Helt sjukt så snabbt tiden går just nu. Känns som att det var 58 dagar kvar igår. Men om 28 dagar blir jag 18 och jag längtar faktiskt. Som sagt, sommaren 2015 ska bli bäst. Förutom att Felle lämnar mig i 3 veckor. Men när hon kommer hem så drar vi till Malta. Vi ska hälsa på min kusin där i 2 veckor. Ska även passa min meters lägenhet i Lindängen i 2 veckor. Så på sätt och vis kommer jag aldrig att vara hemma. Vilket blir skönt på sitt vis. Jag och Felle har redan börjat prata om att resa i höst igen. Vi vet dock inte vart än. Nä men jag ska försöka göra detta till ett bra år. Puss! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola. Använder knappt min blogg längre. Fanns en tid i mitt liv då jag älskade att skriva av mig. När jag mår dåligt eller mår bra, spelar egentligen inte hur jag mår men jag älskar att skriva av mig då. Men har skaffat en dagbok så skriver i den ganska dagligen. Och ska bli kul att läsa i den om några år. Minnas alla kärleksproblem, alla bråk med vänner osv. Sånt man kanske inte annars kommer att komma ihåg. Har även börjat att använda min twitter igen. Men där skriver jag typ bara statusar. Men iallafall så har jag precis färgat mitt hår. Slytade 4 idag sen efter det stack jag till gymmet. Skönt att träningen kommit igång igen. Ska lägga mina syskon nu strax sen ska jag själv gå och sova, Inatt sov jag 12h vilket var riktigt skönt. Lär nog hända inatt igen. PUSS

Likes

Comments

Idag blev inte planerna som planerat. Skulle egentligen träffat Mikaela. Vi skulle först åkt till skånecupen och sedan tagit en fika på pronto. Men istället drog jag till sjukhuset för att hälsa på Rasmus. Fyfan säger jag bara.. Att se min älskade Rasmus ligga där med slänger överallt. Jag önskade bara att du vaknade upp när jag var där. Läkarna testade att väcka honom, han fixade det i 30 min sedan klarade inte lungorna det mer. Han vickade på tårna och sa aj när läkarna rörde honom, men de fick ingen kontakt med honom. Så de satt in respiratorn idag. Det känns verkligen i mitt hjärta. Jag sa ditt namn flera gånger och hoppades att du skulle svara mig. Men du kommer klara detta. Du är stark hjärtat. Du får inte lämna mig, vem ska skydda mig mot alla killar som kommer att krossa mitt hjärta? Du skulle döda alla som ville mig ont. Kollar på den videon om och om igen. Bara för att få höra din röst. Jag älskar dig Ralle.

Imorgon ska jag inte till sjukhuset fast jag vill vara där med honom hela tiden. Ska till akupunktur klockan 2 sen mot kvällen ska jag hem till min saknade babe Felizia och sova där. Vi ska till skånecupen tidigt för att se finaler med hennes bror om vi nu kommer upp.. Sen börjar skolan på torsdag vilket suger. Men ta hand om varandra och somna aldrig ovänner!

http://www.expressen.se/kvallsposten/svennings-bror-svart-skadad-efter-bilkrasch/

Likes

Comments

Inatt hände något som bara inte fick hända. Min käre vän, min bror var med i en bilolycka. Han ligger i respirator för tillfället och är nersövd. De har opererat bort mjälten. Jag ber till Gud tusen gånger om att du ska vakna, du måste vakna. Du kan inte lämna oss nu. Snart Mello, Linus ska ju sjunga och du ska självklart rösta och vara stolt. Detta går bara inte. Vet inte vad jag ska göra. Är i chock. Kan verken skratta eller gråta. Detta tog verkligen hårt på mig. Skakar av rädsla. Detta är inte sant.. Du måste vakna, du bara måste det! Snälla.. Detta är orättvist. VARFÖR JUST DU? Bara ja tänker på det så börjar jag att gråta. Det är så overkligt. Men du är stark, och du kommer klara dig. Bara du själv kan fixa detta, kom tillbaka. Du måste vinna detta. Punkt slut. Tänder ljus för dig inatt käre du. Kämpa på finaste du.. <3

Likes

Comments

Nu är det endast 10 dagar till julafton, känner mig som ett litet barn. Ska även agera jultomte hos min kompis i år. Tänkte köra på sexig jultomte. Skämt åsido. Kommer bli bästa tomten i världen. Ska till Lindängen och fira tredje advent. I min familj så samlas släkten som finns i Malmö, dvs min kusin och moster. Resten bor i Karlskrona. Vi brukar alltid baka och bli tjocka. Men det är mysigt så jag klagar absolut inte. Var i Halmstad igår på en joddla med Siv "konsert". Tänkte att det kanske skulle finnas någon snygg men absolut inte. Riktiga raggare som ville betala mig för en dans med mig. Inte riktigt min typ av grabbar. Men kul hade jag. Kram!

