Vardag

Jag tror att ni kommer tro att jag inte gör annat än att hänga på Ikea hela dagarna. Men idag har jag hängt på Ikea igen. Det är nog tredje gången denna månad. Börjar känna mig hemma där. Vi åkte iaf till Barkarby för att gå på Ikea men Amina åkte hem med en jacka också. Orimligt, men jag är jättenöjd. Materiell lycka är väl ändå lycka hörreni. Det får va en belöning efter väldigt mycket stress och jobb med tenta. Present till mig själv från mig själv. Tack Amina.

Likes

Comments

Vardag

Herre min hatt vilken start på året. Firat nyår i Stockholm (första gången som jag inte är i Falun) med denna bra:iga person på bilden och massa andra trevliga personer som jag aldrig träffat förut. Har även flyttat??? Ska visa er sen när allt är klart. Och absolut inte pluggat och absolut inte tränat och absolut ätit massa choklad och godis och chips. Ändå bra start på 2017 skulle jag säga. Hektiskt men bra. Hoppas 2017 varit snäll mot er också.

Likes

Comments

Fråga & Svar
Finns det något du kunnat säga till dig själv den första januari som förberett dig på året?
"Jag vet att allt känns jättejobbigt just nu, att du känner dig väldigt ensam. Det kommer tyvärr vara så den största delen av året, men det kommer gå över jag lovar. Du kommer ta dig igenom det. Mot slutet av året kommer du vara starkare, självsäkrare och gladare än någonsin"

Vad är du mest stolt över?

Jag är stolt över att jag tagit mig igenom det som varit jobbigt, att jag någonstans lyckats hittat styrka och självförtroende i smärta och sorg. Att jag klarat mig på egen hand i en helt ny stad i ett helt år. Att jag faktiskt klarat universitetsstudier med minst godkänt i alla kurser hittills. Jag stolt över min konst och att den är så efterfrågad. Att jag vågat släppa in någon nära inpå mitt liv igen. Men framförallt är jag stolt över den jag blivit under året, den jag är nu.

Gjorde du något 2016 du aldrig gjort förut?

Jag flyttade hemifrån, till Stockholm. Började plugga på universitet. Varit så orimligt hjärtekrossad. Varit på festival. Aldrig lagt så mycket pengar på konserter (för övrigt det mest värda jag gjort under året). Träffat min favoritförfattare (Sandra Beijer). Druckit alkohol (haha).

På en cykel i Spanien, väldigt glad med en härlig t-shirt-bränna som satt där hela sommaren

Tre bästa minnena?

Har verkligen så många fina minnen, men okej försöker välja ut tre (okej det blir fyra).

1. Coldplay-konserten! Trots att jag gick själv så var det en dröm som gick i uppfyllelse. Även Adele's konsert var magisk. Och alla andra jag var på hehe.

2. Spanien-resa med familjen<3

3. Alla minnen med mina fantastiska fina underbara käraste vänner. Herre min hatt va ni är bäst.

4. Philip

Vilka länder har du besökt

Endast ett land i år! Spanien!

Något du är tacksam över?

Så himla mycket verkligen. Men framförallt människorna i mitt liv. Min fina familj som hjälper mig och stöttar mig, är verkligen otroligt tacksam. Sedan även mina vänner, vet på riktigt inte vad jag hade gjort utan dem. Oavsett om de befinner sig på andra sidan jordklotet eller i samma stad som mig så vet jag att de alltid finns där och jag vet att de kommer vara mina vänner hela livet ut.

Något du gjort mer än tidigare år?

Varit deppig. Gått på konsert. Pratat i telefon/på facetime. Styrketränat och tvättat haha.

Något du gjort mindre?

Ägnat mig åt det som ligger mig varmt om hjärtat. Typ rita och läsa böcker (som inte är kurslitteratur vill säga). Även pluggat, fast jag börjat på universitet haha. Men hetsade så mycket på gymnasiet och har insett att jag inte behöver hetsa så mycket.

Vad ångrar du?

Jag ångrar ingenting verkligen. Tycker det är onödigt att ångra. Visst finns det saker som en i efterhand kanske tänker att ja det var väl onödigt, men det var ju ändå något en ville i stunden. Så finns ingen anledning till att ångra. Något jag kan ångra dock är att jag lät mig påverkas av en person så pass mycket att jag själv mådde dåligt, men samtidigt har det lett till att jag är den jag är idag och jag är glad att jag blivit den personen.

