Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer mina fem plugg knep, jag tycker att det faktist hjälper mig så testa du med!
Mina 5 knep:
- Prioritera, det är sjukt viktigt att göra det, alla ämnen kan man inte älska o då är de bäst att börja med det som man känner en svaghet i.
- Bra skolmaterial.Köp fina block och pennor och börja med att sammanfatta allt du behöver kunna, slarva inte när du skriver det. Roligare att plugga på något man lagt tid på.
- Träna, håll träningen uppe. Fast det kan kännas svårt att hitta tid så är träning så otroligt bra man blir ju mycket piggare av träning.
- Sätt upp mål, både som du vet att du kan nå inom kort men också mål du måste kämpa för. Gör en lista med 5-15 stycken och bocka av när du är klar med dem sen.
- Gör plugget roligare, plugga med någon som du kan koncentrera dig med men också ha roligt med. Kom på roliga sätt att plugga på, som väcker ditt intresse.

Hoppas mina tips hjälpte lite på vägen! Ha de bra<3

Likes

Comments

Fick hem denna fina spets bh från Yhush igår! Det har otroligt fina underkläder. Kan starkt rekommendera deras underkläder, in o kika på deras hemsida.
Tack så jätte mycket Yhush för den fina spets bh:n!

Likes

Comments

Har fastna för rose. Det är otroligt snyggt och passar till allt. Dessa smycken hade varit jätte fina ihop också!

Likes

Comments

Hur skönt är det inte med fredag? As skönt att få sova ut och bara ta det lugnt. Under veckan har jag för det mesta dels pluggat,gymmat och varit i skolan. Dagarna går så fort så man hinner inte så mycket.

Var och åt på ett sjuk god restaurang igår som heter "Spis och Vin". Kan verkligen rekommendera deras räksallad. Det hade också en massa andra godsaker.


Ha en trevlig helg finisar! <3

Likes

Comments

Hej alla finisar ute i kylan
Vintern har verkligen kommit på riktigt. Det är ju bokstavligt is ute. Men dagarna går mot varmare dagar! Håll ut!
Fast det är otroligt kallt ute och mycket plugg så går dagarna ganska fort, det är snart jul hur sjukt känns inte det!? Vi har något att se framemot!

Har varit otroligt dålig på att hålla igång bloggen men har haft sjukt mycket på sista tiden men nu är det dags igen.
Här kommer lite bilder från senaste tiden<3

Likes

Comments

Att hitta motivationen att gå till gymmet eller bara träna kan vara omöjlig. Men självklart finns det några knep för att vilja gå till gymmet och för att hitta tillbaka motivationen. Tänkte dela med mig av mina egna tips som jag själv kör! Dessa funkar riktigt bra för mig!

Min motivations lista:

  • Köp en snygg gym outfit viktigt med ett par bra skor. När du har på dig något du tycker är snyggt får du mera självförtroende som kommer göra att du tror på dig själv och kommer leda till att presterar bättre!
  • Planera långt i förväg vilka dagar du ska gymma. Så att du inte sätter upp andra planer som gör att du inte kan gå till gymmet.
  • Hitta bra pep låtar som får dig motiverad, helst inte lugna låtar. En podcast funkar också utmärkt.
  • Gymma med någon som ungefär vill uppnå samma mål som dig. Om ni tillsammans ska mot samma mål kan ni peppa varandra,
  • Börja tänka på kosten Ladda på med nyttiga saker innan och efter passen. Ändra dem dåliga vanorna till dem bra. Kvarg istället för en drickyoghurt.
  • Skriv upp övningarna du ska köra innan du kommer till gymmet. Kan vara skönt och redan veta direkt vad man ska köra när man är framme på gymmet. Annars blir det en massa dötid när man står och funderar vad man ska köra.
  • Ta reda på hur maskinerna fungerar och hur du ska köra för att inte skada sig. Det värsta som kan hända måste vara när man skadar sig. Och efter det har man inte så värst mycket motivation att gå tillbaka.

"Rule #1 To working out

Never skip monday!!"

Likes

Comments

Hej alla finisar! Hoppas allt är bra med er! Piffa upp hösten med denna snygga outfit, kika in produkterna innan dem tar slut. Tills dess får ni ha det så bra! Själv har jag jackan och skorna och kan starkt rekommendera dessa produkter. Kramis kramis<3


Likes

Comments

Nu börjar helgen lida mot sitt slut... Men snart är det lov! Helgen var väldigt lugn och mysig. I fredags slutade jag fem så var väldigt trött dock blev 2 lektioner inställda så det blev en riktigt lång rast. Efter skolan träffade jag upp en kompis vi gick och käkade och satt ett bra tag och snackade om livet (vår standard).

I lördags träffade jag upp några tjej kompisar vi gick och åt på Phil's Burger sen gick vi hem till en av tjejerna körde en massa spel snackade och skrattade. Bästa sättet att spendera en ruggig lördag på.

Nu sitter jag och kollar igenom plugget för veckan sen blir det ett pass på gymmet. Oftast ser mina söndagar ut såhär om jag inte jobbar eller har andra planer.

Hoppas ni har haft en bra helg och får en bra vecka! Kramis kramis

Här kommer min helg i bilder!

Likes

Comments

Fullständiga namn: Amina Sofie Floberg
Födelsedag: 18 augusti 2000
Intressen: Gymma,dansa, shoppa, vänner,familj, resa
I mina lurar: House,rap R&B, Dancehall

Viktigast för mig: hälsa,familj

Mål med bloggen: Hjälpa och nå ut till så många som möjligt. Ge råd inom olika aspekter skönhetstips,träningstips, livet som tonåring
Längd: 168 cm
Stjärntecken: Lejon
Saker jag ej kan leva utan: Telefonen, familjen vänner,gymmet , min hälsa, musikLikes

Comments