Likes

Comments

Hola mi Amigo-as. Tänkte berätta lite om akupunktur för jag vet inte vad jag annars ska skriva om. För 2 veckor sedan hade jag ingen aning om vad det var för något. Jag hade hört namnet men aldrig tagit reda på vad det var för något. Så tänkte leka lärare i några sekunder. Akupunktur härstammar från traditionell kinesisk medicin. Med modern västerländsk forskning har man kunnat visa att akupunktur kan ha goda effekter i form av smärtlindring samt påverkan på det autonoma nervsystemet, det vill säga det nervsystem som inte styrs med viljan. När nålar sätts in i särskilda punkter, så kallade akupunkturpunkter, skickas impulser via tunna nerver från det behandlade området till ryggmärgen och vidare till hjärnan. Som svar på stimuleringen börjar centrala nervsystemet öka produktionen av olika ämnen, till exempel endorfin, kroppens eget morfin, som bland annat bidrar till att minska smärta. Dessutom ökar blodcirkulationen i vävnaden där nålarna sitter. Efter akupunkturbehandlingen känns musklerna ofta mycket avspända. Hur snabbt dessa reaktioner startar är individuellt och kan vara en anledning till att effekten kan dröja. 

Jag går på akupunktur varje vecka för att se om det har en påverkan på min smärta jag har i huvudet. Jag började först att få 6 st nålar i mitt huvud men har nu ökat nålarna och får ungefär 8 nålar i huvudet, 2 vid axeln, 2 på armen och 2 vid foten. Första gången jag gjorde det kändes det. Det var en obehaglig känsla och speciellt när hon skulle snurra på nålen. Hela kroppen spänner till. Men efteråt akupunktur är jag väldigt trött och kan inte fokusera på så mycket. Som tex idag tog jag min buss fast åt fel håll, så istället för 10 min till skolan tog det 50 min då bussen åkte igenom hela Malmö. Men det är en skön känsla att bara ta det lugnt. Så jag rekommenderar faktiskt akupunktur. Love it!

 

Likes

Comments

Oth är världens bästa serie, jag har sett den 4 gånger och har börjat se den igen för femte gången. Jag tröttnar aldrig på den serien. Jag blir glad av att kolla på serien. Ibland vill man att ens liv ska se ut sådär. Men handlingen är egentligen sjuk. Två killar som har samma pappa men växt upp på 2 olika håll snor varandras tjejer. En mamma blir tillsammans med hennes sons farbror, dvs hennes ex bror, folk ligger runt och en massa känslor. Jag har min favorit person i den serien. Lätt att det är Brooke. Hon är en väldigt ambitiös tjej men råkar alltid med om det värsta. Blir sårad gång på gång. Och jag känner mig som henne ibland. Att ingen förstår vad man menar eller att dom inte tar en på allvar för man gjort så mycket misstag i livet. Alla gör misstag.


Likes

Comments

Man kan vara olycklig kär på många olika sätt, några exempel: du gillar en kille/tjej men den känner inte samma för dig. Du gillar samma kön men vågar inte erkänna det. Du och din pojk/flickvän har varit tillsammans men nyligen gjort slut. Han/hon har någon annan. Du är kär i en äldre men det accepterar inte dina färäldrar. Din partner har varit otrogen. Ni gillar varandra men du är för blyg. Du har ett förhållande med en men ni bråkar nästan varje dag. Ni är kära i varandra men ni bor flera mil ifrån varandra och vet inte vad ni ska göra.

Olyckligt kär kan man vara på olika sätt, här kommer någora knep:

- Är det så att du gillar en som inte tänker samma om dig och att ni inte har varit tillsammans någon gång, då är det ingen ide att lägga ner tårar på den personen, om det inte varit någonting mellan er så vet du ju inte hur det känns, men är det så att du verkligen vill det, börja med att umgås som vänner och inte vara så på, utan glid framåt och prata och så, sen om det är menat så kommer den att falla för dig precis som du har gjort.