När grät du?

Har gråtit så mycket över så mycket. I soffan. I sängen. Bredvid någon som inte bryr sig. I vänners famn. Mitt i natten. Mitt på dagen. På väg hem från skolan. På tåg. Till filmer fast det egentligen inte var de som orsakade det. Till låtar. Det höll i sig länge. Sen kom det en dag då jag visste att nu är det nog, det slutade bara och jag har mått väldigt bra sen dess. Visserligen är jag en sån som gråter väldigt ofta i vanliga fall också, så gråtit har jag gjort efteråt med, men till vettigare saker att fälla tårar över och i världens bästa famn.

Vad ser du fram emot nästa år?

Det nya året känns som en nystart. Jag ska flytta till studentkorridor och jag tror det kommer bli jättebra. Sen ligger det kärlek i luften så det ska bli spännande att se vart det leder och vad det blir. Har inget särskilt planerat egentligen, men har en känsla av det kommer bli bra. Jag hoppas på ett gladare år med fler resor. Men har lärt mig att inte ha för höga förväntningar, så jag tar det som det kommer haha.

Likes

Comments

Tog en tripp tillbaka till Ikea idag för att handla det jag inte hann handla förra gången

Hittade massa hemtrevliga grejer som ni förmodligen får se sen när jag ställt iordning allt i mitt nya hem

Hade med mig dessa två fina människor, min syster och hennes vän (som typ är som ännu en syster för oss). Efter att allt var inhandlat så åt vi självfallet lunch också.

Äter aldrig något annat på Ikea haha. Köttade med inte superdupergoda efterrätter, där vore det kanske bra med förändring i deras utbud eller annat val av efterrätt. Är nöjd med dagen och dess sällskap iaf. Supertrött nu men ska träffa mina vänner snart. På återseende!

Likes

Comments

Kläder/Mode

Nyår närmar sig och jag känner hur jag detta år inte har några förväntningar alls, tycker inte längre det är en så stor grej faktiskt. Samma sak med klädsel. Jag älskar att klä upp mig men har kommit ifrån de glittriga "nyårsblåsorna" (haha) som en använde typ en gång och tänker att jag nog kommer välja en vardagligare klädsel och piffa upp den lite bara. Tänker kostym och glitter kanske. Eller nån enklare klänning. Det visar sig.

Likes

Comments

Vardag

Måste bara blogga om dagens middag. Men vadå Amina, pizza på en tisdag? Ja denna pizza är alltid okej att äta (framförallt denna, men alla andra också), till och med på en tisdag (eller onsdag, eller torsdag eller fredag eller lördag eller söndag eller måndag). Livets godaste kebabpizza. Shout out till Akropolis i Falun woho good job guys.

Likes

Comments

Vardag

Alltså kan vi diskutera hur fantastiskt det är prova sängar? En kan liksom lägga sig i en säng, ta en liten smyg-powernap medan folk bara tänker "ja hon provar sängen" när de går förbi, sen kan en bara hoppa vidare till nästa säng. Idag har jag provat sängar iaf. Och soffor. Och stolar. Och bord (hur en nu provar bord). För jag ska flytta till studentkorridor i början på 2017!!! Everybody say weho.

Likes

Comments

Vardag

Efter icke-julfirande med halva släkten långt söderut i Sverige så tog vi oss hem lagom till då det var dags för party. Det var verkligen superkul att träffa gamla vänner/klasskamrater och vi hade väldigt kul, men vi kunde konstatera att det inte var värt inträdespriset och att detta må ha varit sista gången på detta partyställe (men en ska ju aldrig säga aldrig heller).

Likes

Comments

Vardag

Alltså fick hem livets bästa present på posten igår från Philip. Jag vet inte ens vad jag ska säga mer än att det är livets bästa present och att han är en av livets bästa människor. Detta ska definitivt ramas in (dvs efter att jag studerat klart på Hogwarts)!

Likes

Comments

Vardag

Promenerade ner till stan idag. Behövde röra på mig och lösa mina problem med min hårddisk så det var en ypperlig kombination. Trist med detta väder och mörker dock, känns som att världen deppar lite liksom. Nåväl Falun är fint ändå på sitt gråa vis.

Likes

Comments