Att hitta motivationen att gå till gymmet eller bara träna kan vara omöjlig. Men självklart finns det några knep för att vilja gå till gymmet och för att hitta tillbaka motivationen. Tänkte dela med mig av mina egna tips som jag själv kör! Dessa funkar riktigt bra för mig!

Min motivations lista:

  • Köp en snygg gym outfit viktigt med ett par bra skor. När du har på dig något du tycker är snyggt får du mera självförtroende som kommer göra att du tror på dig själv och kommer leda till att presterar bättre!
  • Planera långt i förväg vilka dagar du ska gymma. Så att du inte sätter upp andra planer som gör att du inte kan gå till gymmet.
  • Hitta bra pep låtar som får dig motiverad, helst inte lugna låtar. En podcast funkar också utmärkt.
  • Gymma med någon som ungefär vill uppnå samma mål som dig. Om ni tillsammans ska mot samma mål kan ni peppa varandra,
  • Börja tänka på kosten Ladda på med nyttiga saker innan och efter passen. Ändra dem dåliga vanorna till dem bra. Kvarg istället för en drickyoghurt.
  • Skriv upp övningarna du ska köra innan du kommer till gymmet. Kan vara skönt och redan veta direkt vad man ska köra när man är framme på gymmet. Annars blir det en massa dötid när man står och funderar vad man ska köra.
  • Ta reda på hur maskinerna fungerar och hur du ska köra för att inte skada sig. Det värsta som kan hända måste vara när man skadar sig. Och efter det har man inte så värst mycket motivation att gå tillbaka.

"Rule #1 To working out

Never skip monday!!"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla finisar! Hoppas allt är bra med er! Piffa upp hösten med denna snygga outfit, kika in produkterna innan dem tar slut. Tills dess får ni ha det så bra! Själv har jag jackan och skorna och kan starkt rekommendera dessa produkter. Kramis kramis<3


Likes

Comments

Nu börjar helgen lida mot sitt slut... Men snart är det lov! Helgen var väldigt lugn och mysig. I fredags slutade jag fem så var väldigt trött dock blev 2 lektioner inställda så det blev en riktigt lång rast. Efter skolan träffade jag upp en kompis vi gick och käkade och satt ett bra tag och snackade om livet (vår standard).

I lördags träffade jag upp några tjej kompisar vi gick och åt på Phil's Burger sen gick vi hem till en av tjejerna körde en massa spel snackade och skrattade. Bästa sättet att spendera en ruggig lördag på.

Nu sitter jag och kollar igenom plugget för veckan sen blir det ett pass på gymmet. Oftast ser mina söndagar ut såhär om jag inte jobbar eller har andra planer.

Hoppas ni har haft en bra helg och får en bra vecka! Kramis kramis

Här kommer min helg i bilder!

Likes

Comments

Fullständiga namn: Amina Sofie Floberg
Födelsedag: 18 augusti 2000
Intressen: Gymma,dansa, shoppa, vänner,familj, resa
I mina lurar: House,rap R&B, Dancehall

Viktigast för mig: hälsa,familj

Mål med bloggen: Hjälpa och nå ut till så många som möjligt. Ge råd inom olika aspekter skönhetstips,träningstips, livet som tonåring
Längd: 168 cm
Stjärntecken: Lejon
Saker jag ej kan leva utan: Telefonen, familjen vänner,gymmet , min hälsa, musikLikes

Comments