa

Prin mai multe schimburi de priviri si gesturi, poti capta atentia unei femei care iti prezinta interes. Nu du jocul pana la extrem si nici nu pregati mult prea intens momentul in care o sa te ridici de la masa ta si o sa te duci sa vorbesti cu ea. Fii cat mai natural si foloseste cuvintele tale, nu lua in calcul sfaturile prietenilor sau cele de pe internet. Trebuie sa fii doar tu.

2. Intr-un mijloc de transport in comun

Poti incepe prin a fi dragut si de a-i da locul tau, ca apoi sa incepi sa glumesti. Femile adora barbatii cu simtul umorului bine dezvoltat si care le fac sa rada. Pentru a fi considerat interesant de o femeie, trebuie sa fii in primul rand amuzant, sa le dai o stare de bine atunci cand ele sunt langa tine.

3. La scoala/facultate/locul de munca

Aici ai mai mult timp la dispozitie, te poti intalni zilnic cu ea, deci nu te grabi sa faci vreun pas, ai tot timpul de lume. Totusi, nu da cu piciorul ocaziilor de a intra in contact cu ea si ai grija sa nu o deranjezi cu nimic.

Likes

Comments