- Gillar du samma kön men inte vågar visa det, börja kanske lite med att kolla runt på internet, finns fler folk som är som du. du är inte udda eller någonting, du är som alla andra. Prata med din allra närmaste kompis i första hand, en du verkligen litar på som inte säger till någon om du tycker det är pinsamt. men tro mig, du kan hitta en som är precis som du!

- Om du och en kille/tjej gjort slut kan världens kännas som en ända stor undergång, vissa tjejer försöker ta sitt liv, vissa skadar sig själva och håller sig för sig själv, vissa är ute och festar och dricker. Men tro mig, det gör det bara sämre för dig själv. Den som gjort slut vet att du är ledsen, så du behöver inte skada dig själv för att må bättre, för det gör du inte. Utan var med de som står dig närmast, ha roligt tillsammans och glöm den du gillar eller fortsätt gilla den men vänta på den på ett bättre sätt, visa att du är stark och inte svag. VET att det är svårt, men den du gillar kommer tillbaka, eller gå gör den inte det..

- Att se den du tycker om vara tillsammans med någon annan kan vara något utav det jobbigaste! man själv vill ju vara den, inte att det ska vara någon annan, man blir svartsjuk och ledsen. Men visa att du är bättre än den, att du är något att ha! det är inte slut förens du ger upp. du har fortfarande en chans, men det är viktigt att du inte är tjatig och för på. men visa dig bara intresserad av den personen.

- Är du kär i en äldre så är det inte så mycket man kan göra? det ska inte spela någon roll tycker jag, kärlek är kärlek, ingen åldergräns. MEN, gillar inte dina föräldrar det, bjud hem honom och visa dina föräldrar vilken bra person du har träffat fast den är några år äldre. Ge inte upp någon du tycker om.

- Har din partner varit otrogen, så dumpa! att vara otrogen är lågt! Har man en tjej/kille så håller man sig till den och inte springer runt men andra. Spelar ingen roll om man är full eller inte, man ska ha förstånd till att man inte kan hålla på så. Är den du gillar otrogen så är den inget att ha, den ska göra jävligt mycket för att du ska ta tillbaka den, inte bara säga massa gulliga saker på sms osv, be strong!

- Om du gillar en som du vet känner samma, ta chansen, och vågar du inte det, låt någon kompis till dig prata med han/henne först då. Om ni gillar varandra är det ju såklart att ni ska försöka. En kompis kan såklart vara till bra hjälp.

- Om du har ett förhållande med en men att ni bråkar varje dag, sätt er ner och prata om det, fråga varandra om ni verkligen passar för varandra och förstå varandra vad ni faktiskt bråkar om, kan vara att ni missförstår varandra eller att det är svartsjuka inblandat. Men det är viktigt att ta upp det och inte låta det vara, man vill leva lyckliga tillsammans, right?

- Är det så att ni verkligen är super kära i varandra men bor flera mil/timmar ifrån varandra. Gör upp om det skulle funka eller ej, skulle ni klara av att sakna varandra så många dagar utan att se varandra? denna väntan. MEN är man kära så skulle man säkert klara av det, att ses varje helg, lov ovs.. men det är viktigt att ni pratar om det innan ni blir tillsammans.

kärlek är livet, kärlek gör barnet, kärlek gör du.

Likes

Comments

Haft en mysig torsdagskväll. Hoppade in i duschen och rakade mina ben osv. Färgade och fixade mina ögonbryn och tog ansiktsmask som dock brändes en aning. Och till allt detta hade jag julmusik och ljus tända. Riktig julkänsla. Älskar att pyssla om min kropp och ta hand om min hälsa. Hatar att ha torra ben eller överhuvudtaget torr kropp. Smörjer in min kropp minst 4 gånger varje dag. Nu ska jag kolla oth och bara mysa ner mig i sängen. Börjar 12 imorgon men tvingas gå upp halv 8 för att skicka iväg mina syskon till skolan, de måste älska mig. Kram!


Likes

Comments

Hej bloggen. Allt bra? För mig är allt bra, sitter i skolan och har pedagogik med en kass lärare. Men det funkar. Torsdag redan och fredag imorgon. Jag ska jobba hela helgen så no party för Amina. Omg så bull. Hoppas ni andra får en fet helg med massor av sprit. Tänk lite extra på mig. Snart julafton och jag längtar faktiskt. Älskar allt med julen. Finns inget negativt. Kärlek med familjen och bara mys. Tänkte bara skriva ett inlägg då jag har riktigt tråkigt och är väldigt ofokuserad idag. Sak samma, ha en bra dag!

 

Likes

Comments