Firade Valborg i Sundsvall med clarre och pojkarna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 151 Readers

Likes

Comments

Vårform och säsongsavslutning i Åre

P&K
amme

  • 152 Readers

Likes

Comments

Silvana imam förra helgen på bygget. Så sjukt tung spelning. I helgen är det forum. Shit.

P&K
amme

  • 184 Readers

Likes

Comments

P&K
amme

  • 217 Readers

Likes

Comments

Ligger i soffan och dricker kaffe. Ska snart göra någon nytta. Men är ju sjuk så är så himla orkeslös. Jag har iaf börjat min sista praktik på sjukhuset och det känns så sjukt. Om ca 2 månader är jag färdig sjuksköterska, har en utbildning och hela världen som arbetsplats.
Ska senare sätta mig och skriva ett personligt brev till visby sjukhus. Jobbar jag inte där i sommar så blir det hjärtis!

I helgen såg jag, Clara och Andreas Miriam Bryant och Sabina Bdumba på bygget. Sjukt bra!

  • 247 Readers

Likes

Comments

Mjau bitches!
Ligger i sängen och pluggar. Håller på och kompletterar det sista i c-uppsatsen innan publicering. Skulle egentligen dragit till clarre idag. Men jag behöver sömn och lugn och ro ikväll så jag åker upp imorgon istället.

Påskenhelgen firade jag i Åre med Clarre och grabbarna. Var på påskmiddag hos Claras mamma och låtsaspappa på lördagen och när vi kom hem möttes vi upp av Angelica och Olivia. Kvällen slutade på bygget och morgonen började med champagne frukost och sen ut i backen för att se redbull homerun. Kvällen slutade med verandan och Rebecca och Fiona. Måndagen var så sliten att vi köpte hem en massa gott, bäddade ut madrasser och hade filmkväll. Bästa.

P&K
amme

  • 271 Readers

Likes

Comments

Sen sist har jag hunnit fylla 23. Spenderade tolvslaget på bygget med Clara och grabbarna. På fredagen kom Clara och vi åt tacos, tittade på film och sov. På lördagen var det min och Stinas gemensamma fest då vi tillsammans fyllde 45 år. Helt underbar kväll. Vi insåg hur fina människor vi har kring oss. De som saknades var såklart min halle..

Min mammis har varit sjuk och legat på sjukan, så min lillasyster överraskade med att komma hem. Så nu är hela familjen samlad hemma. Så himla mysigt.

P&K
amme

  • 318 Readers

Likes

Comments

P&K
amme

  • 369 Readers

Likes

Comments

Fredagsmorgon, sitter och dricker ett stort glas kaffe och är trött i vanlig ordning. Fyller snart 23 år och har sån åldersnoja att jag dör. För att tänka bort den ligger jag och tänker på vad jag önskar mig i födelsedagspresent istället. Har alltid haft en fet lista, men jag kommer bara på tre saker nu. Kanske ett tecken på att jag håller på att bli vuxen?! HAHA, nä. Det kommer jag aldrig bli.

Vill ha pengar till tatuering, pengar till läppar, tandblekning och en alpha industries jacka i färgen vinröd.
HÖR DU MIG MAMMA?!

P&K
amme

  • 385 Readers

Likes

Comments

Men längesen!

Jag sitter i soffan och försöker trycka i mig en stor kopp kaffe. Jag och Erika har i två dagar nu suttit till 02.00, så jag känner att hjärnan håller på att dö. Kroppen med för den delen. Ska dock snart åka in till skolan igen och fortsätta.

I lördags åkte jag till Åre. Jag, Clara, Erika och en tjej till förade hos Erika och gick sedan en trappa ner till verandan. En sjukt rolig, random och spontan kväll. Var helt död dagen efter, så vi låg och kollade på film.

P&K
amme

  • 393 Readers

Likes

Comments